eu...

Fotografia mea
am ochii negri si pe vremea cand imi pasa, te iubeam pe tine!

atat de firesc...


Iubesc lucrurile simple... care vin de la sine. Cuvintele tale mi se par cele mai potrivite cadouri. Atingerile tale sunt florile mele preferate. Ochii tai verzi ii am aproape în fiecare gând. Mâinile tale sunt motivul pentru care adesea zâmbesc în coltul gurii. Ador sa fiu în preajma ta. Iar tu știi asta.

Mi se pare atât de fireasca relația noastră, încât adesea nu îmi vine sa cred ca e real ce mi se întâmpla. Azi mi-am dat seama ca ai ochii verzi. Sunt 3 luni deja și eu abia azi am observat ca ai ochii verzi. Știam ca ai ochii deschiși la culoare, dar pana azi mi-am refuzat dreptul de-ai privi cu atenție. Si tot azi mi-am dat seama de ce.

Când eram puștoaică și completam oracole, de fiecare data la intrebarea „cum ai descrie băiatul ideal?” răspundeam același lucru, în fiecare: „înalt, deștept, brunet și cu ochii verzi”.

mi-e teama sa recunosc cât ești de aproape de oricare gând de-al meu, căci mi-e groaza ca am sa te pierd.

Abia aștept sa te iubesc... mi se pare atât de firesc...


am ales zambila asta dintre zecile de flori pe care le-am tot primit zilele astea. pentru ca de la tine l-am primit pe cel mai mare si pe cel mai frumos. o zambila... care miroase a noi...

5 comentarii:

Kali spunea...

ce frumooos:X

giuly spunea...

wow :)

Anonim spunea...

Se vede ca suntem in criza.
Acum se daruiesc zambile :P

josephine spunea...

@Simon
nu tin minte nici macar unul din cadourile scumpe pe care le-am primit... dar zambila, era mov. si mirosea a noi.

Anonim spunea...

ce minunate sunt cuvintele pe care le-ai scris mai sus :X bv :X