eu...

Fotografia mea
am ochii negri si pe vremea cand imi pasa, te iubeam pe tine!

Dreptul la replica...

Sunt genul care primeste criticile ca pe un rau care face bine. Atunci cand sunt constructive, evident. Caci atunci cand ma critici si ma injuri, consider ca e dreptul meu sa iti spun sa te duci dracu’. Pentru ca aici la mine, doar eu ma critic negativ, doar eu pot sa ma injur si doar eu pot sa zic ce vreau. Tu o sa zici intotdeauna ce vrei tu, dar o sa ramana tot ce vreau eu. Iti convine bine, daca nu ai un x in dreapta-sus. FOLOSESTE-L!

Criticii sunt schiopi care ii invata pe altii cum sa alerge! Daca tie nu iti iese, lasa-ma pe mine sa incerc si tu n-ai decat sa privesti, DAR TACI!

Vreau sa raspund astfel unor mesaje pe care le-am sters. Pentru ca nu ma injuri de mama si nu ma injuri si punct fara MOTIV! Ultima data cand am verificat, barbatul tau nu mi-a trecut patul, nu a fost unul din cei 3 barbati cu care am fost. Caci daca ar fi fost si as fi stiut ca tu esti urmatoarea, acum mi-ar fi mila de el!

Iti multumesc si tie pentru ca m-ai facut curva. Desi trebuie sa recunosc ca sunt putin bulversata tinand cont ca nu am fost vreodata cu vreo femeie (nu ca as avea ceva impotriva :P)! Iar eu curva sunt, doar in pat, asa cum m-a invatat mama. Pe strada sunt o doamna! treci pe langa mine si intorci capul. Si nu pentru ca sunt vreo frumusete rara, ci pentru ca eu il am pe vino incoa’, iar tu toata viata l-ai avut pe du-te-n colo! In pat sunt o curva, te asigur. Toti cei 3 muschetari care mi-au sarutat buzele si mi-au mangaiat sanii s-au bucurat de asta. Fii tu mironosita, spune ca tu nu ai face asta sau aialalta: e ok! Eu cand pun capul pe perna nu am fantezii, am AMINTIRI! Constiinta mea doarme si daca afara e furtuna si daca inauntru e cutremur. Nu am destramat relatii, nu am frant inimi, nu mi-am batut joc. Mi-am urmat instinctele. N-am calcat pe cadavre, nu am dat din coate.

Il vreau cu jumatati de masura pe el, pentru ca nici eu nu mai sunt toata. Cineva mi-a frant inima si am trecut peste. Dar nu mai am suficienta iubire de aruncat pe fereastra. Asa ca acum traiesc, dar iubesc la suprafata. Sa nu mai provoc cutremure in adancuri. E alegerea mea, cui nu-i convine sa isi traiasca propria viata! Fac parte dintre carieristele alea pe care toate le injurati cu voce tare si le invidiati in gand. Mergi in spatele meu si te intrebi cat am cantat la nai pentru masina aia, fara sa stii ca eu de fapt am scris rapoarte, am facut strategii, cand tu copiai sa mai iei un examen la facultate sa ai 18 diplome si 4 certificate. Fara sa ai habar ca eu la 4 dimineata dezvoltam proiecte de milioane de euro si tu o ardeai prin cluburi. Fara sa ai habar ca atunci cand am iesit cu masina din reprezentanta, am plans ca un copil care a primit o jucarie pe care si-o dorea dintotdeauna. Pentru ca ai mei nu aveau bani de jucarii, asa ca mi le cumpar singura 10 ani mai tarziu ! Nu m-am culcat cu niciun sef ca sa ajung unde am ajuns. Cand ma uit spre mare o vad tot imensa ca un ocean, cand ma uit in oglinda, ma vad tot pe mine. Nu am uitat de unde am plecat si nu o sa uit curand. Invidiaza-ma, dar nu uita ca nopti la randul am adormit extenuata de la atata plans. Nu uita ca mi-am sacrificat anii in care tu poate ai copilarit. NU UITA! Caci nici eu nu uit!

Nu il iubesc. Nu sunt atat de naiva incat sa cred ca isi va parasi nevasta. Nici macar nu imi doresc asta. I-am spus din prima secunda. Il vreau pentru atata timp cat pot fi a lui. Il vreau atata timp cat o sa ne fie bine noua iar ceialalti vor fi imuni. Cand lucrurile vor incepe sa scape de sub control, o sa fug. Pentru ca eu nu il vreau pe tatal copiilor lui, eu nu il vreau pe sotul ei!!! Eu vreau barbatul asta care imi este amant, iubit, tata si prieten. Il vreau atata timp cat il pot face fericit. Nu sustin ca ea e o proasta si o urata, ba dimpotriva! Este o femeie desteapta si frumoasa, pe care o admir ca a ales o familie nu o cariera. De fapt nu o admir, o invidiez. Nu o sa ii iau locul, pentru ca e cu aproape 15 ani inaintea mea, iar eu stiu cine sunt. Nu am nevoie sa distrug ceva ca sa ma cunosc pe mine.

Judeca-ma, critica-ma, spune-mi ce vrei. Dar foloseste limbajul adecvat, pentru ca mama e o sfanta! Si ti-ai vinde un rinichi si jumatate din plaman sa ai o mama ca a mea!!!

O sa iti explic si cum de sunt a treia femeie, dar acum ma duc sa mai traiesc putin!

30 de comentarii:

Alice spunea...

Nu judeca pentru ca sa nu fii judecat. Dar mai sunt si oameni care cred ca ajung cu criticile si vorbele urite la cineva. Fiecare poate sa traiasca asa cum alege, nimeni si nimic nu poate schimba asta. Sper totusi sa iti gasesti fericirea ... Ne mai auzim

Najdhya spunea...

Nu pot comenta aceste atitudini ale unora dintre cititoare/cititori insa respect pentru postul asta!

Anonim spunea...

Nu incerc sa-ti dau sfaturi nici asa nici asa.Tot ce-ti spun este:
-fii fericita.Meriti! Se citeste cumva printre randuri ca ai suferit mult,dar incearca sa nu mai fii asa incrancenata...in primul rand cu tine si apoi incet ,incet cu ceilalti.Eu nu te injur si nici nu te invidiez.Esti ceea ce esti datorita tie in primul rand si pt asta te felicit ,bravo.E bine sa-ti urmezi instinctele,iese bine totdeauna cand o faci si nu ai regrete niciodata!Ai grija de tine!A,si inca ceva :imi place ce ai spus despre mama!

Anonim spunea...

:D sunt mandra de tine

gabriella spunea...

super tare....imi place caracterul tau. mult succes

Unknown spunea...

ma regasesc atat de mult in lucrurile pe care le spui, incat uneori am impresia ca unele chestii sunt scrise de mine.e ciudat. si da, poate ca unele atitudini sunt super condamnabile si gresite din puctul de vedere al societatii, etc, dar ei nu stiu, marea majoritate a celor care judeca aiurea nu cunosc sentimentul, si pentru ca tu il simti si ei nu, tu esti deasupra lor:). ma gandesc ca viata la asta se rezuma, la urma urmei...la a incerca cat mai multe.oricum nimic nu dureaza vesnic.esti o femeie puternica si meriti sa ai orice, pentru ca poti:)

bebe`Roz spunea...

Absolut de invidiat :) Felicitari pentru caracterul tau. Sincer... fac parte dintr-o familie trecuta printr-un divort si cunosc foarte bine traumele prin care trece un copil in aceasta situatie. Nu mi se pare de condamnat relatia voastra , nu inca dar nici nu cred ca as condamna-o daca s-ar ajunge la un divort. Lasa tipele frustrate sa comenteze! Gura lumi n-o vei opri niciodata... Invidia nu are cum sa nu existe. Fii fericita! Tu contezi!

asdfgh spunea...

Numai o femeie "asa" e pregatita sa traieasca o poveste ca "asta". Regulile jocului sunt simple, dar intense. Si daca ai chef sa le incalci, what the fuck, apasa pedala, sunt convinsa ca ai invatat sa stapanesti "jucaria" la viteza mare. Anyhow, enjoy the ride!

Ella spunea...

Genial.Fara prea multe comentarii!

Anonim spunea...

CRICRI
Exceptional!Congrats!!!

Christine spunea...

Eram sigura ca vor incepe astfel de replici de cand ai inceput sa postezi despre el...tu ti le-ai atras postand lucrurile astea..poate ca ar fi trebuit sa tii pentru tine anumite lucruri...si totusi daca ai simtit nevoia sa scrii pe blog despre asta, nu da atentie celorlalti...fiecare ne traim viata asa cum vrem..
dar ai grija...de ce vrei sa suferi?(eu asta nu-nteleg)

josephine spunea...

@Alice si eu sper :P

@Najdhya - Ms frumos!!!

@orestia Multumesc frumos pt cuvintele calde. Da, pentru mine mama este o sfanta. Le-as dori tuturor sa aiba parte de o mama ca a mea. Tata echilibreaza perfect balanta si spun asta in cel mai cinic si ironic mod posibil :)))

B spunea...

As fi vrut sa am si eu curajul tau sa povestesc la fel de in amanunt povestea mea... Simt acelasi lucru ca si tine, sunt intru totul de acord cu etica ta in care, chiar daca altii nu inteleg, nu ai nevoie sa iei barbatul alteia si chiar n-o s-o faci.
Si, separat de subiect, sa stii ca e foarte bold and daring sa iubesti chiar daca stii care va fi finalul :)

josephine spunea...

@femmeletale Inseamna f mult pt mine. pentru ca recunosc ca am prins curaj sa nu imi mai pese, cititnd posturile tale si ale lu' madlen. Si am zis "ce plm ma conduce pe mine un comentariu anonim?!" M E R S I !!!

@gabriella multumesc frumos! si tie la fel :P

@Esther - sper ca merit cuvintele astea frumoase!!! iti multumesc

@beberoz - daca parintii mei ar fi divortat, as fi avut cel mai probabil o copilarie mai fericita, dar nu mi=as mai fi dezvoltat anumite parti ale caracterului pe care il am astazi. o sa imi fac curaj intr-o zi si o sa scriu si despre asta.


@Roxoxox corect! so what the fuck?!

B spunea...

N-ai totusi doar 22 de ani, asa-i?

josephine spunea...

@ella :P ms!

@anomin :) prefer sa cred ca simt excelent, la scris nu ma pricep chiar asa bine!

@Christine - nu ma intereseaza cine ce are de spus, este viata mea si blogul meu. Scriu ce vreau, cum vreau. nu scriu pentru un public, nu traiesc sa ii multumesc pe altii. Este un blog anonim pentru ca asa vreau eu,desi poate ar fi mult mai interesat pt unii sa stie cine sunt eu de fapt. Asta cu "tu ti-ai atras" suna ca o scuza a unui violator: "era prea buna...trebuia sa o fortez". ce simt, ce traiesc, e doar problema mea. cui nu ii convine, poate in orice moment sa nu mai citeasca. Eu nu oblig pe nimeni! erau luni de zile in care scriam si nu citea nimeni si nu ma deranja. pentru ca nu scriu sa fiu numita bloggerul anului, ci scriu ca sa ma descarc.

@B ba da ! de fapt, 23 :P

B spunea...

:) Eheee, ce vremuri. Ai toata viata inainte! O sa fie bine! Iti promit! :)

Unknown spunea...

din puctul meu de vedere, le meriti din plin.poate spun asta si dintr-o doza de egoism, pentru ca ma repet, ma regasesc in multe aspecte din povestea ta si nu faptele in sine, cat anumite tendinte si ca mod de abordare...intr-un fel mi-am gasit o justificare, in sensul ca mi-ai confirmat inca o data ca nu tot ce e considerat gresit, e gresit intr-adevar,ca lucrurile sunt relative. cat despre oamenii care judeca lucruril pe care le scri, nu o sa priceapa niciodata cred (asta m-am straduit si eu sa explic multora) ca actul de a face "publica" o poveste nu e pentru popularitate, nu li se adreseaza, ci cum ai spus, e doar un mod de descarcare. sunt curioasa sa iti citesc povestea familiei in care ai crescut, am o banuiala ca si in aceasta privinta sunt unele asemanari cu povestea mea, cel putin din cele cateva lucruri pe care le-ai zis...

private-rayen spunea...

nu exista fericire.Exista...un atragator!

Christine spunea...

draga mea, eu am inteles ce vrei tu sa spui...insa nu toata lumea e capabila sa inteleaga o astfel de poveste si tocmai de'asta spuneam ca ma asteptam la genul asta de replici..e usor sa judeci pe altul si mai usor e sa spui "eu n-am sa fac asta niciodata"...ciudat e ca tocmai lucrurile pe care la un anumit moment le consideram imorale sau mai stiu eu cum,le vom face...
mie una mi-ar fi frica de o astfel de relatie pt k mi-e teama ca intr-o dimineata ma voi trezi iubindu-l, ma voi trezi k ma doare sa-l stiu noaptea cu alta femeie si'atunci ce voi face?
sau poate ca lucrurile vor sta altfel...anyway...sunt sigura ca traiesti povestea asta din plin si asta e cel mai important.

josephine spunea...

@Christine - Chiar traiesc intens si chiar fac parte dintre cei care considerau o astfel de relatie imorala. dar o consideram la mine in cap si desi am mai multe prietene care au trecut prin experiente de genu, m-am ferit sa le judec. Cred ca pot trai intens un timp si sunt sigura ca e o experienta pozitiva pt mine. Chiar daca intr-o zi o sa sufar, macar o sa sufar dupa ceva care merita.
Ador maturitatea pe care o are omul asta si cat de imatur si nesigur devine in preajma mea. Deocamdata are o singura parte neplacuta si nu ma refer la starea civila, ci la gelozie. Cu asta mi-a fost intotdeauna greu sa ma impac!

mersi frumos pentru ganduri!

toate cele bune

RuXaNdRiKa spunea...

Esti o femeie puternica,bravo!

Lucian spunea...

Nu o sa-ti spun ce stii deja. Dar cum arati ca esti puternica si cum meriti sa fii fericita calcati pe inima si fugi dupa viata care ai spus ca admiri ... nu mai fii invidioasa pe altcineva .. si ca de final sa stii ca lumea e un loc imens si gasesti si barbati la orice colt. Cauta coltul tau de lume, eu asta fac zi de zi.

fixpink spunea...

mega tare! si mai tare cum debordezi de incredere si curaj! respect :)

fixpink spunea...

mega tare! si mai tare cum debordezi de incredere si curaj! respect :)

trucat spunea...

io sunt mândru de femmeletale, si nu o judec pe alice, si un pont, dupa flaubert, pentru fericire, e nevoie de sănătate de fier, egoism şi imbecilitate, dar sa nu dam sfaturi ca orestia, plus ca, ai grija să nu gasesti chestiile tale pe blogu' lu ester, roxoxox le are pe... "astea", nu am (mai) ieşit din casa de multă vreme şi am scris un comentariu superfluu la postrea ta roz-bombon sau albastru-siniliu...

trucat spunea...

k, postarea...de la taste..

bebe`Roz spunea...

Stai linistita :) Cand dragostea se termina nu mai este nimic de facut. Tot ce stiu este ca cei care nu au nici o vina sunt copii. Si uite asa m-am ales cu un fratior care in 1 iunie face 4 anisori. :X Deci... tot raul spre bine. :P Totusi... de ce nu face el pasul acesta?

Bella spunea...

Promit să împărtășesc această mărturie în întreaga lume, când iubitul meu se întoarce la mine și astăzi îi mulțumesc sincer lui DR WHITE, pentru că a adus bucurie și fericire relației mele și familiei mele. Vreau să vă informez că există un vrăjitor adevărat. Nu am crezut niciodată în toate aceste lucruri până nu mi-am pierdut iubitul, am avut nevoie de ajutor până când l-am găsit pe Dr. WHITE, un mare jucător de vrăji, iar el a aruncat o vraja de dragoste asupra mea și m-a asigurat că îl voi recupera pe iubitul meu în 2 zile după aruncând vraja, 2 zile mai târziu, telefonul meu a sunat și atât de șocant iubitul meu nu m-a sunat în ultimele 3 luni. Și-a cerut scuze pentru inima frântă și a spus că este gata să fie coloana mea vertebrală pentru tot restul vieții sale alături de mine. Dr. WHITE, l-a eliberat pentru a ști cât de mult îl iubesc și cât de mult îl vreau. Și a deschis ochii pentru a-și imagina cât de mult împărțim împreună. În timp ce scriu această mărturie acum, sunt cea mai fericită fată de pe pământ. Dr. WHITE vă poate ajuta, de asemenea. Trimite-i un e-mail la: (wightmagicmaster@gmail.com) sau WhatsApp-ul său la +17168691327

Anonim spunea...

Sunt aici pentru a depune mărturie despre modul în care acest puternic vrăjitor numit Dr.DWAN m-a ajutat să-mi repar relația. Mi-a fost zdrobit când logodnica mea mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine pentru că avea o aventură cu cealaltă femeie la care lucrează. Plângeam și plângeam în fiecare zi, până când a devenit atât de rău încât am apelat la Internet pentru ajutor, atunci când am citit o recenzie despre marea muncă a Dr.DAWN, apoi l-am contactat pentru ajutor pentru a-mi recupera iubitul, el m-a ajutat să fac o puternică (vrajă de dragoste de reconciliere) și spre cea mai mare surpriză a mea, după 48 de ore în care am făcut vraja de dragoste, logodnica mea s-a întors în genunchi rugându-mă să-l iert. Acum suntem căsătoriți fericiți și toate mulțumirile sunt adresate Dr.DAWN Wonders pentru că m-ați ajutat să-mi salvez relația, puteți contacta Dr.DAWN prin adresa sa de e-mail: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099