eu...

Fotografia mea
am ochii negri si pe vremea cand imi pasa, te iubeam pe tine!

tentatia mea...

Cum se cheama o relatie care te imbolnaveste pe tine si pe cei din jur?

Cum se numeste momentul ala de maxima prostie in care lucid fiind alegi sa inchizi ochii si sa te lasi dus de val pe un drum care nu duce nicaieri?

Cum se cheama o femeie care desi stie ca greseste continua sa se bazeze pe o nebanuita serie de elemente care pot scuza intentiile, dar nu si faptele?

Cum ii spui unei femei ca desi e trenul ei si doar al ei, adesea circuli cu el fara sa iti iei bilet?

Cum te trezesti dimineata cu sufletul curat cand stii ca aseara ai gresit din nou?

Cum te opui miilor de saruturi care te curenteaza si te amortesc in acelasi timp?

Cum te uiti in ochii cuiva, cand saruti aceleasi buze, care nu iti apartin?

Cum refuzi o iubire ce odata a fost a ta, doar din principiu?

Cum ii spui barbatului pe care il iubesti ca ai luat o pauza din a-l iubi si iubesti un altul acum?

Cum sa iti ascunzi privirea cand in cea mai serioasa sedinta primesti cea mai scurta invitatie obscena?

Stii cum?! IN GAND... pe toate ti le spui in gand...

Zilele astea traiesc pe principiul „singurul mod in care poti scapa de o tentatie, este sa ii cedezi”. Si eu asta fac. Ii cedez de cate ori imi cere asta si de cate ori simt nevoia. L-am iubit nebuneste si nu l-am avut atunci cand trebuia. Nu il mai iubesc, dar dorintele, povestile, visele, trebuie reeditate. Din principiu. Pentru ca atunci cand o sa il privesc peste 20 de ani intr-o poza, nu o sa ma gandesc ca a fost o iubire platonica. La dracu! Iubirea scuza tot... lipsa ei... face lucrurile mai usoare...

Ii musc buzele cu atentie... sa nu ii las urme. Il sarut o data si respir de doua ori. Visez, halucinez. Nu e dragoste si totusi nu e nici doar sex. E ... pasiune... sau poate firea mea naiva asta vrea sa creada...

Are toate elementele unei relatii clandestine pe care visezi sa o ai, dar nu recunosti ca ai avut-o.

Revin. Acum traiesc...

17 comentarii:

Kali spunea...

"Cum te opui miilor de saruturi care te curenteaza si te amortesc in acelasi timp?"
Exact..in gand..altfel nu ai cum.Altfel nu am nici eu cum...:-<

Adriana spunea...

Am incetat sa mai cedez tentatiei din clipa in care , el lucid fiind, cu lacrimi in ochi mi a spus ca o striga adesea pe ea cu numele meu! Atunci am realizat ca nu e fericit,ca nici nu a fost si nici nu o sa fie pentru ca inca ma iubeste pe mine! Iar modul asta de a iubi pe mine personal ma imbolnaveste... Am incetat sa mai cedez tentatiei cand mi am dat seama ca il pot avea oricand daca imi propun, dar el nu merita sa ma aiba... nu in continuare!


o zi frumoasa !

Kali spunea...

In seara asta a citit foarte multe din postarile tale.Unele pentur a doua oara.O prietena se afla intr'o situatie similara cu a ta.Cand citesc ce scrii,parca vad ce gandeste ea:)

Sidonia Popa spunea...

Sa stii ca intr-un moment din viata mea... am fost... TU! Astfel am reusit sa nu-l mai iubesc, sa nu-l mai vreau, sa nu ma mai consume lipsa lui, sa nu mai plang... sa lupt mai mult... ca s-ajung in scurt timp sa-l inlocuiesc! ;)
Sa nu uiti niciodata: "Urmatorul, e cel mai bun!!!"
Te pup si vreu sa fii fericita... e plina lumea de "fraieri" frumosi ce merita iubiti frumos... de noi... cele mai frumoase pentru ei!
Sidonia!

vyanna spunea...

Inca de prima data cand te-am citit am simtit ca ceva asemenator ni se intampla. Ca avem cumva aceleasi idei, dorinte, vise, slabiciuni, etc.

Acum sunt mai convinsa ca niciodata ca destinele noastre sunt gemene.


Te pup mult! :)

Suflet naiv spunea...

"Cum ii spui barbatului pe care il iubesti ca ai luat o pauza din a-l iubi si iubesti un altul acum?"

Mai cumplit e sa auzi aceste vorbe din gura celui/celei drag(a)

josephine spunea...

Va raspund tuturor... Promit. Dar acum vreau doar sa ii spun pestisorului auriu ca nu eu am fost cea care a incetat sa iubeasca prima. Saptamana asta in care a lipsit, mi-am dat seama ca singurul motiv pt care sunt agatata de omul asta, este obisnuinta. Daca nu ne-am vedea deloc ar fi excelent.
Cat despre tentatia mea, mi-a fost odata iubit. Dormeam si il auzeam cum imi sopteste ca ma iubeste dar prea las. Si lasa am fost si eu ca nu i-am spus ca stiu ce era de stiut.
Mai bine. Ma indoiesc ca m-as fi simtit asa cum o fac acum. Cand nu iti pui sufletul la bataie, mii de senzatii ies la iveala.

Pasiune. Iubire. Fericire. Cuvinte cheie, pt minti incuiate.

ovi spunea...

intzeleg multe din cuvintele tale...
ceva insa ma socheaza... de ce il numesti "fraier"???? de ce??? spune-mi te rog...

Oana Emilia spunea...

Vai... intrebarile astea cred ca mistuie pe fiecare dintre noi. Inca nu am gasit un raspuns la ele...

imi place ce ai scris!

Kali spunea...

Hmmm..considera ca ai primit de la mine premiul Blog D'oro.Ti l'am dat pentru ca imi place cum scrii,si pentru ca eu chiar te citesc.Pupici.

josephine spunea...

@kali inchizi ochii si traiesti. restul... e poveste! mai e cineva care traieste asta?! of... as fi vrut sa fie doar o poveste... nu mai sper la basme...

@Adriana eh... uite ca si a mea tentatie m-a perceput gresit. nu vreau un rol in viata lui. nu ma simt in stare sa fiu iubita cuiva. asa ca am plecat. el ma merita, m-a meritat intotdeauna, dar a fost prea fraier sa o recunoasca. acum e tarziu deja!

josephine spunea...

@Sidonia :) multumesc pentru ganduri. nu il mai iubesc. de fapt... nu imi mai pasa. si asta mi se pare mai grav.

nu stiu daca astept un urmatorul... desi sunt convinsa ca vor mai fi si altii...

josephine spunea...

@vyanna femeie, doar stii si tu ca scriem/simtim la fel... ti-am zis si eu, mi-ai spus si tu. te ador!



@ovi am un post mai vechi, te-am iubit, fraiere! citeste-l. promit ca daca nu iti primesti raspuns citindu-l, iti spun din nou.


@wanna ne mistuie pana cand ramane doar cenusa...

josephine spunea...

@kali trebuie sa scriu mai des ca sa iti dau de citit...

diana dya timisoara spunea...

aici e singurul raspuns, trait, simtit pe propria piele...am cunoscut un asemenea om...am suferit enorm si inca incerc sa ma vindec, dar consolarea o gasesc aici (pentru cei ce stiu extrage esenta) : https://www.youtube.com/watch?v=O-LFycPNg1c (Vacanta Muzicala - Intre inger si drac )

Anonim spunea...

Knd ma gandesc pt cine ai scris **articolul** asta...ma faci sa rad! Te exprimi frumos in scris...esti buna la teorie,dar te a omorat practica! Un sfat pretios : " nu mai incerca vreodata sa ti cladesti fericirea pe nefericirea altuia** si desi aparent pari o fata inteligenta si de tinut pe locul 1,te ai cam multumit si cu locul 2 si cu bronzul de prea multe ori! Sa nu ti faci un obicei din asta k pana sa te trezesti la realitate vei ajunge o ** non valoare** si e pacat de aparentele astea in care joci rolul de PERFECTA!!!:))))))))))

Anonim spunea...

Sunt aici pentru a depune mărturie despre modul în care acest puternic vrăjitor numit Dr.DWAN m-a ajutat să-mi repar relația. Mi-a fost zdrobit când logodnica mea mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine pentru că avea o aventură cu cealaltă femeie la care lucrează. Plângeam și plângeam în fiecare zi, până când a devenit atât de rău încât am apelat la Internet pentru ajutor, atunci când am citit o recenzie despre marea muncă a Dr.DAWN, apoi l-am contactat pentru ajutor pentru a-mi recupera iubitul, el m-a ajutat să fac o puternică (vrajă de dragoste de reconciliere) și spre cea mai mare surpriză a mea, după 48 de ore în care am făcut vraja de dragoste, logodnica mea s-a întors în genunchi rugându-mă să-l iert. Acum suntem căsătoriți fericiți și toate mulțumirile sunt adresate Dr.DAWN Wonders pentru că m-ați ajutat să-mi salvez relația, puteți contacta Dr.DAWN prin adresa sa de e-mail: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099