eu...

Fotografia mea
am ochii negri si pe vremea cand imi pasa, te iubeam pe tine!

Dansand in ritm de ploaie...


Am ajuns acasa... in sfarsit. Cateodata, nici eu nu mai stiu exact ce inseamna acasa pentru mine.  Evident, ca de obicei, nimeni. Doar zecile de orhidee inflorite. Cand am plecat, doar cateva aveau boboci, acum au si inflorit. Noroc ca totusi le uda cineva. Le intreb ironic „v-a fost dor de mine nu ?!”.
Zambesc si ma indrept spre frigider. Sper sa gasesc lapte. Mi-e pofta de lapte. De obicei nu beau lapte rece, dar am momente cand mi-e pofta de anumite lucruri,  care in mod normal imi displac. Cum ar fi sa imi fie pofta de o cearta lacrimogena, cu farfurii sparte si urlete de reprosuri dupa dezvaluirea unei tradari. Nu imi place deloc scena asta, dar am momente cand mi-e pofta sa o joc. Asa si acum: as fi baut un pahar de lapte rece.
Cum ma asteptam, cum nimeni nu ma astepta, nimeni n-a luat nici lapte. Asa ca bem o cana din Jack & Jonnie si speram ca nu imi va fi letala combinatia. Sorb cate un pic din licoarea magica si privesc peisajul din jurul meu. Blocurile ude si gri, noaptea apasatoare si ploaia... o... ploaia e atat de frumoasa!!! Canta zeci de melodii, se loveste de copaci, de geamuri, de masini si compune o muzica in care imi placea sa dansez desculta. Inchid ochii si imi aduc aminte... era o vreme cand n-aveam nici griji, n-aveam nici inima franta... si dansam in ploaie! Atunci nu mi se udau  hainele, nu mi se stricau pantofii, nu mi se intindea rimelul si parul meu arata chiar mai bine ud...
 
Mirosul asfaltului incins ud... parfumul meu preferat... asta dupa parfumul tau, bineinteles! 

NA: acesta a fost un post care doar face referire la starea mea civila actuala(singura cuc), dar care este indreptat in totalitate catre incapacitatea mea de a mai dansa in ploaie. Cel putin pentru moment.

13 comentarii:

Flavius C. spunea...

fain, fain , fain ..... foarte placut articolul ca mai toate pe care am reusit sa le citesc. interesant si numele blogului ....si foarte original. "te-am iubit ,fraiere " e doar un inceput , finalul nu poate fi decat "candva te iubeam , fraiere " . iti urez sa treci peste pentru ca prin , vad ca ai trecut

Anonim spunea...

M-ai facut sa vreau sa dansez in ploaie. :)

[Sa stii ca uneori e mai bine sa fi singura cuc.]

Диана spunea...

buun, bun de tot.

Anonim spunea...

CRICRI

''Anyone who says sunshine brings happiness, has never danced in the rain...''
Sublim! Sublim! Cum m-ai obisnuit...

Anonim spunea...

buna! credeam ca ai doua bloguri!
exista un blog miss sunshine care are acceasi descriere cu a ta..poate este vb de aceeasi persoana..:)

Riot spunea...

E chiar frumos sa dansezi in ploaie,te simti mult mai libera:)

Mihaella spunea...

Minunat! Am nimerit din greşeală pe blogul tău...dar am rămas plăcut impresionată de tot ce am găsit aici! În ciuda vârstei tale eşti o persoană foarte matură şi inteligentă!
Ai un mod aparte de a reda tot ceea ce simţi şi din momentul în care am citit o postare...nu am putut să mă opresc până nu am terminat de citit tot ce era pe aici.
Te-am adăugat în "lumea mea" şi sper să nu te deranjeze. O să trec mereu pe aici să "te citesc".

Unknown spunea...

frumos. poate data viitoare cand vei dansa in ploaie n-o vei mai face singura ;)

Anonim spunea...

I would like to exchange links with your site teamiubitfraiere.blogspot.com
Is this possible?

Jad. spunea...

Mi-aduc aminte de vremea cand aveam puterea sa ies in ploaie sa stau cu fundul pe bordura si sa-mi indes picioarele goale in apa stransa la marginea drumului. Atunci nu aveam pretentia ca ploaia sa strearga pacatele. Si eram singura si defapt eram inconjurata de oameni dragi...

pudinca spunea...

deci,pot sa zic ca mi`au dat lacrimile..:)sa dansez in ploaie ..vreau !

pudinca spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Sunt aici pentru a depune mărturie despre modul în care acest puternic vrăjitor numit Dr.DWAN m-a ajutat să-mi repar relația. Mi-a fost zdrobit când logodnica mea mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine pentru că avea o aventură cu cealaltă femeie la care lucrează. Plângeam și plângeam în fiecare zi, până când a devenit atât de rău încât am apelat la Internet pentru ajutor, atunci când am citit o recenzie despre marea muncă a Dr.DAWN, apoi l-am contactat pentru ajutor pentru a-mi recupera iubitul, el m-a ajutat să fac o puternică (vrajă de dragoste de reconciliere) și spre cea mai mare surpriză a mea, după 48 de ore în care am făcut vraja de dragoste, logodnica mea s-a întors în genunchi rugându-mă să-l iert. Acum suntem căsătoriți fericiți și toate mulțumirile sunt adresate Dr.DAWN Wonders pentru că m-ați ajutat să-mi salvez relația, puteți contacta Dr.DAWN prin adresa sa de e-mail: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099