eu...

Fotografia mea
am ochii negri si pe vremea cand imi pasa, te iubeam pe tine!

Interviu din trecut



Si ma intrebi acum, asa cum m-ai intrebat mereu „Tu, tu ce faci? Vreau sa stiu ce faci!”. Iti aud vocea si imi dau seama ca nu mi-ai fost niciodata iubit sau amant. Sau prieten. Mi-ai fost intotdeauna cel mai feroce dusman. Mi-am pierdut anii, zambetul si sufletul pentru ... o voce. Pentru un sentiment de caldura, pentru un te iubesc. De fapt nu  mi le-am pierdut pentru asta. Mi le-am pierdut pentru nimic.
Si ma intreb daca as face la fel. Probabil ca da. Ce sens are sa mint si sa spun ca altadata as fi mai desteapta, ca alta data as fi mai calculata. Ca altadata nu te-as fi iubit. Cand stim cu totii ca as fi sclava ta din nou si din nou si din nou. Dar nu si acum. Alta data.

M-ai intrebat cum ma vad peste 5 ani si din ce unghi o sa ma privesti tu. Sper ca nu o sa ma mai privesti. Sau ca macar eu n-o sa stiu ca o mai faci sau ca n-o sa imi mai pese.
Cat de mult o sa iti iubesti sotul? Sper ca mai mult decat o sa imi iubesc proprii copii. Daca este posibil. De ce? Ca doar asa o sa il iubesc mai mult decat te-am iubit pe tine.
Cui i-ai spus despre mine? Nimanui. Si apoi le-am spus tuturor. Cum? Ca sunt singura. Nu inteleg?! Le-am spus ca exista cineva atunci cand au vazut ca nu e nimeni langa mine. Niciodata. De ce? Pentru ca cea mai mare calitate a mea este si cel mai mare defect. Loialitatea? Fidelitatea, da. Ti-am fost fidela. O proasta, cea mai mare proasta.
Ti-ai imaginat vreodata viata cu mine? In vazul lumii? Nu.  Serios. Nu. Niciodata. De ce ? Pentru ca nu exista niciun univers in care sa fi fost posibila o forma de viata in vazul lumii pentru noi doi. Dar daca..?  Nu, fara niciun ‚dar daca”. Nu exista pur si simplu. Urmatoarea intrebare.
Cand m-ai iubit cel mai tare? Te-am iubit mereu constant. Enorm si constant. Bine, atunci momentul preferat cu  mine ? Vorbeai la telefon si m-am ghemuit in bratele tale. Am stat acolo o viata de om. Da, imi amintesc. Cu cine vorbeam, mai stii ? Nici nu stiam cine erai. Atunci ti-am zis prima data „linistea mea”. A da... Mi-ai spus asta intr-o seara.  Cel mai memorabil sarut? Mi-ai sarutat o data parul. In public. Din greseala. Da, in aeroport. Si te-ai prefacut ca te-am lovit din greseala.
De cate ori m-ai sunat in toti anii astia? De 4 ori. De ce? Nu stiu. Cate mesaje mi-ai dat? Cu mail-uri cu tot ? Mii.  La cate ti-am raspuns? Sute, probabil. De cate ori te-am sunat ? De mii de ori. Tie iti e mai usor sa imi auzi vocea. Mie nu imi place sa iti aud vocea decat daca esti langa mine. Daca erai.
M-ai ranit vreodata ? Da. In mod deliberat? Da. Eram constienta. Cand? M-am oprit o data si mi-am suflecat maneca de la camasa si ti-am aratat ca aveam pielea zbarlita toata pe mine. Ti-am zis „asa arata durerea, ai simtit vreodata asa ceva?”. Apoi am regretat. Am vazut in ochii tai oceane de furie. Niciodata n-ai vrut sa ma ranesti. Desi o faceai constant si negresit.

Ai fost fericita vreodata? Cu mine? Toti nebunii sunt fericiti. Eu de ce n-as fi fost?! Te-ai simtit iubita? Da. O data. Cum doar o data?! O data m-am si simtit. In rest stiam ca sunt. Cand ? Cand am facut accident. Nu, nu vorbim despre asta. Atunci am simtit ca sunt iubita. Nu vorbim despre asta.
Daca ai putea, cui i-ai spune despre mine? Nimanui. Si ii pot spune despre tine. Da, ti-am zis ca iti poti alege 3 persoane carora sa le povestesti despre mine. Nu, multumesc. N-ai mai fi secretul meu. Te-as imparti. Din nou.
M-ai iubit? Am spus ca iti raspund la intrebari la care nu ti-am raspuns vreodata pana acum. Asta ai stiut intotdeauna. Ma mai iubesti? Nu.  Ai schimba ceva? Nu inteleg intrebarea. Ai face ceva altfel? Probabil ca nu. Sau da, dar as minti.
Ce iti doresti cel mai mult? Liniste. Si doua perne sifonate. De ce inca nu ai iubit? Ca il compar cu tine. Si de unde stii ca n-am?! Pentru ca esti fidela. Daca ai avea iubit, nici macar nu ti-ai mai aminti toate lucrurile astea. Da. Probabil.

Nu mai am intrebari. E randul tau. Intreaba-ma orice vrei.

Pot sa plec?

150 de comentarii:

madveganqueen spunea...

Stii momentul ala cand vezi un baiat dragut si te face sa te indragostesti de el? Genul ala de baiat care stii ca o sa-ti faca probleme (o sa ti deregleze inima si sentimentele)... dar stii ca merita sa ai o poveste cu el. Ranile se vindeca! Hope you are fine! :)

bebe`Roz spunea...

Capul sus! Va fi si soare. Vor disparea si norii. Te admir pentru fidelitate si pentru cate ai indurat.

Totusi iubirea... spunea...

Imi place foarte mult blogul tau!
Ai pus mult suflet si la fel de multa pasiune in realizarea lui!
Felicitarile mele!
Te astept cu drag si pe blogul meu: http://totusi-iubirea.blogspot.ro/
Daca vrei, putem face schimb de linkuri si/sau bannere intre blogurile noastre.
Inca o data felicitari pentru blogul tau!
Mircea
mirceab26@yahoo.com

Mihaela spunea...

Mi-au dat lacrimile, serios!! Chiar m-am regasit in ceea ce ai scris! :( :(

Vasile Danut spunea...

Un cântec mă duce cu gândul la noi.
Dansez astăzi iar cu uimirea.
Ce ritm cunoscut!
Ce paşi am făcut!
Ce puternică e amintirea!

Despre cum a început,
Despre cum am pierdut,
Despre cum mi-am sfârşit fericirea,
Nici nu vreau să mai spun
Nici nu vreau să mai scriu
Cum visam uneori nemurirea.

Ameţit deseori,
Dimineaţa, în zori,
De mireasma mai noilor vise
Mă mai clatin, mai cad,
Mă ridic, mă trezesc
Pe la porţi ce se vor iar deschise

Şi mai cade din ochii căprui, rătăciţi,
O lacrimă atât de curată!
Cât de mult a rănit,
Cât de mult a durut,
N-ai să ştii niciodată!

Peste ani, şuierând,
Îmi vor trece prin gând
Ale vieţii dulceţi muzicale
Ce cândva mi-au părut,
Ce cândva au trecut
Parcă mult prea rapid şi amare,

Ochii mei regăsind
Drumuri vechi şi păşind
Cu atâtea reţineri de fire
Nu vor spune nimic,
Nu vor curge din nou
Pentru falnica ta abolire.

Trupul îmbătrânit,
Glasul meu ostenit
De aceeaşi poveste brodată -
Cum că noi am trăit,
Cum că noi am simţit,
Cum că nu a mai fost niciodată,


Se vor stinge zâmbind,
Ascultând ticăind
Pe şfârşite bătaia ciudată.
Cât de mult a rănit,
Cât de mult a durut,
N-ai să ştii niciodată!

Anonim spunea...

'Ti-ai imaginat vreodata viata cu mine? In vazul lumii? Nu. Serios. Nu. Niciodata'

Asta-i imaginatia ta?? ..si mai spui ca l-ai iubit! Cum naiba sa mai afirmi asta, cand intrebarilor tale nu le-ai dat un raspuns, sau -mai rau- nici macar nu te-ai intrebat?
Am crezut ca esti diferita, J.

Alin spunea...

A trecut deja ceva timp de la cele intamplate, daca s-au intamplat(poate a fost ceva fictiv), probabil ti-a trecut. Oricum, sentimentele s-au transmis bine prin ceea ce ai scris, te apreciez.

Anonim spunea...

Da! nu sunt singura...si au trecut peste 20 de ani!

Andreea spunea...

J...Am nevoie de tine.
Sa mai scrii, sa te mai citesc, sa mai respir...

Hopeless Equilibrium spunea...

The end... is indefeasible ...there is no way back from this point...

People around you will try to soften the reality...people will tell you that every end is a new beginning ... but is just the sheer pain,the memories and the perfect last kiss.

There is no future in that moment... the future has ended... the only thing that you are able to understand is the end...and the pain...

The pain is so loud... you cant hear anything... the pain is real not only a feeling... every piece of you will hurt like hell and there is no pill to make it go away...

The last kiss... is perfect... your lips and her lips will touch in a divine way... is so sweet... is so powerful and it will stay with you forever... The last kiss is the box in which you will put all memories.

In the last kiss you relive every second of your time with her... is like the flash before you die, but you will not die... the pain is proof that you are still here... alive...

When you love some one the hardest part is to let her go but in letting go is proof of real love... is the final sacrifice you make... is the end and price is the pain ...

Day by day time will pass... the pain will start to fade... the end is behind you... a little hope is born... now you know that you are able to love for real....

Step by step the future is reborn and is full of hope...is a new beginning and a new you, a better you, now you know how to love with all your heart...

After some time you will understand that is better to have loved and lost than not being known love at all... now you have the courage to love again and maybe, just maybe all the love you gave will come around and some day you will meet someone who will love you in the same way.


Hopeless Equilibrium

Anonim spunea...

Nu te-am mai citit de mai bine de un an...
Te regasesc la fel de indragostita si nebuna. La fel de goala. Hm... De parca GOLUL ar putea sa fie mai plin sau mai putin plin...
Te imbratisez.
<3

deea spunea...

frumos

Anonim spunea...

Si ? Nu mai scrii?

Unknown spunea...

Servicii profesionale FOTO & VIDEO: http://www.filmarefotografii.ro/

Anonim spunea...

Nu mai stiu cum am gasit blogul tau, dar recunosc ca l-am citit pe nerasuflate. M-a fascinat povestea ta, pentru ca tocmai am incheiat si eu o relatie foarte asemanatoare. Doar ca in relatia respectiva eu am fost "barbatul insurat". Oricum, m-au frapat asemanarile cu povestea mea si tot ce-ai scris m-a ajutat sa inteleg multe lucruri. Chiar daca prea tarziu... Multumesc!

Anonim spunea...

De ce va place sa va cosiderati numai victime? V-ati gandit vreodata ca poate si noi simtim ceva asemanator? Da, povestea chiar are puterea de a ajunge in sufletul cititorului si de al transpune in situatia ta pentru a intelege ce ai simtit (defapt a incerca sa inteleaga pentru ca probabil nimeni nu va intelege complet ce ai simtit), dar desi spuneti ca "el" e mereu de vina, mai ganditi-va putin, poate "el" este ranit mult mai des ca "ea"...

Anonim spunea...

Please , fa-ne o surpriza si scrie-ne ceva...a trecut 1 an :) Adri

Anonim spunea...

Ti.am citit in 2 zile povestea...frumos scris...semeni cu Irina Binder ca stil��
Asteptam update ..

Brooklyn Gray spunea...

Acesta este cel mai minunat lucru pe care l-am experimentat vreodata. Am vizitat un forum aici, pe internet și am văzut un mărturii minunate pe forum, despre faptele bune Doctor Osemu Okpamen. Am Brooklyn Gray din Statele Unite ale Americii. Nu l-am crezut, pentru că n-am mai auzit nimic despre astfel de miracol, înainte. Nici un organism ar fi fost în stare să mă convingă cu privire la aceasta nu până când doctorul a făcut o lucrare minunată pentru mine, care restaurat căsătoria mea de 4 ani, prin obtinerea înapoi soția mea a divorțat în termen de 12 până la 16 ore, cu farmecele la fel cum am citit pe internet. Am fost cu adevărat șocat când soția mea a venit acasă cerând iertare so accepte înapoi. Sunt foarte scurt de cuvinte pentru a arăta aprecierea mea doctorului Osemu Okpamen. Căci lui Dumnezeu a trimis la mine și familia mea pentru restaurarea divină a căsătoriei. Ești în nevoie de nici un ajutor fel? Puteți să-l contactați prin e-mail la Doctorokpamenspelltemple@yahoo.com sau vizitați site-ul său http://www.doctorokpamenspells.com. Apela / text numărul său mobil +1 (914) -517-3229 pentru răspuns urgent.

Anonim spunea...

Hei J., pe unde ai plecat?? Cred ca e tare bine acolo daca pe aici nu mai dai.. :)

L.

Anonim spunea...

It will be interested to know if J has left the blog and she moved somewhere else or if she simple quit... I hope she is fine wherever she is.



Turistbooking spunea...

Foarte bun articol. Felicitari!

Anonim spunea...

Mai traiesti?

Anonim spunea...

Unde ai dispadrut?

Anonim spunea...

Buna draga mea! Pe unde iti rataceste sufletul?

Anonim spunea...

Indragosteste-te din nou ....si incepi sa scrii! Ar fi pacat sa nu iti folosesti acest talent!

Iman Ridhwan Syah spunea...

Nice, Thanks for Sharing :) and Hi, Greetings from Bacalagers Media

We are Bacalagers Media is a Smart Digital Media Platform that Presents Quality Content and Inspires All Young Children in Indonesia for Choosing and Sorting News Information Interesting about Lifestyle, Business, Healthy Tips about stimuno untuk balita and Latest Technology News.

Misa spunea...

Hi, my name is Misa. Thank for sharing. Your post is nice. And I will share 3 articel about my trip in Indonesia from my blog

- Transit 19 Jam di Malaysia, Ngapain Aja
- Seharian Jadi Anak Pantai
- Berburu Bintang Bersama HAAJ

Hope you like. Regrads Misa

TumesKecil spunea...

Subiect interesant pentru un blog. Am cautat pe Internet pentru distrac?ie ?i am venit pe blogul tau. Postul fabulos. Va mul?umim pentru o schimbare de cuno?tin?e! Este minunat sa vedem ca unii oameni înca depun eforturi în gestionarea site-urilor web. Vino sa-mi vizitezi blogul la TumesKecil
Citi?i mesajele mele de aici:
- Tips beli smartphone
- Keadaan Perfilman Indonesia Saat ini, Cukup Meresahkan!
- Bahaya Ngecas HP Pakai Laptop dan Solusinya

Mul?umesc mult!

Allison Howarts spunea...

Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com

Kualitasjos spunea...

Nice, Visit my web kualitasjos

RUTH BALLE spunea...

Bună, aceasta este o mărturie reală a unui medic vrăjitor care ma ajutat să-mi aduc înapoi logodnicul meu, care a lăsat pe mine și pe copii timp de 10 luni. Am pierdut toată speranța că logodnicul meu se va întoarce acasă din nou. dacă treceți printr-un timp greu în căsnicia sau relația voastră sau doriți să vă întoarceți Ex. contactați-l pe drjohnsoco@gmail.com sau ceapa +2348147766277

Anonim spunea...

Eu revin aici ori de cate ori vreau sa zambesc cu noduri .Si mereu sper ca voi gasi inca ceva. Speranta aceasta....

Anonim spunea...

si eu la fel :)) ce straniu.

Bella spunea...

Promit să împărtășesc această mărturie în întreaga lume, când iubitul meu se întoarce la mine și astăzi îi mulțumesc sincer lui DR WHITE, pentru că a adus bucurie și fericire relației mele și familiei mele. Vreau să vă informez că există un vrăjitor adevărat. Nu am crezut niciodată în toate aceste lucruri până nu mi-am pierdut iubitul, am avut nevoie de ajutor până când l-am găsit pe Dr. WHITE, un mare jucător de vrăji, iar el a aruncat o vraja de dragoste asupra mea și m-a asigurat că îl voi recupera pe iubitul meu în 2 zile după aruncând vraja, 2 zile mai târziu, telefonul meu a sunat și atât de șocant iubitul meu nu m-a sunat în ultimele 3 luni. Și-a cerut scuze pentru inima frântă și a spus că este gata să fie coloana mea vertebrală pentru tot restul vieții sale alături de mine. Dr. WHITE, l-a eliberat pentru a ști cât de mult îl iubesc și cât de mult îl vreau. Și a deschis ochii pentru a-și imagina cât de mult împărțim împreună. În timp ce scriu această mărturie acum, sunt cea mai fericită fată de pe pământ. Dr. WHITE vă poate ajuta, de asemenea. Trimite-i un e-mail la: (wightmagicmaster@gmail.com) sau WhatsApp-ul său la +17168691327

Anonim spunea...

Mama DawnAcuna este o adevărată vrăjitoare, a aruncat o vrajă care mi-a întors înapoi ex-amantul după ce m-a părăsit pentru o altă femeie timp de 7 luni, m-a ajutat fără să spun că ar trebui să îi plătesc bani, scrie-i pe e-mail: dawnacuna314@gmail.com

Unknown spunea...

Sunt aici pentru a depune mărturie despre modul în care acest puternic turnător de vrăji numit DR ISIKOLO m-a ajutat să-mi repar relația. Numele meu este Antonela Lasse. Am fost cu sufletul la gură când logodnica mea mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine, deoarece avea o aventură cu cealaltă femeie unde lucrează. Am plâns și am plâns în fiecare zi, până când s-a înrăutățit atât de mult încât am contactat Internetul pentru ajutor, atunci când am citit o recenzie despre marea operă a lui DR ISIKOLO, apoi l-am contactat pentru ajutor pentru a-mi recupera amantul, el m-a ajutat să arunc o vrajă puternică (împăcare de dragoste) și spre cea mai mare surpriză a mea după 48 de ore de a face vraja de dragoste, logodnica mea s-a întors în genunchi implorându-mă să-l iert, ceea ce am făcut cu plăcere. Acum suntem fericiți căsătoriți și toate mulțumirile merg către DR ISIKOLO Wonders pentru că m-ați ajutat să-mi salvez relația. Puteți contacta DR ISIKOLO prin adresa sa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196.

Unknown spunea...

Soția mea a auzit zvonuri despre mine și aceste probleme au făcut-o să solicite divorțul și totul s-a întâmplat, iar acest caz și gândul de a-mi pierde familia acum mi-au ținut inima nefericită, așa că m-am rugat pentru o soluție și un mod în care să pot Adu-mi înapoi soția și copiii înapoi și demonstrez-i că toate aceste lucruri pe care le-a auzit despre mine și despre cealaltă doamnă care lucrează în biroul meu sunt minciuni pentru că în adâncul inimii mele știam că nu îmi voi înșela niciodată soția. Pentru a scurta povestea, soția mea, sora mea din SUA, a auzit toate problemele pe teren și mi-a cerut imediat să-l contactez pe DR Ilekhojie, ea mi-a dat datele de contact și am făcut așa cum a spus ea, iar doctorul Ilekhojie ne-a împăcat și ne-a restabilit conexiunea. Acum suntem fericiți și căsnicia noastră de încredere este fericită. Aveți nevoie de ajutor de la Dr. Ilekhojie, contactați-l pe Whatsapp sau viber +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

Anonim spunea...

Sunt aici pentru a depune mărturie despre modul în care acest puternic vrăjitor numit Dr.DWAN m-a ajutat să-mi repar relația. Mi-a fost zdrobit când logodnica mea mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine pentru că avea o aventură cu cealaltă femeie la care lucrează. Plângeam și plângeam în fiecare zi, până când a devenit atât de rău încât am apelat la Internet pentru ajutor, atunci când am citit o recenzie despre marea muncă a Dr.DAWN, apoi l-am contactat pentru ajutor pentru a-mi recupera iubitul, el m-a ajutat să fac o puternică (vrajă de dragoste de reconciliere) și spre cea mai mare surpriză a mea, după 48 de ore în care am făcut vraja de dragoste, logodnica mea s-a întors în genunchi rugându-mă să-l iert. Acum suntem căsătoriți fericiți și toate mulțumirile sunt adresate Dr.DAWN Wonders pentru că m-ați ajutat să-mi salvez relația, puteți contacta Dr.DAWN prin adresa sa de e-mail: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099

Anonim spunea...

Casa mea a fost plină de nesfârșite probleme și mizerie care au dus la divorțul pe care nu mi l-am dorit niciodată cu soțul meu. Totul s-a prăbușit și ne-am dus pe drumuri separate. Am încercat să merg mai departe, dar mi-a fost atât de greu pentru că încă îmi iubeam soțul și fiica mea a plâns mereu dorindu-și tatăl înapoi. Nu am avut de ales decât să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să îl contactez pe DR DAWN după ce am văzut atât de multe remarci bune despre munca lui. M-a asigurat că mă împac pe mine și pe soțul meu cu vraja lui de reconciliere pe care a făcut-o. Sunt bucuros să vă spun tuturor că am obținut rezultatul dorit după 2 zile și dragostea și fericirea au fost restabilite și ne-am revenit împreună și cred că va fi pentru totdeauna pentru noi și toate mulțumim lui DR DAWN pentru că a făcut atât de mult pentru a-mi salva familia. . Nu este niciodată prea ocupat să ajute pe cineva. Așa că contactează-l acum dacă și tu ai nevoie de ajutor. e-mail-i acum prin: ( dawnacuna314@gmail.com ) Whatsapp: +3550685677099 / +2349046229159 Acest comentariu de apreciere vine de la Julia Lorenzo.

Nikolina Vesic spunea...

Omul tău a spus brusc că vrea să divorțeze și tu nu ai vrut niciodată divorțul pentru că nu poți înceta să-l iubești. Atunci nu mai căuta, pentru că Lordul Voodoo, marele vrăjitor, este pentru tine. Când căsnicia mea s-a prăbușit, mi-a frânt cu adevărat inima și mi-a afectat chiar munca pentru că încă mă gândeam și nu mă concentram. Îmi iubesc cu adevărat soțul, așa că caut modalități de a-l recupera după ce am trăit separat câteva luni. Am dat peste mărturia unui bărbat care a spus că a putut obține o promovare cu ajutorul marelui vrăjitor Voodoo lord, așa că i-am luat legătura și l-am contactat. I-am explicat problemele căsniciei și m-a asigurat că lucrurile vor fi bine, am avut speranță și mi-a spus câteva lucruri care trebuie făcute pentru a-mi atinge scopul. I-am urmat instrucțiunile și astăzi trăiesc din nou fericit cu soțul meu, el este cu adevărat un mare vrăjitor. Contactați Voodoo Lord pentru orice fel de probleme de viață pe WhatsApp +2348097014925 sau e-mail: voodooconnect60@gmail.com. nu vei regreta că l-ai contactat.

Becca spunea...

Casa mea era plină de nesfârșite necazuri și nenorociri care au dus la un divorț pe care nu mi l-am dorit niciodată cu soțul meu. Totul s-a stricat și ne-am dus pe drumuri separate. Am încercat să merg mai departe, dar mi-a fost foarte greu pentru că încă îmi iubeam soțul și fiica mea plângea mereu pentru că voia să-și recupereze tatăl. Nu am avut de ales decât să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să contactez VOODOO LORD după ce am văzut atât de multe comentarii bune despre munca lui. M-a asigurat că mă va împăca pe mine și pe soțul meu cu vraja lui de împăcare pe care va trebui să o facă. Mă bucur să spun că am obținut rezultatul dorit după 48 de ore, dragostea și fericirea au fost restabilite și ne-am reîntors împreună și această reuniune este pentru totdeauna. Mulțumesc lui VOODOO LORD pentru că a făcut o treabă foarte bună în salvarea familiei mele. Nu este niciodată prea ocupat să ajute pe cineva. Așa că luați legătura cu el acum dacă aveți nevoie de ajutor. e-mail-i voodooconnect60@gmail.com ...  Whatsapp: +2348097014925

Unknown spunea...

Tocmai mi-am revenit fostul soț cu ajutorul experților în vrăji de dragoste DR JOE. Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie. Au fost doar 3 ani de la căsnicia noastră. Cel mai dureros lucru este că am fost însărcinată cu al doilea copil. L-am vrut înapoi și am făcut tot ce era la îndemână să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar. L-am implorat cu tot, i-am făcut promisiuni dar a refuzat. I-am explicat prietenei mele problema mea și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care m-ar putea ajuta să fac o vrajă pentru a-l aduce înapoi. Nu am avut de ales decât să încerc. I-am trimis un mesaj vrăjitorului numit DR JOE și m-a asigurat că nu este nicio problemă și că totul va fi bine înainte de 48 de ore. A făcut vraja și, în mod surprinzător, 11 ore mai târziu, soțul meu m-a sunat. Am fost atât de surprins. Am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat. A vrut să mă întorc la el și apoi am știut că dragostea și fericirea pe care le împărtășim au fost pe deplin restaurate. dacă ești aici și iubitul tău te refuză sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează-ți acum Dr. Joe pentru ajutor. Iată adresa lui de e-mail de contact: drjoesolutionspells@gmail.com) sau WhatsApp +1-3306946798

Unknown spunea...

Numele meu este Tamara Sebastian și sunt aici să-i aduc recunoștință lui DR ISIKOLO pentru ajutorul său de a-mi salva relația. Iubitul meu m-a părăsit pentru că m-am temperat repede și m-am luptat cu el de mai multe ori din cauza nesiguranțelor, văzându-l vreodată aproape de orice altă doamnă. Nu am putut găsi o modalitate mai bună de a-l face să se întoarcă la mine și DR ISIKOLO a venit în ajutorul meu. Când l-am contactat, mi-a spus tot ce trebuia să știu despre cum vor fi restabilite dragostea și legătura dintre mine și bărbatul meu. M-am conformat și el a făcut treaba fără ezitare și imediat după 48 de ore, iubitul meu m-a sunat. Sunt fericit și plin de viață datorită bunăvoinței lui DR ISIKOLO. Îi îndemn pe oricine trece prin probleme să-l contacteze acum și cu siguranță te va ajuta. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau dacă preferați WhatsApp, trimiteți-i un mesaj: +234-8133261196

Unknown spunea...

Marele doctor Ilekhojie despre care toată lumea a vorbit pe internet m-a ajutat și cu vraja lui de reconciliere. Mi-a restabilit relația ruptă și mi-a adus înapoi fostul meu iubit. Am fost cu inima zdrobită în ultimele 6 luni după ce iubitul meu s-a despărțit de mine, dar după ce am văzut comentarii online despre Dr. Ilekhojie, am fost cu adevărat sceptic să-l contactez ca la acel moment. Mi-a spus ce trebuie să adun și a făcut vraja de reconciliere și chiar înainte de a putea termina, iubitul meu m-a sunat cerându-mi iertare și acum suntem fericiți împreună și așteptăm primul nostru copil. Vreau să-l apreciez pe doctorul Ilekhojie pentru marele său ajutor. În cazul în care aveți nevoie de ajutorul lui, îl puteți contacta și prin e-mailul său: gethelp05@gmail.com sau sunați-l la +2348147400259

Unknown spunea...

Nu am știut niciodată că există o mare posibilitate de a-mi avea bărbatul înapoi la mine până când l-am întâlnit pe DR ISIKOLO. A fost foarte greu pentru mine când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. Am fost devastat și nu m-am putut recupera. Prietenii și familia lui au făcut tot ce le-a putut pentru a ne reuni, dar s-a dovedit a eșuat. Am fost singur câteva luni și nu mă vedeam iubind pe altul. Așa că a trebuit să caut ajutor de la DR ISIKOLO, care mi-a oferit privilegiul de a mă asigura că mi-au fost îndeplinite dorințele inimii. Ne-a reunit și dragostea și fericirea au fost restaurate. Cuvintele lui sunt obligația lui și nu eșuează niciodată când promite cuiva 48 de ore de a obține rezultatul, ceea ce m-a uimit când propriul meu rezultat s-a manifestat. Nu vă deranjați să căutați ajutor în altă parte. Contactează-l acum. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196.

Unknown spunea...

Soțul meu m-a lăsat cu doi copii, m-am simțit îngrozitor și aproape m-am sinucis pentru că ne-a lăsat fără nimic. Am fost emoționat în tot acest timp pentru că copiii m-au tot întrebat unde este tati. Mulțumesc doctorului Ilekhojie pe care l-am cunoscut pe facebook, care l-a întors acasă pe soțul meu și a restabilit pacea între noi. Într-o zi credincioasă, în timp ce navigam pe internet, am dat peste câteva mărturii despre Dr. Ilekhojie și am simțit imediat nevoia să-i cer ajutor și sunt fericit acum că totul a ieșit bine pentru mine la sfârșit. Soțul meu este acasă acum cu copiii mei și nu a fost niciodată atât de multă dragoste și bucurie în casa mea până acum. Aveți probleme similare, contactați Dr. Ilekhojie E-mail: gethelp05@gmail.com sau sunați la +2348147400259

Unknown spunea...

Bună ziua tuturor, vreau să împărtășesc experiența pe care am avut-o cu un vrăjitor numit Dr Ajayi, este un om foarte puternic binecuvântat de tatăl său anterioară pentru a ajuta oamenii cu diferite probleme de viață, treceam prin cea mai proastă fază a vieții mele, deoarece Soțul meu mi-a spus că vrea să divorțeze de nicăieri, l-am întrebat unde am greșit, dar nu mi-a dat niciun răspuns, în schimb, sa mutat din casă, asta a fost foarte ciudat, așa că am căutat ajutor atunci l-am întâlnit pe Dr. Ajayi. vrăjitor online, i-am explicat starea mea după câteva consultări, am aflat că soțul meu este cu secretara lui la serviciu și este sub vraja ei, marele vrăjitor mi-a spus ce trebuie făcut și i-am urmat instrucțiunile. Astăzi, sunt o femeie mândră pentru că soțul meu este acasă cu mine și așteptăm cel de-al doilea copil, datorită Dr. Ajayi, vrăjitorul, dacă aveți nevoie de ajutorul unui vrăjitor pentru orice fel de problemă, Dr Ajayi este cel potrivit. persoană pentru un rezultat perfect și de încredere. Contactați-i numărul Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

unknown spunea...

Soțul meu m-a lăsat să fiu cu o altă femeie după 8 ani de căsnicie, a călătorit pentru o călătorie de afaceri și nu a vrut să se întoarcă acasă din nou pentru a fi cu familia lui, am căutat ajutor când am dat de Dr Ajayi, o vrajă puternică turnător. I-am explicat situația mea și s-a dezvăluit că soțul meu a fost vrăjit de cealaltă femeie, de aceea a uitat de acasă, doctorul Ajayi a făcut o vrajă și soțul meu a fost eliberat din robie și sunt fericit că s-a întors acasă. după 3 ani de separare, dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, nu ezitați să îl contactați pe dr. Ajayi pe whatsapp / Viber: +2347084887094 sau trimiteți un e-mail:drajayi1990@gmail.com

annonymous spunea...

Numele meu este Lonut Gheata Am fost oportun sa scriu Dr. Ajayi care este un om spiritual puternic la care poti alerga daca ai nevoie de ajutor, el este vrajitorul perfect care te poate ajuta sa-ti rezolvi problemele vietii. îl poți contacta pe e-mailul lui :drajayi1990@gmail.com și îl poți contacta și pe numărul lui WhatsApp / Viber: +2347084887094 el m-a ajutat să-mi recuperez fosta soție după 5 luni de separare, aveam îndoieli, dar Dr Ajayi a reușit să curgă îndoielile cu rezultate bune. Dr Ajayi pregătește, de asemenea, ierburi pentru orice fel de boală, ierburi pentru a vindeca impotența la bărbați, ierburi pentru a vindeca fibromul, ierburi pentru a rămâne însărcinată, ierburi pentru boli de rinichi, leac pentru diabet și orice fel de problemă de sănătate Dr Ajayi are plante medicinale pentru ei.

Anonymous spunea...

Ai nevoie de fostul tău soț înapoi sau vrei să-ți salvezi căsnicia/relația de la despărțire și divorț? puteți contacta DR WALE WhatsApp/Viber direct la +2347054019402
Vreau ca lumea să știe despre acest mare vrăjitor de dragoste care este bine cunoscut sub numele de DR WALE, el are soluția perfectă pentru problemele de relație și de căsătorie. Motivul principal pentru care m-am dus la DR WALE a fost pentru o soluție cu privire la modul în care îmi pot recupera soțul, deoarece, în ultima vreme, soțul meu și cu mine am avut probleme în căsătoria noastră cu o altă doamnă, am citit o mulțime de mărturii despre pe internet despre acest puternic DR WALE și am fost atât de mulțumit, așa că am decis să caut asistență de la el, l-am contactat, ceea ce a făcut o treabă perfectă, aruncând o vrajă de dragoste eficientă asupra căsătoriei mele, ceea ce l-a făcut pe soțul meu să se întoarcă la mine și să cerșească pentru iertare și toate acestea s-au întâmplat în câteva săptămâni, au trecut aproximativ 3 luni. Nu voi înceta să-i public numele pe net din cauza muncii bune pe care o face. Îi voi renunța la contactul pentru utilitatea celor care au nevoie de ajutorul lui. CONTACTAȚI DR WALE prin WhatsApp/Viber: +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com

anonymous spunea...

Da, este adevărat că Dr. Isikolo este cel mai bun pentru a restaura casele și relațiile rupte.
Numele meu este Anna Matyas și pot spune mult adevăr despre DR ISIKOLO și trebuie să vă spun că este un adevărat vrăjitor. Când am contactat acest vrăjitor, iubitul meu m-a părăsit timp de 2 ani și mereu mi-am dorit să-l înapoieze. L-am întâlnit pe DR ISIKOLO pentru a mă ajuta acum aproximativ o lună și am reluat legătura cu iubitul meu. Când fostul meu iubit m-a părăsit, a fost tulburare pentru mine. Acest lucru a devenit un dezastru pentru mine că am avut o traumă fiziologică și familia mea era foarte îngrijorată de sănătatea mea. Dupa 2 ani l-am cunoscut si pe DR ISIKOLO printr-o marturie si mi-a spus sa ma linistesc ca indiferent de problema, el este bine si gata sa ajute pe oricine vine la el. Doar în 2 zile, fostul meu m-a sunat și a vrut să ne întâlnim. Am fost de acord și m-am pregătit să-l întâlnesc și mi-a spus că s-a simțit vinovat pentru ceea ce a făcut și că mă dorea înapoi și nu am încetat niciodată să-l iubesc și dragostea pe care am împărtășit-o este pe deplin restaurată. Iată contactul lui doar în cazul în care aveți nevoie de ajutor. Text-i prin Whatsapp/Viber la +2348133261196 sau e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown spunea...

Am găsit un ajutor divin care este foarte real, cinstit și face ceea ce spune că va face, a durat câteva zile până când vraja mea a ieșit la iveală și rezultatele sunt uimitoare... să te binecuvânteze și Dumnezeu să te țină în siguranță și bine. . Mi-am recăpătat fostul cu ajutorul doctorului Ilekhojie. Toată viața mea nu am văzut niciodată așa ceva. Mă simt foarte fericit și împlinit că am luat decizia corectă. Este atât de real și de puternic!! Whatsapp-i direct +2348147400259). Dacă vrei iubire necondiționată, trebuie să te dăruiești complet. Dragostea este un angajament, nu un sentiment. Stiu diferenta. Relațiile necesită un angajament serios pe care majoritatea nu îl au. Căsătoria este și mai grea și cei mai mulți nu sunt capabili să se ocupe de responsabilitățile de a fi loiali, credincioși, dedicați și devotați soției și vieții tale împreună, deoarece aceasta este prioritatea ta și nimic altceva nu contează. Luați legătura cu Dr. Ilekhojie și el vă va rezolva toate problemele de căsătorie sau relație. E-mail: gethelp05@gmail.com)

Anonymous spunea...

Viața nu a fost ușoară cu mine după ce căsnicia mea a fost ruptă când soțul meu a solicitat un divorțat, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că l-a folosit pe DR WALE, care este ca un Dumnezeu pe Pământ, pentru a-mi restaura căsnicia ruptă cu vraja lui puternică. Am suferit de depresie timp de șase luni, dar astăzi, sunt atât de fericit că l-am cunoscut pe DR WALE, deoarece vraja lui m-a făcut să cred că vrăjile unui adevăr sunt reale și funcționează. Am respectat toate instrucțiunile pe care mi le-a dat DR WALE, deoarece el mi-a promis că mă va face fericit și mândru și, într-adevăr, toate acestea s-au întâmplat și soțul meu s-a întors la mine implorându-mi iertare în câteva săptămâni după ce am luat legătura cu el și acum suntem perfect legați din nou pe viață. Pot să spun cu îndrăzneală tuturor celor de acolo că vrăjile DR WALE sunt cu adevărat cele mai bune. Îi sunt pentru totdeauna recunoscător până la sfârșitul timpului. Deci, puteți intra în legătură cu el prin WhatsApp/Viber: +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com

Unknown spunea...

Salut baieti. Vreau doar să îi mulțumesc lui (DR ISIKOLO) pentru ceea ce a făcut pentru mine și familia mea, ajutându-mă să câștig la loterie. Am câștigat patru sute douăzeci de mii de euro. (420.000,00). Vraja lui la loterie este cea mai bună și atât de uimitoare. Viața mea este acum echilibrată și acum sunt foarte de încredere financiar, așa cum mi-am dorit întotdeauna și nu sunt îndoială. Ești în căutarea unui vrăjitor real și autentic care să te ajute să câștigi mare la orice tip de loterie la care joci? poți să-l contactezi pe DR ISIKOLO, astăzi toate planurile tale de a câștiga mare la Loterie vor deveni realitate și vor funcționa bine pentru tine. Vrăjile lui sunt foarte reale și autentice. Încă nu-mi vine să cred. Vraja lui funcționează, de asemenea, foarte repede. Îți mulțumesc foarte mult Dr ISIKOLO pentru că ți-ai dedicat timpul pentru a arunca vraja la loterie pentru mine. Mi-am plătit facturile și datoria mi-a fost compensată și sunt încă mega bogat. Dacă aveți nevoie de un vrăjitor real și autentic care să vă ajute să câștigați la loterie, să vă aducă partenerul înapoi și multe alte probleme care au nevoie de soluții, vă rugăm să-l contactați pentru ajutor rapid și urgent prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp-l pe + 2348133261196

Unknown spunea...

La fel ca mulți alți oameni, îi mulțumesc călduros doctorului Isikolo pentru ajutorul și soluționarea problemelor mele. Am fost orbit de gelozie și nesiguranțe și a creat haos în relația mea cu logodnicul meu și el nu a putut rezista necazurilor mele și m-a părăsit. După ce mi-am dat seama că am mers prea departe cu tot ce-i făceam greșit doar pentru ca el să se mute în alt oraș și am pierdut toate mijloacele de a încerca să-l ajung și să-i cer scuze. În acest moment, știam că am nevoie de ajutor pentru a-l recupera, așa că a trebuit să-l contactez pe Dr. Isikolo. S-a arătat foarte îngrijorat și i-am spus totul și am fost de acord că sunt de vină și m-a asigurat că îl voi recupera și că îi voi restabili dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit. Așa cum am promis, după 48 de ore, Jessie m-a sunat și mi-am cerut scuze pentru tot și m-a invitat ca să ne putem înțelege și să fim din nou împreună. Îți mulțumesc Dr. Isikolo pentru tot și pentru sinceritatea ta în a ajuta oamenii. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

. spunea...

Mulțumesc pentru tot Dr. Makha! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să completeze actele de divorț și lucrurile sunt mult mai bine acum. După cum ați spus, întregul proces de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care crea probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu, iar acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață tuturor celor care se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , puteți contacta Dr Makha pe WhatsApp +1(815)564-3618
Ea este pricepută cu următoarele vrăji:
* vrăji de dragoste
* vrăji de căsătorie
* magia banilor
* vrajă frumoasă
* vraja norocului
* Vrăji de atracție sexuală
* SIDA vindecă magia
* Casino Cave
* S-au eliminat pesterile blestemate
* Vraja de protecție
* magie la loterie
* Vrăji norocoase
* Vraja de fertilitate
* Inel de telekineză 💍
Whatsapp +1(815)564-3618

Unkown spunea...

Numele meu este Estela Georgiadis și sunt aici să-l apreciez pe Dr. Isikolo. Întotdeauna am avut o relație complicată cu iubitul meu. Ne-am luptat de atâtea ori din cauza nesiguranțelor de ambele părți și ne-am despărțit. Știam foarte bine că încă îl iubesc și că am nevoie de el înapoi în viața mea. Mi-a neglijat cererea și eforturile de a îndrepta lucrurile și am primit informații că deja se întâlnea cu o altă doamnă. Nu am putut evita situația așa că a trebuit să-l contactez pe DR ISIKOLO și am vorbit și mi-am explicat totul. M-a asigurat că mă va ajuta și se va asigura că îl voi întoarce la mine. El nu a pierdut niciodată să mă ajute și mi-a restabilit dragostea și bucuria pe care le-am împărtășit și mi-am adus bărbatul înapoi la mine. Știu mai bine că tot ceea ce spun atât de mulți oameni despre DR ISIKOLO este de fapt adevărat când am primit rezultatul muncii lui pentru mine 48 de ore așa cum a promis. Crede-mă, el te poate ajuta și pe tine dacă crezi. Așa că contactați-l acum. Contactul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l WhatsApp/Viber la +2348133261196

Unknown spunea...

Sunt foarte surprinsă de experiența miraculoasă și de minunile Dr. Ayo care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume. Cum a ajutat minunat oamenii din întreaga lume să-și restaureze iubiții pierduți. L-am contactat după ce am trecut prin atâtea mărturii de la diferiți oameni. El a ajutat să-l aducă înapoi pe fostul iubit, i-am spus despre soțul meu care m-a abandonat acum 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce aveam, am fost nedumerit când mi-a spus doar să zâmbesc și să mă odihnesc asigurându-mă că el se va ocupa de toate în doar 48 de ore, după a doua zi soțul meu m-a sunat, am fost atât de șocată, am preluat apelul și nu-mi venea să cred urechilor, chiar mă implora să-l iert și făcea promisiuni la telefon, S-a întors acasă și mi-a oferit, de asemenea, cadouri foarte frumoase doar pentru el pentru a-și dovedi dragostea pentru mine, am fost atât de fericit că a trebuit să-l sun pe Dr. Ayo și i-am mulțumit, mi-a spus doar să împărtășesc veștile bune peste tot în lume. ,Ei bine, dacă aveți nevoie de un vrăjitor eficient și real pentru orice problemă în viața ta, îl poți contacta pe Dr. Ayo pe e-mailul său: drayospell@gmail.com sau pe WhatsApp-ul lui la: +2347055691377.

Unknown spunea...

Mi-am pierdut căsnicia și casa noastră frumoasă, distrusă de nefericirea când o văd pe soția mea plecând din cauza minciunilor cu care era hrănită și a nesiguranțelor care nu au fost niciodată adevărate. Am jurat de la început să nu fiu niciodată un trișor și m-am susținut pentru a mă asigura că îmi construiesc o casă fericită, dar, din păcate, ea nu a avut niciodată suficientă încredere în mine. Am rătăcit luni de zile încercând să o recuperez și am căutat ajutor din diverse surse, inclusiv intervenția familiei ei, dar nu am avut niciodată succes. Am intrat în contact cu Dr. Isikolo, de care mă îndoiam la etapa anterioară cu care am luat legătura. A trebuit să păstrez speranța vie și să respect procedurile așa cum mi-a explicat totul. M-a asigurat de întoarcerea ei, care s-a întâmplat după două sau trei zile și încă nu am găsit cuvinte pentru a exprima cât de fericit și de recunoscător sunt cunoscând fiul meu și am avut mama lui acasă la noi. Le spun tuturor despre doctorul Isikolo și inima lui bună care ajută oamenii. Nu te va dezamăgi dacă îl încerci. Contactați-l prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimiteți-i un mesaj pe WhatsApp prin: +2348133261196.

Anonim spunea...

Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie și am rămas în întuneric. S-a întâmplat atât de repede și în câteva zile, viața mea s-a dat peste cap. M-a părăsit după 3 ani fără cuvinte. Îl contactez pe Dr. Ilekhojie prin e-mailul său și mi-a promis că va îndeplini un ritual de reconciliere pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. În mai puțin de 48 de ore după ce și-a făcut ritualul, soțul meu a început să mă testeze din nou și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce tocmai m-a supus. A spus că sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Căsătoria noastră este acum puternică și stabilă. Mulțumesc Dr pentru ritualul de reconciliere pe care l-ai făcut pentru mine. Tu ești Dumnezeu trimis pentru a restabili căsătoria ruptă. Recomand cu sinceritate Dr. Ilekhojie oricui are o căsnicie ruptă sau probleme de relație. E-mailul lui: gethelp05@gmail.com

anonymous spunea...

Soluții excelente și uimitoare despre cum să-ți recuperezi fostul partener.
Pentru cine este vorba, am apreciat foarte mult modul în care Marele DR ISIKOLO și-a folosit îndrumarea intuitivă și abilitățile de antrenor de viață, precum și empatia pentru a-mi aduce sufletul pereche înapoi la mine. Pentru 100% din Psychics reali gratuiti, consultant pentru a vă aduce înapoi fostul și pentru a vă rezolva toate problemele generale sau problema suferinței. Partenerul meu m-a părăsit din cauza unor lupte și certuri nesfârșite și am fost devastat luni de zile și mi-am revenit fericirea când l-am contactat. Singurul și singurul DR ISIKOLO cel mare este singurul care vă poate ajuta. Mi-a rezolvat problema pentru mine. Mi-a adus fostul înapoi în 48 de ore de consultație. Luați legătura cu marele Dr Isikolo e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să îl puteți WhatsApp/Viber la +2348133261196.

annonymous spunea...

Vreau să folosesc această ocazie pentru a-i mulțumi unui om grozav pe nume Dr Ajayi pentru că m-a ajutat să-mi recuperez logodnicul după 6 luni de separare, cu puterile sale de vrăji transmise lui de către strămoșul său, nu cred niciodată în vrăji, dar am decis să i-o ofer. o încercare, sincer, el m-a uimit cu marea sa putere de vrajă. Nu mă gândesc niciodată că fac o astfel de mărturie, dar fac asta pentru că sunt plin de bucurie, deoarece acum sunt fericit căsătorită. deci, dacă aveți nevoie de ajutorul unui vrăjitor pentru orice fel de vrăji, ar trebui să îl contactați pe Dr. Ajayi pe WhatsApp sau Viber: +2347084887094 sau e-mail:drajayi1990@gmail.com

De asemenea, îl puteți contacta pentru următoarele:
1. Vrăji de loterie
2. Ierburi care vindecă orice tip de cancer
3. Vrăji de promovare a locurilor de muncă
4. Vrăjiți pentru a câștiga orice proces
5. Ierburi pentru a rămâne însărcinată.

Luați legătura cu Dr. Ajayi pentru orice fel de probleme fizice sau spirituale și spuneți-vă la revedere de la ele.

Unknown spunea...

Iubitul meu s-a despărțit de mine acum 2 luni, pentru că a simțit că-l înșel cu un prieten de-al meu bărbat, am încercat tot ce am putut să-i explic, dar a făcut ureche surda, am fost devastată emoțional pentru că l-am iubit cu adevărat până când Am văzut o postare pe internet despre DR ISIKOLO, care îi ajută pe oameni să-și recâștige iubitul pierdut, la început m-am îndoit dacă era real pentru că nu am crezut niciodată în astfel de lucruri, dar am decis să-i dau o încercare, l-am contactat și mi-a spus eu ce să fac și am făcut-o, apoi a făcut o vrajă de dragoste pentru mine. Procesul vrăjii de reunire a iubiților este foarte simplu și lucrează dezinteresat cu oamenii în același mod în care mi-a restabilit relația în 48 de ore și iubitul meu suna și implora împăcați-vă din nou cu mine, dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă repara relația sau problema căsătoriei. Iată contactul lui, WhatsApp el pe: +2348133261196, e-mail-i (isikolosolutionhome@gmail.com)

Unknown spunea...

A trecut mai bine de o lună și totul pare că a revenit la normal. El a început să mă trateze mai bine și a fost un proces de vindecare pentru amândoi. Coșmarul care durase aproape 2 ani s-a încheiat în sfârșit. Parcă ne-am îndrăgostit din nou! Amândoi am lăsat trecutul în urmă și încercăm să mergem înainte – și pentru prima dată după mult timp, viitorul pare mult mai luminos. Nu pot exprima în cuvinte cât de recunoscător îi sunt doctorului Ilekhojie! Este ca și cum am redescoperit în sfârșit acele lucruri unul despre celălalt care ne-au făcut să ne îndrăgostim în primul rând. Toate îngrijorările și stresul au dispărut pur și simplu. Îți mulțumesc Dr. Ilekhojie pentru că mi-ai salvat Căsnicia ruptă. Eu și soțul meu trăim din nou fericiți. Toate mulțumim lui Ilekhojie. Contactați-l pentru a vă restabili căsătoria E-mail: gethelp05@gmail.com Sunați sau Whatsapp +2348147400259)

Unknown spunea...

Numele meu este Nadia Brancusi. După ce a fost în relație cu bărbatul meu timp de patru ani, s-a despărțit de mine. Am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar. Mi-am dorit atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o am pentru el și l-am implorat cu tot, am făcut promisiuni dar a refuzat. Am contactat un vrăjitor numit DR ISIKOLO care m-ar putea ajuta să fac o vrajă pentru a-l aduce înapoi, dar eu sunt genul care nu a crezut niciodată în vrajă, nu am avut de ales decât să încerc, i-am trimis vrăjitorului prin poștă și mi-a spus că există nicio problemă că totul va fi bine înainte de două zile și că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile. a făcut vraja și, în mod surprinzător, în a treia zi, era în jurul orei 16. M-a sunat fostul meu și am rezolvat diferențele și suntem fericiți împreună acum. Oricine ar putea avea nevoie de ajutorul vrăjitorului, de e-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau de WhatsApp/Viber lui pe: +2348133261196

Anonymous spunea...

Salutari
După atâția ani de joc la loterie, mi-a fost greu să câștig, lucrurile au fost grele pentru mine, așa că am decis să discut despre asta cu prietena mea care mă ajută, ea mi-a povestit despre experiența ei cu Dr. Ajayi, care a ajutat-o să să-și aducă înapoi soțul, care a părăsit-o să se căsătorească cu o altă soție, lăsând-o cu patru copii să sufere singură, mi-a povestit în continuare cum l-a întâlnit pe Dr. Ajayi online. Am fost foarte impresionat să aud povestea ei, așa că i-am spus despre norocul meu în loterie Și ea mi-a prezentat Dr. Ajayi după toate ședințele mele cu Dr. Ajayi, după o săptămână am decis să încerc din nou. Nu pot să cred că am câștigat atât de mult încât nu mi-aș putea crede niciodată. Toate datorită Dr. Ajayi sunt trăiesc acum viața de vis. îl puteți contacta pe Dr. Ajayi pe Whatsapp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com pentru ajutor.

Sibulle Tamm spunea...

Vreau doar să profit de o altă ocazie pentru a depune mărturie ce a făcut din nou acest mare vrăjitor Voodoo Lord pentru mine. Când l-am contactat prima dată, el m-a ajutat să refac pacea, dragostea și fericirea în căsnicia mea, făcându-mă însărcinată și, de asemenea, făcându-mi soțul să nu mai trișeze și să înceapă să mă comport responsabil. Și acum tocmai l-a făcut pe soțul meu să obțină îndelungata promovare cuvenită la locul său de muncă, cu alte beneficii atașate. Acum este un alt nivel de fericire în familia mea datorită acestui mare, puternic și eficient vrăjitor. Contactați-l acum și cereți-i ajutor cu datele lui de contact voodooconnect60@gmail.com puteți folosi și whatsapp + 234 8097014925... Este capabil să facă minuni, a făcut din nou minuni pentru mine pentru a doua oară.

Unknown spunea...

Te va uimi să știi că tot ceea ce atât de mulți oameni au mărturisit despre DR ISIKOLO nu este altceva decât adevăr. Soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe copiii mei pentru că am avut atâtea certuri și certuri. Oamenii lui au fost și împotriva căsătoriei mele cu el. L-am iubit atât de mult și am avut mare speranță că vom construi un viitor luminos împreună. Am așteptat 6 luni și nu s-a mai întors la mine. Așa că a trebuit să-l contactez pe DR ISIKOLO după ce am citit multe despre el și am crezut că mă poate ajuta și a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a ne reuni și a restabili dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit cândva. S-a întors acasă la noi după 48 de ore, așa cum m-a asigurat DR ISIKOLO. Și tu poți obține acest mare ajutor și poți trăi pentru a-i fi recunoscător pentru că nu dezamăgește niciodată pe nimeni. contactați-l prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți trimite prin WhatsApp la +2348133261196.

Gore spunea...

Am decis să petrec timp pe internet doar pentru a mă asigura că mulți oameni pot citi mărturia mea despre Voodoo Lord , care este un puternic vrăjitor din Africa. După ce iubitul meu m-a părăsit, am fost atât de singură și am decis să merg pe net pentru câteva sfaturi despre relații, nu am știut niciodată că acesta este planul de a-mi recupera iubitul. După ce am citit o mulțime de sfaturi pentru a-mi restabili relația, am aflat că Voodoo Lord are multe recomandări, așa că am decis că Voodoo Lord este persoana potrivită pentru job. L-am contactat pe Voodoo Lord prin detaliile lui pe care le-am văzut pe internet și nu am regretat niciodată că l-am contactat și am lucrat cu el. Lucrarea lui este 100% perfectă, fără efecte secundare, iar vraja mi-a adus rapid iubita înapoi la mine. A fost o astfel de ușurare .... îl puteți contacta și pentru ajutor prin e-mail ..... voodooconnect60@gmail.com,,,,,,, whatsApp  +2348097014925

Anonim spunea...

Eram atât de confuză și devastată când soțul meu m-a lăsat fără un cuvânt, aveam nevoie disperată de el înapoi pentru că l-am iubit atât de mult. Așa că o prietenă de-a mea mi-a făcut cunoștință cu dr. Ilekhojie, care odată a împăcat-o pe ea și pe iubitul ei. Am vorbit direct cu doctorul care m-a asigurat de împăcarea cu soțul meu după ce se face un ritual pentru a ne restabili conexiunea pierdută. Exact 3 nopți mai târziu, soțul meu s-a întors brusc acasă și a început să plângă și să-și ceară iertare și să spună cât de mult i-am fost dor de mine și de copiii noștri. L-am acceptat înapoi și acum suntem o familie fericită de atunci. Dacă aveți vreo problemă în relație, vă sfătuiesc să îl contactați.
WhatsApp: +2348147400259
E-mail: gethelp05@gmail.com

Cristina spunea...

Am fost respinsă de soțul meu de 4 ani, mă doare atât de mult, am fost neglijat tot timpul, m-am confruntat cu soțul meu și a spus că nu funcționează și că are nevoie de divorț.. M-am simțit deprimat și aveam nevoie de o soluție pentru că îl iubesc atât de mult. Am intrat online pentru soluție sau consiliere, când am dat peste o pagină de mărturii. Oameni cu probleme similare cu a mea. Am avut noroc că o doamnă mi-a lăsat un e-mail pe care să-l contactez, am făcut un pas îndrăzneț pentru că eram atât de deprimat și simțeam că mor. L-am contactat pe doctorul Ilekhojie, care mi-a făcut o vrajă de reconciliere, iar soțul meu a venit acasă implorându-mi iertare. Sunt cele 3 luni ale noastre de astăzi împreună după ce vraja de reconciliere a fost încheiată și soțul meu nu s-a schimbat niciodată să mă iubească. Contactați Dr. Ilekhojie astăzi prin e-mail: (gethelp05@gmail.com) sau WhatsApp/sunați acest număr +2348147400259

Unknown spunea...

Numele meu este Lydia Antoniu. Când bărbatul meu m-a părăsit, am fost traumatizat și cu inima frântă și nu m-am putut obține luni de zile. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez, dar fără rezultat. Am plecat într-un alt oraș, sperând să o iau de la capăt. Am intrat în contact cu un alt bărbat cu care am încercat din răsputeri să fiu, dar nu a ieșit pentru că nu puteam să-l iubesc. Știam că încă iubesc și îmi doresc bărbatul înapoi la mine. Așa că am început să caut ajutor și atunci l-am găsit pe DR ISIKOLO din diferite puncte de vedere, am citit despre el. Am vorbit și l-am făcut să înțeleagă tot ce trebuia să știu și am crezut în el și am respectat procedurile. A lucrat pentru mine și a restabilit dragostea și legătura dintre mine și bărbatul meu și, după 48 de ore, așa cum a promis, omul meu m-a căutat și am vorbit și a coborât să mă vadă unde sunt și am inventat lucrurile și am devenit din nou fericiți împreună. DR ISIKOLO este de încredere și te poate ajuta și pe tine dacă îl contactezi pentru orice. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

Anonim spunea...

Viața mea s-a întors!!! După 2 ani de căsnicie ruptă, soțul meu m-a lăsat cu doi copii și viața mea a fost spulberată. Îmi venea să pun capăt, aproape că m-am sinucis pentru că ne-a lăsat fără nimic. Am fost dezamăgit emoțional în tot acest timp și viața pare fără sens. Într-o zi fidelă, în timp ce răsfoiam pe internet, am dat peste câteva mărturii despre Dr Ilekhojie. Unii oameni au mărturisit că el l-a adus înapoi pe fostul lor, alții au mărturisit că el restaurează pântecele și vindecă bolile cu ierburi. Eram mai interesat de reconcilierea cu soțul meu, pe care dr. Ilekhojie a făcut-o posibilă în 3 zile. Acum soțul meu s-a întors și de atunci trăim fericiți. Mulțumesc. Aici, las contactul lui pentru toată lumea. E-mail: (gethelp05@gmail.com Whatsapp sau Viber: +2348147400259

Unknown spunea...

Un mare mulțumire din partea mea, Geanina Antonio, lui DR ISIKOLO pentru că m-a ajutat să-mi refac casa stricata. Incoerența a fost la ordinea zilei în casa și căsătoria mea. Soțul meu a avut o problemă al naibii și mi-a rupt carnea de când am început să avem prea multe neînțelegeri. În unele zile, tocmai a plecat și nu s-a mai întors până în ultimele săptămâni. Am fost devastat și am încercat tot ce am putut să rezolv problemele, dar nu am reușit. A trebuit să caut ajutor și am fost îndrumat de un prieten să-l contactez pe DR ISIKOLO, ceea ce am făcut. Nu am știut niciodată că va fi posibil pentru că problemele persistaseră timp de doi ani întregi. DR ISIKOLO m-a asigurat și mi-a spus doar să am încredere în el și să cred că mi se vor îndeplini dorințele. Mi-a reparat căsnicia cu relația sa puternică de reuniune de dragoste și casa mea este din nou grozavă, iar soțul meu este cu mine pentru a nu mai pleca niciodată. Contactați-l și voi și credeți că vă poate ajuta pentru că nu are înregistrări proaste. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

Anonim spunea...

Când l-am găsit pe Dr. Ilekhojies, contactați online. Mi-a trebuit să ajung într-un loc în care eram absolut distrus pentru a vedea că trebuie să-i spun cu ce m-am confruntat în căsnicia mea. Am făcut o cameră de război în dulapul dormitorului meu și m-am dus direct la Sursă! A devenit greu de multe ori; soțul meu era încă acasă și nu mă susținea și tot dorea să divorțeze, dar știam că puținul pe care îl aveam ne va susține pe mine și pe fiica mea. Apoi a venit brusc sâmbăta trecută, vraja de reconciliere a doctorului Ilekhojie l-a pus într-un loc să decidă dacă ne va abandona sau va lucra la căsnicia noastră. Doar după vraja de împăcare a spus de fapt că mai vrea să fie căsătorit și a anulat contractul pentru o locuință pe care urma să o cumpere în Hemet California! Într-adevăr, nimic nu este imposibil cu vraja de reconciliere a Dr. Ilekhojies. Nu cedati niciodata!" contactați Dr. Ilekhojie dacă aveți probleme în căsnicie. Trimiteți un e-mail la gethelp05@gmail.com sau la numărul de telefon +2348147400259

Unknown spunea...

AM CÂŞTIG ÎN SFÂRŞIT LA LOTERIE ŞI NU PUNT SĂ SPUN CÂT DE BUCUR SUNT
Numele meu este Vanessa Bagdasar. Vreau să-i mulțumesc Dr. Isikolo pentru că m-a făcut să câștig la loteria de milioane de euro și îmi arăt aprecierea scriind lucrările sale minunate online pentru ca tu să le citești și să-l contactezi pe acest om pentru a te ajuta cu oricare dintre problemele tale. Când l-am întâlnit pe acest bărbat, mi-a spus că mă voi bucura odată ce va face vraja pentru mine și l-am crezut și m-a făcut fericit. Mi-a dat numerele câștigătoare și au fost 3, 25, 38, 43, 49 și numerele norocoase au fost 3 și 7. Am câștigat 461.000 de euro. Mulțumesc domnule pentru ceea ce ați făcut pentru mine. De asemenea, ajută cu probleme de dragoste și relație și este cel mai bun pe care îl poți găsi oriunde. Trimiteți-i un e-mail prin: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l puteți pe WhatsApp/Viber la +2348133261196.

Unknown spunea...

Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 12 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR ISIKOLO a venit în ajutorul meu când l-am contactat și mi-a dezvăluit că o femeie se afla în spatele problemelor pe care le aveam, deoarece el mi-a controlat mintea pe soțul meu cu vrăji de magie neagră doar pentru a-l lua de la mine și de la copiii mei. și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut atunci când am respectat procedurile muncii lui. Soțul meu a fost curățat și purificat de farmec și s-a recăpătat și s-a întors acasă la noi și am inventat lucrurile. Trăim din nou fericiți împreună. DR ISIKOLO vă poate ajuta și pe dumneavoastră. contactați-l prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau faceți clic pe site-ul său web pentru a-l revizui și contactați-l acum. (https://isikolotemple.com) sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196.

Anonim spunea...

Aceste sărbători au dezvăluit cu adevărat cât de singur aș fi fost dacă planul unei despărțiri oribile a căsniciei mele ar funcționa. Copiii noștri sunt cu toții liniștiți și acum că ar trebui să mă bucur de viața alături de soțul meu, el a fost dus de recepționerul din biroul lui. 25 de ani de căsătorie aveau să se piardă pentru că o altă femeie a decis să-mi vrăjească soțul. Am devenit disperată și m-am alăturat comentariilor unui grup de femei care au primit ajutor de la doctorul Ilekhojie. Mi-a explicat despre magia neagră care lucrează asupra soțului meu, ceea ce a fost confirmat și de un viitor povestitor cu câteva zile înainte de atunci. Dr Ilekhojie mi-a spus tot ce aveam nevoie pentru a sparge magia întunecată și în 3 zile, soțul meu s-a schimbat și a început să se comporte ca niște oameni care se aflau în pauză. A devenit Sergi cu care m-am căsătorit acum 25 de ani. Lucrurile sunt normale acum și sunt atât de fericit că mi-am avut toată familia împreună în vacanța trecută. Mulțumesc doctorului Ilekhojie că nu m-a dezamăgit. Vorbește-i despre problemele tale în căsătorie și obține soluții. E-mail: gethelp05@gmail.com sau Telefon/Whatsapp +2348147400259

Unknown spunea...

vizitați și examinați mai multe despre Dr Isikolo prin (https://isikolotemple.com)
Buna tuturor. Numele meu este Clara Bilaşcu. Sunt aici să-i mulţumesc grozavului Dr Isikolo pentru că mi-a rezolvat problemele conjugale. Căsătoria mea s-a prăbușit din cauza problemelor și dificultăților nesfârșite pe care le-am avut cu soțul meu. A plecat fără să se uite înapoi și am fost singur atâtea luni. Familia lui a intervenit și tot nu s-a schimbat nimic. Am fost distrus din punct de vedere emoțional și mi-am pierdut speranța de a găsi dragostea din nou pentru că el era totul într-un bărbat pe care mi l-am dorit vreodată. La fel ca mulți oameni, am ajuns să cunosc despre DR ISIKOLO când am început să caut ajutor. Am discutat pe larg problemele mele și m-a asigurat că voi obține soluția de care aveam nevoie. Nu am avut de ales decât să-i respect procedurile și nu a întârziat nimic. A făcut o legătură de reuniune de dragoste pentru mine și soțul meu, iar dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit au fost restaurate și s-a întors la mine exact după 48 de ore, așa cum a promis DR ISIKOLO. El este într-adevăr un ajutor minunat și este de încredere. dacă aveți probleme, trimiteți-i un mesaj prin WhatsApp +2348133261196 sau trimiteți-i un e-mail prin: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown spunea...

La fel ca mulți alți oameni, îi mulțumesc călduros doctorului Isikolo pentru ajutorul și soluționarea problemelor mele. Am fost orbit de gelozie și nesiguranțe și a creat haos în relația mea cu logodnicul meu și el nu a putut rezista necazurilor mele și m-a părăsit. După ce mi-am dat seama că am mers prea departe cu tot ce-i făceam greșit doar pentru ca el să se mute în alt oraș și am pierdut toate mijloacele de a încerca să-l ajung și să-mi cer scuze. În acest moment, știam că am nevoie de ajutor pentru a-l recupera, așa că a trebuit să-l contactez pe Dr. Isikolo. S-a arătat foarte îngrijorat și i-am spus totul și am fost de acord că sunt de vină și m-a asigurat că îl voi recupera și că îi voi restabili dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit. Așa cum am promis, după 48 de ore, Jessie m-a sunat și mi-am cerut scuze pentru tot și m-a invitat ca să ne putem înțelege și să fim din nou împreună. Îți mulțumesc Dr. Isikolo pentru tot și pentru sinceritatea ta în a ajuta oamenii. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown spunea...

Voi continua să-i mulțumesc Dr. Ayo pentru că m-a ajutat să-mi refac și să-mi reunesc casa distrusă cu puterile sale speciale. Înainte să dau de Dr Ayo, am întâlnit pe internet o mulțime de vrăjitori falși care m-au înșelat și m-au înșelat cu banii mei. Dar când l-am întâlnit pe Dr. Ayo, el mi-a rezolvat toate problemele aducându-mi înapoi la mine soțul meu, care m-a părăsit de 2 ani. Dr Ayo este un adevărat vrăjitor care vă poate ajuta să vă rezolvați toate problemele. M-a ajutat în diverse moduri și vă îndemn acum să îl contactați pe whatsapp: +2347055691377. îl puteți contacta și pe e-mailul său: drayospell@gmail.com. Cuvintele nu pot explica cât de fericit sunt acum și cât de bine a făcut Dr. Ayo. Contactează-l și te va ajuta să-ți rezolvi toate problemele.

Unknown spunea...

ÎL AM ÎNAPOI pe fostul meu CU SOLUȚIA DE LA DR ISIKOLO
Am intrat în contact cu DR ISIKOLO printr-o mărturie scrisă despre el și, de asemenea, am întâlnit multe mărturii despre modul în care îi ajută pe alții cu viața lor. Să te întorci cu un fost este unul dintre cele mai intime sentimente pe care mulți oameni le-ar plăcea să le experimenteze, mai ales că acele amintiri cu fostul nostru ne întunecă mereu mintea când altcineva face unele dintre acele lucruri pe care le făcea fostul nostru. Am fost părinte singur timp de aproape 6 ani și, deși fostul meu soț era departe de copiii mei, încă îmi doresc să se întoarcă într-o zi la mine. Acest vrăjitor pe care l-am întâlnit, cunoscut sub numele de DR ISIKOLO, m-a ajutat cu dorințele mele și sunt bucuros să spun că m-am întors cu fostul meu soț. Rezultatul s-a manifestat timp de 48 de ore, când m-a asigurat, iar dragostea și conexiunea pe care le-am împărtășit au fost restaurate uimitor. Dacă doriți să vă întoarceți cu succes cu fostul dvs., contactați acest mare doctor al iubirii prin WhatsApp: +2348133261196 sau e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

Janet Rogers spunea...

Soțul meu tocmai s-a trezit și a decis că căsătoria noastră s-a încheiat. De câteva luni, Roger și cu mine nu mergem bine pentru că avea o aventură cu asistentul său la serviciu. Mi-am iubit atât de mult soțul și am decis să rămân și să lucrez la căsnicia noastră. În scurt timp, Roger a încetat să mai vină acasă și prietenul lui apropiat mi-a spus că are un alt apartament în care locuiește cu ea. Am fost rănită și am continuat să caut ajutor pentru că Roger era diferit de bărbatul cu care m-am căsătorit acum 10 ani. Din fericire, l-am găsit pe doctorul Ilekhojie care mi-a promis că-mi va întoarce soțul înapoi. A făcut o vrajă de reconciliere care l-a întors pe Rogers înapoi și acum suntem amândoi din nou fericiți cu băieții noștri. Dacă aveți probleme ca ale mele, trimiteți-i un e-mail Dr. Ilekhojie: gethelp05@gmail.com) sau contactați-l pe Whatsapp +2348147400259

Unknown spunea...

Sunt într-adevăr uimit de experiența miraculoasă și de minunile Dr. Isikolo care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume. Cât de minunat a ajutat oamenii din întreaga lume să-și restaureze iubiții pierduți. L-am contactat după ce am trecut prin atâtea mărturii de la diferite persoane despre cum a ajutat să-și aducă fostul iubit înapoi. I-am spus despre soțul meu care m-a abandonat acum vreo 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce aveam. Am fost nedumerit când mi-a spus doar să zâmbesc și să mă odihnesc să mă asigur că se va ocupa de toate în doar 48 de ore. M-a asigurat că dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit vor fi restabilite, ceea ce sa întâmplat cu adevărat și am fost uimit. După a doua zi, soțul meu m-a sunat, am fost atât de șocată, am luat apelul și nu mi-a venit să cred urechilor, chiar mă implora să-l iert și am știut că dragostea și fericirea au fost cu adevărat restaurate. contactați-l pe DR ISIKOLO pe e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimiteți-i un mesaj prin WhatsApp la: +2348133261196

Anonim spunea...

Am fost cu inima zdrobită în ultimele 8 luni după ce Shawn s-a despărțit de mine, dar după ce am văzut mărturii ale unor oameni despre Dr. Ilekhojie, am fost cu adevărat încântat să-i cer ajutor. Mi-a explicat tot ce trebuia furnizat pentru a efectua vraja de reconciliere și am avut încredere în el din toată inima. În exact 3 zile, iubitul meu care m-a fantomat luni de zile, m-a sunat de 15 ori pe loc. Am fost șocată pentru că el a fost cel care m-a blocat și s-a mutat. Acum suntem fericiți împreună și așteptăm primul nostru copil împreună. Vreau să-l apreciez pe doctorul Ilekhojie pentru marele său ajutor și, de asemenea, să alertez publicul despre acest om grozav. Contactați-l personal dacă aveți nevoie de ajutorul lui. Sunați/trimiteți un mesaj +2348147400259) sau e-mail: gethelp05@gmail.com)

Anonim spunea...

După 2 ani de căsnicie ruptă, soțul meu m-a lăsat cu doi copii și viața mea a fost spulberată. Îmi venea să pun capăt, aproape că m-am sinucis pentru că ne-a lăsat fără nimic. Am fost dezamăgit emoțional în tot acest timp și viața pare fără sens. Într-o zi fidelă, în timp ce răsfoiam pe internet, am dat peste câteva mărturii despre Dr Ilekhojie. Unii oameni au mărturisit că el l-a adus înapoi pe fostul lor, alții au mărturisit că el restaurează pântecele și vindecă bolile cu ierburi. Eram mai interesat de reconcilierea cu soțul meu, pe care dr. Ilekhojie a făcut-o posibilă în 3 zile. Acum soțul meu s-a întors și de atunci trăim fericiți. Mulțumesc. Aici, las contactul lui pentru toată lumea. E-mail: gethelp05@gmail.com Apel/Whatsapp: +2348147400259

Liliana Jose spunea...

Numele meu este Liliana Jose, vreau să împărtășesc tuturor această mărturie mare a vieții mele. Am fost căsătorită cu soțul meu Michael Jose, îl iubesc atât de mult. Suntem căsătoriți de 8 ani și avem doi copii. A plecat în vacanță în Cipru unde a cunoscut o doamnă pe nume Linda, mi-a spus că nu mai este interesat de căsnicia noastră. Am devenit atât de confuză și am început să caut ajutor, toate eforturile de a-l aduce înapoi au eșuat până când am întâlnit o veche prietenă pe nume Christina și i-am spus despre problema mea. Apoi mi-a prezentat un bărbat pe nume Dr Trust, care a făcut o vrajă pentru ea, care l-a adus înapoi la ea pe fostul ei în 14 ore. L-am contactat pe Dr Trust pentru a mă ajuta să-mi aduc înapoi soțul și mi-a cerut să nu-mi fac griji că zeii strămoșilor săi vor lupta pentru mine. Mi-a spus în 14 ore că mă va reuni pe mine și pe soțul meu împreună. După 14 ore, soțul meu a sunat și mi-a spus că se întoarce acasă la mine și la copii. Am fost surprins când l-am văzut și a început să ceară iertare... acum suntem o familie fericită. Toate datorită marelui Dr Trust. dacă aveți nevoie de ajutorul lui, îl puteți contacta prin:

E-mail: drtrustspelltemple@gmail.com

WhatsApp: +14242983869

Anonim spunea...

Eram pe punctul de a-mi pierde căsătoria când a intervenit doctorul Ilekhojie. Soțul meu a cerut divorțul după o dispută nesfârșită și abuzuri emoționale pe care le-am suferit amândoi din cauza neînțelegerilor. A părăsit casa și a refuzat să se întoarcă. Am căutat o soluție reală, știind că nu vreau să mai suferă din cauza cazurilor de divorț și pierderea soțului meu de 12 ani. Am respectat procedurile lui de reconciliere care a fost foarte ușoară. Dragostea și legătura dintre mine și partenerul meu au fost restabilite și s-a întors și a cerut anularea divorțului. Este adevărat că dr. Ilekhojie este sincer și transparent în a ajuta oamenii și și tu citind acest lucru poți obține soluția pe care o cauți în căsnicia sau relația ta. contactați-l pentru ajutor acum. Aici contactul lui. WhatsApp: +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

Anonymous spunea...

Bună ziua tuturor! Numele meu este Adelina Calin..Am fost ranita si inima franta cand a aparut o problema foarte mare in casnicia mea in urma cu sapte luni, intre mine si sotul meu. atât de groaznic încât a dus cazul în judecată pentru divorţ. a spus că nu a mai vrut să stea cu mine niciodată și că nu mă mai iubește. Așa că a făcut bagajele din casă și ne-a făcut pe mine și pe copiii mei să trecem prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele posibile să-l aduc înapoi, după multă cerșit, dar totul fără rezultat. A confirmat că a luat decizia și nu a vrut să mă mai vadă niciodată. Așa că într-o seară, când mă întorceam de la serviciu, am întâlnit un vechi prieten de-al meu care l-a întrebat pe soțul meu. Așa că i-am explicat totul, așa că mi-a spus că singura modalitate prin care pot să-mi recuperez soțul este să vizitez un preot pentru că și pentru el a funcționat cu adevărat. Deși nu am crezut niciodată în vrajă, dar nu am avut altă opțiune, decât să-i urmeze sfatul. Apoi mi-a dat numărul de whatsapp al preotului pe care l-a vizitat. Așa că a doua zi dimineață, am trimis un mesaj la numărul pe care mi l-a dat, iar preotul m-a asigurat că îmi voi primi soțul înapoi săptămâna viitoare. Ce declarație uimitoare!! Nu am crezut niciodată, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi săptămâna următoare, în mod surprinzător, soțul meu, care nu m-a sunat în ultimele 7 luni, m-a sunat pentru a mă informa că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o mie și copiilor mei. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât era înainte, cu ajutorul unui preot. Așadar, vă voi sfătui acolo dacă aveți vreo problemă, contactați dr. Ibinoba, vă ofer 100% garanție că vă va ajuta.. WhatsApp: +2348085240869,E-mail: dromionoba12@gmail.com

annonymous spunea...

V-aș spune cu plăcere că am reușit să pun capăt problemei mele cu divorțul și să-mi restabilim căsnicia din nou, nu știu ce s-a întâmplat cu soțul meu că a cerut divorțul, am încercat să-l conving, dar nu m-a ascultat, nu am avut altă opțiune decât să caut ajutor oriunde m-am putut gândi și am ajuns până la a-l contacta pe DR Ajayi și acum mă bucur că i-am cerut ajutorul. Pentru că dacă nu ar fi fost doctorul Ajayi, nu știu ce s-ar fi întâmplat cu căsnicia mea, pentru că îmi iubeam soțul și nu suportam să-l pierd. Vraja a funcționat ca prin magie, soțul meu s-a schimbat și a început să arate dragoste în loc de divorțul pe care îl plănuia. Sunt prea fericit că totul este la locul meu acum. Aș recomanda cu plăcere Dr. Ajayi oricărei persoane care trec prin probleme de căsătorie și doresc să pună capăt. Dacă aveți nevoie de ajutorul unui vrăjitor autentic, contactați-l pe Dr. Ajayi pe Whatsapp / Viber: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com, cred că nu vă va dezamăgi.

Anonymous spunea...

Buna tuturor! Ma numesc Maria Ionut...Aceasta este o marturie pe care o voi spune tuturor sa o auda. Sunt căsătorit de 4 ani și în al cincilea an de căsnicie, o altă femeie a avut o vrajă să-mi ia iubitul de la mine, apoi soțul meu m-a părăsit pe mine și pe copii și am suferit de 2 ani până am vrut să spun o postare în care acest om Dr.Ibinoba a ajutat pe cineva și am decis să încerc să mă ajute să-mi aduc soțul minunat acasă și crede-mă, tocmai i-am trimis poza mea lui și a soțului meu și, după 48 de ore, așa cum mi-a spus el, am am văzut o mașină intrat în casă și iată că era soțul meu, s-a întors la mine și la copii.. de aceea sunt bucuros să vă fac pe fiecare dintre voi cu o problemă similară să se întâlnească cu acest bărbat și să-l fac pe iubitul vostru să se întoarcă la tu.Contacteaza-l pe WhatsApp: +2348085240869,E-mail: dromionoba12@gmail.com

Unknown spunea...

POSIBILITATEA DE A RECIA FOTUL PARTENERULUI ÎNAPOI ESTE GARANTATĂ CU DR ISIKOLO. CONTACTATI-L ACUM
Nu am știut niciodată că există o mare posibilitate de a-mi avea bărbatul înapoi la mine până când l-am întâlnit pe DR ISIKOLO. A fost foarte greu pentru mine când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. Am fost devastat și nu m-am putut recupera. Prietenii și familia lui au făcut tot ce le-a putut pentru a ne reuni, dar s-a dovedit a eșuat. Am fost singur câteva luni și nu mă vedeam iubind pe altul. Așa că a trebuit să caut ajutor de la DR ISIKOLO, care mi-a oferit privilegiul de a mă asigura că mi-au fost îndeplinite dorințele inimii. Ne-a reunit și dragostea și fericirea au fost restaurate. Cuvintele lui sunt obligația lui și nu eșuează niciodată când promite cuiva 48 de ore de a obține rezultatul, ceea ce m-a uimit când propriul meu rezultat s-a manifestat. Nu vă deranjați să căutați ajutor în altă parte. Contactează-l acum. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196.

Unknown spunea...

Căsătoria MEA A FUNCȚIONAT DIN NOU CU AJUTORUL DR. ISIKOLO, CARE ESTE CEL MAI CEST VORAȘTOR PE CARE ÎL POȚI GĂSI
Eu sunt Helena Oscar. Casa mea a fost plină de probleme și mizerie nesfârșite care au dus la divorțul pe care nu mi l-am dorit niciodată cu soțul meu. Totul s-a prăbușit și ne-am dus pe drumuri separate. Am încercat să merg mai departe, dar mi-a fost atât de greu pentru că încă îmi iubeam soțul și fiica mea a plâns mereu dorindu-și tatăl înapoi. Nu am avut de ales decât să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să îl contactez pe DR ISIKOLO după ce am văzut atât de multe remarci bune despre munca lui. M-a asigurat că mă împac pe mine și pe soțul meu cu vraja lui de reconciliere pe care a făcut-o. Mă bucur să vă spun tuturor că dragostea și fericirea au fost restabilite și ne-am revenit împreună și cred că va fi pentru totdeauna pentru noi și toate mulțumim lui DR ISIKOLO pentru că a făcut atât de mult pentru a-mi salva familia. Nu este niciodată prea ocupat să ajute pe cineva. Așa că contactează-l acum dacă și tu ai nevoie de ajutor. e-mail-i acum prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau pur și simplu trimite-i prin WhatsApp/Telegram: +2348133261196

Unknown spunea...

Bună tuturor, mă numesc Monica Lupău din Las Vegas și sunt aici pentru a-i mulțumi și doctorului Isikolo, pe care Dumnezeu l-a folosit pentru a-mi sălbătici situația și a restabili bucuria și fericirea în casa mea. Mi-am pierdut soțul din cauza unei doamne aflate în străinătate când a plecat să lucreze în aceeași regiune în care locuiește ea. Nu am știut niciodată tot ce s-a întâmplat până când un prieten de-al meu mi-a trimis fotografii cu amândoi împreună și mi s-a știut după aceea că acesta era motivul pentru care soțul meu s-a răcit față de mine și m-a lăsat în urmă. Soțul meu era hipnotizat și controlat mintea și știam totul când l-am contactat pe doctorul Isikolo când am căutat ajutor și nu am găsit niciunul. M-a asigurat de întoarcerea sa și că ne-am restabilit dragostea și fericirea, ceea ce a făcut și rezultatul a început să se manifeste după 48 de ore. Acum îmi am bărbatul înapoi și nu-i pot mulțumi suficient doctorului Isikolo pentru onestitatea și sprijinul său. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown spunea...

Salutare tuturor, ma numesc Elena Caragiale. De ceva vreme, soțul meu locuia într-un alt apartament din cauza presiunii muncii și am fost foarte fericiți împreună, deși a stat departe de noi câteva luni. Nu știam că un coleg de la serviciu avea deja o aventură cu el, ceea ce l-a făcut pe soțul meu să depună de nicăieri un divorț împotriva mea. Știam că ceva nu este în regulă pentru că nu a trebuit niciodată să ne luptăm sau să ne certăm atât de mult ca să-l facem să plece. Am fost traumatizat și caut ajutor pentru a aborda situația care m-a condus la DR ISIKOLO din laudele pe care oamenii i-au făcut-o online. Am discutat pe larg și mi-a spus tot ce trebuia să știu despre ce s-a întâmplat și despre procesul de rezolvare a problemelor. Și-a îndeplinit promisiunile și l-a adus pe soțul meu înapoi la mine, iar procesul de divorț a fost anulat. Acum soțul meu s-a întors acasă la noi și suntem fericiți împreună. Este într-adevăr uimitor cum oamenii pot ajuta cu adevărat pe alții atunci când au nevoie. El te poate ajuta si pe tine. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown spunea...

CĂUTAȚI AJUTOR PENTRU A-ȚI REDUCE EXISTUL LA DVS., CONTACTAȚI ACUM DR ISIKOLO
Numele meu este Nadia Brancusi. Din abundența de bucurie, inima mea vorbește foarte bine despre DR ISIKOLO. A venit în ajutorul meu când viața mea a fost distrusă luni de zile. Iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă și nu știam că era controlat și hipnotizat. Am făcut tot ce am putut ca să-l fac să se întoarcă la mine, dar fără rezultat. A plecat din oraș cu doamna și nu am mai auzit de el și nici măcar nu l-am mai văzut. Am fost în căutarea ajutorului online când am citit despre modul în care DR ISIKOLO a ajutat alte femei care aveau aceleași probleme. L-am contactat și mi-a spus tot ce trebuie făcut, lucru pe care l-am respectat. Așa cum a promis, dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit cu partenerul meu au fost restaurate, iar el a fost curățat de farmecul întunecat pe care l-au pus asupra lui și s-a întors la mine după 48 de ore. DR ISIKOLO este sincer în a ajuta oamenii și vă poate ajuta dacă decideți astăzi să îl contactați. Contactul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți WhatsApp pe +2348133261196.

Anonymous spunea...

E bine să vorbești despre o persoană bună. și acea persoană bună este DR WALE, un om mare al cuvintelor sale și un om care își ține promisiunea. Sunt mândru să anunț lumea că DR WALE a ajutat trei membri ai familiei mele. DR WALE l-a ajutat pe fratele meu să-și rezolve problemele în relație. l-a ajutat și pe celălalt frate al meu să câștige un loc de muncă pentru care se luptă de ani de zile. apoi a ajutat-o pe sora mea să câștige un dosar de divorț în instanță. Deci, dacă ești în mizerie și ai nevoie de cineva în care poți avea încredere și pe care să te bazezi, DR WALE este acel om în care poți avea încredere și pe care să te bazezi. WhatsApp/Viber +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com

Unknown spunea...

Mă numesc Maria Ciorbă. N-am știut niciodată că oamenii ar putea fi atât de amabili, altruişti și uimitori până când DR ISIKOLO m-a ajutat cu problemele mele în căsătorie. Unirea mea cu soțul meu nu a durat până la un an când am început să avem probleme. Era atât de frecvent încât am căzut în depresie și am continuat să mă lupt cu ea și, în același timp, soțul meu m-a părăsit și a jurat să nu mă mai întorc niciodată. Nu știam ce să fac cu viața mea în acel moment. A trebuit să continui să caut ajutor până când DR ISIKOLO mi-a venit în ajutor. După ce a făcut consultările cuvenite, mi-a fost clar că fosta iubită a soțului meu l-a tot manipulat ca să-l poată primi înapoi. Mi s-a spus ce să fac de către DR ISIKOLO și cu toată siguranța, trebuie să obțin rezultatul după 2 zile pe care l-am respectat și el m-a ajutat și rezultatul a fost atât de uimitor. Acum soțul meu s-a întors la mine și ne concepem primul nostru copil cu căldură și fericire. dacă aveți probleme similare sau de dragoste, trimiteți-i un mesaj prin Viber/WhatsApp +2348133261196 sau trimiteți-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown spunea...

CÂND CĂUTAȚI UN CASTĂTOR DE VORAȚI DE ÎNCREDERE PENTRU A VA AJUTA ȘI ÎȚI REDUCEȚI EXOSUL, CONTACTAȚI DR. ISIKOLO.
Bună ziua tuturor. A fost foarte greu pentru mine când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. Eram distrus emoțional și nu știam ce să fac ca să-l recuperez. Am fost în dificultate luni de zile și am continuat să caut ajutor de pretutindeni până am ajuns să aflu despre DR ISIKOLO. L-am contactat și i-am explicat problemele mele. A fost dispus să mă ajute și să mă îndemne să respect procedurile, astfel încât să poată restabili dragostea dintre mine și bărbatul meu și, de asemenea, să se asigure că am fost amândoi înapoi unul la celălalt. Am îndeplinit toate cerințele și și-a făcut treaba. După 48 de ore, am primit un mesaj de la iubitul meu în care îmi cerea o întâlnire ca să putem arunca lucrurile la gunoi. Acum suntem din nou împreună și totul datorită lui DR ISIKOLO. El te poate ajuta și pe tine dacă ești dispus să crezi și să rămâi plin de speranță. Doar e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l trimiteți prin WhatsApp la +2348133261196

Unknown spunea...

Salutare tuturor, numele meu este Anna Macovei. De ceva vreme, soțul meu locuia într-un alt apartament din cauza presiunii muncii și am fost foarte fericiți împreună, deși a stat departe de noi câteva luni. Nu știam că un coleg de la serviciu avea deja o aventură cu el, ceea ce l-a făcut pe soțul meu să depună de nicăieri un divorț împotriva mea. Știam că ceva nu este în regulă pentru că nu a trebuit niciodată să ne luptăm sau să ne certăm atât de mult ca să-l facem să plece. Am fost traumatizat și caut ajutor pentru a aborda situația care m-a condus la DR ISIKOLO din laudele pe care oamenii i-au făcut-o online. Am discutat pe larg și mi-a spus tot ce trebuia să știu despre ce s-a întâmplat și despre procesul de rezolvare a problemelor. Și-a îndeplinit promisiunile și l-a adus pe soțul meu înapoi la mine, iar procesul de divorț a fost anulat. Acum soțul meu s-a întors acasă la noi și suntem fericiți împreună. Este într-adevăr uimitor cum oamenii pot ajuta cu adevărat pe alții atunci când au nevoie. El te poate ajuta si pe tine. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

Anonymous spunea...

Eu și partenerul MEU încercăm să avem un copil de peste trei ani, mergeam la o clinică de fertilitate timp de aproximativ șapte luni înainte ca cineva să ne spună să luăm legătura cu acest vrăjitor care este atât de puternic, l-am contactat la acest WHATSAPP +2347054019402 pentru el să ne ajute, apoi i-am spus problema noastră, ne-a spus că fie vom rămâne însărcinată în februarie 2023, fie în martie 2023, dar după trei ani de încercări eram într-un punct în care eram dispuși să încercăm orice. Și mă bucur că am venit la DR WALE, pentru că vraja lui de sarcină ne-a liniștit și sincer cred că el și zeii lui ne-au ajutat, de asemenea, sunt recunoscător pentru tot ce a făcut. contactează-l prin WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com dacă încerci să iei un copil sau vrei să-ți dorești iubitul înapoi. el are puteri să o facă, el a făcut-o pe ale mele,

Nu am mult timp de petrecut pe Internet), de aceea vă împărtășesc această mărturie minunată, care trece prin aceeași problemă, acesta este modul în care sfaturile online vă pot ajuta să vă rezolvați problema.

1. Vrăji de dragoste
2. Vindecat de herpes, cancer, HIV și alte boli
3. Vrăji de divorț
4. Vrăji de căsătorie
5. Vrăji de legare
6. Vrăji de despărțire
7. Alunga un Iubit trecut.
8. Vrei să fii promovat în biroul tău.
9. Vrăji de fertilitate/Vrăji de sarcină
10. Câștigă la loteria Powerball

De asemenea, îl poți contacta în orice fel de vrajă pe care vrei să o facă pentru tine, mulțumesc încă o dată DR WALE pentru că m-a ajutat

Anonymous spunea...

DR WALE l-a adus înapoi pe soțul meu! Are soluții pentru tot felul de probleme de relație, contactați-l prin WhatsApp/Viber: +2347054019402 pentru a vă ajuta să vă recuperați de urgență fostul iubit după despărțire/divorț.” După 12 ani de căsnicie, eu și soțul meu am fost într-o ceartă până când el în sfârșit m-a lăsat mutat la Londra pentru a fi cu o altă femeie. Am simțit că viața mea s-a terminat, copiii mei credeau că nu-și vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuie inima, inima era plină de dureri dureri pentru că eram cu adevărat îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi/noapte mă gândesc la el mereu și-ar fi dorit să se întoarcă la mine, eram foarte îngrijorat că aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online, am dat peste un site care sugera că DR WALE poate ajuta la recuperarea rapidă a fostului. Așa că, l-am contactat și mi-a spus ce să fac, am făcut-o, apoi a făcut o vrajă de dragoste pentru mine. după o săptămână mai târziu, soțul meu m-a sunat și mi-a spus că vrea doar să-și ceară scuze pentru tot ceea ce vrea să se întoarcă la mine, mă va iubi pentru totdeauna, accept și astăzi suntem fericiți împreună. Așadar, sfătuiesc publicul dacă te confrunți și cu stres relațional WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Unknown spunea...

Căsătoria MEA A FUNCȚIONAT DIN NOU CU AJUTORUL DR. ISIKOLO, CARE ESTE CEL MAI CEST VORAȘTOR PE CARE ÎL POȚI GĂSI
Eu sunt Helena Breban. Casa mea a fost plină de probleme și mizerie nesfârșite care au dus la divorțul pe care nu mi l-am dorit niciodată cu soțul meu. Totul s-a prăbușit și ne-am dus pe drumuri separate. Am încercat să merg mai departe, dar mi-a fost atât de greu pentru că încă îmi iubeam soțul și fiica mea a plâns mereu dorindu-și tatăl înapoi. Nu am avut de ales decât să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să îl contactez pe DR ISIKOLO după ce am văzut atât de multe remarci bune despre munca lui. M-a asigurat că mă împac pe mine și pe soțul meu cu vraja lui de reconciliere pe care a făcut-o. Mă bucur să vă spun tuturor că dragostea și fericirea au fost restabilite și ne-am revenit împreună și cred că va fi pentru totdeauna pentru noi și toate mulțumim lui DR ISIKOLO pentru că a făcut atât de mult pentru a-mi salva familia. Nu este niciodată prea ocupat să ajute pe cineva. Așa că contactează-l acum dacă și tu ai nevoie de ajutor. e-mail-i acum prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i prin WhatsApp +234-8133261196

. spunea...

Sunt doar supărat că am fost înșelat de atâtea ori. Mulțumesc Dr DAWN, mi-aș fi dorit să te fi găsit mai devreme, să mă fi scutit de multe dureri și bani. Am încercat multe vrăji, magie albă, vindecători de energie. Am încercat și niciunul nu a funcționat. Mi-au promis luna și că o să-mi recuperez fostul soț pentru că lucrurile au fost complicate și soțul meu s-a mutat. Am cheltuit suficienți bani pentru a-mi face călătoria de vis în America de Sud, dar ce rost are să fac o călătorie de vis fără iubirea vieții mele. Dr. DAWN mi-a dat speranță și onestitatea lui este o gură de aer proaspăt. Acum m-am întors împreună cu soțul meu și tatăl copiilor mei și lucrurile merg bine. Vă mulțumim pentru ajutor Dr DAWN. El este Whatsapp: +2349046229159

Anonymous spunea...

SOȚUL MEU s-a întors la mine CU AJUTORUL DR. WALE ȘI SUNT CU adevărat copleșită Bună tuturor. Când s-a pierdut orice speranță în a face relația mea să funcționeze din nou între mine și iubitul meu, am intrat online în căutarea ajutorului și l-am citit și l-am contactat pe DR WALE prin WhatsApp +2347054019402 care a venit și a reparat totul și va rămâne apreciat de mine pentru restul vieții mele. De prea multe ori am trecut prin traume emoționale din cauza problemelor nesfârșite pe care le-am avut cu bărbatul meu și a dus la despărțirea noastră și de aceea am căutat ajutor și am aflat despre DR WALE care mi-a venit în ajutor. Mi-a spus procedurile și m-a îndemnat să le respect ceea ce am făcut cu plăcere și nu a întârziat procesul de a da soluții la problemele mele și am obținut rezultatul în doar o săptămână, așa cum m-a asigurat. Nu vă deranjați să căutați ajutor în altă parte pentru că este prea bun în a ajuta oamenii. El este de încredere și cinstit, așa că trimite-i acum mesaj prin WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Unknown spunea...

Numele meu este Georgiana Luca. Am trecut prin momente grele cu diferiți bărbați care au găsit dragoste adevărată și acceptare autentică, până când l-am întâlnit pe soțul meu care a intrat în viața mea și m-a iubit dincolo de cuvintele. Am locuit împreună 2 ani și am fost fericiți până când au apărut prea multe certuri și ne-am împărțit. Am crezut că pot merge mai departe, dar mi-am dat seama că sunt profund îndrăgostită de el și că am nevoie pentru totdeauna de el. Nu am avut nicio opțiune decât să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să-l contactez pe Dr. Isikolo, știind cum a reușit să-i ajute pe alții. Mi-a acordat atenția și a făcut tot posibilul să ne împace din nou împreună și în 48 de ore, rezultatul s-a manifestat și a revenit la mine și am reinventat lucrurile. Acum dragostea și fericirea au fost restabilite și tot ce pot spune este că apreciez cu adevărat Dr. Isikolo pentru că a fost altruist în a ajuta pe mine și pe alții. Contactul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți pe WhatsApp la +2348133261196

Anonim spunea...

Sunt doar supărat că am fost înșelat de atâtea ori. Mulțumesc Dr. Ilekhojie, mi-aș fi dorit să te fi găsit mai devreme, să mă fi scutit de multe dureri și bani. Am încercat multe vrăji, magie albă, vindecători de energie. Am încercat și niciunul nu a funcționat. Mi-au promis luna și că o să-mi recuperez fostul soț pentru că lucrurile au fost complicate și soțul meu s-a mutat. Am cheltuit suficienți bani pentru a-mi face călătoria de vis în America de Sud, dar ce rost are să fac o călătorie de vis fără iubirea vieții mele. Dr Ilekhojie mi-a dat speranță și onestitatea lui este o gură de aer proaspăt. Acum m-am întors împreună cu soțul meu și tatăl copiilor mei și lucrurile merg bine. Vă mulțumim pentru ajutor Dr. Call/Whats-app: +2348147400259 sau e-mail: (gethelp05@gmail.com

Unknown spunea...

MULȚUMESC DR ISIKOLO M-A VENIT ÎN SALVARE ÎN CELE MELE MOMENTE MELE.
Eu sunt Anna Lupan. Eu și soțul meu ne-am luptat cu probleme maritale în ultimele 6 luni și nu știam că familia este creierul din spatele problemelor pe care le-am avut vreodată. Problemele au escaladat și în cele din urmă s-a mutat din casă. Eram singur cu fiica mea și viața era mizerabilă fără el lângă mine. Am făcut tot ce am putut pentru a pune capăt problemelor, dar fără rezultat. Așa că a trebuit să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să îl contactez pe DR ISIKOLO. Așa cum mi-am dorit mereu, mi-a auzit strigătul și mi-a venit în ajutor. A rezolvat problemele pe care le-am avut si eu si sotul meu am revenit impreuna si inca ma uimeste cand primesc rezultatul in 2 zile asa cum mi-a promis. Dacă ai probleme cu partenerul tău, contactează-l acum și el nu te va dezamăgi, deoarece este de încredere și de încredere. e-mail-i: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196

Unknown spunea...

POSIBILITATEA DE A RECIA FOTUL PARTENERULUI ÎNAPOI ESTE GARANTATĂ CU DR ISIKOLO. CONTACTATI-L ACUM
Bună tuturor, sunt Alexandra Bucătaru. Nu am știut niciodată că există o mare posibilitate de a-mi avea bărbatul înapoi la mine până când l-am întâlnit pe DR ISIKOLO. A fost foarte greu pentru mine când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. Am fost devastat și nu m-am putut recupera. Prietenii și familia lui au făcut tot ce le-a putut pentru a ne reuni, dar s-a dovedit a eșuat. Am fost singur câteva luni și nu mă vedeam iubind pe altul. Așa că a trebuit să caut ajutor de la DR ISIKOLO, care mi-a oferit privilegiul de a mă asigura că mi-au fost îndeplinite dorințele inimii. Ne-a reunit și dragostea și fericirea au fost restaurate. Cuvintele lui sunt obligația lui și nu eșuează niciodată când promite cuiva 48 de ore de a obține rezultatul, ceea ce m-a uimit când propriul meu rezultat s-a manifestat. Nu vă deranjați să căutați ajutor în altă parte. Contactează-l acum. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196

Unknown spunea...

Mă numesc Maria Ciorbă. N-am știut niciodată că oamenii ar putea fi atât de amabili, altruişti și uimitori până când DR ISIKOLO m-a ajutat cu problemele mele în căsătorie. Unirea mea cu soțul meu nu a durat până la un an când am început să avem probleme. Era atât de frecvent încât am căzut în depresie și am continuat să mă lupt cu ea și, în același timp, soțul meu m-a părăsit și a jurat să nu mă mai întorc niciodată. Nu știam ce să fac cu viața mea în acel moment. A trebuit să continui să caut ajutor până când DR ISIKOLO mi-a venit în ajutor. După ce a făcut consultările cuvenite, mi-a fost clar că fosta iubită a soțului meu l-a tot manipulat ca să-l poată primi înapoi. Mi s-a spus ce să fac de către DR ISIKOLO și cu toată siguranța, trebuie să obțin rezultatul după 2 zile pe care l-am respectat și el m-a ajutat și rezultatul a fost atât de uimitor. Acum soțul meu s-a întors la mine și ne concepem primul nostru copil cu căldură și fericire. dacă aveți probleme similare sau de dragoste, trimiteți-i un mesaj prin Viber/WhatsApp +2348133261196 sau trimiteți-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com

Anonymous spunea...

Este un privilegiu să împărtășesc lumii această mărturie miraculoasă. Soțul meu a divorțat de mine Cu cincisprezece luni în urmă și am fost plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac să rezolv problemele cu soțul meu. Am căutat ajutor pe internet despre cum aș putea obține ajutor în căsnicia mea și am descoperit mărturisitori grozavi despre DR WALE, care a fost progresist cu vrăjile sale. Am luat legătura cu el și iată, DR WALE, mi-a spus că îmi va pregăti o vrajă care să-mi aducă înapoi soțul. Eram sceptic, dar nu aveam altă opțiune decât să lucrez cu el. După ce am lucrat cu DR WALE, câteva zile mai târziu, soțul meu m-a sunat că se întoarce acasă și din acea zi și până în acest moment, trăim în pace. S-a întors acum cu multă dragoste și grijă. Astăzi sunt bucuros să vă anunț că acest vrăjitor are puterea de a aduce iubiți înapoi și cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică acum, fiecare zi este fericire și bucurie. și Nu există nimic ca să fii cu bărbatul pe care-l iubești. Îl voi recomanda cu căldură pe DR WALE oricărei persoane care are nevoie de ajutor. Dacă aveți vreo problemă, contactați-l pe DR WALE, vă ofer 100% garanție că vă va ajuta!!. WhatsApp/Viber/Telegramă: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Unknown spunea...

CU DR ISIKOLO, ESTE FOARTE POSIBIL SA REVENI CU fostul tau
DR ISIKOLO nu poate fi comparat în ceea ce privește soluțiile pentru relația dvs. sau problemele conjugale. Numele meu este Geanina Zepa. M-am luptat cu depresia de foarte mult timp știind că este ca urmare a durerii de inimă când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. Nu am știut niciodată că a luat decizia de a pleca de la mine până când au trecut luni și nu am reușit să-l ajung. A trebuit să-l contactez pe DR ISIKOLO când am aflat de el. Mi-a spus tot ce trebuia făcut pentru a restabili dragostea și conexiunile dintre mine și bărbatul meu pe care le-a făcut. Rezultatul a început să se manifeste după 48 de ore, așa cum a promis. Acest lucru poate suna ciudat, dar este 100% adevărat că nu dă greș pe nimeni. Nu vă mai faceți griji și contactați-l acum. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp +2348133261196

Anonim spunea...

Încă nu pot să-ți mulțumesc suficient de puternic ca doctorul Ilekhojie este până astăzi. Soțul meu a plecat pentru o domnișoară mai tânără pentru că nu am putut să nasc din cauza PCOS. Am fost atât de devastată și chiar am încercat să-mi iau viața. Prietenul meu mi-a povestit despre doctorul Ilekhojie, care a ajutat la restabilirea căsniciei ei rupte. Am intrat și pe internet și am făcut mai multe cercetări despre el și mi-a spus că toate grijile mele se vor rezolva și soțul meu se va întoarce acasă. Mi-a spus suma de care aveam nevoie pentru a-mi asigura munca și, spre deosebire de restul, i-am trimis bani o singură dată. În exact 48 de ore, soțul meu, pe care nu l-am văzut de aproape un an, a apărut la pragul ușii și a plâns. Am fost șocat, dar a fost exact ceea ce mi-a spus dr. Ilekhojie că se va întâmpla. Nu s-a oprit aici, sunt mândru să spun că sunt însărcinată în 3 luni din cauza ierburilor trimise de Dr Ilekhojie pentru a mă ajuta să rămân însărcinată. Sunt bucuros să împărtășesc povestea mea despre Dr. Ilekhojie și aici contactul lui... WhatsApp-i: +2348147400259 E-mail gethelp05@gmail.com

Anonim spunea...

Am văzut o mărturie minunată a lui Helmah pe o pagină de reconciliere despre faptele bune ale doctorului Ilekhojie. Nu am crezut niciodată, pentru că nu am auzit niciodată nimic despre un asemenea miracol. Nimeni nu m-ar fi putut convinge de asta până când doctorul Ilekhojie a făcut o lucrare minunată pentru mine, care mi-a restabilit căsnicia ruptă după șase luni de separare. Am fost cu adevărat șocată când soțul meu a îngenuncheat, cerând iertare pentru ca eu să-l accept înapoi. Sunt foarte lipsit de cuvinte pe care să le folosesc pentru a-mi arăta aprecierea Dr. Ilekhojie pentru ceea ce a făcut pentru mine și pentru întreaga mea familie. Suntem fericiți împreună și este pace în casa mea. Toate acestea sunt posibile datorită vrajii sale de reconciliere. Contactați-l acum pentru orice fel de ajutor de care aveți nevoie prin Whatsapp/call/viber: +2348147400259

Anonim spunea...

Acum 4 ani am fost diagnosticată cu fibrom și endometrioză complicată. Afecțiunea mea medicală mi-a frânt inima deoarece provoacă crampe menstruale, balonare înainte de menstruație, presiune abdominală scăzută, ceea ce a dus la menstruații abundente. Am fost supus la diferite medicamente de către medicul meu pentru tratament. În ciuda vizitei mele la câțiva medici, starea mea de sănătate nu se îmbunătățește, deoarece tot ce puteau să spună și să sugereze ei era o intervenție chirurgicală. La un pas de a renunța, m-am dus pe internet să caut măcar un tratament. Dar în schimb am găsit un leac. Pe internet, am citit o mărturie a unei doamne care avea fibrom. Ea a distribuit o adresă de e-mail a doctorului Ilekhojie, care i-a oferit ierburi și curățare. Pe scurt, am fost pe aceste plante de 3 săptămâni și, din fericire, totul părea să fie în regulă după ce l-am luat. Aș vrea să pot spune că asta este sfârșitul pentru că nu am avut niciun simptom de atunci.
Nu te expune la mai mult pericol, folosește un remediu pe bază de plante special de la Dr Ilekhojie. Dacă sunteți interesat, contactați-l prin e-mail gethelp05@gmail.com și Telegram sau Whatsapp +2348147400259

Unknown spunea...

Bună, sunt atât de fericit să împărtășesc asta cu toată lumea de pe net, încă nu pot să-ți mulțumesc suficient DR AYO, Iubitul meu m-a părăsit și a mers pe o domnișoară mai tânără pentru că nu am putut să nasc din cauza PCOS. Am fost atât de devastată. Am fost singur, am plâns mult, chiar am încercat să-mi iau viața. Apoi prietena mea mi-a povestit despre acest bărbat puternic DR AYO care a ajutat-o să-și facă căsnicia perfectă. Am intrat și pe internet și am făcut mai multe cercetări despre DR AYO. Nu eram prea sigur, dar am decis să încerc DR AYO. Mi-a spus să nu-mi fac griji, totul va fi bine. Mi-a spus că tot ce avea nevoie sunt articolele puternice și i-am trimis bani pentru a obține articolele și el și-a făcut treaba și mi-a trimis dovada video și mi-a spus să aștept 24 de ore și iubitul meu se va întoarce la mine. A doua zi dimineață, spre surprinderea mea, era iubitul meu în genunchi care mă implora să-l iert, iar eu îl iert pe iubitul meu. Sunt atât de fericită, nu s-a oprit aici, sunt mândru să spun că sunt însărcinată în două săptămâni. Vă mulțumesc mult DR AYO. Sunt pentru totdeauna recunoscător. Contactați-l Whats App: SAU VIBER +2347055691377 SAU E-mail: drayospell@gmail.com

Anonymous spunea...

Sufer de herpes în ultimii opt ani și zece luni și, de atunci, am luat o serie de tratamente și pastile, dar nu a existat nicio îmbunătățire până când am dat peste mărturii ale lui DR WALE despre modul în care a vindecat diferiți oameni de diferite boli din întreaga lume, apoi l-am contactat și pe el. După conversația noastră, mi-a trimis medicamentul pe care l-am luat conform instrucțiunilor lui. Când am terminat de luat medicamentul pe bază de plante, am fost la un control medical și spre cea mai mare surpriză m-am vindecat de herpes. Inima mea este atât de plină de bucurie. Dacă suferiți de herpes sau de orice altă boală, puteți contacta DR WALE astăzi pe acest WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com
DR WALE vindecă și:
1. HIV/SIDA
2. HERPES 1/2
3. CANCER
4. ALS (boala lui Lou Gehrig)
5. Hepatita B

Anonim spunea...

Sunt aici pentru a-i lumina pe toată lumea despre lucrările bune ale doctorului Ilekhojie. Eu și fosta mea soție am avut probleme de aproape 2 ani și am încercat toate consilierea și am vorbit cu părinții noștri, dar nimic nu a funcționat. Ne certam pentru tot și separarea era iminentă până când am văzut o recenzie a doctorului Ilekhojie. L-am contactat și l-am informat despre starea mea. El a promis că va îndeplini un ritual de reconciliere care să asigure restabilirea legăturii dintre mine și soția mea. A trecut o săptămână de când i-am aranjat ajutorul și lucrurile încep să se îmbunătățească între mine și soția mea. Am început să locuim din nou în același dormitor și am informat amândoi avocații noștri să pună în așteptare planurile de divorț. Sunt atât de fericit acum că mă pot bucura din nou de soția mea. Luați legătura cu Dr. Ilekhojie dacă aveți probleme în căsnicie. E-mail: gethelp05@gmail.com sau WhatsApp/Telegram +2348147400259

Anonymous spunea...

Vreau să folosesc acest mediu pentru a-i mulțumi marelui vrăjitor DR WALE pentru că mi-a adus înapoi dragul soț. Când soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe cei doi copii ai noștri pentru o altă femeie, trăiam în dureri pentru că îl iubesc atât de mult, nu știam ce să fac, de fapt am fost confuz până când am întâlnit o prietenă de-a mea pe nume Ella și cu mine. i-a spus prin ce trec, apoi mi-a spus să nu-mi fac griji că și ea a trecut prin aceeași problemă, dar în cazul ei a fost iubitul, apoi m-a dus la un spiritist, un vrăjitor, pe nume DR WALE, care a ajutat-o. înapoi pe iubitul ei, Când l-am contactat pe DR WALE pe WhatsApp +2347054019402, i-am spus problemele mele, după aceea, mi-a spus ce să fac și mi-a spus după ce am făcut ce mi-a spus, după câteva săptămâni soțul meu va veni să se târască pe genunchii lui rugându-mă să-l iert. După câteva săptămâni a venit soțul meu și a început să mă roage, nu m-am așteptat să se întâmple așa de curând, am bătut la ușă, când am deschis ușa, spre cea mai mare surpriză, l-am văzut pe soțul meu în genunchi rugându-mă și pe mine și pe noștri. copiii să-l ierte.
De asemenea, vindecă tot felul de boli, inclusiv pe cea enumerată mai jos,
1. HIV/SIDA.
2. HERPES 1/2.
3. CANCER.
4. ALS (boala lui Lou Gehrig).
5. Hepatita B.
6. HIPERTENSIUNEA.
7. NUMĂR scazut de spermatozoizi.
8. ASTMB.
9. PROBLEMA VIRGINIA.
10. DIAREE.
11. GRAND.
12. herpes rece.
13. AVC.

Și a făcut și următoarele vrăji,

1. vrei o căsnicie bună,
2. ești politician și ai nevoie de protecție,
3. ai nevoie de o vrajă de dragoste,
4. vrei să fii un bărbat sau o femeie bogată,
5. vrei ca partenerul tău să te iubească,
6. Cauți soție sau soț,
7. vrei să lucrezi cu o viză în orice țară la alegere,
8. ești un om de afaceri sau o femeie și vrei ca afacerea ta să se miște,
9. vrei ca șeful tău să te iubească,
10. vrei ca sotul sau sotia ta sa te inchine,
11 Ai nevoie de un loc de muncă,
12 Ai nevoie de promovare în locul tău de muncă,
Oricine are problemele enumerate mai sus ar trebui să contacteze DR WALE, marele vrăjitor. Contactați-l prin WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Unknown spunea...

Sărbătorește Crăciunul cu dragostea vieții tale. Vă sugerez să contactați Dr. AYO. El l-a adus înapoi pe fostul meu iubit. Iubitul meu m-a părăsit și am fost devastată. Cel mai dureros lucru este că am fost însărcinată pentru el. L-am vrut înapoi. Am făcut tot ce era la îndemâna mea să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, mi-am dorit atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o aveam pentru el, l-am implorat cu tot, am făcut promisiuni dar a refuzat. I-am explicat problema mea surorii mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care m-ar putea ajuta să fac o vrajă pentru a-l aduce înapoi, nu aveam de ales decât să încerc. I-am trimis un mesaj vrăjitorului numit Dr.AYO și m-a asigurat că nu există nicio problemă și că totul va fi bine înainte de 72 de ore. A făcut vraja și, în mod surprinzător, 72 de ore mai târziu, iubitul meu m-a sunat. A fost atât de surprinzător, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, și a vrut să ne întoarcem împreună. A mai spus că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim împreună fericiți din nou.mulțumesc Dr.AYO. dacă ești aici și iubitul tău te refuză, sau iubitul tău s-a mutat la o altă fată, nu mai plânge, contactează Dr.AYO pentru ajutor acum..Aici contactul lui. WhatsApp: SAU VIBERS +2347055691377, e-mail: drayospell@gmail. com

Anonim spunea...

PUTERILE SPIRITUALE DRAWN POT AJUTA LA REZOLVEA URMĂTOARELOR,
WHATSAPP: +2349046229159

1> Aduceți iubitul pierdut în 24 de ore.
2>Vraja norocului pentru probleme financiare.
3>Protecție la locul de muncă.
4>lucrare neterminată de la alți vindecători și profeți tradiționali.
5>Problemele de căsătorie pot fi rezolvate, de exemplu, opriți-vă partenerul să înșele.
6> Vrăji de divorț.
7> Probleme de concepere la femei.
8>Legarea iubitorilor.
9> Promovarea muncii
10>Atracție de afaceri.
Luați legătura cu DR DAWN pe Whatsapp: +2349046229159 dawnacuna314@gmail.com

Anonim spunea...

Sunt mulțumit de faptul că am avut încredere într-un bărbat foarte cinstit care să-mi aducă înapoi fostul soț după aproape un an de separare. Înainte să-l cunosc pe Dr. Ilekhojie, am căutat pe multe site-uri web căutând modalități de a-mi recupera fostul soț după ce a cerut să divorțeze de mine fără niciun motiv. Am fost devastat, dar doctorul Ilekhojie mi-a dat speranță și siguranța că va fi adus înapoi la mine. După ce a făcut vraja de reconciliere, soțul meu a sunat după două zile și a cerut să se întoarcă acasă la mine și la cei patru copii ai noștri. A doua zi a ajuns acasă și am fost foarte bucuros să-l reîntâlnesc. Folosesc aceste mijloace pentru a-l aprecia pe doctorul Ilekhojie pentru ceea ce a făcut pentru mine și pentru a ajuta atât de mulți alți oameni. Îi las contactul, astfel încât să puteți lua legătura cu el dacă aveți probleme similare. Whatsapp/Telegram +2348147400259

Anonymous spunea...

Ce aș fi putut face dacă nu pentru DR WALE care îmi restabilește căsnicia și aduce pace în casa mea, îți voi fi mereu recunoscător DR WALE, soțul meu a plecat pentru o altă femeie, m-a lăsat cu cei trei copii ai noștri, am fost confuz și inima frântă, aproape că am pierdut unul dintre fiul meu în procesele pe care le-am discutat cu un prieten de-al meu și ea mi-a spus despre DR WALE și cum a ajutat-o în trecut, așa că l-am contactat pentru ajutor și mi-a promis că după câteva zile în care soțul meu o să mă sune și să-mi ceară scuze pentru iertare, chiar cred în el pentru că am văzut multe vești bune despre el online, mi-a spus ce să fac și am făcut tot ce mi-a cerut, după câteva zilele mele a sunat telefonul și spre cea mai mare surpriză a mea, soțul meu a început să sune și să mă roage să-l iert pentru fiecare lucru prin care m-a făcut să trec, așa că l-am iertat și acum trăim din nou fericiți. Îi spun totul mulțumesc lui DR WALE, aici sunt contactele lui, dacă treceți prin orice stres conjugal, vă voi sfătui să-l contactați pentru rezolvare și vă promit că toată problema dumneavoastră va fi rezolvată. Whatsapp/Viber/Telegram: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous spunea...

Bună ziua, deoarece vrei să citești asta, știi că problemele tale sunt rezolvate pe jumătate dacă poți lua măsuri în privința lor, deoarece este un om spiritual puternic, numit DR WALE, pe care l-am întâlnit citind un articol online, ai probleme în relația ta și doriți o soluție de durată sau aveți probleme legate de sănătate DR WALE vă va uimi cu marele său puternic contact, contactându-l pe Whatsapp/Viber/Telegram: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com El mă ajută cu o vrajă care l-a adus pe soțul meu acasă, după zece luni de despărțire, este capabil și să pregătească ierburi pentru orice fel de boală.

Unknown spunea...

Nimeni altcineva nu te poate ajuta să-ți rezolvi relația și problemele de dragoste mai bine decât doctorul Isikolo
Eu sunt Elena Ardelean. Te va uimi să știi că tot ceea ce atât de mulți oameni au mărturisit despre DR ISIKOLO nu este altceva decât adevăr. Soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe copiii mei pentru că am avut atâtea certuri și certuri. Oamenii lui au fost și împotriva căsătoriei mele cu el. L-am iubit atât de mult și am avut mare speranță că vom construi un viitor luminos împreună. Am așteptat 6 luni și nu s-a mai întors la mine. Așa că a trebuit să-l contactez pe DR ISIKOLO, care a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a ne reuni și a restabili dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit cândva. S-a întors acasă la noi după 48 de ore, așa cum m-a asigurat DR ISIKOLO. Și tu poți obține acest mare ajutor și poți trăi pentru a-i fi recunoscător pentru că nu dezamăgește niciodată pe nimeni. contactați-l prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com și puteți, de asemenea, să-l puteți pe WhatsApp la +2348133261196.

Unknown spunea...

POSIBILITATEA DE A RECIA FOTUL PARTENERULUI ÎNAPOI ESTE GARANTATĂ CU DR ISIKOLO. CONTACTATI-L ACUM
Mă numesc Alexandra Bucătaru. Nu am știut niciodată că există o mare posibilitate de a-mi avea bărbatul înapoi la mine până când l-am întâlnit pe DR ISIKOLO. A fost foarte greu pentru mine când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. Am fost devastat și nu m-am putut recupera. Prietenii și familia lui au făcut tot ce le-a putut pentru a ne reuni, dar s-a dovedit a eșuat. Am fost singur câteva luni și nu mă vedeam iubind pe altul. Așa că a trebuit să caut ajutor de la DR ISIKOLO, care mi-a oferit privilegiul de a mă asigura că mi-au fost îndeplinite dorințele inimii. Ne-a reunit și dragostea și fericirea au fost restaurate. Cuvintele lui sunt obligația lui și nu eșuează niciodată când promite cuiva 48 de ore de a obține rezultatul, ceea ce m-a uimit când propriul meu rezultat s-a manifestat. Nu vă deranjați să căutați ajutor în altă parte. Contactează-l acum. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196

Anonymous spunea...

Ai o neînțelegere cu iubitul tău care a dus la despărțire și ai încercat să te împaci cu el sau ea, dar el/ea nu îți dă un răspuns pozitiv și simți că ceva nu merge bine în relația ta și ai nevoie de o soluție rapidă , contactează DR WALE astăzi și asigură-te ca viața ta amoroasă să revină în bine cu fostul tău, DR WALE m-a ajutat să refac pacea în casa mea, deoarece soțul meu m-a părăsit timp de zece luni și a trăit cu o altă femeie și nu a vrut niciodată să fac. întoarce-te acasă, dar cu ajutorul vrăjitorului DR WALE s-a întors acasă după o săptămână după ce DR WALE a făcut o vrajă puternică de restaurare. Deci, dacă aveți nevoie de o soluție rapidă în relația sau căsătoria dvs. cu ajutorul unui vrăjitor, contactați: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 sau E.Mail: drwalespellhome@gmail.com

El poate efectua și următoarea vrajă de mai jos
1. Vraja de loterie
2 Vraja de noroc
3. Vrăjiți pentru a câștiga cazul în instanță
4. vrajă de sarcină
etc..

Anonymous spunea...

ZI BUNĂ, Uau, sunt atât de fericit să împărtășesc experiența mea de viață, numele meu este Natashar Brown din Marea Britanie, sunt atât de fericit și recunoscător doctorului Ayo pentru munca sa în viața mea, am fost bolnav în trecut 5 ani și am fost la spital pentru control și, în același timp, fără nicio îmbunătățire, iar acest lucru m-a făcut să nu mă simt confortabil și mă face, de asemenea, îngrijorat de viața mea, într-o zi, în timp ce treceam prin internet, am întâlnit un mesaj care vorbește despre Dr. Ayo cum a ajutat oamenii să rezolve o problemă de sănătate și alte lucruri, care mi-a înecat atenția și i-am adunat contactul și l-am contactat și i-am explicat toate problemele mele și mi-a spus să nu-mi fac griji. Mă voi simți din nou mai bine și mă voi bucura de sănătate, mi-a spus ce să fac, fac totul după ce câteva zile mai târziu am început să văd rezultatul bun al muncii sale grozave în viața mea și astăzi sunt bine și fericit pentru că am sunt liber de boală. dacă vă confruntați cu orice problemă în viață, puteți contacta Dr. Ayo pentru ajutor, iată numărul whatsApp sau viber +2347055691377 sau e-mail: drayospell@gmail.com

Unknown spunea...

CU DR ISIKOLO, ESTE FOARTE POSIBIL SA REVENI CU fostul tau
DR ISIKOLO nu poate fi comparat în ceea ce privește soluțiile pentru relația dvs. sau problemele conjugale. Numele meu este Geanina Zepa. M-am luptat cu depresia de foarte mult timp știind că este ca urmare a durerii de inimă când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. Nu am știut niciodată că a luat decizia de a pleca de la mine până când au trecut luni și nu am reușit să-l ajung. A trebuit să-l contactez pe DR ISIKOLO când am aflat de el. Mi-a spus tot ce trebuia făcut pentru a restabili dragostea și conexiunile dintre mine și bărbatul meu pe care le-a făcut. Rezultatul a început să se manifeste după 48 de ore, așa cum a promis. Acest lucru poate suna ciudat, dar este 100% adevărat că nu dă greș pe nimeni. Nu vă mai faceți griji și contactați-l acum. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp +2348133261196

annonymous spunea...

Mi-am dorit să folosesc acest mediu pentru a vă spune despre un puternic și minunat vrăjitor care a adus înapoi bucurie și fericire în viața mea. Dau această mărturie pentru că sunt atât de fericit, vreau să-i mulțumesc Dr. Ajayi pentru lucrul grozav pe care l-a făcut în viața mea, El a adus fericirea înapoi în viața mea, nu am crezut niciodată în vrăjitorii până când viața mea sa prăbușit când iubitul meu de 3 ani a decis să renunțe aproape când am vrut să ne căsătorim. Eram atât de coborât emoțional în măsura în care nu puteam face nimic rezonabil din nou, aproape că am înnebunit, am devenit violent și mereu nefericit, după 2 luni de durere, înainte ca un vechi prieten de-al meu să mă prezinte unui vrăjitor online numit Dr Ajayi. În mai puțin de 3 zile am văzut minuni, iubitul meu s-a întors la mine și viața mea s-a întors ca un puzzle finalizat, iar după 1 lună ne-am căsătorit și a fost ca un vis pentru mine pentru că am crezut că l-am pierdut pentru totdeauna . Îți mulțumesc Dr. Ajayi pentru că m-ai ajutat, dar mai ales, onestitatea și rezultatele rapide și precise.

EMAIL:drajayi1990@gmail.com
WHATSAPP EL +2347084887094

Anonymous spunea...

Am citit câteva dintre mărturiile lui DR WALE despre cum a ajutat mulți oameni să-și aducă înapoi iubiții într-o săptămână cu o vrajă de dragoste. Aveam probleme cu iubitul meu, așa că am decis să-l contactez pentru că îmi iubesc atât de mult bărbatul. a plecat de acasă și a spus că nu mai este interesat de relație fără motiv, am fost în stare de șoc. L-am contactat pe DR WALE și mi-a spus că iubitul meu se va întoarce la mine în câteva săptămâni, DR WALE a făcut o vrajă de dragoste și asta i-a făcut să deschidă ochii iubitului meu pentru a vedea cât de mult ne iubim și s-a întors acasă. În timp ce scriu această mărturie, sunt cea mai fericită fată de pe pământ. Eu și iubitul meu trăim o viață fericită, iar dragostea noastră este acum mai puternică decât era înainte de a ne despărți. Toate mulțumesc lui DR WALE pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să mă întorc cu iubitul meu. dacă vă confruntați cu orice problemă și doriți o soluție rapidă, contactați DR WALE pe WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Unknown spunea...

Bună tuturor, mă numesc Monica Lupău și sunt aici să-i aduc recunoștință și Dr. Isikolo, pe care Dumnezeu l-a folosit pentru a-mi sălbătici situația și a restabili bucuria și fericirea în casa mea. Mi-am pierdut soțul din cauza unei doamne aflate în străinătate când a plecat să lucreze în aceeași regiune în care locuiește ea. Nu am știut niciodată tot ce s-a întâmplat până când un prieten de-al meu mi-a trimis fotografii cu amândoi împreună și mi s-a știut după aceea că acesta era motivul pentru care soțul meu s-a răcit față de mine și m-a lăsat în urmă. Soțul meu era hipnotizat și controlat mintea și știam totul când l-am contactat pe doctorul Isikolo când am căutat ajutor și nu am găsit niciunul. M-a asigurat de întoarcerea sa și că ne-am restabilit dragostea și fericirea, ceea ce a făcut și rezultatul a început să se manifeste după 48 de ore. Acum îmi am bărbatul înapoi și nu-i pot mulțumi suficient doctorului Isikolo pentru onestitatea și sprijinul său. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

Anonymous spunea...

De ce să te doare capul, de ce să permiti depresiei să te mănânce când poți doar să-l contactezi pe DR WALE pentru ca el să rezolve problemele cu care te confrunți.
Aveți un dosar în instanță
Cauți promovare
Vrei să câștigi un joc jackpot la loterie
HIV/SIDA dumneavoastră poate fi vindecat
Suferiți de un accident vascular cerebral
Suferi de Rac?
Ai un număr scăzut de spermatozoizi
Vrei să-ți repari căsnicia ruptă
Vrei să-ți aduci înapoi fostul iubit
Ai o boală/infecție pe care vrei să o vindeci
Aveți nevoie de un remediu pentru Herpes Simplex Virus 2/PCOS
și așa mai departe și așa mai departe.
contactați-l pe DR WALE astăzi, vă voi aduce înapoi toată fericirea și vă voi face fericit din nou.
Contactați DR WALE pe WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous spunea...

Sunt aici pentru a împărtăși această scurtă poveste a mea. Este vorba despre compania și proprietățile pe care tatăl meu le-a lăsat în urmă înainte de a muri. Pentru că nu știam prea multe despre afacerea lui, unii dintre partenerii lui plănuiau să mă dea afară din proprietăți. Eram confuz în legătură cu totul. lucrurile au început să meargă prost. Nu știu cui să plâng. Problema a fost dusă în judecată, dar lucrurile par să meargă în favoarea trădătoarei mele. trădătorul mi-a spus că nu voi avea niciodată nimic de numit al meu că mă va închide. Toate acestea m-au făcut să intru în depresie. Pierdeam în toate domeniile. dar aici este răsturnarea tuturor. intr-o zi citeam pe internet si asa am dat peste pagina DR WALE. Pe pagina lui am văzut o mulțime de vești bune și mărturii despre el, cum a ajutat mulți oameni să câștige un proces și a făcut multe alte lucruri bune pentru oameni. Așa că am luat legătura cu el și i-am explicat fiecare detaliu despre situația mea de acolo. DR WALE mi-a spus că nu am de ce să mă tem de el, mi-a spus lucruri de făcut și lucruri pe care trebuie să le plătesc pentru care am făcut plata pentru tot și am urmat instrucțiunile. În timp ce scriu asta, toate proprietățile și compania mi-au fost returnate de către instanță. Nu știu cum și-a făcut DR WALE miracolul și magia. Sunt pe deplin controlat asupra tuturor acum. Toate datorită lui DR WALE. Chiar te apreciez. Îl poți contacta pe DR WALE pe WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 sau pe e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous spunea...

Există un PSYCHIC grozav care oferă oamenilor numere câștigătoare la loterie. Am câștigat 839.342.000 de milioane de dolari cu ajutorul numerelor sale câștigătoare, numele lui este DR WALE. Am jucat la loterie de ani de zile și nu am avut niciodată noroc, dar prietenul meu de la birou a câștigat 996.800.000 de milioane de dolari și a demisionat de la muncă, așa că l-am implorat ajutor și a spus că DR WALE și-a prezis câștigul după ce a făcut o vrajă și i-a dat număr câștigător pentru a juca și el a câștigat, așa că am vorbit cu DR WALE pe WhatsApp: +2347054019402 pentru ajutor. El a răspuns și a spus că trebuie făcută o citire și o vrajă pentru a dezvălui numărul meu câștigător, i-am furnizat cerințele pentru citirea și aruncarea vrăjii. După ce a făcut vraja, mi-a dat câteva cifre și mi-a spus că este numărul meu câștigător și mi-a spus când și unde să-l joc. Am făcut conform instrucțiunilor și câteva zile mai târziu am primit un apel că am câștigat 839.342.000 de milioane de dolari, am crezut că este o glumă până când suma a ajuns în contul meu bancar. DR WALE te poate ajuta și pe tine să câștigi. Contactați-l prin WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Unknown spunea...

IUBITUL MEU S-A RETURNAT LA MINE CU AJUTORUL DR ISIKOLO SI SUNT CU adevarat coplesit
Salutare tuturor, sunt Elisabeta Damian. Când s-a pierdut orice speranță în a face relația mea să funcționeze din nou între mine și iubitul meu, am intrat online în căutarea ajutorului și l-am citit și l-am contactat pe DR ISIKOLO care a venit și a reparat totul și va rămâne apreciat de mine pentru tot restul vieții. De prea multe ori am trecut prin traume emoționale din cauza problemelor nesfârșite pe care le-am avut cu bărbatul meu și a dus la despărțirea noastră și de aceea am căutat ajutor și am aflat despre DR ISIKOLO care mi-a venit în ajutor. Mi-a spus procedurile și m-a îndemnat să le respect ceea ce am făcut cu plăcere și nu a întârziat procesul de a da soluții la problemele mele și am obținut rezultatul în doar 2 zile așa cum m-a asigurat. Nu vă deranjați să căutați ajutor în altă parte pentru că este prea bun în a ajuta oamenii. El este de încredere și cinstit, așa că trimite-i acum prin WhatsApp: +234-8133261196 sau e-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com

Anonim spunea...

Eram cel mai mare sceptic din lume. Nu am crezut niciodată în vrăji magice sau ceva de genul acesta, dar o sursă de încredere (un coleg foarte apropiat) mi-a spus că Dr. Ilekhojie este foarte eficient, a fost unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut vreodată. Viața mea amoroasă era în prăbușire, trecusem prin două divorțuri și eram în pragul unui al treilea. Pur și simplu nu am putut face față unui alt divorț. Am vrut să încerc mai mult ca relația noastră să funcționeze, dar soției mele părea să nu-i pese. Eram confuz și nu știam ce să fac din nou și am decis să-l contactez pe Dr. Ilekhojie pentru ajutor. El a îndeplinit un ritual de reconciliere și a făcut implorări în numele nostru. De asemenea, mi-a spus că soția mea mă iubește, dar legătura noastră este scăzută în tărâmul spiritelor. A rezolvat-o și acum, suntem fericiți și nu mai vom divorța. Acest bărbat este adevărat și, de asemenea, te poate ajuta să-ți repari relația ruptă. Am nevasta inapoi! Vom merge împreună la consiliere matrimonială acum. Îi las contactul pentru oricine are nevoie de ajutor Email: gethelp05@gmail.com Whatsapp/Viber: +2348147400259

Anonim spunea...

Principalul motiv pentru care sunt aici astăzi este să împărtășesc acest articol lumii despre modul în care doctorul Ilekhojie m-a ajutat să-mi recuperez fostul iubit care s-a despărțit de mine în urmă cu câteva luni. Am încercat tot ce am putut să-l fac să vadă motive cu mine ca să ne putem continua relația, dar el m-a negat. Am căutat ajutor în mod corespunzător și am văzut diferite recenzii pe Doctor Ilekhojie și am insistat să vorbesc cu el pe Whatsapp (+2348147400259) din cauza cuvintelor bune pe care toată lumea le-a salvat despre el. Mi-a dat motive să trăiesc din nou și, după ce a pregătit ritualul de reconciliere, mi-a spus că fostul meu se va întoarce în 3 zile din liberul arbitru câștigat. Îți vine să crezi că fostul meu iubit s-a întors cu adevărat și lucrurile au fost mai bine între noi și conexiunea noastră pierdută a revenit și mai puternică. Dacă aveți nevoie de ajutor, cum ar fi cazul meu, discutați cu Dr Ilekhojie și el vă va ajuta. Trimiteți un e-mail la gethelp05@gmail.com

Anonymous spunea...

O mărturie uimitoare despre un vrăjitor care mi-a adus soțul înapoi la mine. Sunt fericită căsătorită cu un soț drăguț și grijuliu, cu doi copii. O problemă foarte mare a apărut în familia mea în urmă cu șapte luni, între mine și soțul meu. atât de groaznic încât a dus cazul în judecată pentru divorţ. a spus că nu mai vrea să stea niciodată cu mine și că nu mă mai iubește. Așa că a făcut bagajele din casă și ne-a făcut pe mine și pe copiii mei să trecem prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele posibile pentru a-l recupera, după multe cerșetori, dar totul fără rezultat și mi-a confirmat că a luat decizia și nu a vrut să mă mai vadă niciodată. Așa că într-o seară, când mă întorceam de la serviciu, m-am întâlnit cu un vechi prieten de-al meu care l-a întrebat pe soțul meu. Așa că i-am explicat totul, așa că mi-a spus că singura modalitate prin care pot să-mi recuperez soțul este să vizitez un vrăjitor, pentru că asta a făcut și ea pentru a-și recâștiga iubitul. Apoi i-am urmat sfatul și mi-a dat contact WhatsApp DR WALE :+2347054019402. I-am trimis imediat lui DR WALE un mesaj WhatsApp și i-am spus despre toate durerile și necazurile cu care mă confrunt. DR WALE mi-a spus să nu mai plâng și că folosesc să-mi relaxez mintea. După multe discuții cu DR WALE, am făcut plata pentru toate materialele și obiectele necesare pentru a face vraja, iar vrăjitorul m-a asigurat că îmi voi primi soțul înapoi într-o săptămână. Ce declarație uimitoare!! Așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi săptămâna următoare a fost atât de surprinzător încât soțul meu, care nu m-a sunat în ultimele șapte luni, m-a sunat să mă informeze că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa s-a întors în casă cu multă dragoste și bucurie și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o mie și copiilor mei. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât era înainte, cu ajutorul lui DR WALE. Vă voi sfătui să contactați DR WALE WhatsApp/Viber +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Unknown spunea...

Vreau să împărtășesc lumii cum Dr. Ajayi cel Mare a fost binecuvântat de strămoșii săi cu putere spirituală. M-a ajutat să-mi reîntâlnesc căsnicia cu soțul meu care s-a despărțit de mine timp de 2 ani, am încercat să-l recuperez și aproape că am renunțat, dar Dr Ajayi a reușit să mă facă să zâmbesc din nou. Dr Ajayi este un adevărat vrăjitor, poți, de asemenea, să-ți recuperezi fostul și să trăiești o viață fericită pentru totdeauna cu ajutorul doctorului Ajayi. E-mail de contact:drajayi1990@gmail.com sau Whatsapp: +2347084887094

Anonim spunea...

Mă trezesc în fiecare zi cu zâmbetul pe buze, din cauza doctorului Ilekhojie, care mi-a făcut o mare favoare salvându-mi relația de la despărțire. Obișnuiam să cred că am o relație perfectă până când iubitul meu a început să vină târziu acasă și în fiecare zi îmi dă diferite scuze, apoi am decis să-l supraveghez îndeaproape și apoi descopăr că avea o aventură cu o altă fată. Am avut inima zdrobită pentru că aveam atât de multă încredere în el și știind că are o relație secretă și că mai era atent la mine sau îmi arăta dragoste. Înainte să-mi dau seama, m-a părăsit pentru fată și am fost în dezordine profundă, lăsându-l în fața unei alte femei. Dar le mulțumesc tuturor celor care au plasat informațiile de contact ale doctorului Ilekhojie pe Internet. M-a ajutat să-l recuperez în 48 de ore și astăzi relația mea a fost restabilită cu dragoste și o conexiune emoțională puternică ca niciodată. Puteți contacta Dr Ilekhojie prin apel sau WhatsApp la +2348147400259

Anonymous spunea...

Mi-a fost zdrobit că iubitul meu a decis să părăsească relația, așa că am făcut vraja Retrieve A Lover. cu DR WALE La câteva săptămâni de la vrăji, el a sunat „doar pentru a vorbi”. După niște discuții plăcute și după ce a ajuns din urmă, a cerut să mă vadă din nou. Am simțit că începuse să se întoarcă. Am decis să-i dau o șansă doar să vadă. acum suntem fericiți căsătoriți și El este absolut nebun după mine, îi mulțumesc lui DR WALE că mi-a adus fostul înapoi, dacă aveți nevoie de ajutorul lui, îl puteți contacta prin WhatsApp: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonim spunea...

După 3 săptămâni de despărțire, încă mi-am iubit soțul și mi-am dorit înapoi. Soțul meu a divorțat de mine pentru că a cunoscut o femeie mai tânără la serviciu. După 17 ani de căsnicie nu i-am putut da soțului meu un copil și, deși nu era vina mea, l-am apreciat pentru că a avut răbdare cu mine mulți ani. I-am explicat doctorului Ilekhojie toate problemele mele și mi-a promis că mă va ajuta dacă sunt serios și sunt dispus să am încredere în el. Doar în 72 de ore, soțul meu a condus kilometri kilometri până la casa noastră și a întrebat dacă putem să ne întoarcem împreună și să ne împăcăm. Mi-a explicat cât de nenorocit a fost în ultimele săptămâni și a cerut să se mute acasă. Sunt fericit că dragostea vieții mele s-a întors și lucrurile se îmbunătățesc. Discutați cu Dr. Ilekhojie pentru orice ajutor. Contactul lui WhatsApp: +2348147400259 sau e-mail gethelp05@gmail.com

Anonim spunea...

Nu pot să cred că acest om este atât de real. Nu pot să nu depun mărturie despre lucrurile bune pe care le-ați făcut pentru mine. Ți-am prezentat pe cineva cu încredere 100% și ea tocmai m-a sunat că a sunat soțul ei să anuleze divorțul și în drum spre casă. Cred că, cu încredere și transparență, ești capabil să rezolvi orice problemă. Îți mulțumesc Dr. Ilekhojie pentru ajutor și sfaturile părintești. Căsătoria mea, care aproape s-a încheiat, a fost readusă la viață datorită ajutorului tău. Sunteți victima oricăror eșecuri în căsnicia sau relația dvs., contactați-l pe dr. Ilekhojie pentru ajutor Sunați/scrieți un mesaj la +2348147400259 sau trimiteți un e-mail la: gethelp05@gmail.com

Anonim spunea...

Numele meu este Valeria Cuarón. Am trecut prin momente dificile cu diferiți bărbați care și-au găsit dragostea adevărată și acceptarea autentică până l-am întâlnit pe soțul meu care a intrat în viața mea și m-a iubit dincolo de ceea ce cuvintele pot explica. Am locuit împreună 2 ani și am fost fericiți până când au apărut prea multe certuri și ne-am despărțit. Am crezut că pot merge mai departe, dar mi-am dat seama că ea era profund îndrăgostită de el și că trebuie să fie mereu cu el. Nu am avut de ales decât să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să-l contactez pe Dr.midnight știind cum a fost capabil să-i ajute pe alții. Mi-a acordat atenția și a făcut tot ce a putut să ne împace din nou și în 48 de ore, rezultatul s-a manifestat și a revenit la mine și am împăcat din nou lucrurile. Acum dragostea și fericirea au revenit și tot ce pot spune este că apreciez cu adevărat Dr.midnight pentru că a fost altruist în a ajuta pe mine și pe alții. Contactul său de e-mail: dr.midnight5@gmail.com Îi puteți trimite și un WhatsApp la +2347037137208

Anonim spunea...

Soțul meu a început să vină târziu acasă de la serviciu, nu-i mai păsa de mine sau de copii, uneori iese și nici măcar nu se întoarce acasă de vreo săptămâni. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar fără rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. Am dat peste o pagină care sugera că Dr Ilekhojie poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la restabilirea relațiilor rupte și multe alte lucruri. Așa că am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a explicat că urmează să facă un ritual de împăcare. Două zile mai târziu, soțul meu s-a întors acasă. De atunci, totul a revenit la normal. Familia mea și cu mine trăim din nou fericiți împreună.. Toate mulțumim doctorului Ilekhojie. Vă sugerez să-l contactați dacă aveți nevoie de ajutor. Acesta este e-mailul lui: gethelp05@gmail.com sau WhatsApp el +2348147400259

Unknown spunea...

Mă bucură inima să fiu aici să-i spun un cuvânt de mulțumire doctorului Isikolo.
Nu m-am gândit niciodată că voi putea să-mi văd căsnicia funcționând din nou, în ciuda faptului că totul a funcționat deja împotriva mea, doctorul Isikolo a venit în ajutorul meu. Am avut o problemă în casa mea care l-a făcut pe soțul meu să plece și eram deja însărcinată și mi-a devenit greu să mă descurc fără el în viața mea. Familia lui m-a susținut de-a lungul timpului, dar nimeni nu ne-a putut ajuta să ne reunească, cu excepția doctorului Isikolo, care mi-a răspuns la momentul în care aveam cea mai mare nevoie de ajutor. A rezolvat problema și soțul meu s-a întors acasă la mine imediat după 48 de ore pentru că încă locuia în același oraș cu mine. Este destul de uimitor când găsești ajutor acolo unde ai crezut cel mai puțin că poți primi ajutor. Încă o dată, îți mulțumesc Dr. Isikolo pentru tot ceea ce faci pentru a ajuta oamenii care au mare nevoie de asistență. Trimiteți-i un e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-i la +2348133261196

Anonymous spunea...

Dumnezeu să-l binecuvânteze pe DR WALE pentru munca sa minunată în viața mea, am fost separat de soțul meu de cinci ani și nu am fost mulțumit că aveam nevoie să-mi aduc soțul înapoi, deoarece viața de singurătate a fost atât de îngrozitoare pentru mine și pentru cei trei ai mei. Copii Am căutat despre vreun posibil vrăjitor care poate aduce înapoi iubitul și apoi am dat peste DR WALE Am văzut un comentariu despre DR WALE, cum aduce iubiții împreună cu vrăjitorul lui L-am contactat și m-a ghidat. Am cerut soluții, a început remediul pentru vraja mea, a cerut niște informații pe care i le-am trimis și mi-a mai spus că trebuie să cumpărăm niște articole pentru ca vraja să-mi funcționeze definitiv și pe care i-am simțit banii. după câteva săptămâni, soțul meu mă sună și începe să-mi ceară iertare pentru tot ce se întâmplă. Sunt atât de fericit acum că ne-am întors din nou ca o singură familie pentru oricine ar putea avea nevoie de ajutorul marelui vrăjitor. Puteți contacta WhatsApp: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonim spunea...

Afecțiunea mea medicală era inima ruptă, deoarece provoca crampe menstruale, balonare înainte de menstruație, presiune abdominală scăzută, ceea ce a dus la menstruații abundente. Am fost supus la diferite medicamente de către medicul meu pentru tratament. În ciuda vizitei mele la câțiva medici, starea mea de sănătate nu se îmbunătățește, deoarece tot ce puteau să spună și să sugereze ei era o intervenție chirurgicală. La un pas de a renunța, m-am dus pe internet să caut măcar un tratament. Dar în schimb am găsit un leac. Pe internet, am citit o mărturie a unei doamne care avea fibrom. Ea a împărtășit contactul doctorului Ilekhojie, care i-a oferit ierburi și curățare. Pe scurt, am fost pe aceste plante de 3 săptămâni și, din fericire, totul părea să fie în regulă după ce l-am luat. Aș vrea să pot spune că asta este sfârșitul pentru că nu am avut niciun simptom de atunci.
Nu te expune la mai mult pericol, folosește un remediu pe bază de plante special de la Dr Ilekhojie. Dacă sunteți interesat, contactați-l prin e-mail gethelp05@gmail.com și Whatsapp +2348147400259