eu...

Fotografia mea
am ochii negri si pe vremea cand imi pasa, te iubeam pe tine!

Camasa mea... imaculata!



Nu am pretetia ca scriu bine. Nu cer ca oamenii sa stie sa ma citeasca. Sa ma inteleaga. Scriu pt mine si pentru gandurile mele. Bune, rele, egoiste, altruiste. Sunt ale mele. Ati vazut parintii cum isi apara odraslele chiar si atunci cand fac nefacute?! Asa imi apar si eu sentimentele. Sunt ale mele, le apar pana o sa ma separe de lumea asta 7 metri de tarana. Ca la final voi fi in Rai sau in Iad...nu este problema nimanui!

Am scris si in trecut si am o parere foarte bine impamantenita despre relatii. In general. Nu imi plac compromisurile, le fac pe cat se poate de rar. Le inteleg rostul pe pamant, dar le evit. Nu am mai avut o relatie in adevaratul sens al cuvantului de ceva timp. Nu mai stiu exact de cand pt ca nu imi amintesc. Nu stiu daca am uitat voluntar sau nu.

Nu imi plac totusi relatiile de fatada. Nu ma refer doar la cele din reviste. Ma refer si la rude prietenii etc. Aceia care pozeaza in the happy ending family, iar data viitoare cand intreb despre ei, aud ba ca se cearta pe nu stiu ce furculita la partaj, ba ca el a plecat cu una (nu una ca mine, ca eu n-am plecat nicaieri cutrelor), ba ca pe ea a prins-o cu unul. Nu inteleg. De ce?! De ce stai ?!! Si tu ca femeie si tu ca barbat ? 

Eu vad iubirea ca pe o camasa alba. Imaculata. Si relatiile... ca pe o calimara cu cerneala. Hop dau eu peste, sare o picatura de cerneala. Hop dai tu, alta picatura. Si uite asa camasa mea e numai pete. O bagam la spalat, evident. Pentru ca o iubim. Dar cerneala... nu iese definitiv. Si daca totusi ai reusit sa scoti 99.99% din pata... cu lupa tot vezi 0.01% din ce a ramas.

Cred ca de asta sunt singura. Cred ca asta este motivul pentru care in baie e o singura periuta de dinti. Pentru ca refuz sa merg patata pe strada. Prefer sa am doar jumatate de camasa imaculata, decat una intreaga patata.

Este o prostie nu?! Ca o sa alerg intr-o zi dupa un baiat care o sa ma strige mami trebuie sa fac compromisuri, nu?! Asta este pretul pe care trebuie sa il platesc... sa accept ca am nevoie de compromisuri.
Am inteles. Dar... deocamdata nu ma tine buzunarul sa platesc pretul asta. Poate alta data.


PS Nu va mai atacati prin comentarii. Fiecare are dreptul la propria opinie. Buna, rea etc. Apoi contrar aparentelor, nu imi place cand cineva ma lauda pentru iubirea pt un barbat insurat. Dimpotriva...ma intristeaza. Inseamna ca mai sunt si altii care au trecut prin asta. Eu ma condamn si regret. Dar ce sa fac acum?! Sa ma sinucid ca nu stiu ce anonima imi spune ca asta e motivul pentru care se duce lumea asta de rapa!? Macar am simtit. Macar am realizat. Macar am plecat.


21 de comentarii:

Anonim spunea...

E o prostie sa ajungi sa te condamni sau sa regreti ceea ce ai facut: indiferent ca e o relatie esuata, o iubire nu tocmai plina de moralitate sau orice alt fapt. In fond facem ceea ce facem pentru ca asa ne dicteaza sufletul si trebuie sa ne bucuram de amintirile frumoase nu sa le regretam.

Pauza De Tigara spunea...

E faina comparatia ta..."Eu vad iubirea ca pe o camasa alba", e un alt unghi din care pot privi acum iubirea

Claudia spunea...

Camasa ta...e putreda! Te condamni, regreti, te intristezi cand altii te lauda?! Esti o mare proasta, ai inceput sa ingrosi randurile...Cine te-a laudat a facut-o doar pentru ca ai trait un sentiment pe care unii nu-l intalnesc toata viata. Incep sa cred ca nu stapanesti cu adevarat sensul "iubirii". Ai realizat, ai plecat, ai renuntat la lupta pentru iubire deci nu ai iubit. Te alinti. Te iubesti pe tine, ai vrut ceva ceea ce nu puteai avea, barbatul acela a fost o provocare pentru tine, o ambitie... Pacat. Intr-o zi ai sa realizezi ca nu l-ai iubit. Regrete eterne, pentru ca ai sa mori singura, dar daca tie ti-e bine, nu te condamna nimeni. TE-A IUBIT, FRAIERO! Acesta e titlul care se potriveste blogului tau.

Anonim spunea...

nu stiu exact de ce urmaresc ceea ce scri avand in vedere k povestea ta nu este unica dar cum spunea cineva ceea ce conteaza este stilul in care scri si originalitatea scrieri nu a "subiectului" si sunt de acord probabil din acest motiv te urmaresc. am vazut k uni te sustin alti te judeca eu vreau doar sa spun un principiu sau o simpla afirmatie numeste acest lucru cum doresti: invata din orice experienta fie ea rea sau buna, analizeaz-o si culege roadele ce te-ar putea ajuta pe viitor. pe scurt bucurate de orice experienta si invata din ea.acum judeca tu ceea ce am spus fara sa fi obligata sa ma iei in seama

Anonim spunea...

Nu am spus niciodata ca doar asta ii singurul motiv pentru care se duce lumea de rapa!Mai sunt multe...dar,asta este cel mai important,daca nu mai speram sa gasim iubirea adevarata pentru ce mai traim,pentru ce mai luptam?Cat despre "camasa" sunt de acord cu tine!
PS: ...Dar scrii frumos!

Anonim spunea...

De ce joci "drama" propriei tale vieti. Pleaca si taci! Sa stii ca viata nu e o piesa de teatru, e o chestie reala, participi la ea fara sa-ti dai seama, nu e nici un rol de jucat. Cand cineva pleaca zice Adio si o plecat, dar tu te uiti inapoi! Asta e greseala pe care o faci acum, dar o sa vina timpul in care o sa te uiti numai inainte, si asta numai atunci cand o sa iubesti cu adevarat sau mai bine zis atunci cand o sa traiesti cu adevarat.

Anonim spunea...

E bine ca ti-ai dat seama ca in viata nu se fac compromisuri. Chiar daca nu-mi place ceea ce faci tu aicea pe site-ul asta am constiinta faptului ca din toata experienta asta a ta, cu bune cu rele, cu timpul o sa se decanteze totul si o sa descoperi Altceva mai bun.
Camasa aia alba este un simbol crestin si e patata de pacat.
Relatia de iubire dintre un barbat si o femeie este sfanta, nu ar trebui sa existe pete pe camasa. Totusi sunt unii oameni care isi iubesc sotiile/sotii si trec cu vederea greselile lor, si raman cu ei, traiesc cu ei, le inghit mitocaniile si asta numai pentru ca ii iubesc. Vezi tu, asta face iubirea, acopera greselile/pacatele, nu le pune la socoteala, e ca si cum nu ar exista. Noi nu putem intelege asta, pentru ca suntem prea egoisti. Vedem totul din perspectiva noastra si consideram imediat ca ni s-a gresit cu ceva...

Anonim spunea...

Singurul lucru care il au in plus oamenii casatoriti este ca au relatii trupesti, in rest iubirea trebuie sa fie aceeasi fata de toti oamenii. Interesant nu? Asta schimba cu totul felul in care este privita iubirea. :)

.Ra spunea...

de cand nu te-am mai citit, draga mea Josephine, multi prosti au mai venit pe-aici.

Anonim spunea...

Subscriu si eu! Tot mai multi idioti umbla pe aici..

Coma spunea...

stimata domnita, citesc de ceva vreme teamiubitfraiere si parca dai dovada de multa sinceritate, imi place asta la oameni. pe tine, nu stiu daca te apreciez sau te invidiez pentru asta, dar imi place. Cu sigurnata mi-ar placea la fel de mult sa spun ca te inteleg, dar nu este asa. In lumea mea iau ceea ce-mi place, chiar daca nu-mi apartine... Dar ma gandesc ca toti suntem diferiti si nu trebuie sa intelegem pentru a putea savura. Ma bucur ca pot sa-ti citesc blogul. Saluti

Anonim spunea...

lasa-ma sa cred ca habar nu ai ce este iubirea

Anonim spunea...

Si eu am iubit un barbat insurat si el pe mine dar nu a prea stiut cum sa isi faca alegerile iar cand m-a ales pe mine eram deja prea "obosita" de ce a fost si nu mai simteam ceea ce vroia el. Multa iubire si zambete adevarate.

Anonim spunea...

De ce nu mai scri si tu o noua postare... chiar imi e dor sa te citesc... astept cu nerabdare sa vad daca povestea voastra va avea un final reusit, daca voi veti ramane impreuna sau daca chiar nu veti mai vorbi vreodata.

symona spunea...

buna.. te rog.. mai scrie sunt foarte curioasa sa vad ce se va intampla... f frumoasa povestea

Anonim spunea...

[url=http://www.goldentatejersey.com/]Golden Tate Seahawks Jersey[/url]

Don't Let Your Dog Sleep In Your BedThis is a tough one for a lot of people, but when you let your dog share your bed, at best you're making him an equal to you The code of conduct pertinent to priesthood is to be found in 'The Code of Canon Law', in the Official Teachings of the Church, in the deliberations of the Bishops Conference and in the Diocesan stipulationsTomorrowsEdge

[url=http://www.mikeditkajersey.com/]Women's Mike Ditka Jersey[/url]

The bible quite clearly says that is not so When was he going to get here? It's been 52 years and he has not arrived It would take only common sense to realize that it is impossible for everyone to do everything The good news is that, like many dog owners, the problems you're having can probably be traced to one simple thing: you're trying to communicate with your dog from a human standpoint, and your dog isn't a human

[url=http://www.officialbearsfansstore.com/]Brandon Marshall Jersey[/url]

Unknown spunea...

frumos

Anonim spunea...

Se poate si asa, cu multe culori intr-o calimara, plina cu cerneala, tu ce culoare iti alegi?
http://www.youtube.com/watch?v=SqDe9_jGqfQ

Anonim spunea...

Mama DawnAcuna este o adevărată vrăjitoare, a aruncat o vrajă care mi-a întors înapoi ex-amantul după ce m-a părăsit pentru o altă femeie timp de 7 luni, m-a ajutat fără să spun că ar trebui să îi plătesc bani, scrie-i pe e-mail: dawnacuna314@gmail.com

Bella spunea...

Promit să împărtășesc această mărturie în întreaga lume, când iubitul meu se întoarce la mine și astăzi îi mulțumesc sincer lui DR WHITE, pentru că a adus bucurie și fericire relației mele și familiei mele. Vreau să vă informez că există un vrăjitor adevărat. Nu am crezut niciodată în toate aceste lucruri până nu mi-am pierdut iubitul, am avut nevoie de ajutor până când l-am găsit pe Dr. WHITE, un mare jucător de vrăji, iar el a aruncat o vraja de dragoste asupra mea și m-a asigurat că îl voi recupera pe iubitul meu în 2 zile după aruncând vraja, 2 zile mai târziu, telefonul meu a sunat și atât de șocant iubitul meu nu m-a sunat în ultimele 3 luni. Și-a cerut scuze pentru inima frântă și a spus că este gata să fie coloana mea vertebrală pentru tot restul vieții sale alături de mine. Dr. WHITE, l-a eliberat pentru a ști cât de mult îl iubesc și cât de mult îl vreau. Și a deschis ochii pentru a-și imagina cât de mult împărțim împreună. În timp ce scriu această mărturie acum, sunt cea mai fericită fată de pe pământ. Dr. WHITE vă poate ajuta, de asemenea. Trimite-i un e-mail la: (wightmagicmaster@gmail.com) sau WhatsApp-ul său la +17168691327

Anonim spunea...

Sunt aici pentru a depune mărturie despre modul în care acest puternic vrăjitor numit Dr.DWAN m-a ajutat să-mi repar relația. Mi-a fost zdrobit când logodnica mea mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine pentru că avea o aventură cu cealaltă femeie la care lucrează. Plângeam și plângeam în fiecare zi, până când a devenit atât de rău încât am apelat la Internet pentru ajutor, atunci când am citit o recenzie despre marea muncă a Dr.DAWN, apoi l-am contactat pentru ajutor pentru a-mi recupera iubitul, el m-a ajutat să fac o puternică (vrajă de dragoste de reconciliere) și spre cea mai mare surpriză a mea, după 48 de ore în care am făcut vraja de dragoste, logodnica mea s-a întors în genunchi rugându-mă să-l iert. Acum suntem căsătoriți fericiți și toate mulțumirile sunt adresate Dr.DAWN Wonders pentru că m-ați ajutat să-mi salvez relația, puteți contacta Dr.DAWN prin adresa sa de e-mail: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099