eu...

Fotografia mea
am ochii negri si pe vremea cand imi pasa, te iubeam pe tine!

Cu talpile goale...


Ma tot intrebati unde sunt…  de ce nu mai scriu …


Sunt in IAD. La propriu. In fiecare zi merg in talpile goale prin foc. In fiecare zi imi vad pielea rosie si basicata de caldura in exces. Sunt in iad si nu vad nicio portita de iesire. 

Dar ati auzit de oameni fericiti ? Acei oameni pe care ii vedeti pe strada si care radiaza si care va fac sa va intrebati : „asta ce are ?! a castigat la loto?”. Ei bine, eu asa merg pe strada in fiecare zi: de parca as fi castigat la loto. A inceput si sa imi fie greu de atata fericire. Imi este din ce in ce mai bine in toata povestea asta. Dar... Un „dar” imens chiar.... stiu ca este doar o fatada... si ca nu ma plimb pe strazi jubiland de fericire, ci de fapt ma plimb schelalaind prin flacarile iadului. 

Este totul ca o iluzie optica. Numai ca nu imi mai dau seama daca iluzia este iadul sau fericirea...

Cand o sa scap de aici...oare o sa am  riduri de expresie sau arsuri de gradul III?!?!

29 de comentarii:

Rosaline spunea...

zici ca esti in iad, dar radiezi de fericire. Zici ca iti este greu din cauza ei, ca ti-e teama de acel "dar". De ce nu te lasi pur si simplu in voia valurilor?

Unknown spunea...

mi-era dor de o postare de a ta :)

Alexa spunea...

Cine iti provoaca starea asta combinata - iad plus fericire? cine iti da aripi si in acelasi timp iti frange zborul? e oare cumva acel "el" casatorit?

nu-mi lua in nume de rau curiozitatea insa toate postarile tale de pana acum mi s-au parut foarte interesante.

astept mai multe detalii despre starea ta

InRoz spunea...

:) eu mizez pe riduri de expresie

Anonim spunea...

Dar de ce sa scapi, papusa? Ramai acolo unde e cald si bine...

Bianca Dobrescu spunea...

Ce simţăminte frumoase!

Anonim spunea...

Ai grija de tine.

Suflet de curva spunea...

In orice oad, exista un colt de rai... :)

Anonim spunea...

Hey, gata cu iadul!!! Gata cu tot ce iti provoaca starea de iad....fuck iT!!! All of it!!! Esti prea puternica pentru un iad pe pamant...

el_zorabb spunea...

De cand ma stiu am trait in credinta ca omul s-a nascut cu dreptul la fericire. Traind. Dar traind, si implicat nefericind pe altii, pierde dreptul la fericire putin cate putin.

Cum se poate recastiga acest drept al fericirii, sau vorba bunicii mele dragi 'linistea copilului care doarme'? .. fericind pe altii in schimb.

Fericirea nici nu se cumpara, nici nu se comanda. Ea doar cand vine firesc are efectul dupa care tanjim.

Ai grija de sufletul tau.

Unknown spunea...

La un moment dat toate se echilibreaza :)

Anonim spunea...

Toate comentariile de aici care elogiaza starea de bine...e oare chiar o stare de bine? Fericire la cote maxime, fericirea absoluta, urmata de gropi adanci din care ai senzatia ca nu mai iesi niciodata, ca nu poti sa prinzi in mana ce ai, starea de afundare din iubirea asta care te supune si te copleseste dar care totusi nu e a ta complet, dorinta de a fugi uneori cat mai departe posibil urmata de dorinta de a sta si a o trai pana la capat...oare care e capatul? asta e intrebarea mea. Pentru ca eu ma gasesc in aceasta situatie. Oare de ce mi-e dat sa simt atata? de ce am omul asta in viata mea? de ce nu pot sa fug? ce ma tine? cat mai incape inauntru?

Anonim spunea...

Iti spun si eu ceva ce probabil ti-au mai spus si altii: imi place mult blogul tau!:)

Anonim spunea...

Chiar iti simt lipsa, nu ai mai fost prezenta pe aici in ultima vreme. Sper ca esti bine...

Rebecca spunea...

Unde esti? Mi-e dor de o postare de a ta

Maria spunea...

Poti fi fericita numai sa iti deschizi sufletul catre asta!

Anonim spunea...

iar ai disparut ? esti bine ?

vintageisheaven@yahoo.com spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Elfryde spunea...

Sunt Elfryde ... daca esti cine cred eu lasa-mi comm si sper sa ne mai auzim.

... Elfryde

kriss norton spunea...

de ce a tr sa pleci???asta e marea intrebare?doar ca sa ti dai seama ca l iubesti cu adevarat?:(

Anonim spunea...

da, ai dreptate. esti in IAD (Internet Addiction Disorder)

Unknown spunea...

http://fix-pla.blogspot.ro/2012/04/de-ce-nu-mai-scriu.html

tipa asta ti-a furat postarea

Mr. HIV spunea...

cancer

Dr Alashira spunea...

merci docteur alashira pour apporter le bonheur chez moi .. je vous remercierai toujours pour votre bonté vous êtes un homme de sagesse ... contactez s'il vous plaît aide .. e-mail dr.alashirao1 @ gmail.com..WhatsApp +2348034395438. ... il vous aidera dans tout type de problèmes spirituels ..

Dr Alashira spunea...

Îi întorc toată gloria doctorului Alashira pentru lucrurile minunate pe care le-a făcut în viața familiei mele de când l-am cunoscut ... în special pentru a încheia barrenitatea de 10 ani în familia mea cu băiatul. Soția mea și cu mine ne-am căsătorit în august 2008, dar am avut provocări ale fructului uterin de atunci. Am venit cu mai multe provocări notabile printre care se numără șomaj, probleme academice și lipsuri de copil, dar dr. Alashira m-a livrat una după alta prin întâlniri pe diferite mărturii pe care le-am văzut online. și i-a spus problemele mele, el a spus că nu ar trebui să mă panichez că va fi bine .. După ce prima întâlnire a făcut miraculos, am primit un loc de muncă .. și el a cunoscut și alte provocări și mi-a dat o misiune de făcut ... și lucruri de luat și Am făcut-o ... mi-a spus cu exactitate, nenumărate date, că singura cale de ieșire din orice provocare a vieții este să cred în orice lucru pe care ți-l roagă să nu-l îndoiești și eu nu ... Nu m-am îndoit niciodată de dr. Alashira doar anul trecut, în aprilie, soția mea vrea să spitalele la care era confirmată gravidă..D r ALASHIRA s-a dovedit a fi credincios și a lumii sale prin încheierea barrenței de 10 ani și ne-a oferit un băiețel săritor în 9 decembrie 2018 / I-am dat toată gloria, te voi lăuda pentru totdeauna pentru munca ta minunată. vă goto him_ e-mail dr.Alashirao1@gmail.com WhatsApp +2348034395438 mulțumesc și credeți că și el vă va ajuta.

Dr Alashira spunea...

Mai Atotputernic a continuat să-l binecuvânteze pe dr. Alashira pentru că este o muncă grozavă. Închide anul acesta am solicitat o încărcătură pentru a-mi salva compania, dar știu modul în care am aplicat în multe organizații, dar nu am putut întâlni echipele și condițiile de acolo. .Am renunțat la așa ceva pentru un împrumut .. compania mea continuă să meargă zi de zi am vrut să vând compania, deoarece lucrurile nu funcționează bine și știu echipament ... Am contactat un prieten pentru cumpărători înainte să-mi spună cum este Alashirahelphim în păstrare se desfășoară afacerile și acum face profit. Am contactat dr. Alashira și i-am explicat totul .. mi-a spus ce să obțin și am făcut-o .... iată organizația din care am solicitat împrumut de la call and giveme aform și Am completat-o. Mi-au dat un împrumut de (500.000 $) SUA .. care au plătit și compania mea se depășește așteptările mele .. Poate numele lui să fie grozav. cred că te va ajuta să e-mail e-mail dr.Alashirao1 @ gmail.com WhatsApp +2348034395438 mulțumesc pentru citit ING

Dr Alashira spunea...

Am mulțumit dr. Alashira pentru o lucrare grozavă pe care a făcut-o pentru mine, vreau să rănesc numele doctorului Alashira pentru că m-a vindecat dintr-o pâine menstruală cronică .. aceasta a numit pâine tocmai a început dintr-o dată, a fost absurd oamenii m-au batjocorit de el. Când va începe, voi fi atât de neliniștit, deoarece durerea este atât de insuportabilă. De parcă mă lupt cu moartea săptămâni în urmă, când am venit să-l văd pe doctorul ALASHIRA, mă întreabă dacă simt durere, eu apoi i-au explicat-o și i-au spus când am mers la spital, ei au spus că se schimbă că este normal .. Dr. Alashira a spus că nu este Norma și mi-a spus să fac câteva misiuni și nu am făcut-o ... simt durerea, am venit să mulțumesc dr. Alashira..pentru că sunt liber de dureri, nu simt deloc dureri sau slăbiciuni când va veni timpul să curgă normal. Sunt liber. Vă rugăm să contactațiDr Alashira pentru Ajutor e-mail dr.alashirao1 @ gmail.com sau WhatsApp + 2348034395438..multumiri.

Anonim spunea...

Mama DawnAcuna este o adevărată vrăjitoare, a aruncat o vrajă care mi-a întors înapoi ex-amantul după ce m-a părăsit pentru o altă femeie timp de 7 luni, m-a ajutat fără să spun că ar trebui să îi plătesc bani, scrie-i pe e-mail: dawnacuna314@gmail.com

Elfrida spunea...

Sunt aici pentru a depune mărturie despre modul în care acest puternic vrăjitor numit Dr.DWAN m-a ajutat să-mi repar relația. Mi-a fost zdrobit când logodnica mea mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine pentru că avea o aventură cu cealaltă femeie la care lucrează. Plângeam și plângeam în fiecare zi, până când a devenit atât de rău încât am apelat la Internet pentru ajutor, atunci când am citit o recenzie despre marea muncă a Dr.DAWN, apoi l-am contactat pentru ajutor pentru a-mi recupera iubitul, el m-a ajutat să fac o puternică (vrajă de dragoste de reconciliere) și spre cea mai mare surpriză a mea, după 48 de ore în care am făcut vraja de dragoste, logodnica mea s-a întors în genunchi rugându-mă să-l iert. Acum suntem căsătoriți fericiți și toate mulțumirile sunt adresate Dr.DAWN Wonders pentru că m-ați ajutat să-mi salvez relația, puteți contacta Dr.DAWN prin adresa sa de e-mail: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099