eu...

Fotografia mea
am ochii negri si pe vremea cand imi pasa, te iubeam pe tine!

Si sa ma ia dracu...


Am momente cand habar n-am cine sunt. Cand uit complet viata cui traiesc. Clipe in care tresar ca din vis si nu imi amintesc ce am visat. Sau daca am visat.
Mi-a sunat sufletul. Ma chema la el. Am zambit complice si m-am bucurat ca aveam timp sa fiu optiunea lui in seara aia. Mi-am luat pantofii in mana, trench-ul pe mine si am rupt-o la fuga pe scari. Urasc sa tropai pe scari in tocuri de 12 cm. Am senzatia ca toti vecinii m-ar uri pentru asta. M-am incaltat si m-am urcat in masina. Eram fericita si zambeam. Abia asteptam sa ajung la tine. N-am injurat nici macar un semafor si doar sti...asta e o realizare! Murmuram o melodie intr-o limba pe care nu o cunosteam. Mi-am vazut telefonul aprinzandu-se si m-am bucurat ca am prins inca un rosu. Opresc, deschid mesajul si vad poza pe care o am in contacte la numele tau. Oftez zambind. Cel mai amar zambet al meu. Tresar. Era verde. Accelerez si nu mai tin cont de nimic pana la tine. Daca tot am de gand sa nu tin cont de nimic, ei bine, n-o sa tin cont de nimic. Reguli de circulatie, de conduita, de viata. GATA! Ma revolt.
Si sa ma ia dracu, daca asta merit. Sa ma ia si sa ma arda intr-un cazan plin cu smoala, sa imi smulga unghiile cu care te-am zgariat pe spate, sa imi scrijeleasca pielea pe care ai sarutat-o, sa imi taie buzele umede inca de saruturile tale, sa imi coasa gura cu care ti-am soptit vorbe de iubire. Sa imi arda parul fir cu fir si sa imi desprinda sanii pe care i-ai adorat adesea. Sa imi taie urechile cu care te-am ascultat si sa le dea dracilor sa se joace cu ele. Sa imi bata cate un cui in fiecare particica din corp care te-a atins. Sa imi ia carnea de pe maini sa nu mai simt. Sa imi scoata ochii cu care te-am privit si sa mi-i arunce in zare. Or sa se faca ploaie.
Am ajuns. Urc pe scari, tropaind la fiecare pas. Imi permit sa fac galagie in viata asta, care nu e a mea.
Intru in apartament si observ ca inca n-ai venit. Aprind lumina si vad telefoanele, cheile de la masina si un pachet de tigari pe masa. Dar tu, tu nu esti. Ma uit in jur si habar n-am ce se intampla. Te caut in agenda si vad din nou poza. Poza, care ma tine in viata. Care ma pastreaza cu picioarele pe pamant. Se aude o cheie in usa si tresar din nou. Intri in apartament cu un buchet imens de flori de camp. Si cu un zambet pentru care as face orice!
Iarta-ma iubire ca m-ai asteptat. Mi-am dat seama cand am ajuns aici, ca saptamana asta, nu ti-am luat nici macar o floare. Am crezut ca aveam sa ma intorc la timp...
Te sarut patimas si imi infig usor unghiile in gatul tau. Suficient incat sa imi amintesc ce ma asteapta. Dar insuficient, pentru a ma opri...


Poza aia ... din care ma privesc toti ai tai cu un zambet larg... poza aia ... ma tine in viata! Caci altfel, as visa inzecit mai mult!


11 comentarii:

Stefan spunea...

e bine...

Frumusete spunea...

O poza si atat de putin.Dar cateodata este infinit de ajuns pentru a te tine in viata.

Iulia spunea...

Foarte tare imi place blogul tau! si iti admir foarte mult mentalitatea si stilul de a gandi, daca pot sa spun asa.

nu ti-am citit poate postarile, dar din cat am citit consider ca esti o femeie foarte inteligenta si sigura pe ea, chiar daca te complici singura, cred ca tu stii foarte bine unde si cand trebuie pus punct.

Anonim spunea...

Simt neliniste si teama in vorbele tale,cumva ti-ai pierdut stapanirea de sine.Ce se intampla?

trucat spunea...

...bată-le vina de tocuri!

mindfreak spunea...

"Si sa ma ia dracu, daca asta merit. Sa ma ia si sa ma arda intr-un cazan plin cu smoala, sa imi smulga unghiile cu care te-am zgariat pe spate, sa imi scrijeleasca pielea pe care ai sarutat-o, sa imi taie buzele umede inca de saruturile tale, sa imi coasa gura cu care ti-am soptit vorbe de iubire. Sa imi arda parul fir cu fir si sa imi desprinda sanii pe care i-ai adorat adesea. Sa imi taie urechile cu care te-am ascultat si sa le dea dracilor sa se joace cu ele. Sa imi bata cate un cui in fiecare particica din corp care te-a atins. Sa imi ia carnea de pe maini sa nu mai simt. Sa imi scoata ochii cu care te-am privit si sa mi-i arunce in zare. Or sa se faca ploaie."


esti geniala..jur!

femmeletale spunea...

ai grijă ce îţi doreşti..nu îl invoca, că s-ar putea să apară...dar ce vorbesc, a şi apărut!

Zenna spunea...

Nu am cuvinte pentru această postare......felicitări! E ceva deosebit!

Din prea multă iubire ajungem să ne mulţumim şi cu o poză, chiar dacă merităm mult mai mult de atât, din păcate...

Anonim spunea...

In poza aia.. el e cu familia lui.. e ceea ce o face sa se trezeasca la realitate.. e ceea ce o opreste din visare.. poza aia..

Anonim spunea...

Auzi! Stii ce? Esti tampita de-a dreptul! Eu inteleg ca ai dat in poezie, dar totusi lasa pe dracul in pace si nu te blestema singura ca o nebuna, ca cuvintele sunt lucruri serioase, nu se spun doar asa... dau in chestii religioase dar gandeste-te ca Dumnezeu a facut lumea prin Cuvant si tot Dumnezeu ne va cere de la noi socoteala pentru fiecare cuvant rostit, cu atat mai mult pentru fiecare cuvant scris pe care atat de multi oameni il citesc.

Exemplu de iubire:

In timpul razboiului o rusoaica s-a indragostit de un soldat roman... la terminarea razboiului acesta trebuia sa se intoarca acasa, iar femeia, desi soldatul i-a spus ca are acasa sotie si copii l-a urmat si s-a dus dupa el in satul lui din Romania si a trait toata viata ei langa el, pentru ca nu vroia sa se desparta de el,... atat de mult l-a iubit! chiar daca avea sotie si copii.
Iti dai seama ca nu traia cu el nu? si totusi l-a urmat si a trait langa el.

Daca ai stii ce este iubirea si ai iubi cu adevarat nu te-ai comporta asa cum te comporti.

Un om care iubeste nu zice: “…fraiere!” celui pe care il iubeste asa ca pe un repros pe care il aduce vietii ca nu i s-a intamplat lui ceea ce astepta… Asta nu e atitudine de om care iubeste!

…Siii… te comporti ca o nebuna… desi nu cred ca din iubire,… un om care iubeste este destul ca iubeste si il stie fericit pe cel iubit…
Un om care iubeste este fericit sa-l stie fericit cu altcineva pe cel pe care-l iubeste mai bine decat sa stie ca se chinuie langa el sau ca din pricina lui sufera altcineva. Nimeni nu poate fi fericit si sa se bucure cu adevarat de ceea ce traieste daca stie ca “fericirea” lui se bazeaza pe nefericirea altuia!
Un om care iubeste nu strica casnicia nimanui! Pentru ca iubirea atunci cand se incuibareste in inima omului nu calca nici iubirea lui Dumnezeu si nu face strambatate niciunui om, nu calca nici poruncile lui Dumnezeu. A iubi cu adevarat un om inseamna a iubi pe Dumnezeu si a iubi pe Dumnezeu inseamna a iubi cu adevarat un om. Poate aceasta afirmatie poate ti se pare o prostie, dar sa stii ca adevarata iubire este cea pe care Dumnezeu ne-a aratat-o si nu sunt mai multe iubiri, este numai una singura! Chestia asta ca ma arunc de la balcon pentru tine, sau nu stiu ce-mi fac ca te iubesc atat de mult, nici nu este iubire,… e o prostie, prostia de a nu putea sa renunti la ideea ca nu poti avea ceea ce iti doresti cu atata patima,… a iubi nu inseamna a poseda, a avea, a primi…, si nici de a fi posedat de asa zisul sentiment de iubire, ci a da, a oferi,… si a trai iubirea ca pe o eliberare si libertate a fiintei tale in Dumnezeu!!! Asta pentru ca afara de Dumnezeu nu e iubire, si cine zice ca iubeste si n-are nevoie de Dumnezeu face nelegiuire si nici nu iubeste, este doar un desfranat.

Anonim spunea...

Tot de la ultimul anonim:
Traim intr-o societate care incurajeaza adulterul, desfranarea,… care este un pacat grav... si faptul ca multi se dedau la astfel de lucruri le face viata mizerabila si plina de suferinta... si isi revin foarte greu din ele… oare de ce crezi ca Dumnezeu porunceste sa nu fi desfranat? Tocmai pentru aceste motive, ca sa nu suferi mai tarziu, nici emotional, nici din cauza intinarii sufletului.
Ar fi fost infinit mai bine daca n-ai fi avut relatii cu el, adica sa te fi culcat cu el, atunci nu te-ai fi implicat emotional atat de mult, si nu ai fi suferit asa de mult...
Era o fata mai mica cu 10 ani care s-a indragostit de mine si obisnuiam sa iesim impreuna desi nu de multe ori, si odata mi-a cerut sa o iau in brate si eu pentru ca stiam ca e indragostita de mine si nu vroiam sa sufere cum am suferit eu pentru tot ce a pornit de la acelasi gest dar pe care nu-l cerusem si la care nu ma asteptasem, am evitat orice gest care ar fi putut-o face pe ea sa se implice emotional mai mult si sa aiba de suferit la sfarsit. Si am facut foarte bine, pentru ca nu dupa mult timp a avut un prieten pe care il are si acum si a fost foarte bine ca nu a suferit aiurea si isi poate continua viata in mod normal.
Deaia suferi tu acum mai mult, pentru ca te-ai lipit de el! Daca nu se intampla asta ai fi trecut mai usor peste aceasta experienta… puteai pastra o anumita distanta si decenta.