eu...

Fotografia mea
am ochii negri si pe vremea cand imi pasa, te iubeam pe tine!

Introspectie...


Cred cu desavarsire ca iubirea pentru un om insurat nu ma defineste. Numele meu nu incepe cu lacrimile pe care le-am varsat si nu se termina cu dragostea interzisa. Sunt un om simplu, cu mecanisme vechi, la vedere. Nu ma prefac si nu ma cramponez de oamenii care nu ma plac. Totusi, sunt atatia pe care nu ii plac si pe care nu ii las sa fie partasi la respiratia mea. 

Am iubit un fraier. Apoi inca unul. Apoi a mai aparut inca unul. Fiecare dintre ei, a fost cel mai bun si cel mai nemaipomenit . Pana la final. Cand au inceput sa apara ca ciupercile dupa ploaie, defectele. Si toate au dus la schimbarea timpului iubirii. Din prezent, in trecut.”Iubesc” in „am iubit”. Primul era imatur si iubitor. Iubitor cu altele. Al doilea era rau, ranchiunos si fara perspective. Cateodata imi doream sa fie asa doar cu restul lumii, desi eu beneficiam din plin de rautatea, posesivitatea si gelozia lui. Iar el... el a fost perfect. Din clipa in care l-am cunoscut.  Paradoxal, asa perfect cum era, avea cel mai mare defect dintre toti: era insurat. Probabil ca o parte din mine o sa il iubeasca toata viata. Dar acum nu mai simt. Nu sunt sigura daca nu mai simt nimic in general, sau nimic pt el.

Perfectiunea este o chestiune relativa. Asa am privit-o intotdeauna. Ca sa fii pe deplin fericit, unele lucruri le ai, iar pe altele doar ti le doresti. Asa functionam noi oamenii. De asta atunci cand apare oriunde in lume unul care le are pe toate, imediat langa el apar si lucrurile care il duc la the next level.  Si cum case, insule, masini, femei, au la tot pasul, isi gasesc refugiul in alta parte. Asa mi-as gasi eu refugiul in tine. De fapt, de asta ma tem. Ma tem ca o sa le am pe toate. Nu o sa mai am la ce sa sper, la ce sa aspir si bucatica aia din mine care poarta numele tau, se va activa. Vei fi drogul meu. Portita de scapare din lumea mea perfecta si ideala.


Ma tem ca intr-o zi lumea va fi prea frumoasa pt mine si imi voi dori sa ma tarasc cu tine in iad. 




Sper ca intr-o zi ma vei ierta. Si ca am plecat si ca n-am sa ma intorc.

34 de comentarii:

Solange spunea...

I missed you!

Unknown spunea...

So wonderfully sad, my dear...

Anonim spunea...

Am tanjit dupa o postare de-a ta!
P.S: acum sunt fericita!

Anonim spunea...

Mă regăsesc în povestea ta. Numai că ca el nu este însurat , ci la mii de kilometrii de mine.

Tudor spunea...

Nu stiu daca putem numi perfectiune. sau nici macar aproape-perfectiune un barbat insurat iubit de alta femeie, alta decat sotia lui.

Perfect pentru tine era mai bine spus/scris.

Anonim spunea...

Crezi ca viata va fi mai dreapta fara el? Lucrurile care trebuie sa se intample, se intampla. Insurat sau nu, important este ceea ce simti ca-ti doresti tu. Sa nu-ti para rau. Cimitirele sunt pline de oameni pe care cineva i-a iubit...nu astepta asta...daca inca simti si vrei.

Anonim spunea...

"Sper ca intr-o zi ma vei ierta. Si ca am plecat si ca n-am sa ma intorc."
Cea mai corecta alegere! Succes!

Deyoo spunea...

Sincer imi era dor de o postare de a ta! Nu te laud ca ai facut bine ce ai facut dar dupa cum bine spune mama: "sa nu regreti nimic din ceea ce te-a facut fericita". Deci asteptam sa ne scri mai des si sa ne spui cum este in viata ta! pupiii:*

Anonim spunea...

"Crezi ca viata va fi mai dreapta fara el? Lucrurile care trebuie sa se intample, se intampla. Insurat sau nu, important este ceea ce simti ca-ti doresti tu. Sa nu-ti para rau. Cimitirele sunt pline de oameni pe care cineva i-a iubit...nu astepta asta...daca inca simti si vrei."
:))) Tu chiar vb serios?? Din cauza oamenilor ca ea si tine traim intr-o societate de cacat!!! "insurat sau nu" :))) era sa cad de pe scaun,...ce dracu` daca ii insurat,fa-ti de cap fata mami cu el,da` nu fi proasta!!!da-o dracu` pe saraca femeie,ce drac ii si casnicia in ziua de azi,vai de voi,in primul rand casatoria ii ceva sacru!!!Nu stiu,tu ai cu capu`? ce ai fi zis sa ti-l fure o curva pe taicatu?
Asa iti doresc si tie!!!Cand iti e lumea mai draga.

josephine spunea...

ultima ANONIMA

fii rea la tine acasa, insist. La mine acasa, fii silentioasa.

Ok ai pareri. EU nu te am intrebat pt ca nu ma intereseaza. Nu citi ce am scris ca nu e pt tine.

Judeca la judecatorie, eu n-am chef de opiniile tale. Pt ca nu dau o ceapa degerata pe ele.

Ea e bine fericita. Cu familia ei. N-am intervenit nicio secunda in fericirea ei. Lucrurile pe care nu le cunosti, nu te dor. Am avut ocazia sa ii despart, dar nu a fost pe gustul meu.


Nu imi cer iertare pt nimic in fata ta. imi cer in fiecare seara inainte de culcare in rugaciune.

daca o sa o primesc... nu este cu siguranta problema ta!


nu. NU IMI RASPUNDE.

Anonim spunea...

Ma simt obligata moral sa raspund...
:)
Singura rea esti tu,dar inca pozezi victima...ii ok,esti inca in faza de negare,o sa te destepti putin cand te vei mai maturiza putin...
Opinii pot sa am,din moment ce iti expui prostia pe internet si vad aici activata chestia asta "lasa un mesaj" parca ma tenteaza,si plus am dreptul la libera exprimare...atunci de ce sa nu o fac?
Stiu,te doare cand mai apare cineva si iti tranteste realitatea in fata...
Nu ai intervenit?Ai intervenit in fericirea ea mai mult decat crezi tu,ca nu cred ca tie ti-ar placea sa traiesti in minciuna din cauza unei rasfatate care nu ii in stare sa puna mana pe un barbat singur...ai vrea sa ai si tu o casnicie in care sa traiesti numai in minciuna?
Cat despre despartit,daca el ii asa tantalau,si din cate relatezi tu in postarile tale ii lipseste si lui o doaga,deci il vad in stare sa isi lase familia pentru un rasfatz...daca chiar si-ar fi lasat familia pentru tine,sunt curioasa cum i-ai fi spus mamei tale,"uite mami el ii Gigi"..."si restul","eh...restul sunt caruta ce el o trage dupa el..." ca asa ii la moda in zilele noastre...cred ca mamei tale i-ar fi mai mare dragul sa iasa cu tine in parc si cu copiii lui de manutza,si sa va mai si prezinte apropiatilor...mandra ar fi de tine! :) Deci te inteleg scumpo de ce nu ai vrut sa se desparta de familia lui,copiii lui,plus ai tai cu el...un cosmar pentru tine.

Ce bine ar fi daca dupa ce am ucide omul sa ne cerem iertare si sa se trezeasca,nu?Nu imi pasa cat de credincioasa si constiincioasa esti tu inainte de culcare daca in timpul zilei esti.... cum esti,doar te stii tu :) Din pacate trebuie sa iti spun ca o rugaciune nu reface inapoi o inima franta din inconstienta unor oameni...la fel nici trauma prin care sunt supusi...

Cat despre tribunal,cine stie...poate ne intalnim peste cativa ani la proces cand sotul tau iti va face acelasi lucru (asta daca ai ghinionul sa afli,ca "lucrurile ce nu le cunosti,nu te dor" dar totusi sper sa il ai )...ca vezi tu cum ii si viata asta :)

In rest,tine-te de ce ai inceput...stii tu,pentru valori morale si caracterul tau...( si sa fiu sincera,sa mai scadem din numarul curvelor )

Cum sa ma semnez?

...posibila prietena in viitor,sau...
...prietena ta din viitor, mai bine suna asa :)

Anonim spunea...

"Îl las ca să mă lase", spunea cineva care s-a aflat o bună perioadă într-o poveste asemănătoare cu a ta. Nu a reuşit să facă asta şi s-au regăsit de fiecare dată. Sper că tu vei avea puterea pe care ea nu a avut-o şi să găseşti motivul pentru care să nu te întorci. Iar acest motiv să nu fie un alt fraier.

Anonim spunea...

Ups! Penultimul anonim, de fapt "anonima" pare a fi sotia unui "fraier", ca prea e patimasa si pe subiect.
N-o fi chiar a lui?

Anonim spunea...

Pentru ultimul anonim.
De fapt nu sunt casatorita,ca sa vezi...:)
Si nici nu am fost inselata si nici iubita vreunui fraier.Pentru ca 8 ani in care am avut iubit am stiut ce inseamna respect si fidelitate.In schimb sunt patimasa pe subiect pentru ca am o prietena foarte apropiata care trece prin asa ceva,si avand in vedere ca ii terminata psihic din cauza unei rasfatate ca ea,distrusa sentimental normal ca sunt asa cu ele,si oricum...nu ii normal ce face ea.Nu ai tu nici un drept sa te bagi intr-o familie...Fiecare avem posibilitatea in viata sa facem ce face ea,conteaza doar cum reactionam,cata valoare punem pe noi ca persoana,ea se vede ca a fost prea slaba si s-a simtit prea singura incat sa aibe puterea sa il astepte pe cel potrivit.Si asta denota faptul ca nu ii acorda familiei lui nici un gram de respect.De fapt,spunea ea in ultimul post ca nu da nici o ceapa degerata pe opinii,probabil nu da nici pe sotia lui...Dar realitatea este ca ea nu da o ceapa degerata pe ea ca persoana,prefera sa fie optiunea cuiva!Dar asta este treaba ei.

Din pacate vad ca daca ai ceva impotriva nedreptatii,trebuie neaparat sa fii fost in situatia ei sau sa fi...urata gandire!!! De ce nu pot sa fiu pur si simplu contra?De ce neaparat ne catalogam "sigur esti sotia unui fraier".NU!Doar ca nu imi place si nu ii drept!Si uite cum se pierd valorile morale...daca ii spui unui om adevarul,ca nu ii normal si cinstit ce face,imediat esti etichetat ca "sotia unui fraier,sai fosta sotie a unui fraier" ...din pacate deja ii mai normal si la moda sa facem toate ce face ea,decat invers...pacat!

Ana spunea...

Astazi "bantuiam" Internetul si ti-am gasit blogul din pura intamplare.Sunt doar o pustoaica de 18 ani care inca nu stie foarte multe despre viata in general si vad ca sunt oameni care inteleg,oameni care judeca sau oameni care admira ceea ce nu inteleg,dar incearca sa nu judece.Eu iti apreciez in primul rand stilul cu care scrii si nu ma refer aici la tehnica sau expresivitate literara,ci la maniera in care iti reflectezi sufletul si emotiile,sentimentele,prin intermediul cuvintelor.Nu vreau sa comentez nimic legat de experienta ta sau de viata ta,dar pot sa iti spun ca am intalnit putini oameni cu asemenea capacitate de a simti,de a trai si de a impartasi.Iti multumesc pentru lectia primita si mult noroc in viata!

Ana spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Claudia spunea...

@Anonim(a) "Da, eu cred si stiu ca viata nu va fi mai dreapta fara el!" Traiesti intr-o societate de cacat pentru ca natural, omul nu este monogam, institutiile familiei, casatoriei sunt impuse, ele au baze retrograde, religioase.
"Monogamia se afla sub asediu. Dar nu din cauza unora sau altora. Vinovata este biologia noastra. Cand cineva, mai ales persoane publice cunoscute de oameni au relatii extraconjugale lumea incepe sa vorbeasca pe la colturi. Dar daca cercetam putin, ceea ce ar trebui sa faca fiecare dintre noi, biologia, antropologia si sociologia, am descoperi ca monogamia la om este ceva foarte anormal, ceva impus."

Claudia spunea...

@Anonim(a) Si inca ceva. Da, pe taica-miu l-a furat cineva, iar omului pe care il iubeam, i-am spus sa plece, cand am inteles ca iubeste pe altcineva. Adica n-am tinut cu forta, langa mine un om, doar pentru ca eu il iubeam, doar sa-mi fie mie bine!!! Dar, cate dintre iubite, sotii sunt in stare sa faca asta? Nu, ele prefera sa-l tina cu orice chip, desi suferinta este de 1000 de ori mai mare, sa stai in casa zi de zi cu un om care nu te mai iubeste. Exemplul Mihaelei Borcea,poate ai auzit de ea, este demn de urmat! Da, o femeie inteleapta!

Anonim spunea...

Pt "anonima" razvratita care crede ca poate sa schimbe lumea cu umarul:
Esti f afectata si nu poti evalua situatia obiectiv pt ca se simte ca esti f implicata si deci subiectiva!
Eu am fost sotia unui Fraier si iubita altuia, tot Fraier! pe peimul l-am impachetat si l-am teimis la ea, dupa o lupta de cativa ani... oe cel de-al doi-lea... ei aici e aici, l-am ignorat complet, nu exista. Este cea mai mare pedeapsa pe care am avut-o pt el, ca l-am lasat fara mine, fara sa lupt, fara sa reactionez...fara sa-i reprosez, fara macar sa-i spun ca stiu, ca aflasem (dupa ce verificasem cu precizia unui ceas elvetian si se adeverea 100%.)

Acum pot sa vb in cunostinta de cauza:
Deci femeia care ti-e prietena si sta cu un bou de ani de zile intr-un asemenea hal, este o tentativa, aia nu-i femeie, este un om fara demnitate, careia-i place umilirea, care se inchina la sfanta p...si nu pune pret pe ea! Am si eu o asemenea prietena si spun asta tot in cunostinta de cauza. Poate respectivul fraier sa-i faca orice, si cand spun orice, ma refer la genul de lucruri f grave...si ea saraca nevinovata, plange si sufera ca o salcie plangatoare, cu cearcanele si pungile pana la jumatatea obrajilor, cerseste mila... Iar cand o baga fraierul in seama se gudura ca un catzel si nu mai conteaza ca a frecat 7 persoane in jurul ei, care s-au chinuit s-o ridice de la pamant, care au facut ce au putut si cat au putut punandu-i la dispozitie timpul, experienta si compasiunea lor! Ba mai mult, le mai si toarna la El, ca au ajutat-o ca sa-i arate ca ea e sincera si nevinovata cu el, ca nu-i ascunde nimic.
Si lucrul asta se intampla de vreo cativa ani de s-a saturat toata lumea de iubirea ei ...
Ideea este ca NU exista VICTIMA decat daca EA vrea sa fie VICTIMA "terminata psihic" si "distrusa sentimental" a unei rasfatate cum spui tu sau a mai multor rasfatate...
Pr mine e clar ca "buna ziua" o asemenea femeie este doar victima propriilor dependente si obsesii.
Mai gandeste-te daca "rasfatata" este atat de vinovata ca prietena ta, se incapataneaza sa sufere si sa se tarasca, sa se mutileze sufleteste, si sa se descarce in mod egoist la tine, de toate tensiunile ei negative, in numele iubirii care e doar obsesie sau dependenta sau sau ambele, pt un om caruia nu-i mai pasa de mult de ea, si nu o lasa din mila, pt ca disperata se agata de el cu santaje...
in fine chestia asta cu santajul este alt aspect, si nu vreau sa intru in amanunte. Eu am vrut doar sa-ti spun ca nu trebuie sa judeci dupa aparente, mai ales cand esti atat de implicata!

Anonim spunea...

PS: Tot eu! Revin cu un add, pt ca nu am mentionat ceva cand am spus la inceput " o lupta de cativa ani" Lupta se referea la faptul ca trebuia sa-mi conving fetita, care trecea printr-o criza de identitate, ca de fapt putem fi f fericite si ca nu avem nevoie de taica-su, de care ea se atasase maxim si care lipsea constant din viata ei.Am vrut sa fac aceasta precizare pt a nu se intelege ca am luptat cu vreo fiara ca sa-l smulg pe "fraier" din ghearele ei. Si oricum rivala mea era un copil, asa ca nu mi-am pus mintea...
Singura mea problema a fost sa-l sterg pe el din sufletul copilului meu, fara sa ramana vreo sechela, si slava Domnului, am reusit!

Anonim spunea...

navigam pe internet si am dat din intamplare de blogul tau, am ramas sincer indurerata de ceia ce ti sa intamplat ...eu am familia mea, casatorita si cu copii maricei...nu incerc sa te condam , incerc sa te inteleg ...cu toate ca sunt la casa mea cum se zice daca eram in locul tau luptam pentru iubirea mea ...indiferent daca raneam pe cineva ...cineva ori cum sufera...intradevar avem unele principii, car nu ne lasa sa fim fericite asa cum ne dorim, a iubi nu e un pacat , pacatul e ca nu avem curajul de a merge mai departe...in fine, eu iti doresc ca durerea ta sufleteasca sa se transforme intr-o poveste de dragoste care sa nu fie interzisa ...mi-a facut mare placere sa te cunosc prin intermediul acestor postari

Unknown spunea...

salutare. totusi, atribuiti si speciei barbare si "fraere" o vina... ;) noi avem un mare defect dar eficient... daca ne lipseste ceva ,complectam ,ca e mai usor. Femeia adevarata e mai presus ca barbatul ei daca stie sa şi-l pastreze.. sa-l stimuleze. Cand zice nija in biserica "..la bine si la rau" e vorba in vant. Fata mea tre sa ai grija ce mananci sa nu explodezi si sa ma stimulezi... iubirea e mare la inceput dar tre intretinuta. ;) Multumesc! a fost o parere personala spusa pe faţå. ! va rog sa nu fiti prea duri cu mine. O zi superba la toata lumea. ;)

.Ra spunea...

eu, personal, de-as fi in pozitia inselatei, cum spune Anonima razvratita, as da vina pe el si numai pe el.
e trist cand vad femei care au impresia ca alte femei sunt dusmanul, nu dragele mele, ei sunt.
nemaipomenit de fantastic si de stiintific faptul ca monogamia(adica tinerea pulii in propria ta pizda), cum spunea un alt comentator pe-aici e anormala.
atunci hai draga sa ne futem fiecare cu cine avem chef...
revin, el, sau ea, persoana care insala, e intotdeauna de vina; e drept, sunt diferite cazuri, poate iubitul/a oficial/a a devenit rece si etc., dar daca vezi ca ti se scoala dupa alta, las-o p-aia in treaba ei si treci de fute alta. aici vorbesc doar pentru barbatii adevarati, nu pentru animalele care au impresia ca daca au pula au dreptul sa futa pe unde le vine cheful si sa-si bata pula de oricine.

mda... din fericire, pana acum cel putin, n-am fost pusa intr-o situatie de a fi inselata sau de a insela; am iubit un fraier, inca il mai iubesc, doar ca el m-a lasat pentru ma-sa. eu deja ma gandesc la viitorii mei copii si pun pariu ca as fi o mama de-aia disperata dupa baiatul ei, dar niciodata proasta cum a fost mama fraierului meu. ca omu' cand e prost, e prost.

Kruppa M. spunea...

Esti un frumos, care scrie frumos si mi-e mai mare dragul sa te citesc.
Fa ce simti,ce vrei, lasa oamenii sa vorbeasca. De judecat e cel mai usor.
Fii puternica si ai grija de tine. Un om ca tine nu va pleca din viata asta fara sa fie fericit cu adevarat(din nou). :)

Kruppa M. spunea...

Un om frumos*

Dara spunea...

mi-ai lipsit....pari mai bine ca acum cateva luni

Anonim spunea...

Am tot citit si rascitit postarile tale am incercat sa ma transpun in starile,trairile tale,insa n am reusit...sau poate n am vrut sa ma intorc in trecut...un trecut de mult uitat parte din viata mea stearsa parca...N am sa dezvolt ..acest subiect...Ma bucur nespus...ca n ai uitat de rigaciune...Ma bucur,ca Esti un om sincer simplu...care,isi asuma greselile vietii...chiar aici in vazul criticilor .iti doresc tot binele din lume Il meriti cu desavarsire draga mea...m as bucura daca as vedea un titlu "o viata noua"...

Unknown spunea...

Cineva zicea odata ca.. toate curvele au principii.. e bine sa ai valori in viata insa sa nu iti trăiește viata manata de ele, ci doar pe alocuri sa te ajute , la nevoie! Si eu am iubit un fraier si am si foat tradata.. dar vina mi-o asum pe jumate caci niciodata nu e doar un vinovat dintr-o relatie in care sunt 2 persoane implicate.. era un anomin pe aici care zicea ceva de activitatile sexuale pe apucate in functie de erectii.. din proprie experienta cu un fraier care in acest moment doarme langa mine.. am învățat ca cel ce simte cu adevarat "moare" langa tine de dragoste si nu i se ridica putza la una , nici de sta in cap cu nurii in toata splendoarea ei...ehh acum nu va imaginati ca e vreun sfant.. e un biet muritor de rand care are erectii ca tot purtatorul de sex tare.. insa cred cu tarie ca depinde de femeia care si-l educa pe bietul animal.. ai incredere in el atunci cand el nu are si da-i peste nas atunci cand se simte prea mult testosteron in aer... draga mea autoare de trairi interioare.. ai ales ce trebuia.. nu trebuie sa fi roata de rezerva a nimanui.. prioritate in schimb.. ar fi o optiune;) succes.. in fiecare zi rasare soarele!!!

Unknown spunea...

Cineva zicea odata ca.. toate curvele au principii.. e bine sa ai valori in viata insa sa nu iti trăiește viata manata de ele, ci doar pe alocuri sa te ajute , la nevoie! Si eu am iubit un fraier si am si foat tradata.. dar vina mi-o asum pe jumate caci niciodata nu e doar un vinovat dintr-o relatie in care sunt 2 persoane implicate.. era un anomin pe aici care zicea ceva de activitatile sexuale pe apucate in functie de erectii.. din proprie experienta cu un fraier care in acest moment doarme langa mine.. am învățat ca cel ce simte cu adevarat "moare" langa tine de dragoste si nu i se ridica putza la una , nici de sta in cap cu nurii in toata splendoarea ei...ehh acum nu va imaginati ca e vreun sfant.. e un biet muritor de rand care are erectii ca tot purtatorul de sex tare.. insa cred cu tarie ca depinde de femeia care si-l educa pe bietul animal.. ai incredere in el atunci cand el nu are si da-i peste nas atunci cand se simte prea mult testosteron in aer... draga mea autoare de trairi interioare.. ai ales ce trebuia.. nu trebuie sa fi roata de rezerva a nimanui.. prioritate in schimb.. ar fi o optiune;) succes.. in fiecare zi rasare soarele!!!

miha spunea...

scrii foarte frumos..
si eu am avut o relatie de 3 ani cu un barbat casatorit. am stiut de la inceput deznodamantul acestei relatii : acela ca nu vom ramane impreuna. dar crede-ma ca am trait maxim fiecare clipa cu el, consider ca a fost povestea vietii mele.
am mai avut relatii si inainte de el si dupa el, dar va ramane singurul barbat pe care l-am iubit. atat..:(
nu regret absolut nimic si nu as schimba nimic. multe persoane m-au judecat, dar eu m-am bucurat de clipele mele de fericire si am lasat lumea sa vorbeasca.

miha spunea...

acum am citit si comentariile de mai sus si am vazut exprimari de genul 'se baga una sa desparta o familie'.. din cate stiu eu o relatie inseamna 2 persoane. de ce toata lumea da vina pe ea?? el, casatoritul, este constient de ceea ce face.
trist..

Dana spunea...

Scrii frumos, gandesti bine, e o placere sa te cunosc prin slovele tale.Iti doresc sa fii fericita, sa te impaci cu tine insati, desi pare ca ai facut-o deja, ceea ce e bine. Capul sus, fii puternica si traieste clipele din viata asta scurta.

Bella spunea...

Promit să împărtășesc această mărturie în întreaga lume, când iubitul meu se întoarce la mine și astăzi îi mulțumesc sincer lui DR WHITE, pentru că a adus bucurie și fericire relației mele și familiei mele. Vreau să vă informez că există un vrăjitor adevărat. Nu am crezut niciodată în toate aceste lucruri până nu mi-am pierdut iubitul, am avut nevoie de ajutor până când l-am găsit pe Dr. WHITE, un mare jucător de vrăji, iar el a aruncat o vraja de dragoste asupra mea și m-a asigurat că îl voi recupera pe iubitul meu în 2 zile după aruncând vraja, 2 zile mai târziu, telefonul meu a sunat și atât de șocant iubitul meu nu m-a sunat în ultimele 3 luni. Și-a cerut scuze pentru inima frântă și a spus că este gata să fie coloana mea vertebrală pentru tot restul vieții sale alături de mine. Dr. WHITE, l-a eliberat pentru a ști cât de mult îl iubesc și cât de mult îl vreau. Și a deschis ochii pentru a-și imagina cât de mult împărțim împreună. În timp ce scriu această mărturie acum, sunt cea mai fericită fată de pe pământ. Dr. WHITE vă poate ajuta, de asemenea. Trimite-i un e-mail la: (wightmagicmaster@gmail.com) sau WhatsApp-ul său la +17168691327

Anonim spunea...

Sunt aici pentru a depune mărturie despre modul în care acest puternic vrăjitor numit Dr.DWAN m-a ajutat să-mi repar relația. Mi-a fost zdrobit când logodnica mea mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine pentru că avea o aventură cu cealaltă femeie la care lucrează. Plângeam și plângeam în fiecare zi, până când a devenit atât de rău încât am apelat la Internet pentru ajutor, atunci când am citit o recenzie despre marea muncă a Dr.DAWN, apoi l-am contactat pentru ajutor pentru a-mi recupera iubitul, el m-a ajutat să fac o puternică (vrajă de dragoste de reconciliere) și spre cea mai mare surpriză a mea, după 48 de ore în care am făcut vraja de dragoste, logodnica mea s-a întors în genunchi rugându-mă să-l iert. Acum suntem căsătoriți fericiți și toate mulțumirile sunt adresate Dr.DAWN Wonders pentru că m-ați ajutat să-mi salvez relația, puteți contacta Dr.DAWN prin adresa sa de e-mail: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099