eu...

Fotografia mea
am ochii negri si pe vremea cand imi pasa, te iubeam pe tine!

Scrisoare deschisa catre... cea care-am fost odata...

Imi pare rau ca lucrurile nu au iesit asa cum ti-ai imaginat. Unele, s-au intamplat de un milion de ori mai bine. Altele, cum se putea mai rau. Imi pare rau ca nu ai intotdeauna curajul sa spui ca suferi. Ma bucur totusi enorm ca nu o faci. Mi-ar fi placut sa crezi in continuare in jumatati si in suflete pereche. In adormit in sunetul unei respiratii greoaie si in trezirea alaturi de doi ochi verzi. Mi-ar fi placut sa crezi ca ai nevoie doar de un suflet alaturi. De fapt, ai nevoie de mai mult. Ma gandesc cu groaza cat de cinica voi ajunge saptamana viitoare. Ma ingrozeste si mai tare gandul ca peste un an voi fi si mai rau. Apoi din ce in ce mai rau. Pana intr-o zi cand o sa ma trezesc obosita de cinism si sabotat relatii. Si am sa ma intreb... dar daca..!?

Pana atunci... te-am iubit, fraiere!

7 comentarii:

M-Junkie spunea...

Din experienta proprie (ce naspa suna), chestia cu cinismul e o greseala. Sigur, te ajuta sa treci mai usor peste niste chestii alegand sa le ingropi sub sarcasm, auto-ironie, malitiozitate, blabla, dar pe termen lung e o investitie proasta.

josephine spunea...

o da... iar eu tot din experienta proprie, iti spun ca cinismul ajuta pe termen scurt... acum cred ca am nevoie de siguranta pe termen scurt....

sper sa ma opresc la timp... inainte de a face o investitie proasta :)

Suzie Black spunea...

o sa-ti revi,sti mai bine decat oricine asta.Singura chestie e ca o sa fi mai rezervata,in rest o sa fie la fel,fiindca o data ce ai gustat ti se face iarasi pofta si daca nu incerci,viata ar fi seaca.

vera spunea...

oricum ar fi ...cinismul te salveaza dupa o astfel de experienta...nu o consider o greseala si pur si simplu o aparare...e un raspuns normal la ceea ce primesti ...cu timpul trece...pentru ca intre timp apar alti oameni si alte stari ...

Adriana spunea...

atat de trasa la indigo povestea ta... mi am permis sa te citez pe blogul meu... inca nu stiu ce sa aleg intre cinism si indiferenta, ambele au termen de valabilitate scurt! Numai bine !

George Colang spunea...

dar vezi cam negru viitorul:)

Andra spunea...

probabil e povestea pe care o stim toti, starea si regretele care dupa un timp, apar la toata lumea. unele lucruri sunt bine venite chiar daca sunt pe termen scurt, poate in viitor nu o sa mai ai nevoie de nimic altceva, poate chiar "o sa fie bine". de fapt, sigur o sa fie.