eu...

Fotografia mea
am ochii negri si pe vremea cand imi pasa, te iubeam pe tine!

tic... tac... tic... tac...


Din aventurile mele cu un barbat insurat si din nepasarea cu care indraznesc sa imi traiesc viata, reiese ca sunt a treia. A treia amanta din casnicia lor. De fapt, a doua din casnicie, a treia din relatie. Rad cu gura pana la urechi. O lacrima imi curge incet pe obraz. Rad isteric. As vrea sa cred ca sunt a treia, dar nu pot. Desi nu as putea spune ca esti expert in domeniu, ca pana si eu stiu mai multe despre inselat decat tine, imi vine greu sa cred ca in atatia ani ti-ai inselat sotia doar de 3 ori. Admirabil chiar. Sunt a treia, dar ma faci sa ma simt ca prima. Nu sunt ultima, dar sunt cea pe care o alinti, o adori si o respecti. Cea de la care iti doresti tot timpul mai mult si cea de care esti asa de mandru. Ador sa stau la povesti cu tine. Nu stiu daca diferenta de varsta ma face sa tac adesea cand imi vorbesti, nu stiu daca dorinta de a invata de la tine tot ce sti sau modul in care ma privesti ma fac sa ma intorc la tine de atatea ori.  Mi-ai spus o data ca tu iti retraiesti anii din tinerete prin mine. Ca maturitatea precoce ma face cea mai sexy fiinta din lume. Ca fericirea mea, desi nu e intreaga, te intriga si iti doresti sa faci parte din viata mea.
Cum de sunt a treia omule?! Cum de sunt doar a treia?! Nu e pacat?! Cand sunt tot mai putini barbati ca tine si tot mai multe zdrente de oameni, cum de lasi femeile din lumea asta sa nu se bucure ca au intalnit un barbat adevarat. Nu imi spune ca nu esti perfect, ca si eu stiu asta. Dar esti foarte aproape de a fi perfect. Esti un barbat cum isi doresc femeile inainte de culcare, un barbat pe care l-am visat ani de-a randul. Si tu imi spui ca nu sunt decat a treia?!! Of, cum inrautatesti tu lucrurile, cum ma faci tu sa vreau sa iti arat ca nu e asa... dar nu o sa o fac. O sa traiesc alaturi de tine, atat cat imi este dat. Apoi o sa vad eu ce fac si o sa am grija sa nu fii tu sablonul pe care o sa il folosesc sa ii masor pe urmatorii. Pentru ca voi sfarsi cu siguranta singura. Nimeni nu se va ridica la nivelul tau, pentru ca te-am intalnit pe tine si cu siguranta nu voi avea norocul sa mai intalnesc un altul asemenea tie.
Zilele trecute aproape adormisem in bratele tale. Aveam inca ceasul la mana. De ce nu iti dai iubire ceasul jos?
Nu vreau sa pierd notiunea timpului cu tine. Vreau sa stiu exact cat timp ai fost al meu pentru a fi sigura ca nu o sa imi las mintea si inima sa abereze ca suntem impreuna de o vesnicie.
Mi-ai zambit usor si mi-ai dat suvitele de par la o parte. Mi-ai sarutat fruntea si mi-ai spus ca o sa fie bine.
Uite, mai avem 15 minute si trebuie sa plecam.
Tic, tac... tic, tac...

9 comentarii:

Raluca Mihai spunea...

Timpul in care esti cu el nu trebuie masurat. Nu esti a treia... esti ceea ce el nu gaseste dar nu iubeste suficient de mult pentru a lasa in urma trecutul si sa-si construiasca un viitor cu tine... sper sa fii fericita crezand ca esti singura... si accetand ca la sfarsit vei suferi cel mai mult....3.

Nimeni spunea...

Esti norocoasa.

Anonim spunea...

..probabil te considera la fel de speciala si s-a indrogostit.Nu inseala de dragul de a insela si asta e la fel de meritoriu.Asa cred.Bucura-te cu toti porii,cu toata fiinta ta de omul,iubitul ,amantul din el si tine minte totul ca peste ani sa-ti amintesti de dragostea voastra cu seninatate si placere.

Kali spunea...

Iti urez un Paste fericit!>:D<

Bee spunea...

Ar trebui sa traiesti clipa. Sa nu te gandesti la ce va fi peste 15 minute. Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today. :)

si ingerii au lacrimi spunea...

nu esti a treia esti singura acre o vrea dar nu are suficient curaj ca sa renunte la tot ce a facut pana acum...e ceva genu te vrea dar nu o poate lasa pe cealalta ...iti doresc mult succes si imi place enorm de mult ce scri cum scrii si cum gandesti ...popici

mindfreak spunea...

si cine spune ca fericirea e perfecta?nimic nu e perfect, desi cu totii tanjim dupa perfectiune.
asa k..be happy>:D<

Roxy spunea...

Trairile sunt cam aceleasi doar ca eu nu stiu sa o spun in atatea cuvinte.

Anonim spunea...

cum poti numi "barbat adevarat" un barbat care isi insala sotia? e barbat, dar nu barbat adevarat...