eu...

Fotografia mea
am ochii negri si pe vremea cand imi pasa, te iubeam pe tine!

Ma pregatesc sa te parasesc.

Ma pregatesc sa te parasesc. Stiu cat de mult conteaza asta pentru tine. Cam cat conteaza pentru mine ca a iesit Obama presedinte. Desi practic te parasesc pentru cateva zile, sper sa te parasesc definitiv. Sa uit de tine ca de un potential iubit. Sa imi amintesc de tine ca de o simpla cunostinta. Ca de un simplu prieten. Sa nu mai faci parte din gandurile mele. Sa nu mai faci parte din viata mea. Sa nu ma mai gandesc la tine pur si simplu. Misiune grea. Imi place la nebunie sa ma gandesc la tine. Sa visez la tine. La noi. Dar... visez cai verzi pe pereti! Mai degraba castiga CS Otopeni campionatul decat sa se implineasca gandurile astea! Eh... ce stiu eu?! Probabil ca cineva acolo sus are alte planuri pentru mine. Sper sa fie mai bune. Sper sa nu ma mai doara.

Tu habar n-ai. Nici n-ai sa afli. Urasc ca eu sunt cea care trebuie sa renunte si de data asta. Ar fi trebuit sa n-am scrupule absolut deloc. Sa nu imi pese nici de tine si nici de ea. Chiar nu inteleg de ce dracului imi pasa de ea! Ca pana la urma, nu imi e prietena, nu imi e ruda. Nu ar trebui sa imi pese. Dar imi pasa. Sunt suficient de proasta incat sa imi pese de ce spune ea. De ce simte ea. Ma pun in permanenta in situatia ei si imi dau seama ca ea n-are nicio vina. Ea n-are nicio vina ca eu te vreau doar pe tine. Si ca tu abia astepti sa iti spun asta. Si sa fii doar al meu. Chiar daca doar pentru cateva clipe. Visele devin realitate, dar eu nu vreau sa devina visul asta realitate. Nu vreau sa imi cladesc drumul dand din coate si calcand pe cadavre. Fiti voi fericiti. Intr-o zi ma voi bucura pentru voi. Chiar daca deja o fac in adancul sufletului. Stiu ca esti baiat bun. Crede-ma ca sunt absolut constienta de asta. Doar ca nu mai pot sa ma gandesc doar la altii. Mi-e greu! Sunt si eu om. Am un suflet. Care ma doare groaznic. Ma doare, sa stiu ca toti au cate ceva doar al lor, cu care sa imparta bune si rele, iar eu ma am doar pe mine! Pe mine in stare pura. Cu mine impart si bune si rele, si necazurile si bucuriile si tot asa. Tot doar cu mine. Am o relatie cu mine, bazata pe incredere, respect si un sac plin ochi de iubire. Cu care n-am ce face. Nu mai cred ca am ceva pus de o parte. Sper. Dar nu mai cred. Asta mi se pare cel mai tragic...

Vino tu iubire! Vino tu si saruta-mi gandurile noptii! Vino tu si ia-ma in bratele tale. Tine-ma acolo o vesnicie. Fa-ma doar a ta. Tine-ma doar pentru tine. Fii egoist cu mine. Saruta-mi fiecare particica din corp. Saruta-mi fiecare colt din suflet. Fa-ma sa uit de iad. Du-ma cu tine in rai... tu iubire... de tine am nevoie... alunga-mi durerea asta trista!

5 comentarii:

vyanna spunea...

tu te gandesti la altii.. dar altii se gandesc la tine? de ce nu esti egoista? macar putin..

josephine spunea...

nu pot sa fiu egoista. probabil daca as avea ceva palpabil, real, as putea fi si putin egoista. eu am doar vorbe si promisiuni. timp pierdut. si desi spun mereu ca n-as vrea sa fiu ea, imi dau seama ca de fapt n-as vrea sa fiu in locul lui. trebuie sa fie greu sa fii intre doua. usi inchise. :) si eu din povestea asta tot pe ea o aleg... oricum as relua in minte, la final ei sunt impreuna. si daca nici in mintea mea, in visele mele, in imaginatia mea, nu putem fi impreuna... inseamna ca nici nu trebuie...

josephine spunea...

nu-ti face iluzii... imi place sa ma mint singura. ca nu imi trebuie. ca nu am nevoie. ca nici nu imi place atat de tare. trag aer in piept. INTR-O ZI O SA MA CRED!

vyanna spunea...

ai intrat in somaj? ce e linistea asta pe aici?

josephine spunea...

am fost plecata... dar m-am intors. am aceleasi ganduri. trebuie doar sa le scriu.