eu...

Fotografia mea
am ochii negri si pe vremea cand imi pasa, te iubeam pe tine!

5 luni, 2 saptamani si 6 zile...

Ma ridicai brusc din pat fara sa imi acopar macar sanii. Inca mai respiram sacadat si inca ma mai scaldam intr-o caldura ciudata.

- Cum dracu am ajuns aici?

- Simplu. Ne-am urcat in masini, am parcat, ne-am cazat si apoi... chiar trebuie sa iti mai descriu?

M-ai sarutat atent pe umar, exact pe alunita aia pe care acum cativa ani imi spuneai ca mi-ai montat un senzor de placere.

M-am uitat din nou in jurul meu: o camera cocheta de hotel, cu draperiile trase, inecata intr-o lumina obscura. Sau intr-un intuneric luminat. Aveam sanii inca descoperiti si eram goala in niste cearceafuri pe care nu le spalam eu si care nu imi apartineau. Si nu erau nici ale tale. M-am acoperit si m-am ridicat din pat. Am tras draperia si am vazut cladirile din vesnicul Bucuresti. Intrai in baie si dadui drumul la apa. Scapai de cearceaf si ma uitam la o imagine din oglinda pe care nu o recunosteam: eram o eu, varianta skinny, varianta spray tan, varianta sala, varianta „naturala”. Cum dracu am ajuns aici? Incercai sa rememorez evenimentele din ultimele ore si sa imi explic cum ajunsesem in situatia asta. Tocmai ce intram intr-o sedinta si tocmai ce mi-ai trimis mesaj. „iarta-ma, sunt prins rau. Ne vedem mai tarziu la locul nostru? Te sarut nebuna mea”. Repede reply „ok. Meeting, ne vedem la 22:00. Intarzii oricum! Pup”

repede caut nr. de la hotel si sun si aflu ca deja rezervasei tu. Aveam camera noastra obisnuita. Cateodata ma intreb daca ne mai spala cearceafurile sau daca in acelasi pat isi tavalesc si altii lipsa iubirii. Cateodata nici nu imi pasa.

Deci un sms. Dar cum dracu am ajuns aici? Cum am ajuns sa ma culc cu tine, pe ascuns, intr-un pat strain, intr-un hotel din Bucuresti, intr-o zona neutra pentru amandoi?! Eu asta nu mai stiu... nu mai stiu de ce nu ma intereseaza ce faci in restul zilei, ce prieteni mai ai, ce muzica mai asculti... Nu mai stiu. Eu, cea care stia totul despre tine, dar in special despre mine,nu mai stiu nimic. Am pornit apa in dus si am intrat sperand sa imi spal de pe corp... toate intrebarile. Vroiam sa nu mai stiu. Si am incercat... dar nu te-ai abtinut si ai venit cu mine sub dus, razand, in stilul caracteristic.

- Sa inteleg ca ai rezolvat misterul referitor la drumul nostru pana aici?

- Nu. Nu stiu. Nu stiu cum am ajuns sa fiu a doua femeie din viata ta si nu stiu cum de nu vreau sa fiu prima.

- Of. Asta nu stiu nici eu. De fiecare data cand ma urc in masina si plec dupa una din intalnirile noastre, ma intreb de ce nu te urci cu mine in masina, de ce nu vii cu mine acasa. Si iti dau mesaj si stii ce imi raspunzi?! Ca asa a fost sa fie! Si te cred nebuna mea...

- Dar nu e straniu? Nu ne iubim si totusi de ce dracu riscam atatea?

- Cum sa nu ne iubim? Ne iubim nebuna mea, dar ne iubim egoist, nu ne punem sufletele la bataie... doar corpurile. Avem parte de pasiune si sentimente mai ceva ca pe vremea cand ne iubeam cu adevarat.

- Fa-ma sa uit cum am ajuns aici...

Nu stiu daca a trecut o luna, doua, trei sau cinci luni, 2 saptamani si sase zile. FIX.

19 comentarii:

Anonim spunea...

Superb!! Te admir pentru puterea de a nu mai fi interesata de ce face el cand nu e cu tine.

Unknown spunea...

iti admir stilul...mai trist e ca dincolo de stil si de evenimente captivante, e povestea, e drama reala...si am trecut prin asta.pot sa inteleg cum e...dar de ce continui asa?e decat o greseala si esti prea valoroasa sa treci prin asta...postarile de pe acest blog stau marturie.

Anonim spunea...

Salut http://www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: http://www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

şu spunea...

Oai! cum ai descoperit? deci e groaznic ce se întâmplă! probabil am să iau măsuri...

şu spunea...

mersi frumos:)!

Andra spunea...

eu am inceput sa folosesc replica "te-am iubit, fraiere" din simplul motiv ca oricine ar fi "el", daca eu l-am iubit, si el a plecat, a fost un fraier.
acum era "prostule", pentru ca persoana respectiva nu suporta termenul de fraier, nu stiu foarte clar de ce :))..

Livia Carbunescu spunea...

Habar n-am ce comentariu sa las dar vreau totusi sa comentez ceva... Am gasit! Stii ce-mi place? Ca ai tupeu si ca faci ce vrei. Felicitari!

Anonim spunea...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!

si ingerii au lacrimi spunea...

deci super ce scrii tu ...iti urmaresc tot ce ai scris pana acum ...si iti rspect cuv...pt taria pe care o ai in tin e ...arunca-mi si mie ceva putere ca eu nu reusesc nici cum sa trec peste el ...sau macar sa m uit cu ochii peste umar la el ...bravo felicitari ...pooop

Anonim spunea...

M-am regasit in unele dintre cuvintele tale, in povestea ta...Am citit mult, scrii frumos.

GMV spunea...

Ti-am citit ultimele postari pe nerasuflate.Geniale!

ocserver spunea...

buna! vad ca un simplu trackback nu e suficient.. :)
http://www.blog.photostudio.ro/wordpress/?p=264

josephine spunea...

@Ale - dupa multi ani de antrenament, am ajuns sa imi controlez f bine simturile. In plus, nu e al meu...de ce mi-ar pasa?!

@Esther continui asa pentru ca asa ma simt acum, nu vreau happily forever after, vreau ceva mult mai simplu, de moment. EXPERIENTA! si in plus... daca ai stii cum imi trepideaza corpul cand doar se uita la mine...ai sti de ce continui :*

josephine spunea...

@andra - eu spun te-am iubit fraiere... pentru ca numai un fraier poate sa renunte asa usor!

@Livia Carbunescu - ms frumos... fac ce vreau ca m-am saturat sa fac ce vor altii sa fac :)

josephine spunea...

@dashurya ms frumos... si tu scrii f frumos ;;)

@anonim ... mai scriu, mai scriu!

@siingeriiaulacrimi - draga mea, daca as avea suficienta putere, ti-as da... puterea mea consta intr-un singur lucru: TIMPUL VINDECA ORICE RANA... si ...cicatricile nu dor... ;;) Intr-o zi, o sa treci.

@mic - multumesc frumos!

@ocserver - imi pare rau...sunt paralela cu chestiile astea... eu doar scriu :) ms pt cuvintele frumoase!

Anonim spunea...

interesant... mai mult nu zic...

Anonim spunea...

nevoia de a verifica:)

trucat spunea...

"- Fa-ma sa uit cum am ajuns aici..." cu ambiguitate, toată povestea sau doar episodul relatat...

Anonim spunea...

Sunt aici pentru a depune mărturie despre modul în care acest puternic vrăjitor numit Dr.DWAN m-a ajutat să-mi repar relația. Mi-a fost zdrobit când logodnica mea mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine pentru că avea o aventură cu cealaltă femeie la care lucrează. Plângeam și plângeam în fiecare zi, până când a devenit atât de rău încât am apelat la Internet pentru ajutor, atunci când am citit o recenzie despre marea muncă a Dr.DAWN, apoi l-am contactat pentru ajutor pentru a-mi recupera iubitul, el m-a ajutat să fac o puternică (vrajă de dragoste de reconciliere) și spre cea mai mare surpriză a mea, după 48 de ore în care am făcut vraja de dragoste, logodnica mea s-a întors în genunchi rugându-mă să-l iert. Acum suntem căsătoriți fericiți și toate mulțumirile sunt adresate Dr.DAWN Wonders pentru că m-ați ajutat să-mi salvez relația, puteți contacta Dr.DAWN prin adresa sa de e-mail: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099