eu...

Fotografia mea
am ochii negri si pe vremea cand imi pasa, te iubeam pe tine!

cea care are sufletul gol



Am observat ca n-am mai scris de aproape un an de zile. De fapt, n-am mai simtit de un an de zile. Nu mai simt de un an de zile. Parca cineva mi-a oprit inima. As vrea sa cred ca mi-a pus-o in stand by, as vrea sa cred ca ea mai asteapta totusi ceva. As vrea sa cred ca nu mi-am amanetat sufletul.


Nu ma trezesc noaptea tremurand ca am visat. Dar mi-ar placea sa o fac. Nu imi incep dimineata gandidu-ma la cineva anume. Dar cred ca ar fi primul lucru pe care l-as face in fiecare zi, chiar si inainte sa deschid ochii. Nu ma pierd in timpul zilei amintindu-mi povesti  care sa imi trimita fiori pe sira spinarii. Dar ce m-as mai cutremura! Nu adorm avandu-te in gand. Pentru ca nu te mai am.

Cred, imi doresc  si sper sa nu fi fost tu, unica mea sansa de a fi fericita. Vreau sa fii altul. Vreau sa fiu totul pt altul. Si el sa fie totul pentru mine. Uite, vreau un cliseu, chiar si greu de digerat. Vreau ceva normal si in acelasi timp extraordinar. Vreau sa ma intorc la tine de fiecare data. Chiar daca bine, chiar daca rau.  Chiar daca deloc si chiar daca totul. Vreau tot si vreau nimic. Vreau si vreau sa vrei. Vreau sa te iubesc cu fiecare celula. Chiar si alea bolnave si paralitice. Vreau sa te simt in fiecare secunda din viata mea. Chiar si atunci cand nu esti. Vreau sa ma trezesc si sa nu te caut in pat, ci sa te am. Vreau sa inchid ochii si sa imi pot imagina si simti fiecare rid de-al tau. Vreau ca atunci cand ma cauti si iti lipsesc sa stii unde sunt. Sa fiu numai si numai a ta. Doar eu, doar cu mine! Si atunci cand vrei o alta, sa fiu tot eu. Vreau sa fii egoist in privinta mea. Vreau sa fiu totul pentru tine. Vreau sa fii tot. Al meu. A ta.

Dar vezi tu... in teorie e mai simplu... practica ne omoara... Pe tine cred ca te-a pierdut in patul unei femei care vrea mai putin de la tine intr-o viata decat as vrea eu intr-o singura zi. Dar daca totusi, iti doresti sa ai totul, vino acolo unde te astept. Ma vei recunoaste foarte usor... eu voi fi cea care are sufletul gol.