eu...

Fotografia mea
am ochii negri si pe vremea cand imi pasa, te iubeam pe tine!

urasc femeile care...

Urasc femeile care incearca sa isi schimbe barbatii ce ii au alaturi. Si da, sunt femeie.

Urasc egoismul multora dintre noi, de a ne indragosti si de a ne atasa de un lucru asa cum este el, (urat, necioplit, vai steaua lui, murdar, si mai stiu eu cum), si apoi de a face pe marele artist, marele sculptor si de a incerca sa il schimbam. Urasc femeile care isi iubesc barbatii pentru ceea ce isi doresc ele sa fie. Urasc femeile egoiste care isi schimba barbatii doar pentru ca ele vor asta. Urasc femeile pisaloage care isi cicalesc barbatii la infinit. Urasc femeile care isi fac barbatii sa le minta ca stau peste program la birou cand de fapt ei sunt la bere cu baietii. Urasc femeile care isi cotroleaza barbatii. Urasc femeile care fac inventarul mesajelor si convorbirilor din mobilul barbatului lor. O Doamne, urasc femeile care vor sa schimbe cu orice pret orice obicei care nu le convine. Urasc femeile care isi conving barbatul sa isi schimbe parfumul. Urasc femeile care ii fac orarul barbatului de alaturi. Ati inteles ideea?! Urasc femeile care fac asta! Ma scarbesc, ma umplu de sila si greata, imi vine sa vomit cand le vad in jur si compatimesc barbatii ce le sunt alaturi.

Si da, sunt femeie.

Si nu, nu imi pasa ce ai sa imi spui. De-a lungul anilor, am avut de a face cu diverse tipuri de oameni. Unii care vorbeau prea tare, unii care vorbeau prea incet, unii care nu isi dadeau sau isi dadeau unghiile cu lac. Diversi baieti, mai tarziu barbati. Cu diverse obiceiuri pe care le detest inca. Nu l-am schimbat pe niciunul. Pentru ca ii iubeam sau ii placeam cu tot cu marele defect. Nu simt nevoia sa schimb pe nimeni. Doar pe mine. Dar asta e un alt capitol.

In seara asta am fost la un film pe care l-a ales iubitul meu. A fost oarecum fortat de imprejurari, caci eu le vazusem pe majoritatea fara el. N-am stat la rand cand a luat biletele, l-am asteptat intr-o parte. Alaturi era un barbat frumos, inalt si bine imbracat. Cu o pitipoanca de brat. Cu blana pe ea. Mi-am intors privirea. Dar nu aveam cum sa imi intorc si auzul. „iubi, nu mergem la niciun „tradator” sa fie clar! Mergem la asta si gata.” „dar iubito, ai spus ca mergem la tradator”. „te rog sa nu ma enervezi, IUBI, mergem la filmul asta si nu are sens sa discutam.”

Si au intrat la filmul la care intram si noi. Au stat chiar pe randul din fata. Pe toata durata filmului i-am observat chiar fara sa vreau. Auzeam reprosuri peste reprosuri. Sfaturi peste sfaturi. Ma obosise pitipoanca pana si pe mine, va dati seama cum era bietul fraier!? „nu mai rontai floricele. Bei prea multa cola. Nu mai tine picioarele asa. Nu mai nu mai nu mai nu mai”. Avea un discurs infinit. Obositor. Filmul dureaza mai bine de 2 ore si jumatate. Femeie aia dura de ceva timp in viata bietului fraier.

Ma enerveaza groaznic cum rontaie al meu floricele. Cum le cauta in galeata aia nenorocita, parca fara fund. Ma enerveaza cand canta la volan. Ma enerveaza cum tuseste din 10 in 10 minute. Ma enerveaza cum ma tine de un singur deget, nu de toata mana. Ma enerveaza cand imi pune mana pe sani desi mai sunt si altii prin preajma.

Stiti ce imi place cel mai mult?! Cum rontaie floricelele si le cauta in galeata aia nenorocita, parca fara fund. Cum canta la volan. Cum tuseste din 10 in 10 minute. Cum ma tine de un singur deget si nu de toata mana. Cand imi pune mana pe sani desi mai sunt si altii prin preajma.

Nu simt nevoia sa il schimb. Nu vad de ce i-as face orar, program si alte imbecilitati. Nu inteleg de ce as simti nevoia sa il schimb catusi de putin, cand mie asa imi place. Nici eu nu vreau ca el sa imi schimbe prostul obicei de a ma uita la televizor in timp ce mananc. Sau de a imi tine degetul in gura in timp ce vorbesc la telefon. Sau... sau... sau...

Urasc femeile care vor cu orice pret sa isi schimbe barbatii pe care ii au alaturi.

Asa cum te-am urat si pe tine, cand ai vrut sa ma schimbi... cu alta!

16 comentarii:

Anonim spunea...

deci urasti concurenta :D

josephine spunea...

concurenta?! in ce? ;;) nu vreau sa concurez cu niciuna dintre ele in nimic ;)

Anonim spunea...

:) azi mi-am dat seama ca nu am nevoie de schimbare.....

josephine spunea...

ehe... ba ai cu siguranta ;) dar poate n-ai nevoie de vreo pitipoanca sa te schimbe ;))

cum stai cu iluziile? merge afacerea? inca ma mai gandesc daca sa iti vand sau nu cate-o iluzie doua...

Anonim spunea...

Iluziile .....azi a fost o zi perfecta pentru ele ......

josephine spunea...

ziua mea a fost perfecta fara iluzii ;;) imi place ca n-am starea necesara sa imi fac iluzii. e mai real asa.

Septimia spunea...

personalitate

Anonim spunea...

practic..tu ai dat numele blogului din cauza unui tip care...te-a dezamagit atat de mult.Stii..nu stiu ce parere are prietenul tau despre treaba asta.Uite eu de exemplu stiu ca prietena mea a fost inainte cu altcineva pe care l-a iubit enorm si el a facut-o sa sufere (si eu sufar de vreun an cu toate ca a fost cel mai frumos an din viata mea alaturi de ea gandindu-ma la cat de fraiera a fost ca l-a acceptat si cred ca mai mult ma doar pe mine decat pe ea acum treaba asta).Unde vroiam este ca i-am facut multe reprosuri ca nu a luat atitudine, ca nu m-a facut sa simt poate indeajuns ca ii este greata de el (asa cum imi este mie daca ma gandesc) dar dupa ce am citit articolul tau (defapt dupa ce am vazut numele blogului) mi-am dat seama ca nu asta mi-asi fi dorit de la ea.Adica practic daca imi acea un blog si ar fi scris ceea ce crede despre el si toate astea nu m-asi fi simtit mai bine..mai mult cred ca ii dadeam cu blogu si relatia in cap :)) . Ce am scris eu este o chestie personala..o frustrare de-a mea si nu are nici o legatura cu tine si blogul (care apropo mi se pare f bun si am sa mai trec pe aici) dar titlul m-a dus cu gandul la ceea ce am scris.Am observat -citeam mai devreme un blog al unei tipe care era suparata ca implineste 19 ani..se simtea ca trece viata.. (sindromul zilei de nastere) si eu avand o problema asemanatoare (cu varsta , acomodatul cu noua mea viata de student..adica nu chiar student ) si lasand un comentariu m-am simtit mai usurat si e poate fac blogoterapie :)) imi vars toate frustrarile pe blogurile oamenilor care mi se pare ca au aceleasi frustrari ca ale mele.DA..poate tine..ideea este ca si gandul ca poate cineva citeste ce ai scris (desi recunosc nu am rabdare sa citesc ceea ce scriu ceilalti vizitatori) si ca poate cineva iti va da un sfat sau te va contacta pe mail sau..ca e posibil sa ajuti pe cineva care la randul lui o sa isi verse frustrile cand o sa citeasca ce ai scris..sau....nuci nu mai conteaza daca ma face sa ma simt mai bine si e legal si tu ma primesti sa scriu pe blogul tau .. (adica sa las comentrui intelegi ..)

josephine spunea...

@jepu_var@yahoo.com

:) nu mi-am facut un blog sa scriu despre un anumit fost iubit care m-a dezamagit. mi-am facut un blog in care scriu diverse chestii care imi plac sau displac in general. este un singur post care face referire la cel caruia i-am spus "te-am iubit, fraiere!" si nu mi se pare ca ii dedic ceva din viata mea...sau din spatiul asta!


iubitul meu nu are nicio legatura cu blogul asta, desi adesea scriu despre el. si nu fac papusi voodoo cu fostii mei, ii pastrez in mintea si in sufletul meu, asta daca au fost vreodata acolo.

in alta ordine de idei, observ ca esti stelist :) si asta ma bucura...

Anonim spunea...

de ce iti pierzi timpul pe net ......cand ai putea pur si simplu sa iti cauti altul???

josephine spunea...

@Anonim



nu pierd timpul pe net si sunt indragostita. :) data viitoare cand mai pierzi timpul pe net, pe blogul meu, citeste macar ultimele posturi... sunt indragostia...

Anonim spunea...

Femeile sunt egoiste... Femeia sta cu un barbat doar pentru interes... asta e natura lor...

josephine spunea...

@Anonim

unele femei sunt egoiste... ;)

Analafabetul spunea...

superb ce ai scris tu. eu am cautat toata viata o femeie asa.. dar nu am avut norocul barbatului tau.
sa fii iubita si sa ramai exact cum esti. mai scrie despre acest subiect. cine stie poate vor citi si alte femei si in felul asta ne va bine la toti.
kiss you

Bella spunea...

Mama DawnAcuna este o adevărată vrăjitoare, a aruncat o vrajă care mi-a întors înapoi ex-amantul după ce m-a părăsit pentru o altă femeie timp de 7 luni, m-a ajutat fără să spun că ar trebui să îi plătesc bani, scrie-i pe e-mail: dawnacuna314@gmail.com

Anonim spunea...

Sunt aici pentru a depune mărturie despre modul în care acest puternic vrăjitor numit Dr.DWAN m-a ajutat să-mi repar relația. Mi-a fost zdrobit când logodnica mea mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine pentru că avea o aventură cu cealaltă femeie la care lucrează. Plângeam și plângeam în fiecare zi, până când a devenit atât de rău încât am apelat la Internet pentru ajutor, atunci când am citit o recenzie despre marea muncă a Dr.DAWN, apoi l-am contactat pentru ajutor pentru a-mi recupera iubitul, el m-a ajutat să fac o puternică (vrajă de dragoste de reconciliere) și spre cea mai mare surpriză a mea, după 48 de ore în care am făcut vraja de dragoste, logodnica mea s-a întors în genunchi rugându-mă să-l iert. Acum suntem căsătoriți fericiți și toate mulțumirile sunt adresate Dr.DAWN Wonders pentru că m-ați ajutat să-mi salvez relația, puteți contacta Dr.DAWN prin adresa sa de e-mail: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099