eu...

Fotografia mea
am ochii negri si pe vremea cand imi pasa, te iubeam pe tine!

Singuratate.




Un singur rand de chei in cos. O singura periuta de dinti. Un singur prosop in baie. Un singur sampon in dulapior. O singura pereche de papuci de casa. Un singur pahar in cosul de vase. O masa de cinci persoane, un singur tacam pe masa. Un pat imens, o singura persoana doarme in el. O singura perna sifonata.

Iar la usa, asteapta un singur geamantan. Cand sunt singura, plec. In ultimul timp, mai des plec decat vin. Pentru ca sunt singura care ma asteapta acasa. 

Adica, nimeni!

32 de comentarii:

Haos Organizat by Cristina spunea...

candva - mult prea in trecut am avut si eu o perioada in care faceam inventarul si nu imi ieseau cum vroiam -in schimb m-am obijnuit repede - sa fie si la tine 1 mergi prin magazine , parcuri , concentreaza-te pe Anotimp -e un anotimp placut

once-upn-a-time.blogspot.com spunea...

vii de fiecare data cand pleci!:)
nu lasa singuratatea la usa, si ai sa vezi k asa nu vei mai fi singura, ci cu EA!:)
mult mai bine decat cu un barbat care te asteapta sa vii doar ca sa pleci:P

Ciocolatika spunea...

Va veni un moment cand va pleca singuratatea .

Love is the answeR spunea...

Singuratatea e folositoare in unele momente ale vietii,dar uneorii e tare trista.

tikka spunea...

Lasa timpul sa si faca treaba, si singuratatea sa plece singura. Munceste si ai grija de tine.

Anca spunea...

Scrie, draga mea! Scrie mult...scri si pentru noi. Si eu sunt amanata si ca mine cred ca sunt multe altele care-ti citesc blog-ul. Suntem multe care ne sacrificam pentru iubirea unui barbat insurat, eu am incercat relatii si cu altii barbati singuri de cand am intalnit acest barbat, niciunul nu se ridica la nivelul lui. In viata nu putem avea totul in acelasi timp.

Anonim spunea...

Anca, oare n-ar fi mai bine sa se sacrifice el pentru iubirea ta?

Anca spunea...

Tu ai dreptate, draga Anonim. Este un copil in varsta de 11 ani la mijloc, un copil care isi adora tatal. Un copil ce are o mama intelectuala, care nu gateste, un copil care se hraneste prin restaurante. Cam asa este situatia.

Anonim spunea...

Anca, ce vrei tu sa spui? La cum "scri", este putin probabil sa paraseasca o nevasta "intelectuala" pentru un suflet sacrificat. Macar putin bun simt: scoate copilul din situatia jenanta in care te esti. Fata asta care scrie aici are niste repere corecte si o doza mare de self respect...si confortul unei varste la care poti sa derapezi.nu te agata de contextul ei!

Anca spunea...

Esti pornita...ma intreb de unde atata inversunare. Gresala mea a fost sa intru in jocul unei frustrate. Iti doresc numai bine!

Rosaline spunea...

care e povestea cu nevasta sacrificata, ca nu m-am prins?
Eu vad aici multa singuratate, o despartire probabil si ... un suflet plin de dor. Cu totii avem momente cand incepem sa observam toate spatiile goale din casa care pot fi umplute de prezenta "Lui", dar ma intreb cine ar putea sa descrie aceste sentimente mai frumos decat tine. E bine ca pleci uneori din acest loc care iti face atata rau si nu ramai aici, plangand. Iti admir curajul si increderea...

Anonim spunea...

Precizez ca anonimul de la 18:30 este altul decat cel de la 23:31. Eu sunt primul. Despre varsta Ancai nu stiu nimic, deci nu o pot compara cu a distinsei autoare a prezentului blog in vederea emiterii unor judecati de valoare. Cat despre stima de sine si reperele corecte ale acesteia din urma, nu m-as hazarda pronuntand o sentinta definitiva ca a lui Anonim-23:31

Cu respect,
Anonim-18:30

josephine spunea...

Nu am inteles exact de ce va certati... dar ... nu imi place sa fiu laudata si sunt de parere ca uneori critica este un castig mult mai mare. dar in situatia de fata, nu ii vad rostul.

sotia iubitului meu este o femeie foarte frumoasa, desteapta, este mama copiiilor lui si asta este cu adevarat calitatea pt care o respect cel mai tare. nu am niciun fel de relatie cu ea si sper sa ramana asa pe veci (desi ne-am vazut de cateva ori si am schimbat cateva replici inainte de a fi amanta lui). Suntem asemanatoare si totusi foarte diferite. o admir in soapta pt taria de a fi femeie de casa, cu copii si un barbat mereu plecat in tari straine. nu toate putem. eu cel putin nu as putea. pt ca sunt mult prea independenta, dar ea poate. si o face exceptional.

am spus o de mai multe ori, dar o mai spun. nu vreau sa ii despart, nu vreau sa ramana cu mine. vreau sa ramana cu familia lui, din care nu fac parte si nu voi face vreodata. sunt doar un capitol in viata lui si nu vreau sa mi se schimbe statutul. dar si inainte de ea, au mai fost capitole.

este un barbat exceptional, cu un suflet imens, care regreta din toate puterile relatia cu mine. chiar daca uneori ma doare asta, sunt sigura ca daca nu ar fi asa, nu l-as mai adora atat! eu sunt doar un capitol... singurul lucru pe care nu il stim inca... ar fi numarul de pagini al acestui capitol...


we shall see...

deci nu sunt pitipoanca ahtiata dupa destramat casnicii doar de fun sau pt bani. :)

Ioana spunea...

Josephine...nu vreau sa fiu a n-a care sa-ti scrie "stiu cum e, inteleg ce simti, si eu sunt acolo". La mine situatia e ciudata...sunt casatorita de cativa ani buni, el e casatorit, amandoi avem copii din casatoriile noastre...si cumva...prin fire nedeslusite nu reusim sa ne desprindem unul de altul. Stim amandoi ca suntem doar capitole, asa cum spuneai, dar chiar anticipand durerea finalizarii unui capitol, tot il continuam. Cat va dura? se poate termina maine sau peste 20 de ani... asa ca, da, intr-un fel stiu cum simti.

Loryxa spunea...

Nu am fost niciodata in situatia ta de aceea nu imi permit sa imi dau cu parerea in niciun fel...totusi te admir si te respect pentru felul cum stii sa iti dozezi trairile...Stii foarte bine ca dragostea schimba persoana, asa ca oricand ai putea sa fii ca sotia lui,cum spui tu o femeie de casa care isi creste copii desi sotul e mai mult plecat...Inca nu te.ai descoperit din toate punctele...mai ai multe de trait si de invatat...tot ce traiesti face parte din cartea vietii tale...Mult curaj pentru a trece prin singurate...dar nu esti singura...il ai pe el in suflet..Sarbatori Fericite!!!

Anonim spunea...

prea multa singuratate, incat la un moment dat devii dement..
p.s. nu stiu ce simti, doar simt ce simti.

Anonim spunea...

:) ignora pe cei ce te sfatuiesc sa nu mai gandesti cu sufletul!
:)

ocserver spunea...

dear, nu te-am mai citit demult si ma bucur sa te regasesc. iubire multa iti doresc pentru anul asta care incepe azi! asta e tot ce conteaza... capitole, remuscari, ganduri... sigur, sunt. insa importante-s amintirile. doar cu ele ramai.

Alina spunea...

Multe ne regasim in ceea ce scrii..dar fiecare simte si iubeste diferit.E de apreciat ca ai avut curaj sa iti faci un blog in care sa te descarci..sincer iti zic..cand am citit primele articole ma regaseam perfect..barbatul mereu plecat,femeia care isi face treaba excelent atat la munca cat si in casa si desi are o gramada de remuscari si de indoieli nu le arata.Te apreciez pentru curajul tau si continua sa scrii pentru sufletul tau.
O zi faina iti doresc si mergi inainte cu bine.

Izabelle spunea...

Cred ca doare cel mai tare...
Erau niste versuri spuse de un om pe care il admiram.

"Singuratate"

Las singuraticilor
Singuratatea mea
Ca sa nu mai fie nimeni
Singur pe pamant...

Unknown spunea...

foarte tare blogul.eu te-am adaugat la prieteni,daca vrei si tu sa ma adaugi la prieteni ai face un gest frumos.succes

Anonim spunea...

mie,relatia cu barbatul insurat mi-a mancat 3 ani din viata, mi-a distrus increderea in mine, m-a imbatranit, mi-a obosit nervii...in momentul in care s-a intors pentru a saptea mia oara la sotie si dupa ce mi-a aruncat ultimul dram de respect de sine la gunoi am zis ca o sa mor... am facut toate tampeniile pe care le face o femeie indragostita: plans, nemacat, baut, fumat si alte minunatii de-astea, ganduri sinucigase si alte tampenii...mi-a luat ceva sa realizez ca eu ma distrug...am trait apoi singuratatea, izolarea, am avut un prosop in baie, o periuta de dinti...am mai plans nitel, i-am sters pozele, muzica, filmele, contul de facebook, adresa de mes, numarul de telefon, mesajele, tot ce mi-ar fi amintit de el am sters, aruncat, rupt. Si stii ce? Acum sunt bine. A trecut un an si sunt mai vie ca oricand si mai vesela si mai increzatoare. El ma cauta eu nu ii vorbesc.
Daca ar fi vrut sa fie cu tine era. Trecea peste orice rigoare si norma sociala si era cu tine si te iubea si te ocrotea doar pe tine. El se bucura de tine si de ea si viata lui e frumoasa: familia il iubeste tu ii oferi ce aia de acasa nu ii ofera, ce ii mai lipseste? Da-i un sut in fund si vezi-ti de viata linistita ca barbati sunt cat e lumea. Nu te merita. Gandeste-te de cate ori ai avut nevoie de ajutor si el era in alta parte, de cate ori ai plans si nu puteai sa ii zici, gandeste-te de cate ori te-a nimicit dorul, de cate ori ai vrut sa ii faci un cadou pe care el nu putea sa il ia acasa, de cate ori voiai sa ramana noaptea cu tine dar el era in alt pat cu alta femeie, de cate ori au fost momente importante pentru tine iar el era cu o ala...sunt barbati care te-ar iubi si te-ar respecta...lasa-l in plata lui si fa-ti viata frumoasa. Eu acum sunt ok, ma iubeste cineva eu il iubesc, e cu mine mereu...am o relatie careia ii vad viitorul si e foarte bine. Cu siguranta poti, numai sa vrei.

Fals spunea...

Hello fetița, Revino-ți!! Serios, n-ai altceva mai bun de făcut decât să iți înșiri viața pe bloguri? Sau mai rău, în cazul tău iți destăinui viața amoroasă pe blog. WTf?! și ati atâția care-ți dau comment și te pupă în fund ”waii o să fie bine”. Cândva și cineva a spus ”un prieten e cel care te critică, nu cel care te pupă în fund”. Serios,revino-ți!!

josephine spunea...

hello dece, revino-ti! chiar nu ai altceva mai bun de facut decat sa imi citesti viata pe bloguri ?!

elegido spunea...

un singur set de cuvinte, asezate minutios, intr-o formula efervescenta ce descrie o stare de spirit comuna, dar traita atat de personal. dragostea si singuratatea, raman, cele mai creative stari ale spiritului uman. sa auzim numai de bine. :)

Mantu Mădălina spunea...

singuratatea nu e asa de rea

eLLen spunea...

Singuratatea toata lumea o uraste, dar eu o iubesc. Atunci cand sunt doar eu si cu mine si nimeni altcineva imi place. ma bucur ca atunci cand pleacu fratii si parintii de acasa cand eram micuta si toata casa era doar a mea. Imi placea la nebunie si acum imi place la fel de mult. singura ma descopar si imi dai seama cine sunt. cand sunt cu cineva doar ma amagesc si tu faci la fel oricat de mult ai iubi persoana aia numita iubit. daca nu ma crezi uita-te la viata de cuplu. la inceput totul e frumos unul se sacrifica si altul e bucuros si dupa viceversa si tot asa, totusi la un moment dat ne saturam si tot blabla-ul pe care il cunoastem. Iubirea omeneasca e o iluzie. Iubirea e sa dai tuturor si sa ai tot mai mult. sa dai si sa fii si mai bogat. sa dai si sa se inmulteasca acolo unde dai. namaste sufletelor!

Anonim spunea...

adunatura de curve...si v-ati facut si blog......putorilor

Raishwanya spunea...

cat adevar graiesti in postarile tale

Unknown spunea...

nu te lasa, folosita oarecum. nu mai iubi un barbat care dupa ce pleci este cu ea in pat. Fi puternica desi doare in viata amvem jumatatea ce ne merita... http://sufletulanei.blogspot.com/

Anonim spunea...

Cateodata singuratea e buna,pentru a petrece timp cu tine insati si a te impaca macar putin cu sufletul si gandurile tale

Anonim spunea...

Sunt aici pentru a depune mărturie despre modul în care acest puternic vrăjitor numit Dr.DWAN m-a ajutat să-mi repar relația. Mi-a fost zdrobit când logodnica mea mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine pentru că avea o aventură cu cealaltă femeie la care lucrează. Plângeam și plângeam în fiecare zi, până când a devenit atât de rău încât am apelat la Internet pentru ajutor, atunci când am citit o recenzie despre marea muncă a Dr.DAWN, apoi l-am contactat pentru ajutor pentru a-mi recupera iubitul, el m-a ajutat să fac o puternică (vrajă de dragoste de reconciliere) și spre cea mai mare surpriză a mea, după 48 de ore în care am făcut vraja de dragoste, logodnica mea s-a întors în genunchi rugându-mă să-l iert. Acum suntem căsătoriți fericiți și toate mulțumirile sunt adresate Dr.DAWN Wonders pentru că m-ați ajutat să-mi salvez relația, puteți contacta Dr.DAWN prin adresa sa de e-mail: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099