eu...

Fotografia mea
am ochii negri si pe vremea cand imi pasa, te iubeam pe tine!

8 februarie... nu mai esti blestemat!

8 februarie... blestemata zi! Asteptam sa treci sa iti spun cat de mult te-am urat...

Acum fix un an, pe 8 februarie, pe la 12 si ceva, cineva, foarte drag mie pe atunci, mi-a facut inima tandari. Eram ferm convinsa ca s-a intamplat asa, doar pentru ca 8 februarie este o zi nenorocita. Nu pentru ca el era un nenorocit. 8 februarie anul trecut, a durat fix o luna. Mai exact, pana pe 7 martie. Acum rad, dar acum un an, imi rupeam parul din cap si plangeam si in somn. Evident, si in baie. Sub dus mai ales. Dar acum rad. Poate ca s-a meritat sa imi scoti inima din piept si sa o arunci ca mai apoi sa uiti de ea. Pentru ca acum mi-e bine. Poate ca s-a meritat sa nu te uiti in ochii mei si sa imi spui ca s-a terminat si m-ai lasat sa imi termin singura povestea. Pentru ca acum, scriu randurile dintr-o poveste linistita. Genul de liniste, pe care tu nu mi-ai oferit-o.

Te-am iubit enorm. Credeam ca am fost o proasta atatia ani cat te-am uitat in diverse etape ale vietii mele. credeam ca tu esti... miezul din dodoasca :) nu ma intelege gresit. Nu imi bat joc. Dar acum am puterea sa rad. Asa cum o faceai si tu cand eu plangeam. Nu regret nimic. Nicio lacrima. Nimic. Ma bucur ca ni s-a intamplat asta. Pentru ca acum, SUNT BINE.

Ma trezesc dimineata cu zambetul pe buze si cu privirea lui in gand. Ma spal pe ochi si ma gandesc ce bine mi-ar fi sa fiu cu el. Ma uit la telefon si vad ca si el imi spune ca si el ar vrea sa fie cu mine. E simplu. Atat de simplu. Nu ne iubim, dar o putem face. Noi doi ne-am iubit. De multe ori, multi ani. Dar liniste, n-am avut.

Acum e simplu, nu sunt ecuatii de gradul III, nu sunt formule complicate. Suntem, eu si el. El si eu. Si de ceva timp, suntem noi. Noi noi noi noi noi. Noi, amandoi.

Iti spun acum, TE-AM IUBIT, FRAIERE! Pentru ca te-am iubit... si ai fost fraier ca m-ai facut sa plec...

PS. Abia astept saptamana viitoare sa ma trezesc in bratele tale dimineti la rand. Dimineti tarzii, pe care le ador alaturi de tine...

11 comentarii:

Ingerul tau spunea...

:))) Esti superba... vorbesti cu amandoi sau mi se pare mie ? :)

vyanna spunea...

ce bine imi pare ca l-ai dat dracu'.. :)

Anonim spunea...

:) probabil ti se va parea neinteresant..dar as putea sa incep si eu povestea cu "Acum fix un an, pe 9 februarie adica..cineva imi dadea startul la iluzii..la vise. Mi-a distrus increderea in sine, pentru a ma putea face dependenta de el... [etc]." Poate am sa scriu si eu vreodata despre El. oricum. Superb postul!

josephine spunea...

@ingerul tau ... da vbesc cu amandoi, desi in realitate, vorbesc doar cu al meu :)

@vyanna nu l-am dat eu dracu draga mea! n-as fi capabila! s-a dus singur! :))

@miky nu e vorba de ce mi se pare mie ca e interesant sau nu... e vba de ceea ce ai trait tu... e o coincidenta, si poate ca desi acum nu ma mai afecteaza, o sa tin minte mereu ziua asta. imi place sa scriu despre el. este omul care mi-a fost alaturi adesea si cel caruia ii port un respect imens, doar ca nu mi-l mai manifest. dar este si cel care mi-a frant inima pentru ultima data. pana data viitoare, evident.

Kali spunea...

e bine ca ai trecut peste.si ca acum esti cu zambetul pe buze.asta conteaza:)

giuly spunea...

cred ca nu este fata care sa gandeasca ca tine.pe moment sa regrete si apoi,dupa un timp,sa inceapa sa zambeasca si sa zica : dar fraiera am fost si eu ca m-am implicat prea mult .
de asta e bine sa ramanem indiferente cu porcii si pasatoare cu cei finuti :)

Ana spunea...

Bravo...un sut in fund...e un pas inainte!foarte tare postul

Ciocolatika spunea...

:)....ma incurajeaza mult sa citesc asemenea chestii ;))...

postul este perfect :X

Imi doresc sa ajung sa simt si eu ca tine, peste un an..sau cine stie ?..poate chiar mai devreme ;)

Felicitari!

Govor Cristina (after-the-summer-rain) spunea...

17 iunie ... o zi blestemata.. chiar daca este ziua mea de nastere.. m-a calcat in picioare si m-a zdrobit ca pe un muc de tigare ... in ziua care trebuia sa fie a mea... :)ca sa il scot din mine ... a durat 2 ani ..fix... 2 ani .. si intr-o alta zi de 17 iunie am rostit primul meu "te iubesc" pt altcineva ...care este atat de aproape de barbatul ala pe care il descriam cand eram mai mica :):) asa ca ... tot raul spre bine ...

Anonim spunea...

Dumnezeule!!!
Cat imi doresc sa pot sa spun si eu asta!! un singur om am iubit mai presus de orice si am ales asa de prost...E un las cum nu exista altul.un las care spune ca a iubit dar a plecat cd aveam mai mare nevoie de el.A stat atat cat a fost bine pt el,problemele mele au ramas ale mele.
De mai bine de un an ma trezesc cu sufletul gol si cu o teama imensa de tot ce aduce fiecare zi.
Ma urasc ca doresc sa l doara, dar ii doresc sa simta exact ce am simtit si eu (nu mai mult, nu mai putin)....si asta cat mai curand(ca sa si aminteasca ce plateste)

kriss norton spunea...

m-ai iubit?stiu...regret?enorm??dar de ce tot jocul asta???chiar crezi sa nu ma m schimbat dupa ce am renuntat la tot?am ramas eu cu mine si cu mine....iti da satisfactie ca iti bati joc de mine acum???eu te iubesc...rau