eu...

Fotografia mea
am ochii negri si pe vremea cand imi pasa, te iubeam pe tine!

povestea noastra...III

Nu. Nu pot. Nu pot sa cred ca am renuntat la o pereche de pantofi pt o inghe!

Haha. Iti iau maine pantofi, nu te mai plange. Te scot la un lapte cald sa te ia somnul?

Mai bine la o inghe!

Esti incredibila. Ajung in 5 min.

Unde esti ? la coltul blocului???

Nu. Acum ajung acolo :P



Scuze, aveam rochia de gala la calcat asa ca va trebui sa te multumesti cu pantalonii mei de pijama cu buline.

Si cu Minnie.

Eh, cu Minnie nu trebuie sa te obisnuiesti. E de-a casei oricum!


O privi din nou. Imbracata cu pantaloni albastri de pijama cu buline albe si cu un tricou roz cu Minnie. Parul prins intr-o coada neglijenta. Ochii negri, obrajii roz. O adora.

Rasera ore intregi. Cand se intoarsera acasa soarele deja rasarea, dar lor nu le pasa.

Zilele trecura din nou asa cum obisnuiau. El nu suna, ea nu suna. Erau poate prea mandri, prea orgoliosi. Prea prosti.



Incepu o relatie noua cu nou EL. Un el de care se indragosti iremediabil. Un el pe care il adora si il venera in acelasi timp. Un el care o facuse sa uite de inghetata din toiul noptii. Isi dedica zilele si noptile sa il faca fericit si uita complet de tot ce traise inainte. Intr-o zi se intalnira intamplator la film. El cu o alta ea, ea cu un alt el. Isi zambira si isi urara toate cele bune fara sa clipeasca macar! Isi masurara partenerii din priviri si isi spusera in gand ca ei sunt mai buni. Se privira din nou politicos si isi luara la revedere.


Viata ei nu mai era brusc frumoasa. Ultimele luni devenisera un calvar, asa ca sfarsitul mult asteptat venise. Sufera si plangea si blestema tot. Ura ca plange din nou pentru un el. Era obisnuita sa conduca cu ochelarii de soare la ochi si cu lacrimile siroaie pe obraji. Dar azi nu putea. Azi nu putea sa mai joace teatru. Vroia doar sa isi planga de mila. Trase pe dreapta si planse mai bine de o ora cu capul in volan. La un moment dat un claxon o trezi din letargie. Se uita in oglinda retrovizoare si vazu numarul masinii. Pleca rapid. Nu era pregatita.


Cateva zile mai tarziu, in drumul spre o intalnire isi dadu seama ca nu mai are benzina. Blstemand masina si nevoile ei, intra in prima benzinarie si facu plinul. Era imbracata ca de obicei cu pantofi cu toc, blugi, camasa si sacou. Isi lua un red bull si plati. Cand iesea din benzinarie il vazu. De data astea nu mai fugea.


Hei... ce-i cu tine prin partea asta a orasului? Nu te-am mai vazut de un car de ani!

Eh, ma duc la o intalnire si eram aproape de pana prostului. M-am gandit ca atata timp cat si in partea asta a orasului aveti benzina, de ce sa nu profit?!

Arati foarte bine. Cum iti merge? Iubitul?

Multumesc frumos. Mie foarte bine, lui, sper sa ii cada un meteorit in cap si sper sa pot fi de fata sa filmez asta si sa-mi pun filmuletul screen saver. Zambi amar.

Nebuna ca de obicei! O privi din nou. Daca ea ar fi stiut cat de dor ii era de ea. Daca doar ar fi stiut ca inchidea ochii si si-o imagina in fiecare zi. Daca ar fi stiut ca dimineata primul lui gand se referea la ea.

mi-a parut bine sa te vad. Ma grabesc sa ajung la intalnire. Poate ne mai auzim.

a... sigur. Poate la o cola la cutie. Rece. Sau o inghe.

Sigur. Il saruta usor pe obraz, isi puse ochelarii si pleca.


Ramase minute in sir si privi in urma ei. In ziua aceea nu avea sa se mai duca la birou. Oricum tot ce ar fi putut sa faca, ar fi fost sa se gandeasca la ea. Isi suna iubita si ii spuse ca nu se simte bine si anula urmatoarele intalniri. Nu putea sa se prefaca dupa ce o revazuse.




Nu ii venea sa creada ca o astepta din nou la aceeasi masa. Nu ii venea sa creada ca avusese curajul sa o sune si sa o invite in oras. Nu ii venea sa creada ca ea acceptase. Avusese emotii. Isi lasa barba de doua zile, asa cum ii placea ei, se dadu cu parfumul ei preferat, isi puse tricou alb, blugi si tenesi asa cum ii placea ei. Intarzia ca de obicei.

Primi un sms. Hei, intarzii un pic! Iarta-ma, dar doar ma cunosti! Ma revansez promit!

Zambi. O cunostea. Si stia ca probabil avea sa zica ceva legat de niste chei pe care nu le gasise la timp. Dar nu conta: venea.


Nici nu mai stia de cand se intalnisera. Vorbeau de ore in sir cel putin. Se trezira la realitate doar cand chelnerul le spuse ca ar trebui sa plaseze o ultima comanda. Iesira din local si se privira. O dorea de atata timp!


Hei nu vrei sa vii la mine sa bei o cafea?

Cand ai invatat sa faci cafea?

Cine a zis ca am invatat? Nu beau - Nu fac. Dar poti veni sa iti faci o cafea la mine in timp ce eu imi pun gheata in paharul cu cola.


Rase si o saruta pe frunte. Pur si simplu o adora.

Plecara spre apartament in masini separate. El se gandea daca o sa reziste sau pur si simplu o sa o sarute. Ea se intreba daca isi stransese lenjeria si hainele inainte sa plece de acasa.


Nu apucara sa intre bine in casa, ca el o lua in brate si o saruta. O saruta indelung asa cum isi dorea de atata timp. Facura dragoste asa cum isi imaginasera de atatea ori. Adormi in bratele lui ca un copil. El nu putea sa doarma. Nu vroia sa piarda nimic. O privea cum doarme, cum respira, ii adulmeca mirosul. Era femeia vietii lui. O stia atat de bine. Daca si-ar fi gasit cuvintele potrivite sa ii spuna. Din fericire a doua zi era sambata si niciunul dintre ei nu trebuia sa se trezeasca devreme. Se bucurara impreuna de o dimineata tarzie in pat. Nu isi vorbeau. Vorbisera prea mult timp. Se sarutau, se adulmecau. Facura dragoste ca doi nebuni. Erau pasionali si fericiti. Asa cum stiau ca aveau sa fie. Traiau un vis. Un vis implinit.


Te ador. Pur si simplu te ador. Nu imi imaginez viata decat alaturi de tine. Nu vreau sa fiu decat al tau. Nu vreau sa mai pierdem timpul. Vreau sa fii doar a mea.

Brusc tresari. Parca un val de ceata i se lua de pe ochi. Se ridica din pat, privi hainele aruncate din jur si patul sifonat. Apoi il zari gol intre cearceafuri.

Parca aveai o iubita?! Ai uitat de ea asa repede?!

Nu, viata mea. Nu am uitat. Primul lucru pe care o sa il fac este sa ma despart de ea. M-as fi despartit inainte daca m-as fi gandit vreodata ca si tu ma vrei. Si in plus, nu aveam o relatie atat de serioasa cu ea. Doar ne intalneam din cand in cand.

Nu. Nu te vreau. stranse repede hainele lui de pe jos si i le tranti in brate.

Imbraca-te. E timpul sa pleci acum.

Ce s-a intamplat iubito? Spune-mi cu ce am gresit?

Cu nimic. Sa trantesti usa dupa tine, se incuie automat.



Intra in baie si dadu drumul la apa. Se privi in oglinda si se vazu mai frumoasa ca niciodata. Se vedea asa cum o vedea el. Se spala repede pe fata si incerca sa il spele din gandurile ei. Nu putea sa se indragosteasca. Nu putea sa mai sufere o data. Isi aminti din nou noptile si zilele plangand, teatrul pe care il juca cu toti cei din jur zambind si spunand ca ii e bine cand tot ce vroia era sa dispara undeva unde ar putea sa planga. Nu vroia decat sa planga. Nu putea sa sufere din nou. Isi jurase ca nimeni nu o sa o mai raneasca. Chiar daca pentru asta, ar fi trebuit sa nu lase pe nimeni aproape. Nici macar pe el.

Intra in cada si dadu drumul la apa fierbinte. Aburii si apa aveau sa o linisteasca si sa o faca sa uite. Cateva ore mai tarziu iesi din baie si gasi pe pat un bilet.


Te iubesc. Cand vei fi capabila sa intelegi asta, suna-ma!

Te iubesc.


Il mototoli si il arunca la gunoi.


Nu avea sa mai sufere din cauza nimanui. Isi promisese!

2 comentarii:

Kali spunea...

Asta da continuare surprinzatoare..

Anonim spunea...

Nici nu stii cat am asteptat continuarea. Si speram si la o a patra poveste. Chiar nu ma asteptam sa renunte. Cu adevarat surprinzator :)