eu...

Fotografia mea
am ochii negri si pe vremea cand imi pasa, te iubeam pe tine!

nu sunt speciala!

Azi a fost o zi cel putin ciudata. Am trecut de la o stare la alta intr-un timp parca mult prea scurt ca sa ma pot acomoda chiar cu noul an. Imi dau seama ca nimic nu s-a schimbat si ca e adevarat proverbul „orice minune tine 3 zile”, doar ca adesea „3 zile” e doar un fel de a spune 1 saptamana, 2. Nu stiu daca imi pare rau. In momentul de fata sunt furioasa pe tine. Bine, nu stiu daca furios e cuvantul potrivit, dar in momentul asta chiar nu imi pasa. Mi se pare ca ai jucat un rol. Fara ca nimeni sa-ti fi cerut. Cel putin, eu nu ti-am cerut. Nu eu am inceput, nu eu am fost cea care a vrut. Remember?! You lead, I follow. Te-ai pierdut pe traseu. iar cand ai simtit ca dai cu capul de sus, te-ai gandit sa te opresti. Ai tras frana de mana fara sa te intrebi ce se intampla cu ceilalti pasageri din masina. Fara macar sa arunci o privire spre ei. Ce n-ai stiut tu, este ca sarisem demult din masina. Altfel acum cel mai probabil eram sub roti. Si azi cand ti-am spus ca mi-am pierdut interesul, nu era o metafora. Chiar vorbeam serios. Ti-ai pierdut farmecul de barbat potrivit pentru ceea ce cautam eu. Te-ai dovedit a fi exact la fel ca toti ceilalti.
Toti ceilalti pentru care sunt „speciala”. Deja urasc cuvantul asta... si am un motiv insemnat. Azi, fiind 1 ianuarie, m-au sunat toti fostii mei iubiti in viata carora am avut ceva de spus. Sunt 4 la numar, si puteam sa jur la al 2 lea ca au vorbit intre ei sa imi spuna acelasi lucru! Noroc ca stiu ca nu se cunosc, caci altfel eram in stare sa pun pariu ca au avut discurs prestabilit. Toti 4, fara vreo ezitare, mi-au spus rand pe rand cat de speciala am fost si voi ramane in viata lor. Orice femeie s-ar simti flatata, dar eu stiind cam cat si ce anume zace in ei, nu m-am simtit deloc flatata. Ba dimpotriva, m-am simtit oarecum jignita ca ati indraznit sa imi spuneti ca sunt speciala. Nu sunt speciala. Pentru niciunul dintre voi. Pe toti v-am iubit mai mult sau mai putin si pentru toti am varsat cel putin o lacrima. Am fost fata ideala pentru fiecare dintre voi, cea cu care mai vorbiti din cand in cand, careia ii mai povestiti diverse, cea careia ii puteti spune fara sa va rusinati si fara sa va simtiti mai putin barbati, ca ati iubit-o din tot sufletul. Coincidenta sau nu, pentru 3 dintre voi am fost prima iubire. Iubire aia pura si uneori adolescentina. V-am cunoscut in etape diferite ale vietii mele, dar in mod uimitor voi va aflati cam in aceeasi.
Nu sunt speciala. Sunt un om ca oricare altul. Sunt sincera, sunt iubitoare, am un simt al umorului si al ridicolului iesit din comun. Sunt ironica si cinica, dar totusi adorabila. Sunt puternica dar in acelasi timp fragila si sensibila. Plang, rad si le pot face pe amandoua in acelasi timp fara probleme. Am vise, iluzii, sperante si dorinte nebanuite. Nu sunt speciala. Sunt chiar banala. Fac lucruri pe care le fac toti, doar ca am un simt de raspundere ceva mai iesit din comun. Asta si un orgoliu care inca nu a putut fi masurat.
Nu vreau sa fiu speciala. Vreau sa fiu fata aia langa care te trezesti din cand in cand dimineata. Femeia pe care ti-o doresti noapte de noapte in pat. Copilul pe care vrei sa il protejezi adesea. Omul care sa te faca sa razi orice ar fi. Caruia sa ii simti lipsa. Nu vreau sa fiu speciala. Nu caut sa ma marit. Nu vreau o relatie serioasa cu parinti implicati, mutat si alte socoteli. Vreau sa fiu cu tine asa cum ne permite timpul. Asa cum iti pot face loc in agenda mea. Asa cum ne lasa Dumnezeu sa fim. Vreau sa dorm cu tine, sa ma culc cu tine, sa ma trezesc cu tine, sa rad cu tine, sa vorbesc cu tine, sa iubesc cu tine, sa visez cu tine, sa ma distrez cu tine. In principiu, lucruri banale. Si daca timpul vrea mai mult de la noi... om vedea! Dar acum... hai sa fim doar asa cum putem fi...

7 comentarii:

vyanna spunea...

da, da, exact! Nici eu nu vreau sa fiu speciala..
Cred ca e ceva in aere de toti spun acelasi lucru..

josephine spunea...

mi-a mai zis azi si miracolul... ca sunt speciala... cred ca imi scrie pe frunte undeva :)) rad, caci imi vine sa imi rup parul din cap! vreau ceva simplu, pentru care nu trebuie sa gandesc...

vyanna spunea...

dar miracolul nu s-a terminat inca, nu?
si deci tine mai mult de 3 zile?

Anonim spunea...

nu stiu exact traseul prin care am ajuns la tine cert este ca nu e ok sa fii plictisit si sa te plimbi pe bloguri... ca se intampla si chestii de genul asta...

lasa-ma sa inteleg mai bine... "Vreau sa dorm cu tine, sa ma culc cu tine, sa ma trezesc cu tine, sa rad cu tine, sa vorbesc cu tine, sa iubesc cu tine, sa visez cu tine, sa ma distrez cu tine. In principiu, lucruri banale"
astea sunt lucruri banale? BANALE? dar atunci ce e special? sa te duci cu el sa faceti bungee jumping? mhm super special...! cred ca gresesti mult aici...
dar nu te cunosc si nu pot sa te judec...iti spun doar parerea mea: nu stiu daca esti deosebita sau "banala"...dar cred ca esti confuza si ai uitat ce e cu adevarat important si ce vine o data cu "the hole thing" (prima oara am scris pachetul dar nu vroiam sa las loc de interpretare)

josephine spunea...

@tib
:) pe langa faptul ca nu ma cunosti, un mic detaliu de altfel, nu stii nici care este stadiul relatiei mele cu el. atunci ai intelege de ce le spun lucruri normale, banale chiar.

si cu "the whole thing" nu prea ma intereseaza ce vine... despre asta e vba... ca nu vreau totul :)

andreea spunea...

I couldn't have said it better! You go girl you're the best!

Anonim spunea...

dragutz...te-am iubit fraiere...ce sa zic...estisuper