eu...

Fotografia mea
am ochii negri si pe vremea cand imi pasa, te iubeam pe tine!

Printre nebuni...


Ma uitam la tine inghetata. Si la propriu, si la figurat. Nici macar ochii nu mi se miscau. Te priveam fix si parca te auzeam. Dar nu te intelegeam. Am stat asa minute intregi. Mi s-au parut ore. N-am spus nimic... cred ca nici n-am respirat. Apoi cineva de sus m-a pornit. Si am spus „buna seara! Imi cer scuze, dar nu va cunosc”. Si am plecat.

Ma uit de la geam la tine. Te vad cum stai in masina si imi scrii un e-mail probabil kilometric. In care ai sa imi spui ca mi-am batut joc de tine, ca nu intelegi cum de nu te mai recunosc, unde ma intrebi pentru a mia oara cum am putut sa plec. N-am sa iti raspund. O stiu si eu, o stii si tu.

Adevarul este ca nu te cunosc. Nu te-am mintit si nu as fi capabila sa imi bat joc. Vezi tu, eu cunosteam un barbat ce seamana cu tine. Fizic. In rest, n-aveti nicio treaba. El, daca l-as fi parasit, spre binele meu, n-ar fi venit dupa mine. Nu pentru ca nu iubeste, ci pentru ca o face. El ar sti ca imi face rau. El, chiar daca s-ar tavali de dor si durere, n-ar veni nici macar sa ma zareasca de la distanta.

Tu nu esti el... pentru ca daca ai fi fost, acum eu n-as fi citit un e-mail kilometric plin de intrebari si reprosuri. De ce ma intrebi de ce am plecat, daca stii atat de bine? De ce ma intrebi cand o sa ma intorc, daca stii ca n-o s-o fac vreodata?
Ma iubesti? Uita-ma. Pentru ca iubirea ta, ma duce printre nebuni. Pentru ca atunci cand sunt cu tine, la suprafata sunt cea mai fericita femeie din lume, dar in interior, imi plesneste fiecare vas de sange. Pentru ca atunci cand ma privesti si imi spui ca ma iubesti, nu radiez de fericire... ci de teama. De teama... ca n-o sa pleci vreodata din viata mea!

Nu te cunosc... nu ma mai cunosc nici pe mine!

Imi este teama ca voi innebuni si imi voi dori sa suferi din cauza mea.


 p.s poza nu imi apartine, am salvat-o acum foarte mult timp de pe http://postsecret-ro.blogspot.com/ 


383 de comentarii:

1 – 200 din 383   Mai noi›   Cele mai noi»
Misery loves company spunea...

Ti-am gasit blogul intamplator si tin sa-ti zic ca m-a prins felul in care iti relatezi toate trairile..
Ma regasesc foarte mult in povestea ta cu barbatul insurat.. doar ca eu nu sunt la fel de puternica incat sa pot pleca fara sa ma uit inapoi.. caut scuze, de genul ca avem acelasi loc de munca si ca mi-ar fi greu sa-l vad mereu..
Uneori ma gandesc ca poate nici nu vreau sa fac asta, desi ma mananca pe dinauntru..
Te admir pentru curaj!

Izabelle spunea...

Trist dar adevarat, asta se simte in unele iubiri...ciudat...

Unknown spunea...

in momentele in care sentimentele noastre ating cota maxima, dorim sa le scriem pentru a ne elibera de ele :) tu nu scrii des dar acum cred ca aveai neavoie sa o faci:)

Anonim spunea...

off..ce dor mi-a fost sa postezi din nou.....:X...

Anca-Ioana Sandu spunea...

@ Anonim: şi mie :)

Anonim spunea...

fii puternica

Adrian spunea...

Frumoase cuvinte.Pacat ca trebuie sa mai si suferim...:(

Anonim spunea...

Nici nu mai stiu cum am gasit blogul tau, dar de cand l-am citit, asteptam cu nerabdare urmatoarea postare. Chiar ma intrebam ce s-a intamplat.

Anonim spunea...

Tipic feminin! De ce ma cauti, de ce nu ma cauti? Vesnic nemultumite si victime in mod constant! Nu mai face pe artista, nu esti! Nu l-ai iubit, esti obsedata de el doar din cauza faptului ca e insurat si ca nu il poti avea (daca nu cumva am inteles gresit toata povestea), ca orice alta femeie. Daca era disponibil te-ai fi descotorosit de el fara sa stai pe ganduri! Faptul ca ai ajuns sa ai o relatie cu un barbat insurat, nu arata decat doza imensa de egoism si nesimtire de care dai dovada tu si majoritatea femeilor! Nu mai vorbi de iubire ca nu stii ce inseamna! Mai bine te-ai declara obsedata.

josephine spunea...

@ultimul anonim : Asa si?! problema ta care era ca n-am inteles-o?! Nu mai citi blogurile femeilor nesimtite si vesnic nemultumite ca mine. Nu mai cauta femei asa proaste :) Cauta ceva pe gustul tau. Nici eu nu caut oameni ca tine, de-asta nici nu ne intersectam :)

Anonim spunea...

Problema mea e ca e plina societatea de oameni ca tine (ca sa nu zic femei)! Daca esti labila, fa ceva in sensul asta! Nu o sa te ajute cu nimic daca faci pe artista virtuala si primesti consolare prin commenturile frustratilor. Alta problema a mea e ca oamenii ca tine nu au scris pe frunte "sunt o nesimtita si nu am capacitatea de a simti empatie, asa ca o sa ma folosesc de tine in interesul meu personal, dupa care o sa te arunc la gunoi, da' nu oricum, ci in asa fel incat tot eu sa fiu victima si sa fiu compatimita!". Nu! Dimpotriva, voi astia pozati in exemplare perfecte, plini de etica si moralitate si dati impresia de altruism abundent, cand de fapt, sunteti atat de egoisti incat nu va pasa nici de voi, nu mai vorbesc de cei din jurul vostru! PS: Cu tipologia ta de femeie, ma intersectez la fiecare pas! Deci nu-mi spune ca nu ne intersectam!
PPS: Daca vrei sa iti tai venele, taiele pe lung, pornind de la incheietura mainii catre antebrat, altfel inseamna ca vrei doar atentie! Fir intins!

josephine spunea...

:)) Rad ironic pentru ca ce ai scris este de-a dreptul penibil. Daca imi doream atentie, o obtineam, stai tu linistit. Puteam sa imi fac blogul celebru daca asta vroiam, dar nu asta ii este destinatia. Scriu aici foarte rar, atunci cand am chef si nu astept nimic. Nici nu raspund la comentarii, le citesc e adevarat, dar nu raspund pentru ca nu am motive sa o fac. Nu consider ca cei care imi scriu sunt frustrati, ci sunt oameni care se regasesc pe undeva in povestile astea. Nu stiu care este problema ta, mi se pare ca esti extrem de naiv daca tu crezi ca eu scriu pentru atentie. Cred ca dintre noi, tu esti ala frustratul. Pur si simplu nu mai intra, nu mai citi ce scriu eu. Nici n-as vrea sa vad ce ai cautat de ai ajung la postul meu... incearca doar sa nu mai citesti lucruri care nu iti plac si care nu iti fac bine. Nu pentru mine, ci pt tine, din principiu :)

Stai linistit anonimule, ca nu imi voi taia venele. Din principiu, asa ca mai bine sfatuieste pe altcineva... poate au altii mai multa nevoie de ajutorul tau. Eu chiar n-am.

Lipseste-ma de un raspuns. Iti promit ca va fi primul comentariu pe care nu o sa il citesc si il voi si sterge :)

Viata usoara! ("Fir intins!" se spune la pescuit! Vrei sa pari ca esti inteligent, dar nu le nimeresti mereu :) )

Anonim spunea...

Aparent am atins o coarda sensibila! Inteleg ca nu esti deloc satisfacuta de numarul cititorilor. Probabil ai impresia ca meriti mult mai mult, fata desteapta ce esti tu. Nu ai facut decat sa imi demonstrezi ceea ce stiam deja. Evident ai omis sa raspunzi la "problema mea" cea mai mare. In schimb ai ales sa tii un monolog despre dezinvoltura cu care scrii tu articole lacrimogene.
"Nu stiu care este problema ta, mi se pare ca esti extrem de naiv daca tu crezi ca eu scriu pentru atentie". Asta ai inteles tu din tot ce am scris? :)) Serios?? Si tot eu sunt ala care vrea sa "para" inteligent? N-ai inteles ca NU ma deranjeza textele tale? Ma deranjeaza ipocrizia, egoismul, egocentrismul si omniprezenta ta in societate! Ma deranjeaza cum ai creat o obsesie pt un X si sustii cu tarie ca e DRAGOSTE! Ma deranjeaza ca stii ca X e "maritat" da' totusi nu dai 2 bani pe lucru' asta! Atata timp cat esti tu fericita, ce conteaza altii? Si din toata povestea asta, ai reusit sa faci oile (masele) sa te compatimeasca si sa te considere o eroina (vezi comment-ul "fii puternica" :)))), am ras cu lacrimi) ! Ma deranjeaza cum oamenii se lasa manipulati atat de usor si nu isi dau seama ca personajul negativ esti TU! E grav! La fel functioneaza si politica, corporatiile, conspiratiile. Toate se bazeaza pe naivitatea si prostia umana, la fel cum si blogul tau se bazeaza pe aceleasi "valori". Trezeste-te! Nu esti Elena, Troia e departe si Homer a murit demult!
Imi place sa le urez "fir intins" celor care se gandesc sa se spanzure... m-am gandit ca e o oarecare legatura intre taierea venelor si spanzuratoare si anume suicidul. Probabil analogiile mele au mers prea departe pentru creierul tau sarac in circumvolutiuni.
Faptul ca o sa stergi commentul, nu face altceva decat sa demonstreze caracterul tau de om mic, las si slab. In schimb nu am niciun dubiu in ceea ce priveste interesul tau pentru acest raspuns, si sunt 100% convins ca o sa-l citesti de cel putin 2 ori.

josephine spunea...

Doamne ce pierdere de timp pe capul tau :) Imi pare rau, dar "creierul meu sarac in circumvolutiuni", nu are timp suficient sa iti raspunda pe masura. Vezi tu, noi astea proaste, care ne cladim fericirea pe nefericirea altora, muncim, mult si cu spor. Dar tu nu ai de unde sa stii asta. Spanzura-te tu daca tot iti place sa vorbesti atat despre asta. Eu n-am ganduri de genul asta... :)

Te rog, gaseste-ti un job ceva... foloseste ura si frustrarea pentru a crea ceva, pentru a face ceva bun...nu pentru a jigni oameni pe care nu ii cunosti si povesti pe care nu le vei cunoaste niciodata :)

La revedere draga misoginule :) Cine stie cine te-o fi parasit pe tine si crezi ca ea era nebuna...dar mai gandeste-te o data :)

Anonim spunea...

Penibil.... Aveam impresia ca faci fata... m-am inselat (creierul tau sarac in circumvolutiuni s-a dat batut)! Am mai citit cateva din postarile tale si... SURPRIZA! Barbatul insurat, mai in varsta, ARE BANI! :))) Oare de ce nu ma surprinde? Asa muncesti tu din greu?
Cat despre a crea... nu esti in stare sa percepi tu cat creez eu. Chiar in momentul asta incerc sa creez o societate mai buna, prin faptul ca incerc sa te "demasc". Poate o sa schimb mentalitatea chiar si unei singure persoane, care o sa refuze sa creada aberatiile tale si nu va gasi in tine un exemplu de urmat, sau va refuza sa se regaseasca in telenovelele tale! Intre timp, tu poti sa scrii in continuare, sa te convingi pe tine ca l-ai iubit si n-ai avut niciun alt interes (chiar daca stim amandoi adevarul, eu la nivel constient, tu probabil mai putin constient). Povestea ta o cunosc destul de bine... Am mai auzit si eu despre Monica Columbeanu si mai mult de atat, am citit la vremea mea, ca orice liceean, "Enigma Otiliei"... Esti... un fel de Otilia, adica, esti naspa! :)).
Misogin? :)) A devenit o moda printre femeile ipocrite, sa numeasca misogin, orice barbat care nu e de acord cu non-valorile lor!
Pierdere de timp pentru tine, poate... Pe mine nu ma solicita atat de mult "conversatia" asta... In timpul in care scriu as putea chiar sa trag un pui de somn.:)) In concluzie, draga Josephine (probabil te numesti Ioana, da'e ok, si pe Becali il cheama Ion si isi spune Giovanni), esti o ipocrita jalnica si te mai si mandresti cu asta! Trist!

josephine spunea...

Of Doamne ce penibil esti... mai citeste-ma ca imi place... si citeste ca am si bani :) Mult mai multi decat avea fostul meu iubit :) Si nu, nu i-am primit nici de la parinti, nici de la vreun alt barbat. Am muncit foarte mult si creierul meu sarac in circumvolutiuni si-a facut treaba :) Alt tau degeaba le are pe toate, ca nu te ajuta.

Da stiu... e ciudat cum o femeie poate sa castige bani fara sa se vanda... stiu :) Pentru tine e probabil frustrant ca nici macar cu bani nu ai putea sa tii o femeie langa tine :)

Citeste te rog si posturile in care spun cat de tare ma deranjeaza ca e insurat...si citeste si de ce l-am parasit...
Sunt scrise in romana, sunt aproape sigura ca te descurci :)

Scuteste-ma de alte comentarii :) Am inteles esentialul. Tu crezi ca sunt vreo Monica Columbeanu (nu sunt, probabil ca sunt mai desteapta incat sa nu fi aparut vreodata la televizor), ca umblu cu barbati in varsta si bogati (avea bani, nu de talia dlui Columbeanu, si in niciun caz nu era vreun mos) si ca dezbin familii si imi creez obsesii. Fiecare dintre noi are dreptul la o opinie. Eu cred ca tu esti un barbat frustrat, probabil cat de cat destept, care la un moment dat a fost parasit de o femeie pentru un barbat in varsta si cu bani. Sau poate tatal tau a parasit-o pe mama ta pentru o femeie mai tanara si foarte proasta. Probabil ca am dreptate, dar la fel de bine pot sa nici n-am.
Povestea mea nu a dezbinat nicio familie, iubitul meu era un barbat tanar (dar mai in varsta decat mine), eu am banii mei si nu am nevoie de banii altora si nu sunt o victima. Nu m-a batut nimeni, nu imi plang de mila etc. :)
Josephine este un nume purtat de sotia unui personaj istoric. L-am ales pentru ca mi-a placut "povestea" lor. Nu are nicio relevanta cu numele meu real :)

La revedere anonimule :)

Anonim spunea...

Bag de seama ca esti foarte mandra de situatia ta materiala! Cu siguranta esti una din cele pt care banii conteaza mai mult decat orice altceva(indiferent daca tu te descurci sau nu singura). Pe langa asta, ma cunosti cumva sa iti dai cu parerea despre situatia mea materiala? Poate sunt milionar in euro, poate nu am ce manca. Relevant?
Nu e ciudat si sunt aproape sigur ca nu ai castigat bani fara sa te vinzi (nu trebuie neaparat sa faci sex ca sa te vinzi). Iar apelezi la jigniri gratuite in lipsa de argumente? Crezi tu ca nu pot sa tin o femeie langa mine nici cu bani? Sunt destul de sigur ca pe tine deja te atrag (fara sa fi avut intentia asta), doar in urma acestui mic dialog (ai grija cum reactionezi la afirmatia asta, e posibil sa te dai de gol).
Nu am atata rabdare incat sa iti citesc toate posturile (sau poate nu mai suport sa citesc atatea aberatii si clisee. Am un temperament coleric si ma aprind destul de usor). Asta nu intelegeti voi astea/astia! Ai impresia ca daca te deranjeaza ca e insurat se rezolva cumva situatia? Esti o persoana mai buna doar pt ca te deranjeaza asta? La un moment dat, cineva tot va suferi (daca nu cumva toti: tu, el si consoarta lui oficiala)si in conceptia mea, TU esti prima vinovata! Si de curiozitate, ce faceai tu in sensul asta? Probabil ca il tot incurajai sa isi paraseasca sotia, nu (dar tu nu dezbini familii)?
Frustrat? Foarte probabil. Ma frustreaza, ma enerveaza, ma scoate din minti IPOCRIZIA! E unu' din putinele lucruri care m-ar determina sa reactionez violent(daca nu cumva singurul)! "Cat de cat destept"? Nu ma atingi cu jigniri d-astea "fine". Cat despre tentativa ta esuata de psihanaliza freudiana, nu pot sa spun decat ca te inseli GROAZNIC. Nu am fost parasit pentru un barbat mai in varsta cu bani, nu am fost parasit, ai mei sunt divortati relativ recent (nu din motivele specificate de tine), pur si simplu am luat decizia sa inchei o relatie acum ceva timp, din aceleasi motive care ma determina sa te dispretuiesc si pe tine. Dar imi pare bine ca ai adus cumva discutia in sfera psihanalizei. Incep sa inteleg care e problema, complexul tau. Nu mi-a trecut prin cap pana acum ca e posibil sa "lucrezi" influentata de celebrul complex al lui Oedip (sau cel putin o "mutatie" a lui). Probabil ca esti atrasa de barbatii puternici (mai in varsta, asemenea tatalui), dpdv financiar, bineinteles, pt ca nici vremurile si nici pozitia sociala nu ti-ar permite accesul la "Napoleon", draga Josephine.
La revedere, Otilia!

josephine spunea...

Se spune "ADIO" :) Uraste-ma... vezi cat de tare imi pasa :)

Anonim spunea...

Si eu care abia ma incalzisem...

Joseph spunea...

Te citesc de ceva vreme. Initial am crezut blogul e vreo teapa de PR, ceva viral - ca e la moda acum sa faci ceva ce pare autentic, apoi sa strigi: v-am tras-o, e un viral. Apoi, privind in propria-mi ograda, la ce traiesc de ceva ani, deja, (cand au trecut?) imi dau seama ca ceva din ce spui tu aici trebuie sa fi trait. Asta in varianta cea mai pesimista. In aia optimista, tu scrii despre mine si despre ea. Cand am citit prima oara blogul asta, am crezut ca esti ea - aia a mea, atat de mult seamana tot. Asta este si povestea ei, astea sunt si trairile ei extreme, furia pe care o simte, frustrarea... tu le dai glas atat de bine. Iar eu sunt cel vinovat, cel care le creeaza! Tot vacarmul din sufletul ei il surprinzi atat de bine, incat, de cate ori citesc, imi vine sa urlu. Stii, incerc sa-mi caut o scuza, sa-i caut si personajului tau de sex masculin o scuza: nu avem. Sper sa nu te superi ca am ales sa ma semnez Joseph, dar intr-un fel fac parte din povestea asta a ta, ma rog din patern-ul pe care-l conturezi, iar acolo undeva in noapte, iubirea mea, Josephina mea, sufera. O iubesc. Cu toate ca stiu asta, ce aleg zi de zi, ceas de ceas, clipa de clipa?!

Pt Josephina mea, cine stie poate citesti vreodata... Ti-am dat linkul catre blogul asta asta vara si rau am facut. Vroiam sa-ti arat ca nu suntem singuri si unici pe lume, dar nu am reusit decat sa infig mai tare cutitul in rana. Nu asta am vrut. Da, si-mi pare rau de vara lui 2010 cand ai aflat ca m-am mutat in Oraselul Fericit (halal fericire!), ca am cotit stanga, iar tu ai ramas in mijlocul drumului... Incerc din rasputeri sa-ti respect dorinta de a nu te cauta. Cu greu ma abtin sa nu ma urc in masina si sa bat din nou tot orasul. As putea sa o fac, dar stiu ca-ti fac rau ... Cacat, viata asta e un cacat!

josephine spunea...

@Joseph :) imi pare rau pentru povestea ta :) Am primit si mai multe povesti de genul pe mail... cred ca sunt aceleasi povesti, puse in scena de alti actori.

Ignora-l pe anonim... Este doar un anonim trist si parasit de bun simt.

I-am sters comentariul doar pentru ca a jignit... si aici nu suntem la el pe camp :)

Anonim spunea...

De ce il mai sfatuiesti sa ma ignore, daca oricum mi-ai sters commentul? Pacat ca nu recunosti ca esti de acord cu mine...
Tot eu n-am bun simt? :)) Esti adorabila cand esti ipocrita...

Joseph spunea...

@josephine Ce a scris anonimul?

Anonim spunea...

Am scris ca meriti sa fii impuscat in coaie, ca la un moment dat o sa fii prins de sotie/iubita si atunci o sa faci pe victima si "ranitul" si o sa apelezi la clisee de genul "Nu stiam cat te iubesc". In final am incheiat spunandu-ti ca nu viata e un cacat, ci tu esti un cacat! Cam asta cred ca e... pe scurt... Citeste repede ca iar ma sterge dictatoru'! PS: Ah, da, ti-am mai sugerat un nick cel putin la fel de interesant ca Joseph si anume Adolf!

joseph spunea...

@josephine Daca nu te deranjeaza opinia anonimului nu o sterge. Este opinia lui si merita sa o respectam. In plus, poate ii va folosi in viitor, cand va parasi onlinul. Aici, in lumea reala, lucrurile sunt putin mai complicate si nu se rezuma doar la "am nevasta si/sau amamta".

josephine spunea...

:)) Anonimule vad ca ai opinii si porecle pentru toata lumea... tie nu ti-ai gasit una? Sau iti place doar de noi si de tine deloc?

Trist mai esti...dar ma distrezi :)


Nu il sterg doar pentru ca mi se pare aproape penibil de amuzant :)

Confesiuni spunea...

Ti-am citit cateva din postari. Te apreciez pentru ca imi pari o femeie puternica si cu capul pe umeri, imi place mult felul tau de-a scrie si de a te exprima. Esti autentica. Cu drag, Roxanna.

Dorin spunea...

@anonim...Am inteles,esti undeva sus de tot...,nu poti sa te cobori spre subteranele unde traiesc(misuna,daca iti este mai pe plac) aceste scarbavnice jivine cu aere intelectuale si pretinse purtatoare de suflet.Stim ca doar noi,barbatii,putem fi asa,nu?:) Asa ca,dicutand noi de noi,n-ar fi mai bine sa te duci dracului si sa-ti faci un blog pe care promit ca am sa-l citesc constant,macar de-as fi singurul tau cititor?Pe bune,ai mult talent,inteligenta,esti spiritual si mai ales moralizator.Pacat sa te irosesti aici.
@Josephine,pentru tine pericolul cel mai mare este sa nu cumva sa te indragostesti de anonimul asta...Nu te-ar dezamagi nici macar o data...:)

josephine spunea...

Da da da Anonimule fa-ti blog :) Trimite-mi link-ul si promit sa te citesc! Chiar daca o sa ma injuri, o sa ma urasti, o sa ma blamezi, o sa ma renegi... o sa il citesc... promit! :)


Imi place cinismul si brutalitatea cu care scrie domnul respectiv... dar este doar o umbra in spatele tastelor :) O umbra fara suflet chiar :)

Anonim spunea...

O umbra fara suflet pierduta in neantul infinit si rece al sufletelor condamnate la pierzanie! Esti ultima mea sansa! Te rog, nu ma lasa sa cad in abisul nesfarsit al umbrelor oarbe plutind pierdut prin atmosfera dezordonata karmic tanjind dupa o forma fizica, materiala... Nu mai continui ca ma apuca plansu'...
Mda... Mi-e o lene groaznica sa va raspund, mai ales ca am facut o pauza cam lunga si nu stiu cu cine sa incep... Hai sa incep cu Joseph, care m-a impresionat pana la lacrimi! Dupa brutalitatea si sinceritatea cruda pe care i-am aratat-o, el a intors obrazu' sa-i mai dau o palma (am lacrimi in ochi)... Cat de duhovnicesc din partea lui. Sunt sigur ca bautura preferata e otetul sau in timpul liber desparte apele in wc... El de fapt nu isi insala nevasta, ci isi indeplineste misiunea divina!!! O, tu, mare Joseph, care pt noi te-ai nascut si pt noi ai sa mori, iarta-mi greseala si insufleteste-mi umbra... PS: Astept cu nerabdare rastignirea!
Urmatorul... Josephine... Nici nu stii cat imi place de mine! De fapt, imi place atat de mult incat puteti oricand sa imi spuneti Narcis... asta daca nu cumva m-ai botezat deja ca fiind "Umbra fara suflet". Cat de... profund... Soulless Shadow! Tremble before ME!
Roxanna, cu tine n-am nimic, cred, da' ma amuza commenturile astea motivationale si CEL MAI MULT imi place oximoronul "Femeie puternica", care a ajuns sa fie un epitet atat de des intalnit in descrierea unei femei "moderne" incat imi provoaca o sila de nedescris! "Sunt o FEMEIE PUTERNICA, desi plang toata ziua, imi curg mucii si am avut si 2 tentative de suicid, totusi sunt o FEMEIE PUTERNICA!"... ar mai fi de scris da' iar se aprinde "misoginul" din mine...
Cu drag, Soulless Shadow
Eforie 1987


@Dorin... Pe tine nu te-am prea inteles... Esti ironic? Vb serios? Aparent esti prea "fin" pt mine... Imi pare rau! Ca sa iti raspund oricum la intrebare, nu ma prea atrage ideea de blog... Nu sunt "scriitor de blog"... Mai degraba mi-ar placea sa fiu "Critic de blog". Sunt atatea tentative de bloguri, mi-ar placea sa il iau pe fiecare in parte si sa il "disec". Sunt Titu Maiorescu al blogurilor, ca tot ma provoca Seherezada sa imi gasesc o porecla. O sa imi public in curand lucrarea "O cercetare critica asupra bloggerilor romani de la 2012"...

@ Josephine (din nou)... De ce sa imi fac blog? Te injur, urasc, blamez, reneg si aici... Si aici ma citesti! E mai interesant! Incep sa am audienta mai mare decat tine! Asta ar fi o premiera in lume blogurilor, cu siguranta! Blog deturnat de un "frustrat".

Iar am scris un roman...

Anonim spunea...

Te admir pt ceea ce esti...

josephine spunea...

Te rog deturneaza-mi blogul! Critic de bloguri!? Nu ar trebui sa ai o experienta in domeniu?

Te las sa imi critici blogul...dar nu si continutul :) Pentru ca nu scriu pt tine


Ma gandesc foarte serios sa iti trimit e-mail-urile pe care le primesc... sigur te sinucizi daca vezi cati oameni imi scriu :)))))))))))))


Ultimul anonim sigur tie iti scria :)

Anonim spunea...

Nu stii cum sa faci sa iei legatura cu mine? :))

Corvin spunea...

Voi existati pe bune??? Serios... de la autoarea blogului si pana la ultimul comentator... sunteti reali? Wow ... ce frumoasa trebuie sa fie lumea voastra, mi-ar place sa pot trai si eu acolo. Dar din pacate sunt prins aici. Recunosc cu jena ca va invidiez pe toti - pe loveri si pe hateri ... Ce chestii interesante simtiti voi si cum stiti sa le impartasiti impreuna. Recunosc, eu de fapt eu nu inteleg nimic desi am citit cu atentie ce se spune aici. Sunt batut in cap probabil, e posibil. De fapt despre ce este vorba aici? Ea il iubeste pe el si reciproc, el e ocupat, ea il lasa, ea ne povesteste, anonim se enerveaza ?!? si eu ma mir din lipsa de ocupatie intr-o plictisitoare duminica dimineata. Nu va apucati sa imi spuneti ca sunt prost... ca s-ar putea sa stiu deja. Sunt un sudor tavalit care lucreaza cam 12 ore pe zi, stiu ca nu sunt chiar geniu. Ce mi-as dori sa stiu este cum ajungi sa faci din lucruri atat de superficiale si de meschine subiect de trairi interioare grave si discutii interminabile. Pentru ca vreau si eu. Pare un club exclusivist si eu nu am facut niciodata parte dintr-un astfel de club. Josephine din cate spui esti frumoasa, pari inteligenta, ai bani... ai putea sa fii fericita sau macar multumita cu viata ta. Dar da.. intotdeauna iti doresti ce nu poti avea probabil. Eu de exemplu imi doresc o pereche noua de plamani, ca astia care ii am s-au defectat iremediabil. Nu conteaza, oricum nu aveam de gand sa mor sanatos. Pot sa va dau un sfat? asa ca de la un batran de 33 de ani... dimineata cand te trezesti si respiri adanc si nu te doare nimic si ai ce manca... zambeste, s-ar putea ca nu intotdeauna sa poti sa incepi dimineata asa de placut. Ma scuzati daca v-am suparat cu ceva din ceea ce am scris, dar pur si simplu nu inteleg de ce nu stiti sa va bucurati de ceea ce altii, muuulti altii, doar viseaza ca poate exista.

Anonim spunea...

Corvin, ai spus cam ce voiam sa spun si eu, doar ca mai rezumat si mai "la obiect"... Joesphine e de fapt Seherezada si sa fii convins ca nu e nici atat de frumoasa cum crede ea si nici in bani nu se scalda... Sunt vise de adolescenta pubertina....

josephine spunea...

Anonimule... lasa-ma te rog sa mi se faca dor de tine! A fost amuzant la inceput, dar acum esti doar obositor si penibil. Ce-i mult strica!

ai dreptate... nu sunt nici frumoasa, nici desteapta si nici nu am bani. Sunt falita! Crezi ce vrei tu, dar crezi la tine acasa. Lasa-ma pe mine. Eu sunt asa cum sunt si asa cum ma vad cei din jurul meu. Pentru tine sunt nimic... si imi place la nebunie.
Nu scriu pentru tine, nu scriu pentru nimeni. Nu stiu de ce citesc oamenii ce scriu eu (O DATA LA 3 - 6 LUNI), dar nu ii pun eu.
;)


App... am 25 de ani... greu de crezut ca mai sunt adolescenta, iar pubertatea a trecut demult!!! Cat despre vise... sper sa ti se indeplineasca si tie macar jumatate din visele care mi s-au implinit mie... cu siguranta n-ai mai fi atat de acru! poate doar ingamfat.


Chiar o sa iti sterg comentariile daca mai insisti. ;) Blogul meu, regulile mele. Nu intri tu cu bocancii cand vrei si cand nu vrei.
Am inteles ideea => eu penibila, tu Tarzan.

Corvin spunea...

@ Anonim - De fapt eu chiar sper ca este frumoasa, si destepta si linistita din punct de vedere material (bogata suna urat azi). Doar ca mai sper ca fiind toate astea sa fie intr-o zi si linistita si bucuroasa. Nu o cunosc, nici nu o sa o cunosc vreodata, pentru mine, ca si pentru tine de altfel ea nu exista decat prin ceea ce scrie. Este o idee. Mie unul ideea asta mi-ar placea daca nu ar fi uneori atat de paradoxala. Dar poate de aia e interesanta. Habar nu am. In fine, eu zic Anonimule sa ramai Anonim, cu siguranta ceva la Ea te-a atras, forta cu care ai intervenit te da un pic de gol. Pe mine sigur m-a atras ceva, probabil tocmai paradoxul Ei. Dar asta nu e rau, nici pentru tine nici pentru Ea si nici pentru mine. Imi pare rau ca nu pot sa inteleg Universul Ei... pare interesant. Pana la urma timpul petrecut citind-o nu a fost chiar pierdut, chiar daca prea mult timp nu mai este.
Hmmm...25 de ani, ai toata viata inainte, nu pierde timpul totusi, s-ar putea sa fie mai putin decat te-ai astepta, desi iti doresc sa fie exact cat ai nevoie.

Silviu spunea...

Superb blogul, comentariile deasemeni. Admir pasiunea si trairile tale, Josephine, iar cat despre Anonim, nu prea sunt de acord cu tine, deoarece arunci toata "vina" in ograda femeii. Insa EL nu are nici o vina? Stiind ca este insurat, si-a permis sa-si ofere trupul si sufletul altei persoane? Sau oare chiar te-a iubit, Josephine? Ma indoiesc. Daca ar fi facut-o, ar fi luptat din toate puterile, si nu si-ar fi permis sa te piarda. Ar fi renuntat la TOT pentru tine. Dar este doar o parere; viata este foarte complexa, si foarte greu ne intelegem pe noi insine, cu atat mai putin pe altii.

Anonim spunea...

Iar ai inceput sa vorbesti aiurea? Nu m-a atras nimic la ea, Corvin! M-a frustrat ipocrizia ei! In fine... nu mai am chef... fa ce vrei!

Anonim spunea...

Buna. Am gasit din intamplare blogul tau. Sunt administratorul blogului : seductie.blogest :). Imi place mult textul tau, pentru ca spune multe despre trairile unei femei. Imi dai voie sa il postez si sa mentionez ca este dupa blogul tau intr-un material dedicat educarii tinerilor din ziua de azi ? Scrii frumos. Succes in continuare cu blogul. Astept raspunsul tau. Aici sau scrie-mi pe blog la un comentariu. La ultimul material eventual.

Bogdan.

Anonim spunea...

Pot spune ca trec prin aceasi perioada..si stiu cum este. Cunosc sentimentul si stiu cum e sa pari tare la suprafata si in suflet sa plangi.. este cel mai bun remediu acesta de a scrie..
A fost pura coincidenta sa`ti gasesc blogul si sa observ ca nu sunt singura intr`o lume '' de nebuni'' :*.

Anonim spunea...

Se umplu lumea de cu rve.

Cristina spunea...

Am citit cateva postari... ce sa zic, aberatii. Cand suferi si simti atata durere si singura modalitate de eliberare este scrisul, atunci iti cumperi un caiet din ala de la Diverta cu aspect antichizat si iti pui acolo gandurile.. sa te simti macar un soi de Florence Barclay. Si acum sincer, toti suferim din dragoste, daca tot suntem femei puternice, renuntam la ce ne face rau de la bun inceput si ne trece. Si eu sunt foarte ocupata si drept sa-ti spun nu am nici functie de conducere, nici bani multi, ca deh la 25 de ani nu puteam ajunge prea departe "de una singura" , si atunci cand ajung acasa dupa o zi din asta istovitoare nu ma mai gandesc la drame, in primul rand pentru ca nu pot fizic, nu pentru ca nu as fi capabila de profunzime. :)daca te intrebi cum ti-am gasit blogul... imi place melodia :))
Fiind psiholog, ma cam buseste rasul cand aud tot poporul facand psihanaliza. Nu mai analizati atat oameni buni fiecare amanunt al vietii voastre... deocamdata avem o existenta mediocra si de neluat in seama atata timp cat ne pierdem intre doua lumi... intre cine suntem de fapt si cine fabulam ca suntem.

Anonim spunea...

Cristina, te iubesc!

Anonimul original.

Silviu spunea...

Hello, Cristina. M-ai spart cu comment-ul tau. Evident ca trebuia sa apara un psiholog sa ne puna la punct. Pe toti. Si ne mai miram de ce ocolim acele cabinete, chiar daca avem peste 80% din noi probleme... Zau? un caiet diverta? Sincer, mai bine faceai tu asta. Scuze ca ne permitem sa facem psihanaliza; ar trebui sa ne terminam studiile intai. hoops! care studii? Io sunt dulgher, scuza-ma deci din nou ca imi permit sa analizez. Oameni, destine. Apoi, te legi cu o oarecare rautate (citeste invidie) de succesul profesional al autoarei. In concluzie cine este de fapt cu probleme existentiale? think about it...

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

@ Josephine: In primul rand: NU am de gand sa folosesc cuvinte “pompoase” ca sa-mi imbogatesc comentariul (aviz amatoriilor de mai sus).Recunosc. Iti citesc blogul de ceva timp. Scrii foarte frumos. Imbraci cuvintele intr-o forma ce iti dezvaluie mult mister. Si reusesti de fiecare data sa iti expui punctul de vedere. Esti ok. Imi placeai destul de mult. DAR, deja tara asta e infecta de persoane care se prefac ca se invart totul in jurul lor.. Nu ti se pare ca deja e prea mult ? Te “plangi” prea mult de situatia ta. Ai spus ca ai 25 de ani, daca nu ma insel. Uita-te bine in jurul tau.Acum toate coinacele, incepand de la 10 ani sunt asa de “ranite” in dragoste, incat iti vine sa iti iei frumos bagajul si sa te duci cat mai departe de lumea asta. Ar fi cazul sa te maturizezi repede, Nu mai esti o adolescenta cu probleme in ale iubirii. Devii o femeie plina de responsabilitati.
Daca pretinzi ca esti asa desteapta, independenta si cu o situatie materiala buna, de ce nu faci niste schimbari in viata ta ?
Imi pare rau dar trebuie sa ii dau dreptate Anonimului. Poate comentariile lui o sa te puna putin pe ganduri si sa reflectezi asupra situatiei.
Nu iti place cand esti criticata si primesti raspunsuri care nu sunt pe placul tau. De ce continui sa ai blogul vizibil ca sa ti-l vada toata lumea ? Se poate seta si sa il vezi doar tu si sa nu mai primesti niciun comentariu. Aaahh..dar stai ! Tie iti plac comentariile, dar numai cele care sunt pe placul tau, nu ? Si inca odata ii dau dreptate Anonimului.

@ joseph : Cu tine termin repede . Lucrurile reale se refera exact la nevasta/ amanta. De ce iti mai faci o familie daca tot vrei sa inseli ? Iti place enorm ideea de a distruge niste suflete. Nu suport barbatii/femeile care inseala si in secunda urmatoare vin si isi cer cele mai penibile scuze.
P.S Te rog, nu incerca sa-mi zici ca spun lucrurile astea doar pentru ca mi s-au intamplat mie. Nu.

@ Cristina: Ai mare dreptate. O sa fi un psiholog bun.

@ Silviu : Ooopss. Ce meserie ai tu ? Cred ca ar trebuie sa ramai la meseria ta. Stiu ca domnisoara/ doamna de mai sus a cam gresit spunand ca este psiholog, dar ea si- a dat doar cu parerea referitor la conversatia apriga de mai sus, spunand in putine cuvinte, cunostiintele pe care le invata din meseria ei. Tu…….ramai in banca ta.

@ Anonimule : Sau sa iti zic mai repede : “ Titu Maiorescu al blogurilor” . Ai fost mortal cu replica aceea. Dovedesti ca ai mult potential, dar totusi, nu crezi ca te-ai cam coborat putin la nivelul tuturor ? Ai cam intrecut putin masura…Oricum, NU toate femeile sunt la fel.


Cu drag,
Byu

Silviu spunea...

ok, nu am sa te critic, Byu, fiecare are dreptul la opinie. Da, voi ramane la meseria mea, te asigur. Insa in acelasi timp iti confirm faptul ca gresesti in unele privinte: Cristina NU este si nu cred ca va fi un bun psiholog. Si iti spun asta deoarece daca tot dorea sa fie un terapeut (cum se pretinde a fi), ar fi incurajat-o pe autoare in ce priveste blogul sau personal, si nicidecum nu ar fi indemnat-o sa-si arunce frustrarea pe un caiet diverta. Cand avem probleme, in general este recomandat sa le faci publice, si nicidecum sa te inchizi in carapacea ta si a jurnalului tau intim (fie el si un caiet diverta) Apoi, in postul sau (cristina), mai mult vorbeste de problemele ei (specifica varsta proprie, se simte foarte obosita, etc...), tot comment-ul sau fiind de fapt DOAR o comparatie intre autoare si ea, de parca TOATA LUMEA s-ar invarti in jurul ei (Cristina) si totul este comparabil cu EA. Dupa parerea mea umila, acest blog in sine este o terapie, deoarece sub protectia anonimatului autoarea isi descarca gandurile libera si fara constrangeri, si, mai ales, consulta parerile altora. Cristina (ca si majoritatea psihologilor), are probleme - cum poate avem cu totii, si sfatul meu pentru ea ar fi tocmai acela de a-si deschide un blog anonim. Si sa nu fie rautacioasa cu noi, cei "mediocri". Si mai ales, sa nu uite ca cea mai necunoscuta dintre stiinte este chiar psihologia...

Mihnea spunea...

Disputa dintre anonimul original si josephine ar fi mai interesanta decat blogul in sine DACA anonimul ar fi putut sa-si exprime ideile fara atata inversunare, fara aceasta ura pe care nu o inteleg (si nici nu ne-o explica in mod credibil), fara aceste ironi usturatoare si fara jigniri. Sa-ti folosesti inteligenta pentru a nascoci insulte "rafinate" mi se pare risipa inutila. In final nu faci decat sa-ti insulti propria inteligenta.... parerea mea. In plus regret ca nu am putut citi posturile pe care josephine le-a sters (pe care o admir pentru faptul ca nu le-a sters pe toate : asta denota siguranta, curajul de a infrunta intelectual un adversar inteligent si pe alocuri agresiv si toleranta). Am descoperit blogul acesta in urma cu 1 an, am petrecut 1 saptamana sa-l citesc de la un capat la altul si am decis dupa aceea ca nu ma prea intereseaza nici subiectul, nici personajele. Nu am uitat insa acest blog si din cand in cand il caut sa vad daca tu, josephine ti-ai gasit linistea. Cand ti-o va gasi nu vei mai scrie. Poate nu ti-am inteles eu postarile sau poate la un an dupa ce le-am citit am ajuns sa incurc povestile, dar "fraierii" despre care scri parca erau vreo 3 dintre care 2 insurati. Nu prea inteleg de ce te indragostesti de barbati insurati, dar ma rog, dragostea-i oarba. Pe tine nu te comdamn pentru ca tu esti libera. Personajul negativ este, in viziunea mea, barbatul insurat pe care-l iubesti (si amicul joseph si orice sot/sotie adulter/a), dar doar daca nu-si marturiseste pasii gresiti persoanei cu care este casatorit/a. Aici vad eu ipocrizia care-l revolta pe anonoim si cu care de altel chiar simpatizez deoarece impartasim acelasi sentiment, provocat insa de personaje diferite. Cand ii marturisesti sotului/sotiei ca ai inselat iti asumi raspunderea pentru faptele tale si ii dai celuilalt prilejul sa te ierte sau sa-si caute fericirea in alta parte. In fond si cel inselat are o singura viata, la fel ca noi toti, si merita si el sa stie ca omul langa care sta nu este cel ce pare a fi.

Bubu spunea...

pfff...cat de mult ma regasesc atat de mult in povestea ta... numai ca eu sunt idotul de care povestesti. Dar na... barbatii intotdeauna se maturizeaza mai greu!

Izabelle spunea...

Dne....ai avut ceva de munca..mi se intampla si mie dar chiar ignor :))

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8EzQtLqX11E

Anonim spunea...

eu sunt fraierul care a iubit si care a fost iubit, desi eram casatorit si aproape tatic..
eu sunt fraierul care n-a reusit sa respire fara ea..
eu sunt fraierul care pleca in fiecare seara ”acasa” si lasa in urma o mare de lacrimi..
eu sunt fraierul care in ziua in care i s-au nascut copiii, i-a spus ei TE IUBESC! si a iubit-o in continuare in fiecare zi..
eu sunt fraierul care a plecat..
eu sunt fraierul care a iubit-o si in ziua in care ea a plecat, si in fiecare zi dupa aia..
eu sunt fum si ceata..
si doare asa de tare sa fii ”fraierul”..

Nyx spunea...

Josephine te rog sa continui sa scrii,demonstreaza ca esti asa cum spui,indiferenta cu fraierii gen Anonim si destul de sigura pe tine!Am dat din pura intamplare de blog-ul tau si m-a prins imediat nu povestea in sine ci modul tau de a scrie,sti fantastica serios,nu scrii frumos pur si simplu profund reusesti sa redai totul cat se poate de real!Te rog eu si multi altii sa scrii mai des,dumireste-ne si spune-ne ce s-a intamplat mai exact ai incercat sa-l parasesti,ai reusit,el ce a facut acum cum te mai simti daca crezi ca simti si vrei sa ne bucuri incontinuare cu minunatele tale postari!
@Anonim:ai un stil de a jigni si o doza de cinisma exagerata,mai bine te calmezi,nu schimbi pe nimeni prin ceea ce faci din cotra tu te hranesti din supararile altora esti atat de frustrat si de suparat pe tot incat simti nevoia ca un dragut ce esti sa scarbesti pe toti cu al tau caracter de 0 barat ca om,persoana!
Josephine mult succes in viata si sper sa ne ti la curent,cat mai des
Numai bine tuturor

Anonim spunea...

Animalx Doar tu si eu,e scrisa pt voi melodia asta

Silviu spunea...

@Anonim
Crede-ma ca n-am ascultat nici o piesa pana la capat din repertoriul "AnimalX", si nici nu o voi face vreodata, indiferent cine mi-ar recomanda (si mai ales tu...) Eu iti recomand un Mozart, cu siguranta te-ar ajuta in suprimarea angoaselor care-ti macina mintea. Sa auzim de bine!

Anonim spunea...

Nu sunt Anonim nebunu:)) si melodia era pt Josephine..sper ca macar ea sa o asculte,se va regasi in toate cuvintele:*

Anonim spunea...

@Joseph stii ce nu inteleg eu,daca o iubesti atat de mult de ce nu faci nimic sa fii cu ea,din ce ai scris am inteles ca te-ai mutat fara sa ii spui etc pai cand iubesti pe cineva faci ceva sa fi cu acea persoana,nu poti face nimic ca sa fi cu ea o lasi in pace nici macar nu te apropii de ea ca sa eviti suferinta pt amandoi!Exact cum ai spus si tu..o iubeti dar alegi altceva!E pacat,chiar esti obligat e chiar imposibil sa renunti ca o casnicie dar sa fi cu perosoana iubita?!inseamna ca iti iubesti sotia din moment ce nu poti renunta la ea ca sa fi cu ''Josephina'' ta si mai inseamna ca ti-ai batut joc de ''Josephina'' ta facandu-i atata rau,o iubesti dar o parasesti,o iubesti dar nu faci nimic sa fi cu ea sa fie fericita sa fi tu fericit,decat o viata in suferinta mai bine pui punct si alegi strada care te face fericit!Pun pariu ca nici tu nici sotia nu sunteti fericiti si nici ea iubita ta ''josephina''pt ce pt ca nu poti renunta din principiu,sa fim seriosi daca vne cineva sa imi zica ca gresesc sa se duca naibii,cu ipocrizia lor,frate nu ii poti dicta inimii nu poti face rau tuturor pt niste principii,mai bine te caci pe ele de principii dar faci bine sotiei ca o eliberezi si nu o mai inseli cu gandul si inima,iubitei ''Josephinei'' ca nu o mai faci sa sufere si tie in primu rand ca alegi fericirea nu te mai minti singur!Ipocriti sunt cei care se ascund dupa un act si nu au curajul sa isi refaca viata sa aleaga iubirea nu cei care aleg sa faca ce simt,scutind pe multi de minciuni si rau!
@Josephina ai stiu de la inceput ca asta va urma,la inceput era doar clipa,dupa a aparut iubirea,nu fi fraiera sa renunti la el ce naiba il iubesti te iubeste ce vrei mai mult,vrei pe unu care sa il ai mereu langa tine si care sa nu te iubeasca sau sa te paraseasca?!Uneori ceea ce este pt noi,ceea ce ne este sortit pare pe jumatate sau imposibil,interzis dar nu este asa!Ramai dom'le cu el si gata de ce iti faci atata rau,te zbuciumi atat pt nimic,cine stie faci un infarct si mori nemaritata:))traieste clipa fi fericita din moment ce nu ii faci rau nici lui,nimanui nu e gresit cine zice ca e gresit e un mincinos imputit!Numai oamenii ipocriti cu ei si cu restu fac ceea ce zic altii ca e just!Fiti sinceri cu voi faceti ce simtiti nu ce trebuie facut ca asa zic altii si abia atunci veti fi onesti,prin voi si cu restu persoanelor!
@Anonim(cel rau) Du-te si comenteaza in alta parte ca faci egrasie la mansarda esti un gunoi de om serios,genu de om infect pe care nu l-am suportat never,esti un 0 barat cauti multumirea suparand si jignind pe altii,din moment ce nu ai parte de ea in jalnica-ti viata
PS:sper sa nu-mi stergi comm-ul
Pace all

AndreEA spunea...

Ti-am citit blogul din curiozitatea de a afla cati ani ai, cum ai reusit sa te indragostesti fix de un barbat insurat si pentru ca ai un mod captivant de a scrie ..
Inca ai timp sa gasesti pe altcineva .. daca chiar ti-ai dori, ai bani, esti frumoasa, inteligenta esti .. dar ratiunea nu iti este mai puternica decat sentimentele .. si barbati sunt de tot felul.
El daca chiar ar fi fost un barbat adevarat, o persoana cu bunul simt ar fi parasit-o pe sotia lui. Poate avea grija de copii si asa, le va trimite niste bani ca ma indoiesc ca printre amante isi mai face timp si de educatia lor. Ma si intreb ce fel de educatie le ofera, ce masca poarta in familie si ce masca poarta cu tine ?
Si poate vrei si tu o viata demna, sa nu ai parte de reprosuri mai tarziu ca ai distrus o casnicie, chiar daca lucrurile nu erau ok dinainte sa apari tu.
Ai resursele necesare cat sa il poti uita .. daca chiar ai vrea asta .. si gandeste-te daca l-ai mai iubi peste 15-20 de ani .. asa cum il iubesti acum .. cand tu vei fi pe la 40 de ani si el pe la 60 ..

josephine spunea...

Draga mea,

Nu are sens sa iti bati capul si sa cauti raspunsuri pe care nici cei implicati nu le au gasit. sunt lucruri de neinteles dar Dumnezeu stie de ce ti le scoate in cale. la fel cum tot El mi a dat minte sa fiu impacata cu mine si sa plec.
nu il jigni, nu il cunosti. este un tata extraordinar, asa cum oricine si ar dori. este un sot bun pentru ca ei nu i a lipsit nimic niciodata si nu ii va lipsi nici de acum inainte. este un amant bun pt ca asa a fost sa fie. Gresit. imoral. dureros. dar daca eu nu ma mai intreb de ce... Si daca eu nu mai caut motive... tu de ce o faci ?!?

Copiii lui sunt extraordinari. Au o educatie f buna, primita de la ambii parinti. Iar atunci cand nu este plecat, putinul timp liber il petrece cu ei.


nu mai cautati sa intelegeti.... Eu am dormit in acelasi pat cu el si n am inteles... si nici n o sa o fac vreodata!

Anonim spunea...

Trecut: "Te-am iubit fraiere!"
Prezent: "Ce viata crunta"
Viitor: "Ce sfarsit fericit!"

Iubita si singura
Alt anonim

Anonim spunea...

lumea stie ca ai fost o swingarita convinsa?????sunt curios...

Drumetul spunea...

Ti-am citit suficiente texte. Inclusiv autodescrierea. Cei pe care ia-i iubit nu sint fraieri. Nu. Nu sint unul dintre ei. (Ce bine!) Dar sincer, si fara obida in glas (poate doar cu putina parere de rau) iti cunosc tipul. Esti femeia care simte iubirea cu tot trupul, care vibreaza la fiecare sarutare, care se daruieste pasiunii intr-un fel in care nici poetii n-au mai pomenit. Si-n acelasi timp ai pretentia ca asta te face sa fii mereu imaculata. Nu e asa. Imi inchipui ce minunat trebuie sa fie a avea drept iubita/soata/partenera pe cineva asa cum esti tu. Pe de alta parte lucrul asta te face o persoana extrem de volatila emotional. Nu la nivelul iubirii ci la nivelul unei logici emotionale cu care reusesti a-ti explica tie insuti perfect toate comportamentele tale deviante. In post-ul precedent ne prezentai cum ti-ai parasit iubitul brusc (nu stiu cum e, dar stiu cum e sa fii in cealalta parte si crede-ma, desi societatea nu vorbeste, barbatii simt durerea mult mai tare ca femeile; eu am amutit literalmente 2 zile; ) si cum tot tu esti victima si cum esti indreptatita sa dai cu piciorul in tot ce ati avut primind in pat pe altcineva care si-a adus si "cuiul" ca sa te faca sa uiti. Pun pariu ca esti o femeie tare frumoasa. Sint convins de asemenea ca ai o inteligenta peste media - fapt care te face sa fii si mai atragatoare decit ai fi mizind doar pe fizic. Dar emotional vorbind esti o fetita. Chestia asta te face sa fii foarte periculoasa pentru barbati. Poti distruge (literalmente) orice barbat pe care pui ochii. Nu stiu de scriu asta. Poate fiindca am fost distrus la rindul meu de o colega de-a ta de specie. M-am regasit pe mine in cele din urma - dar nu mai sint cel ce am fost. Cum spui tu - mi-a pierit stralucirea din ochi. Numai bine.

Anonim spunea...

Ce mai faci?

Anonim spunea...

uite ANONIM ORIGINALUL (certaretul si criticatorul) fiecare are dreptul sa posteze pe internet ce vrea !! Nu te priveste pe tine iar daca nu iti plac cuvintele deosebite pe care le´a scris...atunci nu citii!!!;) si nu mai comenta draga!! nu cred ca esti in masura...da na...in fineh nu are rost:-j !!

Anonim spunea...

MI-E DOR SA POSTEZI....

Rosalia spunea...

si tu ai plecat?

Anonim spunea...

GIA:uite raspunsul pe care eu l-as da:Si te intrebi de ce am plecat? Poate ai intelege raspunsul daca te-ai intreba de ce am venit....

florin andrei spunea...

nu am eu foarte mult timp, imi pare rau, dar am pus blogul tau la marcaje. e cumva ceva de genul 'memoriile unei iubiri pierdute'? daca da, foarte interesant, insa as vrea sa imi mai dai cateva detalii.
oricum, n-am citit decat cateva cuvinte si pot spune ca imi place. continui mai tarziu.

Ana spunea...

Nici eu nu inteleg de ce ne mai cauta dupa ce intr-o cearta se arunca anumite cuvinte care dor si ne fac sa renuntam la o relatie care poate ca ne-a consumat pana la ultima celula din corp

Anonim spunea...

Vreau sa apreciez usurinta in punerea pe hartie a sentimentelor si sper ca blogul sa fie o fictiune fie ea si de.... dragoste.
Dar daca nu este ....fiecare isi traieste viata asa cum crede de cuvinta. Unii vor totul, alti se multumesc cu firimiturile ramase de la mesele altora.
Mi-ar placea sa te regasesc si in postura de sotie frumoasa si desteapta care isi scrie sentimentele pentru un sot indragostit de altcineva; eventual pe un blog intitulat "te iubesc, fraiere!" Cred ca ai scrie la fel de frumos.

Geo spunea...

Punct ochit, punct lovit de la ultimul anonim. Succes!

Lorelei Li spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=1w3mCenhqoU&feature=related

mie mi-a placut :)

Cireshica spunea...

mie imi place tot ce scrii, citesc si astept cu nerabdare noi scrieri. parerea mea este sa setezi functia care iti permite sa publici doar comentariile pe care doresti sa le afisezi si sa nu mai lasi pe oricine sa intre cu bocancii in viata ta. cui nu-i place sa nu citeasca, nu-i obliga nimeni. tu continua sa scrii ce simti atunci cand simti ca ceva trebuie scris. mult succes!!

Cătă. spunea...

Scrii superb. Descrii sentimentele aşa cum puţin pot. Felicitări!

Anonim spunea...

Nu ai destramat nicio familie?Asta pentru ca EA oficiala,langa care el se pune in pat noaptea nu stie!!!Nu ma intereseaza cat esti de puternica si cate valori materiale ai,din moment ce habar nu ai ce inseamna valorile morale...Si voi toti o aplaudati pentru prostia ei,ce "caracter" puternic are ea...Doamne iarta-ma,sunt atatia barbati in lumea asta,si voi "victimelor",saracile de voi...numai de cei insurati aveti parte!Doamne da' cum de va puteti injosi asa?Sa va lasati folosite in asa hal,ca asta sunteti folosite...Voi nu sunteti nimic mai mult decat "rotile ajutatoare" de la bicicleta...care dupa un an oricum le arunci!!!V-ati aruncat demnitatea pe geam...Sper doar ca intr-o zi sa v-o intoarca cineva in aceeasi masura.Sa fiti si voi "nevasta neinteleasa"...Draga mea,pe cat esti de puternica pe atat esti de naiva.

Anonim spunea...

J. ai devenit un clasic.. in viata! Deja altii te copiaza fara ghilimele :) http://soseauataspreinfinit.blogspot.ro/2012/08/te-priveam-inghetata.html

issi spunea...

Acest comentariu este adresat persoanei anonime care a confundat spatiul acesta cu oala cu ciorba pe care o administreaza in fiecare zi sotului ei.
Draga "anonim" nu ne intereseaza parerea ta vis a vis de subiect! oricum esti pe margine, (app, tu nu observi?)
cu privire la ceea ce te chinui sa ne explici, cred ca esti cam ipocrita si spun asta deoarece reciti reguli si te ghidezi dupa tiparele lui mama mare fara sa vezi in profunzime.
Nu-i pune nimeni pe saracii baieti sa-si ia neveste daca le place sa iubeasca in stanga si-n dreapta. Dar ai si tu dreptate, pt ca probabil cunost stilul nevestelor care fac afacerea vietii dupa ce pun mana pe cate un fraier...si cand fraierul se trezeste, este deja insurat cu una cu care n-a vrut decat sa se puna noaptea in pat:)
Sa stii scumpo, ca fetele astea care sunt doar rotile ajutatoare de la bicicleta, intretin relatiile unor fustangiu jalnici insurati cu niste frustrate grase, nevropate, etc. Fetele astea duc in spate ditamai casniciile, care exista doar in acte, iar vitele care le cauta pe ele( ca nu se duc ele peste ei si peste neveste acasa), habar n-au de ce le cauta. Dar pot sa-ti spun tot eu: pt ca pt majoritatea lor apreciaza casniciile cam cat apreciezi tu spalatorul meu de vase. Asa, raspunsul asta ar trebui sa te puna pe ganduri, pt ca tu nu te adresezi cui trebuie. Nu cu femeile trebuie sa lupti daca ai de dus o lupta, ci cu nevinovatii astia care incurca nu-sh cate femei deodata...doar asa ca nu sunt ei copti la momentul cand i-a dus valul in fatza Altarului...si mai vor sa mai copilareasca putin si dupa.
Ia-te de ei, daca tu crezi ca asta este o cauza pt care sa lupti, dar pls, nu-ti consuma energia inutil facand pe lupul moralist cu fata asta care din punctul meu dvd nu are decat vina de a se fi indragostit de un bou, cum se intampla de cand lumea.
Cum spuneam,nu esti in locul potrivit, sper sa intelegi ca esti patetica si vreau s-o citesc pe ea cand intru aici nu pe tine.

Anonim spunea...

Anonim original, unde esti? Nu ma intreba de ce fac asta, dar mi-ar placea sa iti adresez o intrebare: crezi ca un barbat poate iubi doua femei cu aceeasi intensitate in acelasi timp? Ma aflu in aceasta situatie, sunt una dintre "cele doua", iar el pare atat de sincer, incat imi petrec noptile despicand firul in patru si digerand vorbele lui. Nu stiu ce sa cred, ma indepartez pe zi ce trece de el, dar de renuntat, nu pot... La inceputul comentariului, ma gandeam sa nu mentionez, dar acum nu vad rostul; am 16 ani, dar "baiat","fata" mi se pareau cuvinte cam puerile pentru subiectul acesta. Si poate am exagerat si cu verbul- a iubi. Desi el asta imi spune, eu refuz sa cred in totalitate. I-am explicat de n ori ca nu ma iubeste, ca eu cred ca iubirea este mai presus de o atractie a adolescentei si presupune sentimente ceva mai profunde. Si la sfarsitul comentariului, incep sa cred ca tot ce am scris sunt niste baliverne, ca povestea mea e de-a dreptul stupida si mai bine o lasam balta demult. Dar, vezi tu, cum nu ma cunosti si nu te cunosc, nu pierd nimic daca iti cer parerea. Imi place cum gandesti.

FelixSima spunea...

Nu cred ca se pune problema de iubire la varsta voastra, desi e clar ca nu e de neglijat ceea ce simti acum. De regula experientele pe care le traiesti in perioada adolescentei te definesc pt tot restul vietii. Vei invata multe dupa ce aceasta idila adolescentina se va termina. Vei invata multe despre tine in primul rand! Te asigur ca va veni ziua(daca nu cumva a venit deja, tinand cont ca raspund dupa mai bine de o luna de la data postarii comentariului tau) cand te vei amuza gandindu-te la sentimentele pe care le traiesti acum. Despre el ce sa iti spun? Probabil ca iti e apropiat ca varsta si n-are nici el prea multe in cap. Nu vreau sa te dezamagesc, dar nu te uita prea mult in gura lui. Baietii adolescenti de regula au un singur lucru in cap (nu trebuie sa ii judeci pt asta, e pur si simplu o perioada foarte activa dpdv hormonal), deci nu te poti baza prea mult pe ceea ce spune el, mai ales daca sustine ca "iubeste" 2 femei... N-am crezut si nici nu o sa cred vreodata ca e posibil sa iubesti 2 oameni in acelasi timp. Incearca sa te analizezi bine, e f probabil sa ajungi la concluzia ca te atrage tocmai din cauza faptului ca e inaccesibil. Despre atractia fructului interzis se vorbeste inca din Biblie si e o trasatura fundamentala a noastra. Cu totii am trecut candva prin ce treci tu acum. Toti am simtit la un moment dat ca el/ea e UNIC(A) si de neinlocuit, pana cand ne-am dat seama ca asta simtim de fiecare data cand ne indragostim. Tu invata sa ai mai multa incredere in tine! Baliverne sunt doar daca decizi tu ca sunt baliverne, iar povestea ta nu e stupida, e povestea prin care toti trecem la un moment dat. De regula dupa povestea asta incepem sa ne trezim la realitate si sa ne punem intrebari. Deci sa-ti para bine ca se intampla chiar daca vei fi nefericita o perioada. Uita-te la cei din jurul tau care inca nu au experimentat asa ceva, sa vezi cat de putin gandesc la ce se intampla in jur si cat de putine intrebari isi pun.

PS: Multi adolescenti (si mai ales adolescente), reusesc sa treaca mai usor peste momente de genul asta prin lectura. E varsta la care e f important sa visezi si lectura iti va stimula imaginatia in sensul asta (mai ales romanele de dragoste, daca iti plac :) ), deci CITESTE, CITESTE, CITESTE acum si nu numai!

Anonimul "original"

josephine spunea...

Esti obositor.
Cred ca e usor de dibuit ca am in jur de 26 de ani si mi-am impus cand aveam vreo 7 ani sa citesc o carte pe luna. Atunci cand am facut pactul, nu duceam mai mult de atat. Am citit mult, citesc in continuare in special in avion, ca deh ce altceva sa fac?!. Mersi de sfat, il ofer si eu adesea gainilor fara creier de 15 ani care habar n-au pe ce planeta traiesc. Dar nu ma mira, sunt o gaina fara creier pentru tine, stim asta.

L-ai facut adolescent pe raposatul?! Ar vrea el! crede-ma! Are 39 de ani. Au trecut 20 de ani peste adolescentul din el.


O sa razi, dar acum ceva timp eram f inversunata impotriva relatiilor de genul asteia. Dupa o discutie cu o prietena care avea o rel cu un barbat insurat, ma dadeam de ceasul mortii ca asa ceva nu mi s-ar putea intampla in veci. Si na poftim. Nu stiu ce te agiti tu atat, daca nu ma agit nici macar eu. Mi-am meritat-o, mi-am primit-o, am luat-o ca atare. Incearca si tu sa ma iei ca atare si sa vezi ce al dracului de bine e.
Apropo, ea e aia care spera si vrea ca el sa isi lase nevasta pt ea, cea care crede aberatia asta si cea care isi doreste asta cu maxima ardoare. Pe mine m a socat atunci si ma socheaza cu atat mai mult acum. Pentru oricum m-ai face tu, n-as fi mers pana acolo. Drept ca nici n-am facut-o.


Nu imi lipseste increderea in mine, pe asta ai interpretat-o gresit. Dar imi lipseste cu desavarsire si ii simt lipsa in cel mai acut mod posibil, increderea in oameni. M-am indragostit de el, pentru ca imi inspira incredere, nu pentru ca era interzis. M-am indragostit PENTRU CA increderea era punctul lui forte, IN CIUDA FAPTULUI ca era total inaccesibil.

Stiu ca vrem ce nu putem avea bla bla bla bla poate 1% venea de acolo, dar era 1% ala de il puteam controla.


Serios, ma obosesti. Uraste-ma fa ce vrei tu. Dar nu ma mai jigni si nu il mai jigni nici pe el. Lasa-ne asa, cum suntem noi. Doi pacatosi.

Noua dragostea/prostia ne trece, aproape ca ne-a trecut.... dar tie rautatea si inversunarea... o sa iti treaca vreodata?!

FelixSima spunea...

Nu inteleg care e problema ta... In primul rand, ca sa stabilim o chestie, eu nu te-am facut niciodata proasta, nu am considerat niciodata ca n-ai creier, nu am facut nicio aluzie la inteligenta sau cultura ta! Am spus intotdeauna ca esti IPOCRITA! Si raspunsul tau, dovedeste in ce hal esti de ipocrita! Te crezi mai buna decat prietena ta ca nu ai vrut sa-si paraseasca familia... meriti un premiu Nobel! :)) Asa si ca nu ma abat de la raspunsul esential, COMENTARIUL DE AICI, NU ITI ESTE ADRESAT! CITESTE ANTEPENULTIMUL COMENTARIU SI O SA INTELEGI. Of...

daleaflor spunea...

izabelle ai o sensibilitate care doare....

Anonim spunea...

Ţin să te sustin…el însurat-din start premiza e greşită!

Anonim spunea...

Faci parte din femeile care sunt atat de egoiste si de pline de ele ca nu incapi pe suprafata pamantului iar orgoliul din tine dicteaza totul in viata ta .Imi pare foarte rau dar femeile de genul tau o merita cu varf si indesat . Problema in cazul partenerului este simplul fapt ca ajunge sa iubeasca o fiinta care defapt nu este capabila decat sa se iubeasca pe sine insasi si care e intr-atat de las si de fricos incat sa nu isi deschida niciodata inima de frica sa nu cumva sa fie ranit/ranita . Nu stiti sa apreciati si nu va mai multumeste nimic .O persoana care cere si insista intr-o relatie in care dupa ce tu incepi sa ii aduci flori si incerci sa ii arati ca pot sa existe si oameni care dau doi bani pe ceea ce ea/el inseamna ,arata fata aceea falsa de parca i-ar pasa dar defapt deja si-a dat seama ca nu prea o incalzeste nimic pentru ca defapt nu este capabil nici sa aprecieze nici sa iubeasca ,acea persoana si-o merita cu varf si indesat .Si de aceea la 25-30 de ani inca tot nu e sigura de nimic , nu stie ce vrea si asa mai departe .Nu imi este frica sa fiu dur ,in sensul ca , daca vad si imi dau seama ca am asa ceva langa mine, pentru ca SIMTI nu numai ca observi ca nu esti apreciat (nu imi trebuie statuie ,un simplu gest simplu de a se uita in ochii mei sa imi spuna multumesc odata la 10 ale mele e de ajuns) e un ADIO mare si clar pentru ca sunt altii/altele care te vad si apreciaza cat lupti pentru ca totul sa fie cat se poate omeneste bine .

Anonim spunea...

Mi-a sarit in ochi titlul blogului tau in timp ce cautam pe internet. Imi place felul in care te exprimi si trebuie sa recunosc ca ma regasesc in vorbele tale, chiar daca intamplarile nu sunt asemanatoare. Sper ca nu te speri daca iti "fur" o mica parte din ce ai scris tu..cea in care ma regasesc in acest moment dificil.

Anonim spunea...


Numele meu este cendy de USA.I nu
a crezut în Spell sau Magics până când am întâlnit acest
rolă special vraja numit Dr. ADODO.The
femeie pe care am vrut să se căsătorească cu mine lăsat două luni
la ceremonia noastră de plivit și viața mea a fost
susul down.she a fost cu mine de 3 ani
și eu chiar iubesc atât de mult .. ma părăsit pentru
un alt bărbat cu nici un motiv .. atunci când am sunat
ea nu a luat apelurile mele și ea
Nu vreau să mă vadă în jurul ei ... așa, când am
a spus omul care ma ajutat happened.he
pentru a face unele lecturi, și după lecturi
el a făcut-mi dau seama că celălalt bărbat
a făcut unele vraja pe soția mea și că
este motivul pentru care mi-a lasat .. mi-a spus că
mă va ajuta să o vrajă să-i aducă
back.At început am fost sceptic, dar eu doar le-a dat
o încercare ... in 2 zile, ma sunat ea și
a venit la mine mi cer scuze .. Nu pot sa cred
poate veni vreodată înapoi la mine din nou, dar acum i
Sunt fericit că sa întors și suntem căsătoriți
acum și trăim ca o familie fericită .. Am
postarea asta la forum, dacă cineva avea nevoie de
ajutorul acestui man.Can-l contacteze
prin această adresă de e-mail [icandspelltemple@gmail.com]
VĂ MULȚUMESC






Anonim spunea...

Ti-am gasit intamplator , sau poate nu, blogul. Traiesc acum, exact acelasi sentiment. Ca tot ce a am trait a fost o minciuna! Ca nu mai sunt cine am fost, ca am iubit o iluzie, ca nu mai stiu cine este el... ca nu-l cunosc. De fapt, trebuie sa incep prin a face cunostinta cu mine insami, pentu ca nu ma "cunosc" asa, cum m-a transformat el...E dureros sa-ti fie ravasite asa, sufletul si mintea....

Anonim spunea...

E greu sa alegi intre ratiune si instinct. "Indragosteala" trece iar dupa un timp ne intoarcem la ratiune si ies la suprafata ranile, raman in urma blogurile, scrisorile si cam atat ... Anestezia dispare ... si ne trezim plangand ...

Ai parinti inca impreuna? Inca se iubesc si sunt fericiti? Intreaba-i care e secretul lor si mai mult ca sigur iti vor spune ceva de genul "dragoste si ratiune"

Din pacate suntem cam multi care credem doar in dragoste ...

Anonim spunea...

Ai foarte mare dreptate. Imi place ce-i spui acestei persoane meschine care traieste cu impresia ca este perfecta si i se cuvine orice. E socant cata lume o sustine si cate sunt in situatia ei. Cat despre moralitatea acestor postari , numai de rau . Inteleg o prostituata de pe centura care o face pentru bani dar nu pot sa o inteleg pe aceasta mironosita "educata si citita" dar care o face pentru orgoliul ei personal. Ba chiar mi- e mila de ea ca si-a ratat caracterul si implicit viata desi a avut o copilarie nefericita , cu un tata care i- a inselat mama. Chiar nu i- o fi rusine de mama ei ? Macar atat. Ah, ce mi-ar placea s- o intalnesc si s-o tratez asa cum merita !

Unknown spunea...

Multumesc josephine!
Iti multumesc, cu nodul acela fierbinte si greu in gat, din adancul sufletului !

Nu poate fi doar un text scris de un condei bun. Trebuiesc TRAITE asemenea sentimente ca sa poti pune pe hartie literele in ordinea asta.

Ai amestecat aici doua femei care au facut sa simt arsura din capul pieptului. Durerea operatiei fara anestezic.
Pe prima am iubit-o dar a trebuit sa plece. Eram casatorit.
Pe a doua o iubesc dar… trebuie sa plec eu. Este casatorita.
Nota de plata vine oricum….
Intre timp am avut 10 ani o casnicie FERICITA, dar am fost aruncat la gunoi.
Intre cele doua nu am “calcat pe alaturi”.

Multumesc josephine. Ai condensat in text 13 ani de viata cu toate personajele.
Tot textul. De la A fost odata…, Nota de plata, Am plecat, Camasa, Introspectia pana Printre nebuni.

Imi este teama ca voi innebuni si voi face lumea sa sufere din cauza mea.
(…am adaptat la mine…)

P.S.
Pentru cea care semneaza “sotia fostului fraier”:
Nu ai invins!
Ai intors la tine ceva incomplet.
Te va iubi si veti trai fericiti. Dar un ciob va lipsi. Va lipsi ACEA iubire.

Fraierul de mine…
Multumesc josephine…”fraier” din varful condeiului tau muiat in sentimente, e chiar o lauda!

Anonim spunea...

Ia uite la ele ... voi adevaratele femei cinstite si corecte unde erati ... parasutelor.

Kness spunea...

Viata mea este înapoi! După 8 ani de căsătorie, soţul meu m-a lăsat şi mi-a lăsat cu trei copiii noştri. Am simtit ca viata mea a fost cale de a termina, şi a fost în scădere în afară. Am contactat mare MUTABA iubi vraja şi după ce am explicat problema mea, în doar 24 oră sotul meu s-a întors la noi şi arată mine şi copiii mei mult iubesc şi -mi cer scuze pentru toate durerea el au aduce familia. Am rezolvat problemele noastre, iar noi suntem chiar mai fericit mai mult decât oricând înainte de mare MUTABA sunt mai bune vraja rolă. Apreciez vraja iubirii vă exprimate pentru mine de a intoarce omul la viata mea va păstra schimbul de mai multe mărturii oamenilor despre munca ta bună. Vă mulţumim din nou mare MUTABA. Puteţi contacta, de asemenea, mare MUTABA prin adresa de e-mail: alte greatmutaba@yahoo.com în cazul sunteţi în orice problemă puteţi contacta acest om pentru ajutor el este mereu acolo în Templul său pentru a vă ajuta să rezolva problema de Contact E-mail este: greatmutaba@yahoo.com contactaţi astăzi-l prin acest E-mail Adresa: AS său puterile sunt SO puternic şi foarte eficiente şi a nu rău efect în schimb l au A foarte bun rezultatul după turnare vraja de greatmutaba@yahoo.com.

Alexandra spunea...

Acest blog este despre iubire. Nu comentez iubirea nimanui, cu totii am trait-o in diverse forme. Trist este sa nu intelegi ce este iubirea. Am citit cat mi-a permis rabdarea,nu as fii adaugat nimic, dar dincolo de ideea principala a acestui blog, indiferent ca place sau nu cititorilor, exista ceva in comentariile ce au urmat, care mi-a zgariat retina, mi-a facut jugulara sa pulseze si intr-o furie prosteasca m-a facut sa te injur, anonimule, si sa doresc chestii mici dar malefice: Sa-ti puta buricul! Nu ma privesc problemele tale de ordin psihologic, mi se desira puloverul de drama care te impinge sa fii un om urat in loc sa te bucuri de viata in fel si chip. Esti unul, undeva, candva, inchid telefonul si am uitat ca existi. Problema-i alta: sexismul tau. Indiferent de drama ta indiana de care nu imi pasa, descopar ca sexismul tau exista exact in forma aceea intalnita in societatea noastra. Cum s-ar spune, dpdv ideologic, nu esti mai mult decat gloata mioritica, felicitari ca le umplii randurile, ai devenit ce iti doreai: un jalnic anonim. Bine ca o iubesti pe Cristina, tot femeie, din categoria oximoronului femeie puternica. Linge-i bitii pe blogul amantei detestabile, dar este tot scarbescul oximoron femeie puternica. Tu cand declari ca nu exista ideea de femeie puternica te gandesti macar la mama ta? La faptul ca esti jumatate dintr-o femeie si jumatate dintr-un barbat? Tot discursul tau este sexist (misogin ar insemna sa le urasti, tu doar le consideri inferioare omului - in mintea ta omul e defectiv de feminin dupa cum te exprimi- iar asta in ciuda faptului ca educatia ta inseamna ca o neoama te-a crescut si educat, o alta neoama t-a invatat sa memorezi si te-a educat, o alta te-a invatat sa scrii, alte cateva te-au iubit, pentru ca tu astazi sa ajungi OMUL care esti).Cand vorbesti despre ceea ce detesti la ceilalti de fapt vorbesti despre defectele pe care le ai si nu ti le accepti. Desconsideri femeia ca e slaba? Gandeste-te ca femeile au facut performanta in domenii pe care poate tu nu ai indrazni sa le incerci macar. E dovedit stiintific faptul ca puterea si performanta nu are gen, are doar interes, motivatie, ambitie, munca, pasiune. Un mare huo cetatenesc draga sexistule anonim pentru faptul ca ingrosi randurile unei societati sexiste in care femeia este unica blamata pt orice problema amoroasa. El e insurat dar ei trebuie sa ii fie rusine? Mais pardon?? Saracutul, l-a corupt, era minor, nevaccinat, incapabil, in imposibilitatea de a se apara de mrejele neoamei? Sa-i sugi tocul de admiratie, femeia aceasta are mai multa viata, pasiune si iubire in venele ei decat ai tu, indiferent cum isi "canta" iubirea si suferinta, sunt traite, asumate! Nu plange pentru ce n-a avut curaj sa traiasca, ci pentru ce a suferit traind. Si apropos de oximoron, tu esti un mort viu. Sa iti versi veninul pe nevinovati nu vindeca. PS am 33 de ani, 2 facultati, 2 masterate si un doctorat, un venit multumitor, casa, masina, nivel decent de trai si lucrurile pe care le-am obtinut in viata sunt de regula indicii ca neoamele sunt cetacente de gradul I ca si barbati si ca oximoronul nu este o exceptie ci traiesti intr-o societate in care acesta este regula. Muncesc din pasiune pentru ca fac exact ceea ce imi place: lupt pentru drepturile omului, iar in lupta mea am intalnit multi oameni ca tine. Baga creierul in priza cand deschizi gura! Si ramai un anonim ca nu ai nimic constructiv de invatat, rezuma-te doar la citit, opineaza in gand si nu te posta precum un formator de opinii, educand stereotipuri despre grupuri la modul general. Celula de baza a societatii nu sunt grupurile ci indivizii.

Anonim spunea...

Salut, numele meu este Theresa C. Walker, sunt din Colorado, Statele Unite ale Americii. Am fost blocat în viața mea de dragoste și căsătorie timp de mulți ani până când am întâlnit un prieten care mi-a spus despre Templul Magiei Negre, acestea oferă o soluție pentru toate problemele astrologice prin intermediul Magic Black Magic Temple Spells
BLOC MAGIC SPELLS
vrei să te întorci înapoi?
ambiție politică?
Soluție fără probleme pentru copii?
Soluție cu probleme financiare?
Puterile magice neagră?
soluție la boală și boli ale corpului
Toate tipurile de soluții problematice de astrologie?
Soluție problemă de divorț?
Controlează-ți iubitul în mână de vashikaran?
Căsătoria problemă de viață problemă?
Neagră magică neagră?
Negre magie?
Lost vrăji de dragoste?
Voodoo place vrăji?
CONTACT -Email: doctorjosephugo@gmail.com
WhatsApp: +34631686040 sau vizitați site-ul Web
https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka

Daniella0511 spunea...

Hello there, my name is Daniella Macleod, am from Phoenix, USA. I read a post-comment online of a Los Angeles Based Journalist Reveals How he Permanently Cured Weak Erection & Quick Ejaculation 2 months after His wife Left Him and he also said Dr. JOSEPH UGO makes his ex-wife return back after 2 years of separation. I contacted the same Dr. JOSEPH UGO because of my challenges in life, I have these Powerful Intentions that things will work for me, I believed in testimonies are real life proves. I realized this would be good to share here as I know it will inspire others too.
I was so lucky to come across BLACK MAGIC SPELLS
I'm not sure I could have done it without him. I would have given up and believed that because my husband was seeing someone else and he said we were done. After Dr. JOSEPH UGO lunched a Magic Love-spell, my husband calls me on the cell phone and he returns back home. Thank you so much for bringing back my husband home after 3 years of separation. We are forever indebted. today I'm testifying with joy and happiness to the world
* Love Spells Win-Back Ex lover
* Success & promotion magic spell
* lucky charm - BUSINESS STAR
* wards - PROTECTIVE HOOK
* curse resolution
Divorce problem solution?
solution to sickness and diseases of the body
political ambition?
* spiritual cleansing
* fertility magic - FRUITS OF WOMEN
* decreeing magic, SPELL LOTTERY & WIN-GAMES SPELL
CONTACT -Email: doctorjosephugo@gmail.com
WhatsApp: +34631686040 or visit Website
https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka

Anonim spunea...

My name is Safa El Sadat This is a very happy day of my life thanks to the help that Dr. JOSEPH UGO has given me to help me recover my ex-husband with his spell of love and magic. I was married for 6 years and it was so terrible because my husband was really cheating and looking for a divorce, but when I came across Dr. JOSEPH UGO email on the internet about how he has helped so many people get their ex back and help fix the relationship and make people happy in their relationship. I explained my situation and then I sought his help, but to my greatest surprise, he told me that he would help me with my case and that I am now celebrating because my husband has totally changed for the better. He always wants to be by my side and can not do anything without my present. I am really enjoying my marriage, what a great celebration. I will continue to testify on the Internet because Dr. JOSEPH UGO is a true spellcaster. NEED HELP? CONTACT DOCTOR JOSEPH NOW BY Email: doctorjosephugo@gmail.com
WhatsApp: +34631686040 or visit Website
https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka

He is the only answer to your problem and makes you feel happy in your relationship. And it is also perfect in your relationship. 1 love spell 2 WIN EX BACK 3 FRUITS OF THE WOMAN 4 PROMOTION DEPELLED 5 spell of protection 6 spell of business 7 GOOD LAW OF WORK EIGHT OF LOTTERY and DEPARTMENT OF CASE.

Anonim spunea...

Bună tuturor!!! Numele meu este Monica, cred că sunt cea mai fericită doamnă de pe pământ după ce am iubit-o înapoi, care m-a lăsat timp de 7 ani din motive necunoscute. Nu am fost eu in ultimii 7 ani, pentru ca il iubesc foarte mult (Donald), am dat peste o marturie pe care un trup le-a dat online cum a obtinut iubitul ei inapoi prin ajutorul doctorului Ogundele. Acest lucru ma făcut curios și am decis să îl contactez și pe dr. Ogundele pentru ajutor. Încă nu știu cum Dr. Ogundele la adus pe Donald după 7 ani de rupere în 24 de ore. Cred că dr. Ogundele este cel mai mare spiritualist pe pământ, pentru că mi-a adus bucuria și mi-a zâmbit pe față. Donald se întoarce din nou în brațele mele. Trebuie să spun că sunt norocos să intru în contact cu dr. Ogundele. Oamenii mei afară care au nevoie de ajutor pentru a se reîntâlni cu iubitul lor pierdut sau cu orice probleme de viață, aceasta este ocazia să-ți dai iubitul înapoi prin ajutorul doctorului Ogundele, i-am promis că îi voi împărtăși numele pe Internet pentru ca oamenii să știe despre el. Puteți să-l contactați pe e-mailul său privat. ogundeletempleofsolution@gmail.com. Pentru funcțiile WhatsApp și Viber: +27638836445

Anonim spunea...

Buna, Numele meu este "ALLIE REYNA" Sunt din SUA. Am fost căsătorit timp de 7 ani cu Ruben. Lucrurile au început să devină urâte și am avut lupte și argumente aproape de fiecare dată. Sa înrăutățit într-un punct pe care la depus pentru divorț ... Am încercat tot ce-am putut să-l fac să se răzgândească și să rămână cu mine, dar efortul a fost inutil. Am pledat și am încercat totul, dar nimic nu a funcționat.

Descoperirea a apărut atunci când cineva ma introdus în această minunată castă de vrăjitori, care în cele din urmă mi-a ajutat ... Nu am fost niciodată un fan al unor lucruri de genul asta, ci doar am decis să încerc din nefericire pentru că eram disperată și nu aveam de ales ... El a făcut rugăciuni speciale și a folosit rădăcini și ierburi ... În 2 zile mi-a sunat și mi-a fost rău pentru toate traumele emoționale pe care mi le-a provocat, sa mutat înapoi în casă și am continuat să trăim fericit. ce minunat miracol a făcut Baba Egbe pentru mine și familia mea.

L-am prezentat multor cupluri cu probleme în întreaga lume și au avut veste bună ... Cred cu tărie că cineva acolo are nevoie de ajutorul lui. Pentru ajutor urgent de orice tip, contactați Baba Egbe acum prin e-mailul său: babaegbetemple@gmail.com sau WhatsApp pe +7 (926) 512-8701.

Isabella spunea...

A fost o relație de 6 ani, deci a fost cu siguranță semnificativă. Dar când am văzut postul lui Dr.James pe net, l-am contactat și i-am explicat situația și mi-a promis că mă va ajuta. fianța mea spunea că nu dorește să întâlnească pe nimeni pentru că vrea doar să afle mai multe despre el însuși. Dar după ce am făcut ceea ce mi-a cerut doctorul Dr.James, i-am trimis din nou un text de memento bun, el a răspuns și a stabilit o întâlnire pentru noi. acum suntem din nou împreună, mulțumită lui Dumnezeu pentru folosirea lui Dr.james pentru a aduce înapoi dragostea noastră, suntem cu adevărat fericiți împreună acum. doar incase avem nevoie de ajutor, de asemenea, puteți să-l contactați pe e-mail: drjamesoyi@gmail.com sau whatsapp / sunați-l pe: +2348052523829. mulțumiri și Dumnezeu să vă ajute în timp ce îl contactați.
 

Floor Lola spunea...

Vreau să-l apreciez pe doctorul Bahama pentru restaurarea căsătoriei mele cu castrarea după 8 ani de separare cu soțul meu, cu ajutorul marelui vrăjitor Dr Bahama, soțul meu întorcându-se acasă și acum suntem fericiți împreună pentru bine, din nou mulțumită doctorului Bahama. El vindecă tot felul de boli și cum ar fi
1 LOVE SPELL
2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
3 FRUCTE DE FEMEI
4 PROMOȚIE SPELL
5 SPELL DE PROTECȚIE
6 SPELL BUSINESS
7 SPELL GOOD JOB
8 HIV SIDA și altele
LOTTERY SPELL și COURT CASE SPELL Contactați-l pentru ajutor
whatsapp.him +38972751056 sau Email: Bahamatemple@outlook.com

Anonymous spunea...

Lauriane Când l-am găsit pe Dr. Ilekhojie, aveam nevoie disperată de a-mi aduce înapoi pe fostul meu iubit. Mi-a lăsat o altă femeie. Sa intamplat atat de repede si nu am avut nici un fel de spus in situatia asta. El ma scos după trei ani fără explicații. Contact cu Dr.Ilekhojie prin intermediul site-ului meu și mi-a spus ce trebuie să fac înainte de a mă putea ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce am oferit ceea ce dorea, a dat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună . La puțin timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să mă mai trimită din nou și sa simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și apoi a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când Dr.Ilekhojie ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Îi recomand pe Dr. Ilekhojie oricui are nevoie de ajutor. E-mail: gethelp05@gmail.com, sunați-l sau adăugați-l pe ceasapp prin: +2348147400259

RUTH BALLE spunea...

Bună, aceasta este o mărturie reală a unui medic vrăjitor care ma ajutat să-mi aduc înapoi logodnicul meu, care a lăsat pe mine și pe copii timp de 10 luni. Am pierdut toată speranța că logodnicul meu se va întoarce acasă din nou. dacă treceți printr-un timp greu în căsnicia sau relația voastră sau doriți să vă întoarceți Ex. contactați-l pe drjohnsoco@gmail.com sau ceapa +2348147766277

Unknown spunea...

Mulțumesc tuturor celor de acolo care, într-un fel sau altul, au reușit să anunțe lumea despre acest puternic războiu de vrăji, numit Dr. Isikolo, tocmai căutam pe internet câteva lucruri, apoi am dat peste un articol despre cum a putut dr. Isikolo pentru a salva și restabili relația ruptă în doar 2 zile și a fost atât de uimitor și de incredibil. Înainte să întâlnesc articolul, m-am confruntat cu momente grele în căsnicia mea, de când soțul meu și-a împachetat lucrurile din casă, așa că am contactat isikolosolutionhome@gmail.com prin contactul pe care l-am copiat din articol. Trebuie să spun că eu am luat legătura cu dr. Isikolo într-adevăr merită, deoarece prin ajutorul doctorului Isikolo soțul meu s-a întors acasă și pleda pentru reîntâlnirea noastră. Orice informații pe care le găsiți despre Dr. Isikolo, știți foarte bine că sunt adevărate și confirmate. Dacă sunteți interesat să ajungeți la Dr Isikolo, contactați-l prin următorul contact: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l WhatsApp la +2348133261196

Unknown spunea...

Niciodată nu am văzut o casetă de vrăji grozavă precum DR ISIKOLO. el este atât de veridic și credincios cuvintelor sale, eu sunt Katarina Jojkic. Am avut o familie fericită și am fost căsătorit pentru 15 ani de viață fericită în căsătorie binecuvântată cu doi copii și am fost atât de fericiți și, din păcate, casa mea și căsătoria au început să se sfărâme, mai întâi a început cu mine să-mi pierd locul de muncă și apoi Sotul meu și am început să avem probleme. iar el s-a despărțit de mine și săptămâni mai târziu a început să ceară un divorț și am fost atât de devastat pentru că l-am iubit atât de mult și atunci am decis să contactez o rola de vrăji, iar cei care nu i-au contactat au putut să-l lucrez pentru mine și atunci am pierdut speranța în toate și aproape că am renunțat când am întâlnit o prietenă care s-a întors dintr-o călătorie de afaceri și mi-a povestit despre o casetă de vrăji grozavă, pe nume DR ISIKOLO, care a ajutat-o ​​să-și câștige fostul iubit înapoi după 48 de ore și ea mi-a dat site-ul său pe [drisikolosolutionhome.webnode.com] și am decis să-l contactez și să-l încerc și după ce i-am povestit răzbunarea către el mi-a spus că totul va reveni așa cum era înainte și apoi mi-a aruncat o vrajă și Sotul meu s-a întors la mine după 48 de ore și am fost din nou amintit din nou la serviciu și am fost chiar promovat de la un reprezentant de vânzări la un director de marketing, așa că băieții din nou aici este e-mail-ul său pe isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l WhatsApp la +2348133261196. contactați-l astăzi și rezolvați-vă toate problemele

Unknown spunea...

DR ISIKOLO mi-a lansat o vrajă de loterie și am câștigat 850.000,00 Euro. Citiți recenzia mea și contactați-l acum pentru numerele dvs. câștigătoare la loterie. Este o situație foarte grea atunci când joci la loterie și nu am câștigat niciodată, sau să câștig fonduri reduse nu până la 500 de euro, am fost victima unei vieți atât de grele, cel mai mare fond pe care l-am câștigat vreodată a fost 350 de euro și am avut jucam la loterie de aproape 8 ani acum, lucrurile se schimbă brusc în momentul în care am dat peste un secret online, o mărturie a unui doctor voodoo care ajută oamenii în orice tip de numere de loterie, nu eram ușor convins, dar am decis să încerc , acum sunt un mândru câștigător al loteriei cu ajutorul DR ISIKOLO, am câștigat 850.000,00 Euro și fac asta cunoscut tuturor celor care au încercat toată ziua să câștig la loterie, credeți-mă că este singura cale de a câștiga loteria, acesta este adevăratul secret pe care l-am căutat cu toții, îl puteți contacta pe dr. Isikolo pe e-mailul său> isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp la +2348133261196

Unknown spunea...

Am citit câteva mărturii despre o casă de vrăji de dragoste de Dr. Isikolo despre cum i-a ajutat pe mulți oameni să-și readucă fostii iubiți în 48 de ore, Sincer mă ​​gândeam dacă asta era real și dacă acest bărbat ar putea ajuta cu adevărat să-mi readucă iubitul pe care Iubesc atât de mult. Am decis să-l contactez pentru că îmi iubesc foarte mult iubitul și am fost despărțiți de câteva luni. Mi-a fost foarte dor de el atât de mult, am încercat toate celelalte mijloace pentru a-l recupera înapoi, dar nu am putut. Am contactat dr. Isikolo și el mi-a spus că fostul meu va reveni la mine în următoarele 48 de ore, dr. Isikolo l-a eliberat pentru a ști cât de mult îl iubesc și îl doresc. Și a deschis ochii pentru a imagina cât de mult avem împreună. Fostul meu este acum din nou la mine. Așa cum scriu această mărturie chiar acum sunt cea mai fericită fată de pe pământ, iar eu și iubitul meu trăiesc o viață fericită, iar iubirea noastră este acum mai puternică decât cum a fost chiar înainte despartire. Toate mulțumirile se duc dr. Isikolot pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să mă întorc cu fostul meu iubit. Aș dori să arunc adresa de mail a doctorului Isikolo și sper să vedeți această mărturie și să-l contactați dacă aveți un iubit pe care îl doriți într-adevăr atât de rău, e-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196

Unknown spunea...

Mă simt din nou atât de binecuvântat în căsnicia mea, după ce doctorul Isikolo și-a readus soțul care s-a despărțit de mine de 1 an acum. Ma numesc Dora Lukas si sunt casatorita cu el de copii de 8 ani. Chiar dacă am gurile pe tot corpul, nu va fi suficient să-i mulțumesc dr. Isikolo pentru ajutorul acordat vieții mele. Soțul meu s-a despărțit de mine timp de 1 an și am avut dureri și agonie fără el. Așadar, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când nu mă refer la Dr. Isikolo cu care am contactat online. I-am explicat situația mea și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea bate în continuare pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit o vrajă, iar soțul meu m-a sunat exact când a spus dr. Isikolo. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim din nou fericit în ultimele 2 luni. Toți cei de acolo, citind articolul meu care are nevoie de ajutor, trebuie să-l contacteze ... E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, Whatsapp / Viber la +2348133261196

Unknown spunea...

PUTI POVI CÂȘTIGĂ MAI BUN ÎN LOTERIE CU ajutorul ajutorului doctorului ISIKOLO
Imaginează-ți că ai devenit extrem de bogat peste noapte. A fi câștigător al unei loterii de mai multe milioane de euro va fi cu siguranță un eveniment care se schimbă viața pentru aproape fiecare câștigător al loteriei. Ma numesc Joe Maquez si am castigat suma de 1.800.000 Euro. Știu că mulți se vor întreba cum am câștigat la loterie. M-ai crede dacă ți-aș spune că am făcut-o cu castingul vraja? Am cunoscut acest renumit vrăjitor cunoscut sub numele de DR ISIKOLO și el a fost cel care a făcut-o pentru mine. La fel de șocant pentru mine a fost faimosul meu comentariu către presă: „O să mă ascund în patul meu.” Niciodată nu am crezut că dr. ISIKOLO m-a făcut înstăriți peste noapte. Dacă doriți să aveți șansa de a câștiga și de a deveni foarte înstărit la fel ca mine, contactați doctorul Isikolo la isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp, la +2348133261196 și veți avea noroc. Mulțumim pentru lectură și sper să ne vedem în vârf.

Unknown spunea...

DR ISIKOLO cea mai bună vrăjitoare casetă reface relația mea ruptă și recomand cu drag DR ISIKOLO oricui are nevoie de ajutor!
Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie acum 3 luni și de atunci viața mea s-a umplut de dureri de durere și de rupere cardiacă, deoarece a fost prima mea iubire cu care mi-am petrecut toată viața. Un prieten de-al meu mi-a spus că a văzut câteva mărturii ale unui caster vrăjitor, numit DR ISIKOLO, pe care îl poate readuce pe iubitul în câteva zile, îl râd afară și mi-a spus că nu mă interesează, dar din cauza dragostei pe care prietenul meu a avut-o pentru mine, ea l-a consultat pe marele preot în numele meu și spre cea mai mare surpriză a mea, după 2 zile, soțul meu m-a sunat pentru prima dată după trei luni că îmi lipsește și că îi pare atât de rău pentru fiecare lucru prin care m-a făcut să treacă. S-a întors la mine și acum suntem fericiți împreună. Încă nu pot să cred, pentru că este de-a dreptul incredibil. Mulțumesc DR ISIKOLO că mi-ai readus iubitul și, de asemenea, iubitului meu prieten care a intervenit în numele meu, pentru orice persoană care ar putea avea nevoie de ajutorul acestui mare preot aici este adresa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea Whatsapp / Viber el la +2348133261196.

Unknown spunea...

Lucruri minunate se întâmplă în continuare cu oameni mari precum DR ISIKOLO. sunt Daniela. Sunt aici pentru a răspândi această veste bună în întreaga lume despre cum mi-am revenit fostul iubit. Înnebunisem când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă fată luna trecută, dar când întâlnesc un prieten care mă prezintă la DR ISIKOLO marele mesager al oracolului pe care îl slujește, am povestit problema mea către DR ISIKOLO despre cum a plecat fostul meu iubit eu și, de asemenea, cum am avut nevoie pentru a obține un loc de muncă într-o companie foarte mare. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit, dacă îmi voi primi dorința inimii fără niciun efect secundar. El mi-a spus ce trebuie să fac, după ce s-a făcut, în următoarele 2 zile, iubitul meu m-a sunat la telefon și mi-a spus rău că m-a trăit înainte și, de asemenea, în următoarea săptămână, după ce iubitul meu m-a sunat la să-mi rog iertarea, am fost chemat la interviu în compania dorită, trebuia să lucrez ca director general. Sunt atât de fericit și copleșit încât trebuie să-i spun întregii lumi să contacteze DR ISIKOLO la următoarea adresă de e-mail și să rezolve toată problema ta. Nici o problemă nu este prea mare pentru el să rezolve. Contactați-l direct pe: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea Whatsapp / Viber la +2348133261196.

Unknown spunea...

Vă dau o mărturie despre Dr. Isikolo. Am câștigat 1.000.000 de euro în loteria mea de joc, am luat un sfat de la o persoană care a vorbit despre acest mare caster de vraja numit DR ISIKOLO persoana a plasat mărturii pe un blog în care spune că DR ISIKOLO l-a ajutat să câștige loteria, trimițându-i numărul câștigător i a fost curios și m-am gândit că totul este o glumă până nu am luat legătura cu această cască de vrăji pentru a ști de la sine cum această cauză de muncă am cheltuit multe cumpărând bilete și nu câștig niciodată. L-am contactat și el mi-a spus lucrul necesar care trebuie făcut și l-am făcut și mi-a spus să aștept 3 zile și într-adevăr mi-a dat numerele câștigătoare pentru a juca la loteria pe care am făcut-o, puteți crede că numele meu a fost primul dintre câștigători. El mi-a spus (fiul meu tot ce am nevoie să faci pentru mine este să te asiguri că împărtășești aceste mărturii celorlalți, astfel încât să poată câștiga și loteria, pentru că nu am prea mult timp să scriu pe internet), de aceea sunt împărtășind această mărturie cu dvs. că, dacă doriți să câștigați la loterie, acesta este modul în care sfaturile online vă pot ajuta, contactați-l pe isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp la +2348133261196 este singurul răspuns la problema dvs. de a câștiga la loterie. .

Unknown spunea...

Dr. ISIKOLO ESTE ADEVĂR UN DUMNEZEU TRIMUT PENTRU AJUTOR OAMENILOR.
Numele meu este Klara Alen. din Londra. Sunt aici pentru a depune mărturie despre o mare și puternică casetă de vrăji pe nume Dr. Isikolo, încât am fost atât de confuză și devastată când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă fată. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare, pentru că îl iubeam atât de mult. Așa că am luat legătura cu această grozavă vrăjitoare. El m-a ajutat să arunc o vraja de dragoste de întoarcere asupra lui și la doar 48 de ore prietenul meu s-a întors la mine plângând și cerându-mi iertarea. Dr. Isikolo l-a eliberat să știe cât de mult îl iubesc și îl doresc. Și El a deschis, de asemenea, ochii pentru a imagina câtă dragoste avem în comun. Pe măsură ce scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ. Vreau să recomand această casă de vrăjire excelentă tuturor celor care au cu adevărat nevoie de o soluție urgentă pentru o distrugere a dragostei Trimiteți un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp la +2348133261196.

Unknown spunea...

Vă rugăm să citiți și, de asemenea, contactați-l pe dr. Isikolo dacă aveți nevoie de o vrajă puternică de dragoste pentru a vă repara relația ruptă.
Am divorțat de soțul meu când aveam șase luni însărcinată cu cel de-al doilea copil. Ne certam și ne certam fără întrerupere încă din ziua în care a fost conceput primul nostru copil, fără dragoste și încredere de el, așa că a divorțat de mine. Și toate aceste încercări, am încercat toate mijloacele diferite pentru a-l recupera înapoi, am încercat, de asemenea, câteva roți de vrajă diferite aici, în țara mea de reședință, dar niciunul dintre ei nu l-a putut aduce pe Andro înapoi la mine. Doar doctorul Isikolo mi-a garantat o turnare de vrajă urgentă de 48 de ore și m-a asigurat că soțul meu va fi din nou cu mine. Scriu pentru a-mi oferi mulțumirile mele și profundă recunoștință pentru că ți-ai respectat promisiunile și pentru că ai folosit puterile tale dăruite și mari pentru a-l readuce acasă. Am fost încântat să știu că sunteți specializat în reunirea iubitorilor. Vă mulțumesc domnule, că m-ați ajutat în cele mai grave momente ale vieții mele, că am fost un caster de vraja atât de mare și că mi-a oferit o vraja de dragoste care mi-a adus atâta bucurie în căsnicia mea. Sotul meu s-a intors si promite sa nu ma mai lase niciodata. Dacă te îndoiești de capacitatea lui, ai încredere în mine. Ar trebui să ai o șansă. Se plătește în moduri pe care nu ți le-ai imagina niciodată. Dacă sunteți mai bine acum și aveți nevoie de o vrajă de dragoste puternică și urgentă pentru a vă aduce înapoi fostul dvs. contact cu amabilitatea Dr. Isikolo chiar acum este singurul răspuns pentru a vă restabili relația sau căsătoria. isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp la +2348133261196. Mulțumesc.

Unknown spunea...

Dr Isikolo este pur și simplu cel mai bun vrăjitor și ajutor.
Numele meu este Barbara Adam. Din respect pentru tine și vrăjile tale, trebuie să fac cunoscută această mărturie tuturor. Am fost la alte roti de vrăji fără să văd niciun rezultat. Doar mi-am dorit să vin la tine mai devreme, am primit ce e mai bun de la tine. Fostul meu soț a fost plecat de un an și m-am dus peste tot și alte roluri de vrajă pentru ajutor, dar niciun rezultat până când prietenul meu nu mă va prezenta la Dr. Isikolo După ce s-a terminat vraja de dragoste, am primit în sfârșit un apel de la el. Vrăjile lui au făcut minuni și soțul meu este din nou plin de dragoste. Este un miracol! El s-a întors brusc cu flori spunând că ar trebui să-l iert, am fost cu adevărat înfocat și șocat atunci când soțul meu a îngenuncheat cerând iertare și ca eu să-l accept înapoi. Sunt cu adevărat lipsit de cuvinte și bucuroase, ești un Dumnezeu trimis mie și întregii mele familii. Și acum sunt din nou o femeie veselă. Mulțumesc atât de mult dr. Isikolo. Toți cei care caută un adevărat vrăjitor ar trebui să-l contacteze pe dr. Isikolo: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp la +2348133261196.

Unknown spunea...

Buna ziua ma numesc Maria Denis. Am avut o despărțire cu logodnica mea, acum patru luni, după ce am intrat într-o ceartă imensă cu ea despre un tip pe care susține că nu l-a văzut niciodată înainte, i-am spus că relația s-a terminat de furie și a plecat din casa mea în noaptea aceea. Crezusem că mă va suna, dar ea nu a făcut niciodată tot ce am putut, dar a refuzat să îmi accepte apelul pentru că o iubesc atât de mult, aproape că am pierdut speranța până când trec pe dr. Isikolo și îi spun ce se întâmplă, mă îndoiam de el la început, dar m-a surprins cum m-a ajutat să-mi iau logodnica înapoi, este motivul pentru care, oricând, am probleme, sun mereu la dr. Isikolo pentru a mă ajuta, așa mă ajută dr. Isikolo. Sunt fericit că îl contactez pe dr. Isikolo în viața mea. Acum îmi fac planuri de căsătorie, este un miracol cum m-a ajutat să mă întorc pentru că sunt cineva fericit acum. de asemenea, puteți contacta Dr. Isikolo dacă aveți vreo problemă. Dr. Isikolo este un medic puternic, el vă poate rezolva problemele pentru voi, astfel încât să puteți deveni o persoană fericită ca și mine și a făcut lucruri bune în viața mea de când îl cunosc. contactați Dr. Isikolo la isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp și pe 2348133261196

Unknown spunea...

Imaginează-ți că ai devenit extrem de bogat peste noapte. A fi câștigător al unei loterii de mai multe milioane de euro va fi cu siguranță un eveniment care se schimbă viața pentru aproape fiecare câștigător al loteriei. Ma numesc Joe Maquez si am castigat suma de 1.800.000 Euro. Știu că mulți se vor întreba cum am câștigat la loterie. M-ai crede dacă ți-aș spune că am făcut-o cu castingul vraja? Am cunoscut acest renumit vrăjitor cunoscut sub numele de DR ISIKOLO și el a fost cel care a făcut-o pentru mine. La fel de șocant pentru mine a fost faimosul meu comentariu către presă: „O să mă ascund în patul meu”. Niciodată nu am crezut că dr. ISIKOLO m-a făcut de fapt bogat peste noapte. Dacă doriți să aveți șansa de a câștiga și de a deveni foarte bogat la fel ca mine, contactați doctorul Isikolo la isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp la +2348133261196 și veți avea noroc. Mulțumim pentru lectură și sper să ne vedem în vârf.

Unknown spunea...

Vreau să-i mulțumesc dr. Isikolo un caster de vrăji foarte puternic, care mă ajută să-mi aduc soțul înapoi la mine, în urmă cu câteva luni am o problemă serioasă cu soțul meu, în măsura în care a ieșit din casă, și a început să se întâlnească cu o altă femeie și el a rămas cu femeia, am încercat tot ce pot pentru a-l readuce, dar tot efortul meu a fost inutil până până în ziua în care prietenul meu a venit în casa mea și i-am povestit fiecare lucru care s-a întâmplat între mine și soțul meu, apoi ea a spus eu de un caster puternic de vrajă care o ajută atunci când era în aceeași problemă, apoi îl contactez pe dr. Isikolo și i-am spus fiecare gând și mi-a spus să nu-mi fac griji din nou, că soțul meu se va întoarce la mine după ce a aruncat o vraja asupra lui, am crezut că este o glumă, după ce a terminat de aruncat vraja, mi-a spus că tocmai a terminat să arunc vraja, spre marea mea surpriză în acele 2 zile, soțul meu s-a întors cu adevărat implorându-mă să-l iert, dacă ai nevoie de ajutorul lui, îl poți contacta cu adresa de e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, Whatsapp sau VIBER pe +2348133261196

Unknown spunea...

Contactează-l pe dr. Isikolo la isikolosolutionhome@gmail.com dacă vrei să-ți recuperezi soțul, soția, iubitul și iubita și să-ți recâștigi fericirea.

Numele meu este Rose Aleksandar. Sunt foarte mulțumit de acest serviciu pe care mi-l oferă Dr Isikolo. Sunt unul dintre acei oameni care au spus: „Nu voi numi niciodată un psihic, nici un mag sau orice altceva” pentru a mă ajuta cu problemele mele - cel puțin din toate problemele mele de dragoste, dar am ajuns la punctul în care știam că am nevoie de niște îndrumări, și mă bucur atât de mult că am găsit acest om numit Dr. Isikolo, niciodată într-un milion de ani nu m-aș fi gândit să scriu o scrisoare de genul acesta, dar când aproape că l-am pierdut pe Andrew într-una dintre luptele noastre proaste (el s-a despărțit de eu), am crezut că am pierdut totul. Plang toata ziua si ma gandesc ca nu va mai reveni niciodata la mine. Am citit o marturie a unui barbat numit Taylor Borg despre el care spune ca modul in care doctorul Isikolo il ajuta sa se intoarca este sotia EX in 48 de ore. Îi trimit rapid un e-mail. A făcut o (vrăjitoare Lover) pentru mine. 48 de ore mai târziu, fostul meu (fostul iubit) a venit la mine și mi-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci, totul a revenit la normal, iar iubirea noastră este acum mai puternică pe care nu o poate face fără să fie cu mine. Eu și iubitul meu trăim din nou fericiți împreună. Dr. Isikolo este cel mai bun joc de vraja online, puternic și autentic. Și când eram cel mai disperat, nu a profitat de mine. Ai efectuat un serviciu foarte bun pentru o persoană cu adevărat nevoie. Nu știu cum ai făcut-o sau cum funcționează această magie, dar tot ce știu este, FUNCȚIONĂ !! Andrew și cu mine suntem fericiți din nou împreună și vom fi întotdeauna recunoscători pentru dr. Isikolo pentru a-i trimite un e-mail pentru orice fel de ajutor este foarte capabil și de încredere pentru ajutor.
E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com
{WhatsApp / Call: +2348133261196}
(Viber: +2348133261196)

Unknown spunea...

După ce am fost în relație cu el timp de șapte ani, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, l-am implorat cu tot , Am făcut promisiuni, dar el a refuzat. Am explicat problema mea cuiva online și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vrăjire, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de două zile, a aruncat vraja și, în mod surprinzător, în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim din nou împreună fericiți. De atunci, am făcut o promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă și care este diferită de toate falsele de acolo. Oricine ar putea avea nevoie de ajutorul casetei vraja, e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com. puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistența lui în relația dvs. sau orice altceva. NICIODATĂ NU POATE STOPA VORBE DESPRE TINE SIR ADRESA DE E-MAIL ESTE: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea să-l Whatsapp la +2348133261196. CONTACTAȚI ACUM PENTRU SOLUȚIE LA TOATE PROBLEMA TĂU

Anonymous spunea...

UN MARE IUBIRE SPORT CASTER Dr, Ilekhojie EL ESTE SPECIALIZAT ÎN RESTAURAREA CĂSĂRILOR BROKEN CONTACTAȚI ÎN DIRECT.
Ce altceva mai pot spune decât să-i mulțumesc domnului doctor, Ilekhojie, pe care Dumnezeu l-a folosit pentru a-și reuni căsnicia. În fiecare zi din viața mea, îi rog lui Dumnezeu să-l binecuvânteze pe doctor, Ilekhojie, pentru că mi-a făcut viața completă, aducându-mi înapoi soțul meu și din acest motiv, mi-am făcut un jurământ că voi depune mărturie pe internet pentru a lăsa lumea știe că Dr., Ilekhojie este un Dumnezeu pe Pământ. Soțul și cu mine am avut o luptă timp de trei zile, ceea ce a dus la divorțul nostru. În această zi credincioasă, am întâlnit o mărturie despre cum doctorul, Ilekhojie a ajutat o doamnă să-și revină iubitul. Așa că, l-am contactat și i-am explicat și el mi-a spus că zilele mele de durere s-au terminat, că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore pentru ca el să-mi pregătească o vrajă. Puteți crede, soțul meu a venit acasă cerșind că are nevoie de mine înapoi. Ai nevoie de ajutor? A lua legatura; (gethelp05@gmail.com) SA sunați numărul său de telefon prin +2348147400259

Unknown spunea...

DR ISIKOLO mi-a lansat o vrajă de loterie și am câștigat 850.000 de euro. Citiți recenzia mea și contactați-l acum pentru numerele dvs. câștigătoare la loterie. Este o situație foarte grea atunci când joci la loterie și nu am câștigat niciodată, sau să câștig fonduri reduse nu mai mult de 500 de euro, am fost victima unei vieți atât de grele, cel mai mare fond pe care l-am câștigat vreodată a fost 350 de euro și am avut jucam la loterie de aproape 8 ani acum, lucrurile se schimbă brusc în momentul în care am dat peste un secret online, o mărturie a unui doctor voodoo care ajută oamenii în orice tip de numere de loterie, nu eram ușor convins, dar am decis să încerc , acum sunt un mândru câștigător al loteriei cu ajutorul DR ISIKOLO, am câștigat 850.000 de euro și fac asta cunoscut tuturor celor care au încercat toată ziua să câștig la loterie, credeți-mă că este singura cale de a câștiga loteria, acesta este adevăratul secret pe care l-am căutat cu toții, îl puteți contacta pe dr. Isikolo pe e-mailul său> isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp la +2348133261196

Unknown spunea...

Mă numesc Mara Benjamin, sunt aici pentru a-mi da mărturie despre un caster vrăjitor numit DR ISIKOLO care m-a ajutat în viața mea. Am fost infectat cu HERPES SIMPLEX VIRUS în 2017, am mers la multe spitale pentru tratament, dar nu a existat nicio soluție, așa că mă gândeam cum pot scoate o soluție pentru ca corpul meu să fie în regulă. Deci, într-o zi am intrat online pe internet pentru a afla mai multe indicii despre Virusul Herpes Simplex am dat o recenzie a unei doamne numite Helen, spunând că a primit virusul Herpes Simplex vindecat de un caster vrăjitor numit DR ISIKOLO. Și, de asemenea, a mers până să adreseze o adresă de e-mail și o adresă de site web, inclusiv numărul de telefon DR ISIKOLO și să sfătuiască pe oricine să contacteze DR ISIKOLO pentru orice fel de ajutor. Așa că am încercat să-l contactez prin intermediul site-ului său web și să-i explic problema mea. El mi-a spus toate lucrurile pe care trebuie să le fac și, de asemenea, mi-a dat instrucțiuni de luat, pe care le-am urmat cum trebuie. Înainte de a ști ce se întâmplă după două săptămâni, HERPES SIMPLEX VIRUS, care era în corpul meu, a dispărut. Așadar, dacă sunteți, de asemenea, inima frântă de orice boli mortale precum HERPES HIV, zona zoster, scăderea numărului de spermatozoizi sau aducerea înapoi a fostului iubit, acest mare om este extrem de bun în care l-am văzut și aplaudă și dacă aveți nevoie și de ajutor, vă Îl poți trimite și prin e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196. BUNĂ LUCRU LA TINE.

Unknown spunea...

DR ISIKOLO mi-a readus recent logodnica în viața mea, după ce am fost compuse pentru 4 ani. Am rămas să trăim favorabil fără nicio altercație. Vorbesc mereu despre căsătoria cu el, dar el îmi răspunde și îmi promit că ne vom căsători în curând. Am fost șocat într-o zi credincioasă când m-a sunat și mi-a spus că nu mai este interesat de relație, pentru că a întâlnit o altă fată, iar ei aproape că se căsătoriseră. Am fost spălat și amețit după ce am auzit asta de la el. Am fost atât de drenat și am încercat să-l readuc la mine, deoarece fără el în viața mea nu știu ce fericire ar putea fi în absența lui, Pentru a mă priva de el a fost îngrozitor pentru că îl iubesc cu adevărat cu toată tandrețea mea Până când am fost legat de DR ISIKOLO al cărui e-mail este ---- isikolosolutionhome@gmail.com --- Am comunicat cu el și mi-a garantat că dorința mea îmi va fi soluționată după 48 de ore, iar el mi-a spus să contez. pe cuvintele sale și mi-a dat toate scopurile de ce nu trebuie să-mi fac griji. Așa a fost modul în care DR ISIKOLO a intrat în viața mea de relație și mi-a adus prietenul înapoi la mine după 48 de ore în timp ce DR ISIKOLO mi-a garantat, iar acum mă afirm despre lucrările sale virtuoase. Și el a aruncat vraja de bani pentru mine, care este foarte bine comandată pentru mine. Așa că vă voi recomanda să-l contactați odată ce veți avea nevoie de vraja magică. el este sincer și real să vă ajute isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196.

Unknown spunea...

Hei, tu plângi că soția ta te-a lăsat pe tine și copiii pentru un alt bărbat, nu mai trebuie să plângi pentru că am fost în aceeași poziție până când am auzit despre DR ISIKOLO cum a ajutat atâția oameni în relația lor de azi poate recomanda cu îndrăzneală DR ISIKOLO oricui are nevoie de ajutor. De 7 luni, soția mea a stat într-o destinație necunoscută și am locuit în agnoy până când a intervenit dr. Isikolo și am primit-o pe soția mea înapoi în 48 de ore. Nu m-a defectat, de asemenea, cred că și el nu te poate defecta. el este într-adevăr un minunat. Am încercat atâtea râși de vrajă și psihice după ce iubitul meu m-a părăsit. DR ISIKOLO a fost singurul caster de vrăji care m-a putut ajuta. Cu siguranță, acesta este într-adevăr un templu al prosperității în care să-ți poți întoarce fostul iubit. DR ISIKOLO a aruncat o vrajă de dragoste, iar soția mea s-a schimbat în bine, el a făcut-o o femeie mai bună și i-a distanțat pe toți iubitorii ei secreți. Sunt fericit că am o familie unită, nu ar fi posibil fără efortul DR ISIKOLO. Soția mea este din nou plină de dragoste și sinceritate. Faceți legătura cu DR ISIKOLO pentru ajutor de relație Trimiteți-i un e-mail la;
isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea să-l Whatsapp la +2348133261196. și împărtășește o mărturie minunată la fel ca mine.

Unknown spunea...

Dr. Isikolo este un adevărat vrăjitor, este atât de puternic, unic și uimitor. Dr. Isikolo a readus din nou fericirea în viața mea, aducându-mi soțul înapoi la mine cu puterile sale. L-am contactat și el mi-a oferit detalii complete cu privire la procedurile despre cum va reuni pe mine și soțul meu din nou, iar eu m-am conformat, iar el ne-a reunit împreună în 48 de ore, iar soțul meu a anulat procesul de divorț pe care l-a început deja. Dr Isikolo este un om bun talentat și foarte puternic și, dacă nu, pentru el, la ce s-ar transforma viața mea? Dr Isikolo, ca dumnezeii voștri buni să vă binecuvânteze pentru faptele voastre bune. Cuvintele Dr. Isikolo nu pot exprima cât de bine ați făcut pentru mine și cred că nici măcar o mie de cuvinte nu vor fi suficiente pentru a descrie lucrările voastre bune. Dacă vă confruntați cu vreo problemă spirituală, vă sfătuiesc să nu plângeți, doar contactați-l pe dr. Isikolo pe e-mail sau pe site-ul său web și vă va rezolva toate problemele. Contactați-l la adresa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196 contactați-l și obțineți soluția dvs. acum. Mulțumesc, Dr. Isikolo pentru că sunteți într-adevăr miraculos.

Unknown spunea...

Nu-mi vine să cred acest lucru ... EXUL MEU ESTE ÎNAPOI LA ME !!!
Ma numesc Ivana Martins. Aceasta este o poveste a doctorului Isikolo care l-a adus pe fostul meu soț înapoi la mine în 2 zile de contact. El mi-a spus că o va face, dar nu l-am crezut, dar a decis să-i încerc și spre cea mai mare surpriză a mea, fostul meu soț a venit acasă și a început să se joace cu copiii și mi-a dat un sărut pe obraz, am îngenuncheat în genunchi și m-a rugat să plec fără adio. Am auzit că are o femeie pe care o vedea înainte de a mă părăsi și am fost devastată, ceea ce m-a determinat să caut ajutor într-o casetă de vrăji, cum ar fi Dr. Isikolo. L-am cunoscut și pe acest bărbat printr-o mărturie despre el și i-am contactat e-mailul la isikolosolutionhome@gmail.com și când i-am explicat lucrurile, mi-a spus să nu-mi fac griji. Sunt foarte fericit astăzi că soțul meu care m-a părăsit mai bine de 2 ani, s-a întors acasă. L-am întrebat ce se întâmplă cu cealaltă femeie și el a spus că acesta este trecutul lui și nimic nu-l va face să plece din nou. Îi mulțumesc dr. Isikolo. Contactați-l pentru a vă ajuta acum la isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196

Unknown spunea...

Iubește-ți vraja caserul pentru a te ajuta să-ȚI ÎNȚEȘTE EXTERIOR SUA
Bună tuturor, sunt Kristina Leo și sunt aici pentru a împărtăși minunata lucrare pe care Dr Isikolo a făcut-o pentru mine. După 5 ani în căsătorie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să acționeze ciudat și să iasă cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, în mai multe rânduri amenință că va divorța de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre afacerea lui cu alte doamne, eu a fost total devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a povestit despre o casetă de vrăji pe internet numită Dr. Isikolo care ajută oamenii cu probleme de relație și căsătorie de puterile vrăjii de dragoste, la început m-am îndoit dacă există așa ceva, dar am decis să Încercați-l, când îl contactez, m-a ajutat să arunc o vraja de dragoste și în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine și a început să-mi ceară scuze pentru fapte și i-a remediat erorile, iar el mi-a aruncat un zâmbet cald pe fața mea de zi cu zi, acum a încetat să mai iasă cu alte doamne și cu ale mele cu bine și cu adevărat. Contactați această casă de vrăjitor de mare dragoste pentru ca relația dvs. sau problema dvs. de căsătorie să fie rezolvate astăzi prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, Whatsapp / Viber lui la +2348133261196.

Unknown spunea...

Oamenii cei mai mari, precum DR ISIKOLO ESTE DISPONIBIL PENTRU A RESTAURA RELAȚIILE DUMNEAVOASTRĂ.
Buna ziua ma numesc Filip Bruno. Am avut o despărțire de logodnică cu ceva luni în urmă, după ce am intrat într-o ceartă imensă cu ea despre un tip pe care susține că nu l-a văzut niciodată înainte, i-am spus că relația s-a terminat de furie și a plecat din casa mea în noaptea aceea. Crezusem că mă va suna, dar ea nu a făcut niciodată tot ce am putut, dar a refuzat să îmi accepte apelul pentru că o iubesc atât de mult, aproape că am pierdut speranța până când trec pe dr. Isikolo și îi spun ce se întâmplă, mă îndoiam de el la început, dar m-a surprins cum m-a ajutat să-mi iau logodnica înapoi, este motivul pentru care, oricând, am probleme, sun mereu la dr. Isikolo pentru a mă ajuta, așa mă ajută dr. Isikolo. Sunt fericit că îl contactez pe dr. Isikolo în viața mea. Acum îmi fac planuri de căsătorie, este un miracol cum m-a ajutat să mă întorc pentru că sunt cineva fericit acum. de asemenea, puteți contacta Dr. Isikolo dacă aveți vreo problemă. Dr. Isikolo este un medic puternic, el vă poate rezolva problemele pentru voi, astfel încât să puteți deveni o persoană fericită ca și mine și a făcut lucruri bune în viața mea de când îl cunosc. contactați Dr. Isikolo la isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196

Unknown spunea...

CU DR ISIKOLO, PROBLEMELE TALE DE RELAȚIE SUNT TOATE. CONTACTAȚI ACUM.
Mă trezesc zilnic cu un zâmbet pe față și cântând laude la acest puternic caster vrăjitor numit DR ISIKOLO care mi-a făcut o mare favoare salvându-mi relația de la despărțire. Mă gândeam că am o relație perfectă până când iubitul meu a început să vină acasă târziu și, zilnic, îmi oferă scuze diferite, atunci am decis să mă uit atent la el, apoi descopăr că a avut o aventură cu o altă fată. Am fost inima frântă pentru că am avut încredere în el și știind că are o relație secretă, mă doare foarte mult .. Dar mulțumesc tuturor celor care au plasat informațiile de contact ale DR ISIKOLO pe Internet, deoarece prin aceasta am putut contacta DR ISIKOLO și astăzi relația mea a fost restabilită cu dragoste și mai multă romantism ca niciodată. Dacă aveți vreun fel de relație sau stres în căsătorie, vă voi face o favoare renunțând la informațiile de contact ale DR ISIKOLO care sunt prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196.

Unknown spunea...

Ma numesc Barbara Vanja Sotul meu si cu mine suntem casatoriti de aproximativ 6 ani acum. Ne-am căsătorit fericit cu doi copii, un băiat și o fată. Acum 3 luni, am început să observ ceva comportament ciudat din partea lui și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soțul meu vede pe altcineva. A început să vină târziu acasă de la serviciu, nu-i mai pasă de mine sau de copii, Uneori iese și nici măcar nu se mai întoarce acasă de vreo 2-3 zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar în totalitate. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. Când navighez pe internet într-o zi, am dat peste un site care sugera că doctorul Isikolo poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la refacerea relațiilor rupte ș.a. Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și i-am spus problemele mele, iar el mi-a spus ce să fac și am făcut-o și mi-a făcut o vrajă 48 de ore mai târziu, soțul meu a venit la mine și mi-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și i-a promis că nu o va mai face. Încă de la Dr. Isikolo este cel mai bun joc de vraja online, puternic și autentic. Dacă aveți vreo problemă, contactați-l și vă garantez că vă va ajuta.
Iată contactul său: isikolosolutionhome@gmail.com Îl puteți Whatsapp și la +2348133261196.

Unknown spunea...

Hei, sunt atât de entuziasmat căsnicia mea ruptă a fost restaurată și soțul meu este înapoi după ce m-a lăsat pe mine și pe cei doi copii ai noștri pentru o altă femeie. După 8 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost într-o ceartă sau alta, până când în final m-a părăsit și m-am mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu își vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuie inima, inima îmi era plină de dureri și dureri pentru că eram foarte îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc mereu să se întoarcă la mine, eram într-adevăr supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugera că dr. Isikolo poate ajuta să revină rapid . Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut apoi a făcut o (vraja dragoste) pentru mine. 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îmi este atât de dor de mine și de copii, atât de uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii. Apoi, din acea zi, căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită dr. Isikolo. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea pe internet încât dr. Isikolo este o adevărată și puternică casetă de vrăji, pe care mă voi ruga mereu să trăiesc mult timp pentru a-i ajuta copiii săi în timpul necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de fostul dvs. înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactați acum această puternică vrăjitoare. Iată contactul său: Trimiteți-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196

Unknown spunea...

ÎȚI MEA fostul partener INapoi
Mulți oameni au scris articole despre cum au fost ajutați de o cască de vrăji, dar sunt foarte recunoscător pentru acest mare casator de vrăji care l-a readus pe fostul meu soț la mine. Această mărturie este o poveste adevărată, iar numele meu este Monika Simun. Când am intrat în contact cu acest bărbat am fost, de asemenea, printr-o mărturie scrisă despre el și am întâlnit și multe mărturii despre cum i-a ajutat pe alții cu viața lor. Să te întorci cu un fost este unul dintre cele mai interioare pe care mulți oameni le-ar plăcea să le experimenteze, mai ales că acele amintiri cu fostul nostru ne întotdeauna ne minte când altcineva face unele dintre acele lucruri pe care fostul nostru le făcea. Am fost un părinte singur de aproape 6 ani și, deși fostul meu soț era departe de copiii mei, îmi doresc totuși într-o zi să se întoarcă la mine. Acest doctor vrăjitor pe care l-am întâlnit cunoscut sub numele de DR ISIKOLO m-a ajutat cu dorințele mele și sunt fericit să spun că mă întorc cu fostul meu soț și sunt foarte fericit să împărtășesc mărturia cu toată lumea, astfel încât și ei să poată întâlni acest mare doctor și să le rezolve Probleme. Nu știu ce ar putea simți alții despre recuperarea lor în viață, dar știu întotdeauna că există o binecuvântare deghizată, doar cu o singură reconectare cu un fost. Dacă doriți să vă întoarceți cu succes cu fostul dvs., contactați această casetă excelentă de la Whatsapp +2348133261196 sau e-mail isikolosolutionhome@gmail.com și împărtășiți o mărturie minunată la fel ca mine

Unknown spunea...

Eu sunt Ivanka Fabijan, vreau să împărtășesc o mărturie a vieții mele tuturor. m-am căsătorit cu soțul meu Amos Fabijan, îl iubesc atât de mult că suntem căsătoriți în ultimii 8 ani cu doi copii. când a plecat în vacanță în Franța, el a însemnat o doamnă numită Mary, mi-a spus că nu mai este interesat de căsătorie. Am fost atât de confuz și căutam ajutor, nu știu ce să fac până când nu am întâlnit-o pe prietena mea dor de Pașa și i-am spus despre problema mea. ea mi-a spus să nu-mi fac griji că are o problemă similară înainte și mi-a prezentat unui bărbat numit Dr. Isikolo vrăjitor de dragoste care a aruncat o vrajă pe fostul său și să-l aducă înapoi la ea după 2 zile. Domnișoară Pașa mă roagă să-l contactez pe doctorul Isikolo pentru vrajă. L-am contactat pentru a mă ajuta să-mi readuc soțul și el mi-a cerut să nu-mi fac griji că zeii celor patru-strămoși vor lupta pentru mine. El mi-a spus până la două zile că o să mă reunească împreună cu soțul meu. După două zile, soțul meu a sunat și mi-a spus că se întoarce să caute lucruri cu mine, am fost surprins când l-am văzut și el a început să plângă de iertare. În momentul de față sunt cea mai fericită femeie de pe Pământ pentru ceea ce a făcut acest grozav vrăjitor pentru mine și soțul meu, puteți contacta e-mailul Dr. Isikolo; isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea să-l Whatsapp la +2348133261196

Unknown spunea...

Cască de vrăji autentică numită DR ISIKOLO
Am fost atât de deprimat, când iubitul meu m-a lăsat pentru un alt tip, după ce ne-am întâlnit de 5 ani, am încercat să o rog să se întoarcă la mine, că a refuzat și a spus că nu mai are sentimente pentru mine. Am devenit un bărbat trist după tot ce am fost împreună, după toată dragostea pe care am împărtășit-o în trecut, nu mi-am putut imagina viața fără ea, pentru că dragostea mea pentru ea nu avea prețuri să tranzacționeze din orice motiv, într-o zi când mergeam pe internet, am văzut un comentariu despre el. are puterea de a-l readuce pe fostul iubit și am decis să încerc să văd de mine, contactându-l și imediat i-am răspuns și i-am explicat prin ce trec și mi-a spus că celălalt tip folosește vraja vodă asupra ei, de aceea a plecat pentru el în ciuda grijii mele pentru ea și promit să mă ajute să-mi recuperez iubitul înapoi și, de asemenea, mă va ajuta să-i pun o vraja moartă, astfel încât să nu mă poată lupta înapoi în viitor, în mai puțin de trei zile, tipul a fost împușcat de necunoscut. bărbați tip din Florida și în cinci zile prietena mea a fost la casa mea care mă aștepta să se întoarcă de la serviciu și când am făcut-o a început să cerșească spunând că îi pare rău că nu a știut niciodată ce a venit peste ea. multumesc DR ISIKOLO acum sunt fericit cu prietena mea și totul merge acum fără probleme. contactați peterul pentru orice vraja de răzbunare și vrăjire din spate via isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea să-l Whatsapp la +2348133261196.

Floor Lola spunea...

Sunt foarte mulțumit de acest serviciu al acestei puternice clarviziuni. Dr. Edede, dacă treceți printr-un fel de atac spiritual sau afecțiune sau
vrei să-ți recuperezi fostul soț sau soție? Dr. Edede THE GREAT este un medic tradițional pe bază de plante și spirituale care vă poate ajuta. Contactați-l pentru a vă ajuta
rezolvați-vă problema gratuit pentru dvs. El are sediul în Marea Britanie. Detaliile sale de contact sunt adresa de e-mail: Ededetemple@gmail.com El este întotdeauna gata
te ajută. este foarte puternic și poate rezolva orice fel de problemă mai jos. Vrei să-ți spui fostul iubit? Vrei să rămâi însărcinată? Vrei ca soțul tău să o facă
te apreciez? Vrei să fii celebru sau bogat? Ai nevoie ca afacerea ta să crească excesiv? Ai nevoie de un loc de muncă? Ai nevoie de un soț? Ai un
problemă în căsătoria ta? Contact: (Ededetemple@gmail.com) sau whatsapp +2348129175848

Unknown spunea...

CONTACTAȚI ACEST MARE CASTER DE VÂNZĂ PENTRU AJUTOR PENTRU A CÂștiga LOTERIE ȘI ALTE JOCURI. isikolosolutionhome@gmail.com
Sunt foarte recunoscător împărtășind aceste mărturii minunate cu tine, cel mai bun lucru care s-a întâmplat vreodată în viața mea este cum câștig la loterie. Sunt o femeie care crede că într-o bună zi voi câștiga la loterie. în sfârșit, visele mi-au trecut când i-am trimis un e-mail Dr. Isikolo. și spune-i că am nevoie de numerele de loterie. Am parcurs mult timp cheltuind bani pe bilete doar pentru a mă asigura că voi câștiga. Dar nu am știut niciodată că câștigarea a fost atât de ușoară până în ziua în care am însemnat casca de vraja online, despre care atât de mulți oameni au vorbit despre faptul că este foarte grozav în a face vraja la loterie, așa că decid să încerc. L-am contactat pe acest om și el a făcut o vrajă și mi-a dat numerele de loterie câștigătoare. Dar crede-mă când s-au terminat la sorti am fost printre câștigători. castig 1.900.000 de euro. DR ISIKOLO cu adevărat ești cel mai bun, cu acești oameni poți face milioane de bani prin tragere la sorți. Sunt atât de fericit să-i cunosc pe acești oameni, îți voi fi veșnic recunoscător. Trimiteți-i prin e-mail isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp la +2348133261196

Unknown spunea...

Sunt impresionat. Acest lucru mi se întâmplă cu adevărat. Am fostul meu soț înapoi. Ma numesc Veronica Adrian. Sunt foarte fericit astăzi că sunt cel care a scris despre ajutorul meu care s-a rugat pentru mine în relația mea. Dumnezeu a folosit într-adevăr acest om pentru a-mi ajuta situația. Vă rog, ascultați-mi cuvintele dacă căutați o casetă de vrajă care să vă ajute, contactați-l pe dr. Isikolo. El este cel mai bun vrăjitor care te poate ajuta astăzi. Acum doi ani, eu și soțul meu am avut o ceartă uriașă care a dus la divorțul nostru. A fost iad pentru mine și pentru băiatul meu că a trebuit să ne mutăm într-un alt oraș. Am devenit părinte singur. L-am cunoscut doar pe dr. Isikolo acum o lună, când i-am spus despre situația mea și mi-a spus să nu-mi fac griji. În două zile, fostul meu soț s-a întors la mine. Într-o zi de marți dimineață, când am primit un apel de la mine acasă (părinții mei), el m-a căutat. L-am acceptat să vină la mine și mi-a cerut scuze în genunchi în fața fiului nostru. Am știut instantaneu că acest om m-a ajutat. Sunt o femeie foarte fericită cu tot ce s-a întâmplat în viața mea. Dacă doriți să contactați o casă de vrăji, întâlniți-vă pe dr. Isikolo și veți fi surprinși de minunile schimbări din viața voastră. E-mailul său este isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196. contactați-l și vă va răspunde.

Unknown spunea...

DR ISIKOLO este pur și simplu cel mai bun rolator și ajutor. Numele meu este Loreta Emilio, Din respect pentru tine și vrăjile tale, trebuie să fac această mărturie cunoscută tuturor. Am fost la alte roti de vrajă fără să văd niciun rezultat. Doar mi-am dorit să vin la tine mai devreme, am primit ce e mai bun de la tine. Fostul meu soț a fost plecat de un an și m-am dus peste tot și alte roluri de vrajă pentru ajutor, dar niciun rezultat până când prietenul meu nu mă va prezenta la Dr. Isikolo După ce s-a terminat vraja de dragoste, am primit în sfârșit un apel de la el. Vrăjile lui au făcut minuni și soțul meu este din nou plin de dragoste. Este un miracol! El s-a întors brusc cu flori spunând că ar trebui să-l iert, am fost cu adevărat înfocat și șocat atunci când soțul meu a îngenuncheat cerându-i iertare și ca eu să-l accept înapoi .. Sunt foarte scurt de cuvinte și bucuroase, ești un Dumnezeu trimis către mine și întreaga mea familie. Și acum sunt din nou o femeie veselă. Mulțumesc mult Dr Isikolo. Toți cei care sunt în căutarea unei adevărate vrăjitoare ar trebui să ia legătura cu DR ISIKOLO Pe isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea să-l Whatsapp la +2348133261196.

Unknown spunea...

Mărturie De Tamara Noel, Cum să-ți aduci repede fostul partener!
Am fost rănit și mi s-a rupt inima când a apărut o problemă foarte mare în căsătoria mea, acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru un divorț. a spus că nu a vrut să stea niciodată cu mine și că nu mă mai iubește. Așa că s-a împachetat din casă și a făcut ca eu și copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele posibile pentru a-l întoarce după multă cerșeală, dar nu a avut niciun rost și mi-a confirmat că și-a luat decizia și nu a vrut niciodată să mă mai vadă. Așa că într-o seară, întorcându-mă de la serviciu, am întâlnit un vechi prieten de-al meu, care a cerut de la soțul meu. Așa că i-am explicat fiecare lucru și așa mi-a spus că singura modalitate prin care pot să-mi aduc înapoi soțul este să vizitez o casetă de vrăji numită DR ISIKOLO, pentru că a funcționat cu adevărat și pentru el. Deși nu am crezut niciodată în vrajă, dar nu am avut altă opțiune decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a casetei de vraja pe care a vizitat-o. Așa că, a doua zi dimineață, am trimis un mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar casterul de vrăjire m-a asigurat că o să-mi iau soțul înapoi în următoarele 48 de ore, după ce mă conformez. Ce declarație uimitoare !! Nu am crezut niciodată. așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuia să fac. Apoi făcând treaba pentru mine și după 48 de ore, atât de surprinzător soțul meu care nu m-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a dat un telefon pentru a-mi informa că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa a revenit în aceeași zi cu multă dragoste și bucurie și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii noștri. Atunci din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte cu ajutorul Dr. ISIKOLO. Așa că vă voi sfătui acolo dacă aveți vreo problemă să-l contactați, vă dau 100% garanție că vă va ajuta.
Trimiteți-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com
WhatsApp / sunați +2348133261196
Va multumesc foarte mult !!!

Unknown spunea...

Iubitul meu s-a despărțit de mine acum 2 luni, pentru că a simțit că îl înșel cu un prieten de sex masculin, am încercat tot ce am putut să-i explic, dar a plătit urechile surde, am fost devastat emoțional pentru că l-am iubit cu adevărat până când Am văzut o postare pe internet despre DR ISIKOLO, care îi ajută pe oameni să-și recupereze iubitul pierdut, la început m-am îndoit dacă este real pentru că nu am crezut niciodată în astfel de lucruri, dar am decis să-l încerc, am contactat-o și mi-a spus. eu ce să fac și am făcut-o apoi el a făcut o vrajă de dragoste pentru mine Procesul vrăjii pentru a reuni iubiții este foarte simplu și lucrează neinteresat oamenii la fel cum a restabilit relația mea în 48 de ore, iar prietenul meu a sunat și a implorat alcătuiește-mă din nou, dacă ai nevoie de ajutor pentru a-ți repara relația sau problema căsătoriei. Iată contactul său, WhatsApp / Viber, la: +2348133261196, e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com.

Unknown spunea...

Sunt foarte surprinsă pentru experiența miraculoasă și minunile doctorului Isikolo care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume. Cum a ajutat minunat oamenii din întreaga lume să-și restabilească îndrăgostiții pierduți, l-am contactat după ce am trecut prin atâtea mărturii ale diferitelor persoane cum el ajută să-l readuc pe fostul iubit înapoi, i-am povestit despre soțul meu care m-a abandonat în urmă cu aproximativ 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce aveam, am fost dezgolit când mi-a spus doar să zâmbesc și să mă odihnesc asigurându-mă că El se va ocupa de toate în doar 48 de ore. După a doua zi m-a sunat soțul meu, am fost atât de șocat, am primit apelul și nu mi-a putut crede urechile, el m-a implorat cu adevărat să-l iert și să-mi facă promisiuni la telefon, El s-a întors acasă și mi-a obținut și cadouri foarte drăguțe doar pentru el pentru a-și dovedi dragostea pentru mine, am fost atât de fericit încât a trebuit să-l sun pe dr. Isikolo și i-am mulțumit, mi-a spus doar să împărtășesc veștile bune din întreaga lume. Ei bine, dacă aveți nevoie de o râu vrăjitoare eficientă și reală pentru orice problemă din viața dvs. îl puteți contacta pe dr. Ofemo pe e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com.com sau pe WhatsApp / Viber lui la +2348133261196.

Steve Mills spunea...

TREBUIE CITIT:

Numele meu este Patty, sunt din Austria, vreau să spun lumii cum am primit ajutor de la acest om grozav care a aruncat o vrajă pentru a-mi avea soțul înapoi și a-l face pe soțul meu să mă iubească și să mă respecte, sunt fericit cu soțul meu iar viața mea este plină de dragoste, soțul meu a plecat de 11 ani pentru că nu i-am putut da un copil și el a fost cu o altă femeie în timp ce sufeream în singurătate și dureri. Am propriul meu copil astăzi datorită ajutorului doctorului Ogundele, am primit detaliile sale de contact pe Internet de către un alt cuplu care își împărtășea și lucrările bune, așa că l-am contactat imediat pentru ajutor pentru a-mi aduce înapoi soțul și a ne face să avem propriul copil, mi-a adus soțul în 24 de ore, iar luna trecută am rămas însărcinată pentru soțul meu, am fost atât de fericită. I-am spus că voi împărtăși lucrările sale bune pe internet pentru a spune lumii, de aceea fac asta acum. El l-a făcut pe soțul meu să se întoarcă și mi-a dat plante pentru a rămâne însărcinată pentru soțul meu, este într-adevăr un bărbat puternic, așa că dacă cineva dintre voi are nevoie de ajutor de orice fel, știu că dr. Ogundele vă poate ajuta 100% și rapid. Pentru WhatsApp și Viber Chat: +27638836445. e-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Contactați-l și fiți din nou fericiți.

Unknown spunea...

După ce a fost în relație cu el timp de șapte ani, s-a despărțit de mine. Am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar. L-am vrut să se întoarcă atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el și l-am implorat cu toate, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. Am explicat problema mea cuiva online și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrăjire DR ISIKOLO care m-ar putea ajuta să arunc o vraja pentru a-l aduce înapoi, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc . Am trimis prin poștă vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de două zile, ca fostul meu să se întoarcă la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și, în mod surprinzător, în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Fostul meu m-a sunat și am fost atât de surprins încât am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim din nou împreună fericiți. De atunci, am făcut o promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă și care este diferită de toate falsele de acolo. Oricine ar putea avea nevoie de ajutorul casetei de vraja, de e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com sau de WhatsApp / Viber lui la +2348133261196

Nancy Wooder spunea...

Viața mea a fost distrusă când soțul meu mi-a trimis ambalaj, după 13 ani suntem împreună. Am fost pierdut și neputincios după ce am încercat atâtea moduri cu soțul meu înapoi la mine. Într-o zi la serviciu, am fost distras, neștiind că șeful meu m-a sunat, așa că s-a așezat și m-a întrebat despre ce este vorba, i-am spus și el a zâmbit și a spus că nu este nicio problemă. Nu am înțeles niciodată ce a vrut să spună că nu a fost nicio problemă să-mi revin soțului, el a spus că a folosit o vraja pentru a-și reveni soția când l-a lăsat pentru un alt bărbat, iar acum sunt împreună până acum și inițial am fost șocat auzind ceva de la seful meu. El mi-a dat o adresă de e-mail a Domnului NOBEL care l-a ajutat să-și revină soția, nu am crezut niciodată că asta va funcționa, dar nu am avut de ales să vin în contact cu spusele pe care le termin, și el mi-a cerut informațiile și că soțul meu a putut să-mi propună să-i arunc vraja și i-am trimis detaliile, dar după două zile, mama m-a sunat că soțul meu pleda că mă vrea înapoi, nu am crezut niciodată, pentru că era doar un vis și eu a trebuit să mă grăbesc spre locul mamei mele și spre cea mai mare surpriză a mea, în genunchi, soțul meu mi-a cerut iertare că vrea el și copilul înapoi acasă, când i-am dat Domnului NOBEL o conversație cu privire la schimbarea bruscă a soțului meu și a lămurit eu că soțul meu mă va iubi până la sfârșitul lumii, că nu va pleca niciodată pentru o altă femeie. Acum, eu și soțul meu ne-am întors împreună și am început să facem lucruri amuzante pe care nu le-a mai făcut până acum, mă face fericit și fac ceea ce se presupune că ar trebui să facă ca bărbat fără să râvnesc. Vă rugăm, dacă aveți nevoie de ajutor de orice fel, vă rugăm să contactați Domnul NOBEL pentru ajutor. E-mailul său este lordnoblespellcaster@hotmail.com sau lordnoblespellcaster@gmail.com sau îl puteți suna sau whatspp la acest număr + 1 (817) 755-0129

Unknown spunea...

Acesta este site-ul pe care l-am citit despre DR ISIKOLO și l-am contactat pentru a mă ajuta să-mi revin fostul iubit să se căsătorească cu mine în luna iunie a acestui an și am revenit aici pentru a posta despre el. DR ISIKOLO vă va ajuta să rezolvați problema dvs. indiferent prin ce treceți. Numele meu este Alenka Egon din SUA. Postarea despre o casetă de vrăji este foarte ciudată pentru că nu am crezut niciodată că voi putea să spun că am fost ajutat de o casetă de vrăji în a-mi aduce fostul iubit înapoi la mine după 3 ani de contact. Am citit despre DR ISIKOLO de pe alte site-uri web și l-am contactat pentru a mă ajuta și în mai puțin de 48 de ore fostul meu iubit m-a sunat și am fost fericit că vrea să se întoarcă la mine. Ne-am întâlnit vineri și mi-a propus. A fost cel mai frumos inel. Vă rugăm să vă prezentați pe toți cei de aici, contactați-l pe DR ISIKOLO pentru a vă rezolva problema pentru dvs. și pentru a vă face fericit cu relația dvs. care vă doare. Dragostea este cel mai bun sentiment experimentat vreodată. Trimiteți-i un e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp / Viber lui la +2348133261196

Toniawhite spunea...

Bună ziua tuturor, știu că există cineva undeva care citește numele meu este Tonia White din Canada vreau să împărtășesc o lucrare grozavă a unui caster vrăjitor numit Lord NOBLE soțul meu și am avut o luptă care a dus la divorțul nostru, dar când mi-a părăsit o parte de mine am plecat cu el și am fost trist și am plâns toată ziua și noaptea căutam ceva online când am văzut oameni care mărturiseau despre marea lui muncă și am decis doar să-i încerc să fac tot ce mi-a spus să fac și mi-a asigurat eu că după 24 de ore soțul meu se va întoarce la mine, a doua zi dimineața, pentru cel mai mare surprins, o mașină s-a oprit în afara casei mele și a fost soțul meu, sunt atât de fericit că vă poate ajuta și să-l trimiteți pe e-mail la lordnobelspellcaster@hotmail.com sau lordnoblespellcaster@gmail.com

Unknown spunea...

Buna ziua, eu sunt Leona Filip. După ce a fost în relație cu soțul meu ani de zile, s-a despărțit de mine. Am făcut totul la îndemâna mea pentru a-l readuce, dar totul a fost în zadar, l-am dorit înapoi atât de rău din cauza iubirii pe care o aveam pentru el, l-am implorat cu toate, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, nu am avut de ales decât să o încerc. Am trimis mesageria cu vraja, iar el m-a asigurat că nu este nicio problemă și că totul va fi bine înainte de 2 zile. El a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, m-a sunat soțul meu. Am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat El a vrut să mă întorc la el. El a mai spus că mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. E-mail-urile de vrajă este: isikolosolutionhome@gmail.com. Îl poți trimite prin e-mail dacă ai nevoie de asistența lui în relația ta sau în orice alt caz. 1) Vrăjile de dragoste 2) Vrăjile de dragoste pierdute 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile de căsătorie 5) Vraja de legătură. 6) Vrăjile despăgubiri 7) Alungați un iubitor trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja Loteriei 9) vrei să-ți satisfacă iubitul Contactează-l pe acest om grozav dacă ai vreo problemă pentru o soluție de durată prin intermediul isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l Whatsapp la +2348133261196.

Alejandro Martinez spunea...

Ce lucrare miraculoasă a Domnului Zakuza. Am citit un articol despre munca sa și a fost atât de uimitor pentru lucrurile pe care le face este minunat și excelent. Aveam nevoie de ajutor pentru a-mi reveni fosta soție și am văzut recenzii minunate despre Lord Zakuza și am luat legătura cu el, indiferent de faptul că nu am vrut să spun că am crezut în el și mi-a spus că ajutarea oamenilor îl face fericit. Îți vine să crezi? Am fost atât de scutit de trauma mea emoțională după ce am vorbit cu el și mi-a spus că va pregăti o vraja de dragoste pentru mine, care o va readuce pe fosta mea soție în termen de 24 de ore. Nu am putut înțelege cum o face, dar m-a asigurat că fosta mea soție va reveni la mine și despre care, după ce i-a urmat instrucțiunile, el a pregătit vraja de dragoste și fosta mea soție a revenit la mine în 24 de ore. Am fost atât de fericită și astăzi, fosta mea soție și cu mine avem parte de cel mai bun moment. Nu știu prin ce treci azi, dar te pot asigura și că Lord Zakuza te poate ajuta. Doar clienții serioși care au nevoie de ajutorul lui pot să-i trimită un mesaj pe linia sa WhatsApp prin +17405739483 pentru răspuns imediat sau să-i trimită un e-mail prin: doctorzakuzaspelltemple@hotmail.com

Unknown spunea...

Să mă întorc pe soțul meu este cel mai minunat lucru pe care l-am experimentat vreodată și trebuie să împărtășesc această mărturie minunată, vreau doar să-i mulțumesc dr. Isikolo că mi-a luat timp pentru a mă ajuta să arunc vraja care l-a adus înapoi pe fostul meu soț, Numele meu este Jasmina Oren, vreau să vă împărtășesc mărturia și fericirea mea cu voi toți pe acest site, anul trecut soțul meu m-a lăsat pentru o altă femeie în locul său de lucru și el a abandonat eu și cei doi (2) copii ai mei, totul a fost așa greu pentru mine și pentru copii, pentru că îl iubesc atât de mult, așa că am văzut mărturiile lui DR Isikolo, despre cum a ajutat doamnele să ajungă înapoi la soț, așa că l-am contactat și el m-a ajutat să arunc o vraja de întoarcere pentru soțul meu iar a doua zi soțul meu a lăsat-o pe cealaltă femeie și s-a întors la mine rugând iertare cu atâta dragoste și grijă. Nu voi uita niciodată acest ajutor pe care DR Isikolo l-a oferit mie și copiilor mei. Dacă sunteți aici, aveți nevoie de ajutor pentru a vă îndrăgosti înapoi, îl puteți contacta prin acest e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196, sunt o mărturie vie a puterilor și bunăvoinței sale.

Unknown spunea...

Ma numesc Bernada Gaspar. Din respect pentru tine și vrăjile tale, trebuie să fac această mărturie cunoscută tuturor. Am fost la alte roti de vrajă fără să văd niciun rezultat, tot ce-și doresc au fost după banii mei. Doar mi-am dorit să vin la tine mai devreme, am primit ce e mai bun de la tine. Fostul meu soț a fost plecat de un an și m-am dus peste tot și alte roluri de vrăji pentru ajutor, dar fără rezultat până când prietenul meu nu mă va prezenta la doctorul Isikolo. După ce s-a terminat vraja de dragoste, am primit în sfârșit un apel de la el în mai puțin de 48 de ore. Vrăjile lui au făcut minuni și soțul meu este din nou plin de dragoste. A fost ca o minune! El s-a întors brusc cu flori spunând că ar trebui să-i dau, am fost cu adevărat înfocat și șocat când soțul meu a îngenuncheat cerând iertare și ca eu să-l accept înapoi. Sunt cu adevărat lipsit de cuvinte și bucuroase, ești un Dumnezeu trimis mie și întregii mele familii. Și acum sunt din nou o femeie veselă. Mulțumesc mult dr. Isikolo. Pentru toți cei care sunt în căutarea unei adevărate vrăjitoare, contactați Dr.Isikolo la isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196

Unknown spunea...

I-am fost fostul meu partener ÎNAPOI ȘI DR ISIKOLO A FĂCUT POSIBILĂ
Mulți oameni au scris articole despre cum au fost ajutați de o cască de vrăji, dar sunt foarte recunoscător pentru acest mare casator de vrăji care l-a readus pe fostul meu soț la mine. Această mărturie este o poveste adevărată, iar numele meu este Monika Simun. Când am intrat în contact cu acest bărbat am fost, de asemenea, printr-o mărturie scrisă despre el și am întâlnit și multe mărturii despre cum i-a ajutat pe alții cu viața lor. Să te întorci cu un fost este unul dintre cele mai interioare pe care mulți oameni le-ar plăcea să le experimenteze, mai ales că acele amintiri cu fostul nostru ne întotdeauna ne minte când altcineva face unele dintre acele lucruri pe care fostul nostru le făcea. Am fost un părinte singur de aproape 6 ani și, deși fostul meu soț era departe de copiii mei, îmi doresc totuși într-o zi să se întoarcă la mine. Acest doctor vrăjitor pe care l-am întâlnit cunoscut sub numele de DR ISIKOLO m-a ajutat cu dorințele mele și sunt fericit să spun că mă întorc cu fostul meu soț și sunt foarte fericit să împărtășesc mărturia cu toată lumea, astfel încât și ei să poată întâlni acest mare doctor și să le rezolve Probleme. Nu știu ce ar putea simți alții despre recuperarea lor în viață, dar știu întotdeauna că există o binecuvântare deghizată, doar cu o singură reconectare cu un fost. Dacă doriți să vă întoarceți cu succes cu fostul dvs., contactați această casetă excelentă la Whatsapp +2348133261196 sau e-mail isikolosolutionhome@gmail.com și împărtășiți o mărturie minunată la fel ca mine.

Unknown spunea...

Sunt atât de fericită să împărtășesc această mărturie fantastică a mea. Viața mea s-a schimbat complet în 48 de ore. Mă pot vedea în oglindă și zâmbesc. Am încredere în mine și în abilitățile mele pentru prima dată în vârstă. Îl am pe prietenul meu în viața mea cu ajutorul doctorului Isikolo. El a spus scuze la 48 de ore de la crearea vrajei. El a spus că și-a dat seama că nu a vrut niciodată cu adevărat să se despartă, că nu se poate descurca cu bagajul emoțional pe care îl transportam în tot timpul. El a spus că a crezut că este influența negativă asupra vieții mele și a considerat că este cel mai bine să plec. El a spus că este greu că am continuat să vorbesc despre trecut tot timpul. Ne-am iertat amândoi. Am bani în buzunar care sunt ai mei în cele din urmă. (Verificarea mea de compensare mi s-a spus că mi s-a spus că este la câteva luni. Sunt o dovadă vie a ceea ce poate face dr. Isikolo. Îți mulțumesc mult dr. Isikolo pentru lucrul minunat pe care l-ai făcut în relația mea. Sunt atât de fericit acum. Cu dvs. Ajutor am fost amândoi capabili să vedem și să ne spunem adevărul unul pentru celălalt. Nu am crezut niciodată că o vrajă ar putea ajuta un cuplu înainte să fiu foarte mulțumit de contact și am inițiat toate acestea pentru a se întâmpla. Oricine are o problemă de relație poate contacta Dr. Isikolo prin e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea să-l Whatsapp la +2348133261196

Unknown spunea...

Vrei să-l recuperezi pe fostul tău? Am făcut-o cu dr. Isikolo și fostul meu a revenit la mine în 2 zile după ce mi-a spus că vraja a fost distribuită. Vreau ca toată lumea să-mi citească mărturia și să creadă într-o casetă de vrajă precum Dr. Isikolo. Eu sunt Allesio Jese. Fosta mea prietenă s-a despărțit de mine pentru că beau și fumez și nu-i plăceau băieții care făceau lucruri de felul acesta. Într-o seară, în timp ce eram cu prietenii mei, făcând niște excursii în aer cu lichior, prietena mea bagde în cameră și nu numai că m-a văzut fumând, dar am fost cu o altă fată și asta a înfuriat-o și a plecat și din acea zi nu am niciodată am văzut-o din nou până când am contactat dr. Isikolo după aproximativ 3 luni și nu a mai răspuns niciodată la apelurile mele telefonice. Sunt foarte fericită acum că dr. Isikolo a adus-o înapoi la mine. Când am luat legătura cu această cască de vrăji, nu prea aveam convingerea că fostul meu va reveni după ce am făcut, dar dr. Isikolo mi-a dat credință și acum sunt fericit că fata mea este din nou la mine. Doresc ca toată lumea să creadă în această cască de vrăjire și să contacteze un e-mail pentru ajutor la isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp, la +2348133261196

Toniawhite spunea...

Viața mea a fost distrusă când soțul meu mi-a trimis ambalaj, după 13 ani suntem împreună. Am fost pierdut și neputincios după ce am încercat atâtea moduri cu soțul meu înapoi la mine. Într-o zi la serviciu, am fost distras, neștiind că șeful meu m-a sunat, așa că s-a așezat și m-a întrebat despre ce este vorba, i-am spus și el a zâmbit și a spus că nu este nicio problemă. Nu am înțeles niciodată ce a vrut să spună că nu a fost nicio problemă să-mi revin soțului, el a spus că a folosit o vraja pentru a-și reveni soția când l-a lăsat pentru un alt bărbat, iar acum sunt împreună până acum și inițial am fost șocat auzind ceva de la seful meu. El mi-a dat o adresă de e-mail a Domnului NOBEL care l-a ajutat să-și revină soția, nu am crezut niciodată că asta va funcționa, dar nu am avut de ales să vin în contact cu spusele pe care le termin, și el mi-a cerut informațiile și că soțul meu a putut să-mi propună să-i arunc vraja și i-am trimis detaliile, dar după două zile, mama m-a sunat că soțul meu pleda că mă vrea înapoi, nu am crezut niciodată, pentru că era doar un vis și eu a trebuit să mă grăbesc spre locul mamei mele și spre cea mai mare surpriză a mea, în genunchi, soțul meu mi-a cerut iertare că vrea el și copilul înapoi acasă, când i-am dat Domnului NOBEL o conversație cu privire la schimbarea bruscă a soțului meu și a lămurit eu că soțul meu mă va iubi până la sfârșitul lumii, că nu va pleca niciodată pentru o altă femeie. Acum, eu și soțul meu ne-am întors împreună și am început să facem lucruri amuzante pe care nu le-a mai făcut până acum, mă face fericit și fac ceea ce se presupune că ar trebui să facă ca bărbat fără să râvnesc. Vă rugăm, dacă aveți nevoie de ajutor de orice fel, vă rugăm să contactați Domnul NOBEL pentru ajutor. Email-ul său este lordnoblespellcaster@hotmail.com sau lordnoblespellcaster@gmail.com

Unknown spunea...

Fostul meu și cu mine ne-am despărțit în urmă cu 1 an și 2 luni și eram însărcinată cu șase luni. Amândoi ne iubim și a fost un șoc pentru mine și chiar mi-a rupt inima. Am încercat să-l sun și amândouă liniile sale au fost deconectate. Am încercat să ajung la el pe rețelele de socializare, dar m-a șters din ele. Am încercat să ajung la părinții lui și mi-au spus că fiul lor a spus că nu mă iubește și nu vrea să mă vadă și nu știu ce este rău. Am plâns și am plâns zilnic pentru că l-am iubit foarte mult. Până nu am născut și copilul a împlinit un an, nu mi-am putut reveni dragostea. Din nou, am fost derutat. Nu știu ce să fac și mi-am pierdut și locul de muncă și nu am bani să am grijă de copil. Am fost mizerabil în viață, așa că am plâns către sora mea și i-am spus problema mea și am spus că știe despre o casetă vrăjitoare puternică care a ajutat-o ​​atunci când nu a putut rămâne însărcinată. L-am contactat prin e-mail și mi-a spus că mă va ajuta și mi-a spus că o femeie aruncă o vrajă asupra bărbatului meu și a spus că mă va ajuta să rup vraja, astfel încât bărbatul meu să se întoarcă la mine și să fie al meu pentru totdeauna. Pentru mine a fost o mare surpriză faptul că tot ceea ce a spus a trecut. Omul meu s-a întors imediat la mine, spunând că ar trebui să-l iert. Vă mulțumesc foarte mult acestei roșii puternice și reale. Mă rog pentru el să trăiască mult timp și să facă mai mult din minunata sa lucrare. Dacă aveți vreun fel de problemă care vă deranjează în viață, trebuie să contactați această casă puternică de vrăji! El te poate ajuta. El nu te va dezamăgi, îți ofer 100% garanție că te va ajuta, Iată contactul său: Trimiteți-l pe e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196.

Unknown spunea...

Sunt Ivanka Fabijan din Olanda, vreau să le împărtășesc o mărturie a vieții mele tuturor. m-am căsătorit cu soțul meu Amos Fabijan, îl iubesc atât de mult că suntem căsătoriți în ultimii 8 ani cu doi copii. când a plecat în vacanță în Franța, el a însemnat o doamnă numită Mary, mi-a spus că nu mai este interesat de căsătorie. Am fost atât de confuz și căutam ajutor, nu știu ce să fac până când nu am întâlnit-o pe prietena mea dor de Pașa și i-am spus despre problema mea. ea mi-a spus să nu-mi fac griji că are o problemă similară înainte și mi-a prezentat unui bărbat numit Dr. Isikolo vrăjitor de dragoste care a aruncat o vrajă pe fostul său și să-l aducă înapoi la ea după 2 zile. Domnișoară Pașa mă roagă să-l contactez pe doctorul Isikolo pentru vrajă. L-am contactat pentru a mă ajuta să-mi readuc soțul și el mi-a cerut să nu-mi fac griji că zeii celor patru-strămoși vor lupta pentru mine. El mi-a spus până la două zile că o să mă reunească împreună cu soțul meu. După două zile, soțul meu a sunat și mi-a spus că se întoarce să caute lucruri cu mine, am fost surprins când l-am văzut și el a început să plângă de iertare. În momentul de față sunt cea mai fericită femeie de pe Pământ pentru ceea ce a făcut acest grozav vrăjitor pentru mine și soțul meu, puteți contacta e-mailul Dr. Isikolo; isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea să-l Whatsapp la +2348133261196

Davison Steph spunea...

MG !! Cu siguranță aceasta este o mărturie șocantă și autentică..Am vizitat un forum aici pe internet pe 17 SEPTEMBRIE 2019 și am văzut o mărturie minunată a acestui puternic și mare caster vrăjitor numit Lord Noble pe forum..Nu am crezut niciodată pentru că nu am mai auzit și nici nu am învățat nimic despre magie înainte .. Nici un suflet nu ar fi putut să mă influențeze despre vrăjile magice, nu până când Lordul Noble n-a făcut-o pentru mine și mi-a restaurat căsătoria de 6 ani înapoi la mine și mi-a adus soțul. înapoi la mine în aceleași 48 de ore la fel cum am citit pe internet .. Am fost cu adevărat uimit și șocat când soția mea a îngenuncheat cerându-i iertare și pentru mine să o accept înapoi .. Sunt foarte scurt de expresii și Nu știu cât să-mi transmit aprecierea mea către Domnul Nobel, ești un Dumnezeu trimis mie și întregii mele familii .. Iată ..... Email-ul lui: lordnoblespellcaster @ gmail. com sau lordnoblespellcaster @ hotmail. com este cel mai bun joc de vraja online, iar rezultatul său este 100% garanție.

Unknown spunea...

MULȚUMIM Dr. Isikolo PENTRU RESTORAREA MULȚIUNII ȘI FAMILIEI MEA ÎMPREUNĂ. WHATSAPP / APEL +2348133261196.
Buna ziua, eu sunt Rosa Antoine. După ce am fost ani de zile într-o Uniune numită căsătorie cu soțul meu, el a fost abuziv și a distrus iubirea pe care o împărtășeam și mi-a părăsit-o. Am făcut tot posibilul să mă întorc la el, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de rău pentru că l-am iubit. așa că i-am explicat problema mea prietenei mele, iar ea mi-a sugerat să iau legătura cu un vrăjitor care să o ajute să arunce o vrajă care a rămas însărcinată și a adus-o înapoi pe soțul ei. Nu am avut de ales decât să-l încerc. Am trimis caseta de vraja numită Dr. Isikolo pe whatsapp și m-a asigurat că nu este nicio problemă și că totul va fi în regulă. El mi-a spus tot ce mi-a fost necesar, pe care l-am prezentat, așa că mi-a aruncat vraja și, în mod surprinzător, după 48 de ore, soțul meu m-a numit aplogant pentru tot ceea ce a venit ca o bucurie imensă și copleșitoare. Am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat El a vrut să mă întorc la el. El a mai spus că mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. așa că oricine are nevoie de ajutor cu privire la orice fel de probleme poate contacta și această casetă de vraja reală și foarte autentică pe isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196 să contactați astăzi acest mare om și să vă rezolvați problemele 100%.

Unknown spunea...

Luați legătura cu dr. Isikolo la isikolosolutionhome @ gmail dacă doriți să vă primiți acum soțul, soția, iubitul și iubita și să vă recâștigați fericirea.
Sunt foarte mulțumit de acest serviciu pe care mi-l oferă Dr Isikolo. Sunt unul dintre acei oameni care au spus, nu voi numi niciodată un psihic, nici un mag sau orice altceva ”pentru a mă ajuta cu problemele mele cel puțin din toate problemele mele de dragoste, dar am ajuns la punctul în care știam că am nevoie de o anumită îndrumare și„ Sunt atât de bucuros că am găsit pe acest bărbat numit Dr. Isikolo, niciodată într-un milion de ani nu m-aș fi gândit să scriu o scrisoare de genul acesta, dar când l-am pierdut aproape pe Andre într-una dintre luptele noastre proaste (s-a despărțit de mine), Credeam că pierdusem totul. Plâng toată ziua și mă gândesc că nu se va mai întoarce niciodată la mine. Am citit o mărturie a unui bărbat numit Taylor Borg despre el care spune că modul în care doctorul Isikolo îl ajută să se întoarcă este fosta soție în 48 de ore. Îi trimit rapid un e-mail. A făcut o (vrăjitoare Lover) pentru mine. 48 de ore mai târziu, fostul meu iubit a venit la mine și mi-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci, totul a revenit la normal, iar iubirea noastră este acum mai puternică pe care nu o poate face fără să fie cu mine. Eu și iubitul meu trăim din nou fericiți împreună. Dr. Isikolo este cel mai bun joc de vraja online, puternic și autentic. Și când eram cel mai disperat, nu a profitat de mine. Ai efectuat un serviciu foarte bun pentru o persoană cu adevărat nevoie. Nu știu cum ai făcut-o sau cum funcționează această magie, dar tot ce știu este, FUNCȚIONEAZĂ !! Andrew și cu mine suntem din nou fericiți împreună și vom fi întotdeauna recunoscători pentru dr. Isikolo, trimițându-i un e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196.

Steve Mills spunea...

OMG, nu știu doar să exprim acest lucru, sunt atât de fericit că mi-a revenit iubirea care m-a lăsat pentru 4 ani pe care această doamnă a făcut-o mult în viața mea și o iubesc atât de mult pentru că a adus lumină în viața mea și amândoi trăim împreună, în dragoste și în fericire, într-o zi, ea tocmai a venit și mi-a spus că nu mai este interesată de mine, am fost atât de surprinsă pentru că nu i-am făcut niciodată nimic rău, dar am decis să mă pledez cu ea, dar a insistat să nu mai fie cu mine , am iubit-o atât de mult și i-am promis să nu plec, pentru că această doamnă este ca o binecuvântare a vieții mele, așa că am căutat cum să o recuperez înapoi, am luat legătura cu niște rulouri de vrăji false care s-au întâmplat înșelătorii, dar într-o zi credincioasă mă uitam la televizorul meu și am văzut o doamnă pe nume SARA, care mărturisește cum a ajutat-o ​​dr. Ogundele, am fost atât de surprinsă imediat, am luat numărul de telefon al doctorului ogundele și l-am scris pe WhatsApp și i-am spus cum am primit numărul lui și eu am nevoie și de ajutor, apoi i-am spus problemele mele, a râs doar de mine t și mi-a spus că va reveni la mine în 24 de ore cât timp l-am contactat, nu m-am îndoit deloc pentru că ceea ce am văzut m-a făcut să-l cred și am crezut că mă poate ajuta și atunci am decis să aștept, în următoarele 24 de ore pe care mi le-a spus că am primit un apel de la ea care mi-a cerut iertare, am fost atât de surprins și am fost și fericit, acum suntem din nou îndrăgostiți și din fericire, prietenii mei de acolo mai curând voi spune asta în stația de radio pentru ca oamenii să știe mai multe despre el, deoarece acest om este grozav. dacă aveți nevoie de ajutorul său, îl puteți contacta prin e-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com și WhatsApp sau Viber Chat: +27638836445.

Numele meu: Harry
Țara: Finlanda

Unknown spunea...

Casetă de vrăji autentică numită DR ISIKOLO
Am fost atât de deprimat, când iubitul meu m-a lăsat pentru un alt tip, după ce ne-am întâlnit de 5 ani, am încercat să o rog să se întoarcă la mine, ea a refuzat și a spus că nu mai are sentimente pentru mine. Am devenit un om trist după tot ce am fost împreună, după toată dragostea pe care am împărtășit-o în trecut, nu-mi puteam imagina viața fără ea, deoarece dragostea mea pentru ea nu avea prețuri să tranzacționeze din orice motiv, într-o zi când treceam pe internet, am văzut un comentariu despre el. are puterea de a-l readuce pe fostul iubit și am decis să încerc să văd de mine, contactându-l și imediat am răspuns el și i-am explicat prin ce trec și mi-a spus că celălalt tip folosește vraja vodă asupra ei, de aceea a plecat eu pentru el, în ciuda grijii mele pentru ea și promit să mă ajute să-mi recuperez iubitul înapoi și, de asemenea, mă va ajuta să-i pun o vraja moartă, astfel încât să nu mă poată lupta înapoi, în mai puțin de trei zile, tipul a fost împușcat de necunoscut. bărbați tip din Florida și în cinci zile prietena mea a fost la casa mea care mă aștepta să se întoarcă de la serviciu și când am început a cerșit spunând că îi pare rău că nu a știut niciodată ce a venit peste ea. multumesc DR ISIKOLO acum sunt fericit cu prietena mea și totul merge acum fără probleme. contactați peterul pentru orice vrăjire de răzbunare și vrăjire din spate prin intermediul isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196.

Unknown spunea...

Sunt impresionat. Acest lucru mi se întâmplă cu adevărat. Am fostul meu soț înapoi. Ma numesc Veronica Adrian. Sunt foarte fericit astăzi că sunt cel care a scris despre ajutorul meu care s-a rugat pentru mine în relația mea. Dumnezeu a folosit într-adevăr acest om pentru a-mi ajuta situația. Vă rog, ascultați-mi cuvintele dacă căutați o casetă de vrajă care să vă ajute, contactați-l pe dr. Isikolo. El este cel mai bun vrăjitor care te poate ajuta astăzi. Acum doi ani, eu și soțul meu am avut o ceartă uriașă care a dus la divorțul nostru. A fost iad pentru mine și pentru băiatul meu că a trebuit să ne mutăm într-un alt oraș. Am devenit părinte singur. L-am cunoscut doar pe dr. Isikolo acum o lună, când i-am spus despre situația mea și mi-a spus să nu-mi fac griji. În două zile, fostul meu soț s-a întors la mine. Într-o zi de marți dimineață, când am primit un apel de la mine acasă (părinții mei), el m-a căutat. L-am acceptat să vină la mine și mi-a cerut scuze în genunchi în fața fiului nostru. Am știut instantaneu că acest om m-a ajutat. Sunt o femeie foarte fericită cu tot ce s-a întâmplat în viața mea. Dacă doriți să contactați o casă de vrăji, întâlniți-vă pe dr. Isikolo și veți fi surprinși de minunile schimbări din viața voastră. E-mailul său este isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196. contactați-l și vă va răspunde.

Unknown spunea...

Ai mare nevoie de vraja de dragoste pentru a-ți readuce înapoi fostul iubit sau a-ți reuni căsnicia? E-mail Dr. Isikolo pentru soluție rapidă de 48 de ore. Am avut o problemă cu soțul meu acum un an și șase luni, ceea ce ne conduce. Când s-a despărțit de mine, eram confuz și nu știam ce să fac pentru a-l recupera înapoi, mă simțeam atât de goală în interior. Până când am întâlnit dr. Isikolo pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să rezolve acolo diverse probleme. I-am trimis un e-mail și i-am spus problema mea și am făcut ceea ce mi-a cerut să fac pentru ca el să mă ajute, să fac pe scurt povestea lungă, Înainte să o știu, în mai puțin de 48 de ore, Sotul meu mi-a dat un apel și s-a întors la mine și mi-a spus că-i pare rău de ceea ce se întâmplă între noi. În cele din urmă, vă scriu această mărturie pentru a vă oferi mulțumirile mele și profundă recunoștință pentru dumneavoastră, Dr. Isikolo pentru că ați respectat cuvintele și promisiunile voastre în a-l aduce înapoi la mine în doar 48 de ore de la puternica voastră vrajitoare și de a folosi puterile voastre înzestrate și mari pentru adu-l înapoi. Dacă aveți nevoie de ajutorul său, îl puteți trimite pe e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, Whatsapp / Viber-l la +2348133261196.

Unknown spunea...

Acesta este site-ul pe care l-am citit despre DR ISIKOLO și l-am contactat pentru a mă ajuta să-mi revin fostul iubit să se căsătorească cu mine în luna august a acestui an și am revenit aici pentru a posta despre el. Doctorul Isikolo vă va ajuta să vă rezolvați problema, indiferent prin ce treceți. Ma numesc Anna Oscar. Postarea despre o casetă de vrajă este foarte ciudată pentru că nu am crezut niciodată că voi putea spune că am fost ajutat de o casetă de vrăji în a-mi aduce fostul iubit înapoi la mine chiar și atunci când m-a părăsit din cauza infidelității și abuzului constant și am luptat în mai multe rânduri și după 6 luni fără contact. Am citit despre Doctor Paul de pe alte site-uri web și l-am contactat pentru a mă ajuta și în mai puțin de 48 de ore fostul meu iubit m-a sunat și am fost fericit că vrea să se întoarcă la mine. Ne-am întâlnit în aceeași lună și mi-a propus. A fost cel mai frumos inel. Vă rugăm să vă prezentați pe toți cei de aici, contactați-l pe DR ISIKOLO pentru a vă rezolva problema pentru dvs. și pentru a vă face fericit cu relația dvs. care vă doare. Dragostea este cel mai bun sentiment experimentat vreodată. Trimiteți-i un e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196

Unknown spunea...

DR ISIKOLO este pur și simplu cel mai bun rolator și ajutor. Numele meu este Loreta Emilio, Din respect pentru tine și vrăjile tale, trebuie să fac această mărturie cunoscută tuturor. Am fost la alte roti de vrajă fără să văd niciun rezultat. Doar mi-am dorit să vin la tine mai devreme, am primit ce e mai bun de la tine. Fostul meu soț a fost plecat de un an și m-am dus peste tot și alte roluri de vrajă pentru ajutor, dar niciun rezultat până când prietenul meu nu mă va prezenta la Dr. Isikolo După ce s-a terminat vraja de dragoste, am primit în sfârșit un apel de la el. Vrăjile sale au făcut minuni și soțul este din nou plin de dragoste. Este un miracol! El s-a întors brusc cu flori spunând că ar trebui să-l iert, am fost cu adevărat înfocat și șocat atunci când soțul meu a îngenuncheat cerându-i iertare și ca eu să-l accept înapoi .. Sunt foarte scurt de cuvinte și de bucurie, ești un Dumnezeu trimisă mie și întregii mele familii .. Și acum sunt din nou o femeie veselă. Mulțumesc atât de mult Dr. IsikoloToți cei care caută un adevărat vrăjitor ar trebui să ia legătura cu DR ISIKOLO Pe isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea să-l Whatsapp pe 2348133261196.

Unknown spunea...

Vrăjitorul autentic numit Dr. Isikolo, care face minuni pentru oameni
Am fost atât de deprimată, când iubitul meu m-a părăsit pentru un alt tip, după ce ne-am întâlnit de 5 ani, am încercat să o rog să se întoarcă la mine, că a refuzat și a spus că nu mai are sentimente pentru mine. am devenit un bărbat trist după tot ce am trecut împreună, după toată dragostea pe care am împărtășit-o în trecut nu mi-am putut imagina viața fără ea, deoarece dragostea mea pentru ea nu avea preț de a face comerț din orice motiv, într-o zi când mergeam pe internet am văzut un comentariu despre faptul că el are puterea de a-l readuce pe fostul iubit și am decis să încerc să mă văd contactându-l și imediat am răspuns că am explicat prin ce am trecut și mi-a spus că celălalt tip folosiți vraja voodoo asupra ei, de aceea m-a lăsat pentru el în ciuda grijii mele pentru ea și promit să mă ajute să-mi recuperez iubitul înapoi și, de asemenea, mă va ajuta să-i pun o vraja moartă, astfel încât să nu mă poată lupta înapoi în viitor, în la mai puțin de trei zile, tipul a fost împușcat de bărbați de tip necunoscut din Florida și în 48 de ore prietena mea era la mine în casă, care mă aștepta să mă întorc de la muncă și când am început să cerșesc spunând că îi pare rău că nu a știut niciodată ce a venit peste ea. multumesc Dr. Isikolo acum sunt fericit cu prietena mea și totul merge acum fără probleme. contactați peterul pentru orice vrăjire de răzbunare și ex-vrăjire din spate prin intermediul isikolosolutionhome@gmail.com puteți, de asemenea, să-l discutați pe WhatsApp prin +2348133261196.

Steve Mills spunea...

DON, NU TREBUIE CE CE DESPRE SCRIE ESTE 100% POVESTE VIAȚĂ REALĂ.

M-am întors cu fostul meu iubit cu ajutorul DR OGUNDELE cea mai bună casetă de vrăji și recomand cu mare drag DR OGUNDELE oricui are nevoie de ajutor! .. Numele meu este Pamela, sunt din Germania, vreau să mărturisesc despre cum am primit înapoi, iubitul meu după ce s-a despărțit de mine, am fost împreună de 3 ani, recent am aflat că iubitul meu a avut o aventură cu o altă Fată, când m-am confruntat cu el, a dus la certuri, iar el s-a despărțit de mine, i Am încercat tot ce am putut pentru a-l întoarce, dar nu a avut niciun rost, până când am văzut o postare într-un forum de relații despre un caster vrăjitor care îi ajută pe oameni să-și recupereze dragostea pierdută prin vraja Love, la început m-am îndoit, dar am decis să încerc , când am contactat această cască de vraja prin Whatsapp +27638836445, iar el mi-a spus ce să fac și am făcut-o, apoi a făcut o vrajă Love pentru mine. 24 de ore mai târziu, prietenul meu m-a sunat și mi-a cerut iertarea, Deci uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o. Atunci din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită DR OGUNDELE. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea, DR OGUNDELE este un adevărat și puternic caster de vrăji, pe care mă voi ruga mereu să trăiesc mult timp pentru a-i ajuta lumea în timpul necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de Ex-ul dvs. soțul tău s-a mutat la o altă femeie, dacă ai nevoie și de soluție la orice fel de problemă, nu mai plânge, contactează acum această puternică vrăjitoare. Iată contactul său: adăugați-l pe WhatsApp sau Viber: +27638836445. E-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com MULTUMIM DR. OGUNDELE

Sarah Anthony spunea...

Sunt doamna SARAH ANTHONY din Statele Unite, vreau să le împărtășesc o mărturie a vieții mele fiecăruia. Am fost căsătorită cu soțul meu Anthony, îl iubesc atât de mult încât suntem căsătoriți de șapte ani cu doi copii. Când a plecat în vacanță în Franța, s-a referit la o femeie pe nume Ashley, mi-a spus că nu mai este interesat de căsătoria noastră. Eram atât de confuz și căutam ajutor, nu știu ce să fac până nu am întâlnit-o pe prietena mea Maria și i-am spus problema mea. Ea mi-a spus să nu-mi fac griji că are o problemă similară înainte și mi-a prezentat un bărbat pe nume profetul TAKUTA care a aruncat o vrajă fostului ei iubit și l-a readus la ea după 3 zile. Maria îmi cere să comunic cu profetul TAKUTA. L-am contactat pentru a mă ajuta să-mi readuc soțul și el îmi cere să nu-mi fac griji că zeii strămoșilor săi luptă pentru mine. Mi-a spus că după trei zile se va alătura mie și soțului meu împreună. După trei zile soțul meu m-a sunat și mi-a spus că caută din nou lucruri cu mine, m-a surprins când l-am văzut și a început să plângă de iertare. În acest moment sunt cea mai fericită femeie din lume prin ceea ce a făcut acest mare profet pentru mine și soțul meu, puteți contacta e-mailul său (takutaegbedie@gmail.com) .sau whatsapp .. el în acest număr. (+ 2348165186811) . Vă rugăm să-l contactați despre orice problemă, cum ar fi:
(1) Dacă vrei ca fostul tău să se întoarcă
(2) dacă ai întotdeauna vise rele.
(3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
(4) Dacă doriți un copil.
(5) medicamente pe bază de plante
(6) Vrei să fii bogat.
(7) Doriți să vă legați soțul / soția pentru a fi al lui pentru totdeauna.
(8) Dacă aveți nevoie de ajutor financiar.
(9) Lăsați oamenii să se supună cuvintelor voastre și să facă ceea ce vor
(10) Soluția de caz ETC
Contactează-l din nou la (takutaegbedie@gmail.com) sau whatsApp .. el la acest număr. (+ 2348165186811). și să fie binecuvântat

Unknown spunea...

Vă rugăm să citiți și, de asemenea, contactați-l pe dr. Isikolo dacă aveți nevoie de o vrajă puternică de dragoste pentru a vă repara relația ruptă.
Am divorțat de soțul meu când aveam șase luni însărcinată cu cel de-al doilea copil. Ne certam și ne certam fără întrerupere încă din ziua în care a fost conceput primul nostru copil, fără dragoste și încredere de el, așa că a divorțat de mine. Și toate aceste încercări, am încercat toate mijloacele diferite pentru a-l recupera înapoi, am încercat, de asemenea, câteva roți de vrajă diferite aici, în Statele Unite, dar niciunul nu l-a putut aduce pe Richard înapoi la mine. Doar doctorul Isikolo mi-a garantat o turnare de vrajă urgentă de 48 de ore și m-a asigurat că soțul meu va fi din nou cu mine. Scriu pentru a-mi oferi mulțumirile mele și profundă recunoștință pentru că ți-ai respectat promisiunile și pentru că ai folosit puterile tale dăruite și mari pentru a-l readuce acasă. Am fost încântat să știu că sunteți specializat în reunirea iubitorilor. Vă mulțumesc domnule, că m-ați ajutat în cele mai grave momente ale vieții mele, că am fost un caster de vraja atât de mare și că mi-a oferit o vraja de dragoste care mi-a adus atâta bucurie în căsnicia mea. Sotul meu s-a intors si promite sa nu ma mai lase niciodata. Dacă te îndoiești de capacitatea lui, ai încredere în mine. Ar trebui să ai o șansă. Se plătește în moduri pe care nu ți le-ai imagina niciodată. Dacă sunteți mai simțiți acum și aveți nevoie de o vrajă de dragoste puternică și urgentă pentru a vă aduce înapoi fostul dvs. contact cu amabilitatea dr. Isikolo chiar acum este singurul răspuns pentru a vă restabili relația sau căsătoria. isikolosolutionhome@gmail.com sau puteți de asemenea Whatsapp/Viber lui la +2348133261196

Unknown spunea...

Sunt foarte surprinsă pentru experiența miraculoasă și minunile doctorului Isikolo care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume. Cum a ajutat minunat oamenii din întreaga lume să-și restabilească îndrăgostiții pierduți, l-am contactat după ce am trecut prin atâtea mărturii de la diferite persoane cum el ajută să-l readuc pe fostul iubit înapoi, i-am povestit despre soțul meu care m-a abandonat în urmă cu aproximativ 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce aveam, am fost dezgolit când mi-a spus doar să zâmbesc și să mă odihnesc asigurându-mă că el se va ocupa de toate în doar 48 de ore. După a doua zi m-a sunat soțul meu, am fost atât de șocat, am primit apelul și nu mi-a putut crede urechile, el m-a implorat cu adevărat să-l iert și să-mi facă promisiuni la telefon, El s-a întors acasă și mi-a obținut și cadouri foarte drăguțe doar pentru ca el să-și dovedească dragostea pentru mine. Am fost atât de fericit că a trebuit să-l sun pe dr. Isikolo și i-am mulțumit, mi-a spus doar să împărtășesc veștile bune peste tot în lume. Ei bine, dacă ai nevoie de o casetă de vrăji eficientă și reală pentru orice problemă din viața ta, poți contacta doctorul Isikolo pe e-mailul său isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți de asemenea Whatsapp / Viber la +2348133261196

Unknown spunea...

Mărturie De Tamara Noel, Cum să-ți recuperezi fostul cu ajutorul doctorului Isikolo!

Am fost rănit și mi s-a rupt inima când a apărut o problemă foarte mare în căsnicia mea, acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru un divorț. a spus că nu a vrut să stea niciodată cu mine și că nu mă mai iubește. Așa că s-a împachetat din casă și a făcut ca eu și copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele posibile pentru a-l întoarce după multă cerșeală, dar nu a avut niciun rost și mi-a confirmat că și-a luat decizia și nu a vrut niciodată să mă mai vadă. Așa că într-o seară, întorcându-mă de la serviciu, am întâlnit un vechi prieten de-al meu, care a cerut de la soțul meu. Așa că i-am explicat fiecare lucru și așa mi-a spus că singura modalitate prin care pot să-mi aduc înapoi soțul este să vizitez o casetă de vrăji, numită DR ISIKOLO, pentru că chiar a funcționat și pentru el. Deși nu am crezut niciodată în vrajă, dar nu am avut altă opțiune decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a casetei de vraja pe care a vizitat-o. Așa că, a doua zi dimineață, am trimis un mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar casterul de vrăjire m-a asigurat că o să-mi iau soțul înapoi în următoarele 48 de ore, după ce mă conformez. Ce declarație uimitoare !! Nu am crezut niciodată. așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuia să fac. Apoi făcând treaba pentru mine și după 48 de ore, atât de surprinzător soțul meu care nu m-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a dat un telefon pentru a-mi informa că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa a revenit în aceeași zi cu multă dragoste și bucurie și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii noștri. Atunci din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte cu ajutorul Dr. ISIKOLO. Așa că vă voi sfătui acolo dacă aveți vreo problemă să-l contactați, vă dau 100% garanție că vă va ajuta.
Trimiteți-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com
WhatsApp / sunați +2348133261196

Unknown spunea...

Prietenul meu s-a despărțit de mine acum 2 luni, pentru că a simțit că îl înșel cu un prieten de sex masculin, am încercat tot ce am putut să-i explic, dar a plătit urechile surde, am fost devastat emoțional pentru că l-am iubit cu adevărat până când Am văzut o postare pe internet despre DR ISIKOLO, care îi ajută pe oameni să-și recupereze iubitul pierdut, la început m-am îndoit dacă este real pentru că nu am crezut niciodată în astfel de lucruri, dar am decis să-l încerc, am contactat-o și mi-a spus. eu ce să fac și am făcut-o apoi el a făcut o vrajă de dragoste pentru mine Procesul vrajii de a reuni iubiții este foarte simplu și lucrează neinteresat oamenii la fel cum a restabilit relația mea în 48 de ore și prietenul meu a sunat și cerșea să alcătuiește-te din nou cu mine, dacă ai nevoie de ajutor pentru a-ți repara relația sau problema căsătoriei. Iată contactul său, WhatsApp, la: +2348133261196, e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com.

Anonymous spunea...

Îmi place să împărtășesc povestea mea despre acest mare doctor. Am 34 de ani, m-am căsătorit la 25 de ani. Am un copil și am trăit fericit alături de familia mea. De 9 luni, am văzut că comportamentul soțului meu devine atât de ciudat și nu prea înțeleg ce se întâmplă, a plecat de acasă pentru a ieși cu o altă femeie pe care o iubesc atât de mult, încât niciodată nu mă gândesc să o pierd. cel mai bine posibil să mă asigur că soțul meu mă va contacta, dar în zadar, plâng și plâng de ajutor, am discutat-o ​​cu cel mai bun prieten al meu MARGERET și mi-a promis că mă va ajuta. Mi-a povestit despre un bărbat numit DR AJAYI, mi-a spus că este un om foarte puternic și că putem avea încredere în el. Nu există nimic despre problemele de dragoste pe care nu le poate rezolva. Mi-a spus că el a ajutat nenumărate persoane să-și restabilească relația. Am fost cu adevărat convins și am decis să încerc. Am contactat adresa sa de e-mail la drajayi1990@gmail.com. I-am explicat toată problema mea. El mi-a spus că nu ar trebui să-mi fac griji că toate problemele mele vor fi rezolvate imediat. El mi-a spus ce să fac pentru a-mi reveni soțul și am făcut-o, a spus după 3 zile, soțul meu va reveni la mine și va începe să cerșească și chiar s-a întâmplat așa cum a spus el, am fost foarte surprins, este atât de uimitor. Sunt foarte fericit că relația mea este acum foarte strânsă și că suntem amândoi fericiți din nou. Dacă întâmpinați o problemă similară, contactați-l acum (DRAJAYI1990@GMAIL.COM) sau Whatsapp la +2347084887094 și rezolvați problema o dată pentru totdeauna. Sunt o mărturie vie despre acest lucru.

Unknown spunea...

Sunt în relație cu iubitul meu de acum 2 ani și plănuiam să ne căsătorim curând și dintr-o dată m-a părăsit pentru o altă fată, chiar iubesc acest tip și niciodată nu îmi pot imagina viața fără el. Am încercat în continuare tot posibilul să-l recuper, dar tot efortul meu de a-l readuce în viața mea nu s-a rezolvat. A fost în această zi credincioasă, am dat câteva comentarii pe un site web despre acest mare casator de vraja numit Dr. Isikolo, astfel că multe persoane au susținut că îi ajută să își reînnoiască relația și să-i aducă înapoi, a trebuit să-l contactez pentru că era ultima mea speranță. L-am contactat prin e-mailul său și m-a asigurat că în două zile, prietenul meu va părăsi cealaltă fată și va reveni la mine și a fost o surpriză foarte mare să-l văd pe prietenul meu să se întoarcă la mine după două zile. Sunt atât de fericit astăzi că s-a întors la mine și am reușit acest lucru cu ajutorul doctorului Isikolo, și vă sfătuiesc dacă aveți nevoie de ajutorul lui, trimiteți-l direct pe e-mail.
E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți și pe Whatsapp / Viber la +2348133261196.

Dr Alashira spunea...

Mai Atotputernic a continuat să-l binecuvânteze pe dr. Alashira pentru că este o muncă grozavă. Închide anul acesta am solicitat o încărcătură pentru a-mi salva compania, dar știu modul în care am aplicat în multe organizații, dar nu am putut întâlni echipele și condițiile de acolo. .Am renunțat la așa ceva pentru un împrumut .. compania mea continuă să meargă zi de zi am vrut să vând compania, deoarece lucrurile nu funcționează bine și știu echipament ... Am contactat un prieten pentru cumpărători înainte să-mi spună cum este Alashirahelphim în păstrare se desfășoară afacerile și acum face profit. Am contactat dr. Alashira și i-am explicat totul .. mi-a spus ce să obțin și am făcut-o .... iată organizația din care am solicitat împrumut de la call and giveme aform și Am completat-o. Mi-au dat un împrumut de (500.000 $) SUA .. care au plătit și compania mea se depășește așteptările mele .. Poate numele lui să fie grozav. cred că te va ajuta să e-mail e-mail dr.Alashirao1 @ gmail.com WhatsApp +2348034395438 mulțumesc pentru citit ING

Unknown spunea...

Da, este adevărat că dr. Isikolo este cel mai bun pentru a restabili casele și relațiile rupte.
Ma numesc Jojo Ivan si am fost client pentru DR ISIKOLO si trebuie sa va spun ca este un adevarat castor de vraja. Când am luat legătura cu această vrajă, prietenul meu mă părăsise de 2 ani și l-am dorit întotdeauna la mine. L-am întâlnit pe DR ISIKOLO să mă ajute acum aproximativ o lună și m-am conectat cu iubitul meu. Când fostul meu iubit m-a părăsit a fost tulburarea pentru mine. Acest lucru a devenit un dezastru pentru mine că am avut un traumatism fiziologic și familia mea era foarte îngrijorată de sănătatea mea. După 2 ani, l-am întâlnit pe DR ISIKOLO printr-o mărturie și el mi-a spus să mă liniștesc că indiferent care este problema, este bine și gata să ajute pe oricine vine la el. Doar în 2 zile, fostul meu m-a sunat și am vrut să ne întâlnim. Am fost de acord și am pregătit pregătirea pentru a-l întâlni și el mi-a spus cum s-a simțit vinovat pentru ceea ce a făcut și m-a dorit înapoi. L-am lăudat pe DR ISIKOLO pentru lucrarea sa minunată și îl voi recomanda oricui are nevoie de o râșcă. Contactați-l pentru a vă ajuta și rapid la adresa de e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196

Unknown spunea...

Hei băieți, sunt atât de încântat să-mi iau soțul înapoi, după ce m-a lăsat pe mine și pe cei 3 copii ai noștri pentru o altă femeie.
După 2 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost într-o ceartă sau alta, până când în final m-a părăsit și m-am mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu își vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuie inima, inima îmi era plină de dureri și dureri pentru că eram foarte îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc mereu să se întoarcă la mine, eram într-adevăr supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am întâlnit un site web care sugera că DR ISIKOLO poate ajuta să revină rapid . Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut apoi a făcut o (vraja dragoste) pentru mine. 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îmi este atât de dor de mine și de copii, atât de uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii. Atunci din acea zi, căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită lui DR ISIKOLO. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea mea pe internet încât DR ISIKOLO casterul de vrăji real și puternic pe care îl voi ruga mereu să trăiască mult timp pentru a-i ajuta pe copiii săi în timpul necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de fostul dvs. înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactați acum această puternică vrăjitoare. Iată contactul său: Trimiteți-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți de asemenea Whatsapp / Viber la +2348133261196.

Unknown spunea...

Vrăjitor de dragoste puternic și eficient pentru a-ți reveni acum Ex Amantul: verificați DR ISIKOLO

Tocmai am experimentat minunile vrăjii de dragoste Dr.Isikolo, care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume, Cum a ajutat minunat oamenii din întreaga lume să-și restabilească căsătoria și să-și recupereze iubitele pierdute și, de asemenea, să ajute la câștigarea la loterie. L-am contactat după ce am trecut prin atâtea mărturii ale diferitor persoane cum ajută să-l readucă înapoi pe fostul iubit, i-am spus despre soțul meu care m-a abandonat în urmă cu 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce aveam. DR ISIKOLO mi-a spus doar să zâmbesc de 3 ori și să mă odihnesc că se va ocupa de toate în doar 48 de ore, după a doua zi Toni m-a sunat, am fost atât de șocat, am primit apelul și nu mi-a putut crede urechile, el era mă roag cu adevărat să-l iert și să fac promisiuni la telefon. S-a întors acasă și mi-a adus și o mașină nouă doar pentru ca să-și dovedească dragostea pentru mine. Am fost atât de fericit și l-am sunat pe DR ISIKOLO și i-am mulțumit, mi-a spus doar să împărtășesc veștile bune din întreaga lume .. Bine, dacă ai nevoie de o casetă de vraja eficientă și reală pentru orice problemă din viața ta, poți contacta DR ISIKOLO e-mailul său : isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți Whatsapp și pe +2348133261196.

Steve Mills spunea...

Ma numesc Ted Volan, sunt din Italia. Eu și soția mea suntem căsătoriți de aproximativ 7 ani acum. Ne-am căsătorit fericit cu doi copii, un băiat și o fată. Acum 3 luni, am început să observ ceva comportament ciudat din partea lui și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soția mea vede cineva. A început să vină târziu acasă de la serviciu, cu greu îmi mai pasă de mine sau de copii, Uneori iese și nici măcar nu se mai întoarce acasă de vreo 2-3 zile. Am făcut tot ce am putut pentru a rezolva această problemă, dar în totalitate. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. Când navighez pe internet săptămâna trecută, am dat peste un articol care sugera că dr. Ogundele poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la refacerea relațiilor rupte și așa mai departe. Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a făcut o vrajă și mi-a spus că soția mea se va întoarce cu 24 de ore, ce minune a venit soția mea și mi-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și mi-a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Eu și familia mea trăim din nou fericiți împreună. Toate mulțumesc dr. Ogundele. Dacă aveți nevoie de o casetă de vrăji care poate arunca o vraja care funcționează cu adevărat, mi-a spus să împărtășesc mărturia pe internet pentru ca oamenii să cunoască lucrurile bune pe care le-a făcut, vă sugerez să îl contactați dacă aveți nevoie de ajutor, Dr. Ogundele vă poate oferi orice fel de ajutor, cum ar fi vindecarea tuturor tipurilor de boli, cazuri de judecată, vraja de sarcină, protecție spirituală și multe altele. Nu vă va dezamăgi. Acesta este e-mailul său: ogundeletempleofsolution@gmail.com WhatsApp și Viber Chat: +27638836445.

Unknown spunea...

Mă simt atât de bucuroasă astăzi datorită ajutorului pe care DR ISIKOLO mi l-a oferit pentru că mi-am revenit Sotul. Sunt căsătorit de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu m-a înșelat și căuta un divorț. Dar când am întâlnit e-mail-ul DR ISIKOLO (isikolosolutionhome@gmail.com) pe internet postat de o doamnă, am decis să iau legătura cu el și i-am explicat situația mea și apoi să-i caut ajutorul, dar spre cea mai mare surpriză a mea. mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu, pentru că nu există nicio problemă fără o soluție. mi-a spus ce să fac ceea ce am făcut și el a lucrat pentru mine, iar soțul meu s-a întors înapoi la tine după 2 zile după cum a promis. Aici sarbatoresc pentru ca Sotul meu este din nou acasa si ma bucur cu adevarat de casatoria mea si ce sarbatoare minunata. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că DR ISIKOLO este cu adevărat un ajutor pe care Dumnezeu l-a trimis să ne ajute pe toți. De ce să nu contactați acum DR ISIKOLO dacă vă confruntați cu provocări în viața relației voastre. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți Whatsapp la +2348133261196.

Anonymous spunea...

Bine ați venit la PUBLIC !!!

Bine ați venit la Dr. AJAYI Solution Acasă, acolo unde este posibil, sunteți soț sau soție divorțați și doriți să obțineți EX-ul dvs.?
Relația ta nu funcționează așa cum trebuie și ai nevoie de o soluție permanentă la problemele tale ??
Vrei să obții magia unui dosar în instanță ??
soarta pentru câștigarea la loterie și jocurile de noroc?
Suferiți de o boală și aveți nevoie de un vindecător sau de o cură?
Ești singur și vrei un prieten de suflet ??
Magia iubirii pentru a-ți primi fostul ??
Vrei să câștigi o afacere mare?
Ai nevoie de un port bun de dragoste ??

Sună și Whatsapp +2347084887094
vibrator: +2347084887094
Mail: drajayi1990@gmail.com

Sarah Anthony spunea...

Sunt doamna SARAH ANTHONY din Statele Unite, vreau să le împărtășesc o mărturie a vieții mele fiecăruia. Am fost căsătorită cu soțul meu Anthony, îl iubesc atât de mult încât suntem căsătoriți de șapte ani cu doi copii. Când a plecat în vacanță în Franța, s-a referit la o femeie pe nume Ashley, mi-a spus că nu mai este interesat de căsătoria noastră. Eram atât de confuz și căutam ajutor, nu știu ce să fac până nu am întâlnit-o pe prietena mea Maria și i-am spus problema mea. Ea mi-a spus să nu-mi fac griji că are o problemă similară înainte și mi-a prezentat un bărbat pe nume profetul TAKUTA care a aruncat o vrajă fostului ei iubit și l-a readus la ea după 3 zile. Maria îmi cere să comunic cu profetul TAKUTA. L-am contactat pentru a mă ajuta să-mi readuc soțul și el îmi cere să nu-mi fac griji că zeii strămoșilor săi luptă pentru mine. Mi-a spus că după trei zile se va alătura mie și soțului meu împreună. După trei zile soțul meu m-a sunat și mi-a spus că caută din nou lucruri cu mine, m-a surprins când l-am văzut și a început să plângă de iertare. În acest moment sunt cea mai fericită femeie din lume prin ceea ce a făcut acest mare profet pentru mine și soțul meu, puteți contacta e-mailul său (takutaegbedie@gmail.com) .sau whatsapp .. el în acest număr. (+ 2348165186811) . Vă rugăm să-l contactați despre orice problemă, cum ar fi:
(1) Dacă vrei ca fostul tău să se întoarcă
(2) dacă ai întotdeauna vise rele.
(3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
(4) Dacă doriți un copil.
(5) medicamente pe bază de plante
(6) Vrei să fii bogat.
(7) Doriți să vă legați soțul / soția pentru a fi al lui pentru totdeauna.
(8) Dacă aveți nevoie de ajutor financiar.
(9) Lăsați oamenii să se supună cuvintelor voastre și să facă ceea ce vor
(10) Soluția de caz ETC
Contactează-l din nou la (takutaegbedie@gmail.com) sau whatsApp .. el la acest număr. (+ 2348165186811). și să fie binecuvântat

Unknown spunea...

Cu atât de mult în inimă sunt aici pentru a mă exprima despre cum Dr. Isikolo mi-a salvat căsnicia de la divorț. Eu și soțul meu aveam o oarecare neînțelegere și ne sfâșia căsătoria, în măsura în care soțul meu căuta un divorț. Așa că nu am altă opțiune decât să merg pe internet pentru a căuta soluție la problema mea, a fost acolo am întâlnit detaliile doctorului Isikolo și cât de multe persoane scriau lucruri bune despre el și lucrările sale minunate pentru ei și despre cum a ajutat el o mulțime de oameni restabilind relația acolo. L-am contactat pe dr. Isikolo și el mi-a spus tot ce trebuie să fac ceea ce am făcut și în mai puțin de 48 de ore soțul meu a anulat actele de divorț. Acum, eu și soțul meu trăim împreună în pace și armonie, mulțumesc dr. Isikolo că mi-a salvat căsătoria de la despărțire. Informațiile de contact ale doctorului Isikolo sunt prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți Whatsapp la +2348133261196

Unknown spunea...

Ce pot să spun, sunt împușcat de cuvinte, dacă nu pentru dr. Isikolo nu aș fi fericit acum, el a făcut un lucru minunat pentru mine, că nu pot să păstrez singur, nu sunt un fel de oameni pe care îi veți ajuta după o muncă bună, ei vor fugi că de ce zilnic îi dau pe oameni să știe că un bărbat puternic și mare ca tine, care va crede vreodată că Rita prietena mea poate încă să se întoarcă la mine cerșind în genunchi după ce mă trăiește în 7 luni Dr. Isikolo mi-a făcut o treabă care m-a făcut să cred că există adevărate roșii puternice de vrăji, dar este doar răbdător să aibă unul puternic, precum Dr. Isikolo, îl pot dovedi oricui dorește să contacteze acest om grozav nu va regreta, deoarece Dr. Isikolo mi-a readus iubitul în 48 de ore după ce am fost înșelat de acele război online care caută bani pe oameni, dar acum intenționez să mă căsătoresc cu ea, sunt atât de bucuros, vă mulțumesc foarte mult Dr. Isikolo, chiar apreciez că mă rog că faceți la fel și persoanelor care au nevoie de ajutor f te rom. încă o dată mulțumesc prietenilor mei, în orice fel de problemă încercați să-l contactați pe dr. Isikolo și să discutați cu el și să vedeți ce se va întâmpla în continuare, iată e-mailul: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți Whatsapp pe 2348133261196.

stella roland spunea...

Numele meu este STELLA. Aceasta este o zi foarte fericită din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit dr. OKOSUN pentru a mă ajuta să-mi recuperez fostul soț cu iubirea și vraja sa magică. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela cu adevărat și căuta un divorț, dar când am găsit e-mailul Dr.OKOSUN pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze fostul și să-l ajute la remediere. relația. și face oamenii fericiți în relația lor. Mi-am explicat situația și apoi am căutat ajutorul lui, dar spre marea mea surpriză, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sărbătoresc, pentru că Sotul meu s-a schimbat total în bine. El vrea întotdeauna să fie alături de mine și nu poate face nimic fără prezentul meu. Mă bucur cu adevărat căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe Internet pentru că dr. OKOSUN este un adevărat ortograf. NEVOIE DE AJUTOR? DOCTORUL DE CONTACT OKOSUN ACUM PRIN EMAIL: okosunakpade@gmail.com sau whatsApp lui la +234815304410. Este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta.
1 vraja de dragoste
2 WIN EX BACK
3 FRUCTE DE FEMEI
4 PROPRIETARE DEPEL
5 protecție
vraja 6 vraja de afaceri
7 Fapte BUNE
8 DEPOZITUL LOTERIE ȘI DEPARTAMENTUL CAZULUI.

Unknown spunea...

Ajută-mă să-l sărbătoresc pe dr. Isikolo pentru ajutorul lui mare. Sunt unul dintre acei oameni care au spus că nu voi numi niciodată un psihic sau un mag sau orice altceva care să mă ajute cu problemele mele - cel puțin din toate problemele mele de dragoste, dar am ajuns la punctul în care știam că am nevoie de niște îndrumări și sunt atât de bucuros că am găsit pe acest om numit Dr. Isikolo. Când aproape că l-am pierdut pe David într-una dintre luptele noastre proaste și certurile constante (el s-a despărțit de mine), am crezut că am pierdut totul. plang toata ziua si ma gandesc ca nu se va mai intoarce niciodata la mine. Am citit atâtea mărturii despre vraja dragostei Dr. Isikolo, cum ajută el să-l readucă înapoi pe fostul iubit. Îi trimit rapid un e-mail. și, de asemenea, să-mi revin soțul cu vraja lui de dragoste. Și când eram cel mai disperat, nu a profitat de mine. Ai efectuat un serviciu foarte bun pentru o persoană cu adevărat nevoie. Nu știu cum ați făcut-o sau cum funcționează această magie, dar tot ce știu este, FUNCȚIONează și omul meu s-a întors la mine în 48 de ore în timp ce mi-a promis !! David și soțul meu și cu mine suntem fericiți din nou împreună și îi vom fi întotdeauna recunoscători pentru dr. Isikolo. Trimiteți-i prin e-mail pentru orice fel de ajutor este foarte capabil și de încredere pentru ajutor isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți Whatsapp la +2348133261196

Anonymous spunea...

Mă simt din nou atât de binecuvântat în căsnicia mea după ce doctorul Akpabio l-a readus pe soțul meu care s-a despărțit de mine un an bun. Sunt din Islanda. Chiar dacă am gurile pe tot corpul, nu va fi suficient să-i mulțumesc dr. Akpabio pentru ajutorul acordat vieții mele. Soțul meu s-a despărțit de mine un an și am avut dureri și agonie fără el. Așadar, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până nu mă refer la dr. Akpabio. I-am explicat situația mea și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în maxim 24 de ore, până când inima mea încă bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit o vrajă, iar soțul meu m-a sunat exact când a spus dr. Akpabio. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim din nou fericiți în ultimele 9 luni. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze. E-mail: akpabiospells@gmail.com Puteți de asemenea să-l Whatsapp la +23489064238004

Unknown spunea...

Vă rugăm să citiți și, de asemenea, contactați DR ISIKOLO dacă aveți nevoie de o vrajă puternică de dragoste pentru a vă repara relația ruptă.
Am divorțat de soțul meu când aveam șase luni însărcinată cu cel de-al doilea copil. Ne certam și ne certam fără încetare încă din ziua în care a fost conceput primul nostru copil, fără dragoste și încredere de el, așa că el a divorțat de mine. Și toate aceste încercări, am încercat toate mijloacele diferite pentru a-l recupera înapoi, am încercat, de asemenea, câteva roți de vraja diferite în țara mea, dar niciunul dintre ei nu l-ar putea aduce pe Richard înapoi la mine. Doar DR ISIKOLO mi-a garantat o turnare de vrajă urgentă de 48 de ore și m-a asigurat că soțul meu va fi din nou cu mine. Scriu pentru a-mi oferi mulțumirile mele și profundă recunoștință pentru că ți-ai respectat promisiunile și pentru că ai folosit puterile tale dăruite și mari pentru a-l readuce acasă. Am fost încântat să știu că sunteți specializat în reunirea iubitorilor. Mulțumesc, domnule, că m-ați ajutat în cele mai grave momente din viața mea, că am fost o casă de vraja atât de mare și că mi-a oferit o vraja de dragoste care mi-a adus atâta bucurie în căsnicia mea. Sotul meu s-a intors si promite sa nu ma mai lase niciodata. Dacă te îndoiești de capacitatea lui, ai încredere în mine. Ar trebui să ai o șansă. Se plătește în moduri pe care nu ți le-ai imagina niciodată. Dacă le sunteți chiar acum și aveți nevoie de o vrajă de dragoste puternică și urgentă pentru a vă aduce înapoi fostul dvs. contact cu amabilitatea DR ISIKOLO chiar acum este singurul răspuns pentru a vă restabili relația sau căsătoria. isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp său: +2348133261196

Anonymous spunea...

DR. WEBSITE-ul AKPABIO PENTRU VORBĂTURI ÎNTÂMPLATE REAL: acpabiospells@gmail.com

Serios am fost aplatizat când Sotul meu de 8 ani a plecat să fiu cu o altă femeie din Texas. Am plâns și am suspinat în fiecare zi, până a ajuns atât de rău încât nu mai puteam să-l suport. și am ajuns la internet pentru ajutor, până când am lovit lucrurile reale, și tu ești dr. Akpabio. Aproape că am renunțat să încerc să-mi revin ex-soț și să am din nou o familie mulțumită .. încercasem tot ce știam și, cu vrăjile, binecuvântările și puterile magice extraordinare, ai făcut toată munca și imediat după 48 de ore , Ex-Sotul meu s-a întors la mine și a fost penitent pentru tot ceea ce a făcut. Și acum viața mea este echilibrată și sunt din nou fericită. Dr. Trust aveți un serviciu excelent pentru oameni și nu cred că mulți oameni au știut despre voi. Tu ești diamantul în dur. Mulțumesc Dr. Akpabio Ești talentat și te dai afară atât de liber, așa cum mi-ai făcut mie. Vă mulțumesc că v-ați țesut vrăjile magice de dragoste pentru mine și Sergio. El ne-a revenit exact așa cum a fost când ne-am întâlnit pentru prima dată .. din adâncul sufletului meu! Sunt imens fericit acum. Mulțumesc și Dumnezeu să vă binecuvânteze atât de mult domnule. Acum, omul meu se întoarce la mine doar în 48 de ore, așa cum ai spus-o ... uite .. sunt pe deplin răsplătit. Mulțumesc mult domnule, mulțumiri de aprecieri. Iată e-mailul Dr. Akpabio: akpabiospells@gmail.com sau sună la +23489064238004

Unknown spunea...

Cum m-a ajutat acest mare om dr. Isikolo să-mi readuc iubitul în 48 de ore. iubitul meu care s-a despărțit de mine încă din luna mai a acestui an și tot efortul meu pentru el înapoi s-a dovedit avortiv. Îl iubesc atât de mult, încât de fiecare dată când îl voi vedea cu o altă fată, voi fi supărat. așa că, într-o zi, treceam pe internet când am văzut o mărturie a unei femei cum acest mare nume de bărbat DR ISIKOLO a ajutat-o ​​să se întoarcă cu soțul ei, așa că norocos pentru mine a renunțat la contactul bărbatului, așa că am sunat rapid la numărul pe care nu l-a ales nu l-am trimis prin e-mail după aproximativ 2 ore când m-a sunat înapoi și mi-a răspuns e-mailul. i-am explicat totul și mi-a dat informații complete despre proces și ce să fac. așa că mi-a spus că are nevoie de niște obiecte pentru a face rugăciunile pentru mine, ceea ce am făcut eu am făcut tot posibilul pentru ca el să se asigure că rugăciunile mele sunt făcute și în 48 de ore, așa cum mă asigura deja, iubitul meu s-a întors îmi cer iertare, acum mă iubește, mă prețuiește și îmi promite că nu mă va mai părăsi niciodată. totul mulțumită lui DR ISIKOLO, puteți, de asemenea, să-i trimiteți un e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp: +2348133261196 și fiți siguri de soluție, deoarece este pur și simplu cel mai bun pe care îl puteți găsi oriunde.

Anneli Jäätteenmäki spunea...

Numele meu este Marleen Baerveldt, formular, Brașov, România. După 12 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost într-o ceartă sau alta, până când m-a părăsit definitiv și m-am mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. Am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu își vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuie inima, inima îmi era plină de dureri și dureri pentru că eram foarte îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc mereu să se întoarcă la mine, eram într-adevăr supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugera că dr. Osagiede poate ajuta să revină rapid . Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut apoi a făcut o vrajă de dragoste pentru mine. 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îmi este atât de dor de mine și de copii, atât de uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii. Apoi, din acea zi, căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită dr. Osagiede. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea mea pe internet încât Dr. Osagiede caster vrăjitor real și puternic, pe care mă voi ruga mereu să trăiască mult timp pentru a-și ajuta copiii săi în vremea necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de Ex înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează acum această puternică vrăjitoare. Iată e-mailul său de contact la: doctorosagiede75@gmail.com sau whatsapp la +2349014523836
sau viber +2349014523836

Unknown spunea...

Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună în întreaga lume cu privire la modul în care am primit înapoi fosta mea iubire. Înnebunisem când iubirea mea m-a lăsat pentru o altă fată luna trecută, dar când mă întâlnesc cu un prieten care mă prezintă la DR ISIKOLO marele mesager al oracolului pe care îl slujește, mi-am povestit problema lui DR ISIKOLO despre cum a plecat fosta mea iubire eu și, de asemenea, cum am avut nevoie pentru a obține un loc de muncă într-o companie foarte mare. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit, dacă îmi voi primi dorința inimii fără niciun efect secundar. El mi-a spus ce trebuie să fac, după ce s-a terminat, în următoarele 2 zile, iubirea mea m-a sunat la telefon și îmi spunea că îmi pare rău că m-a trăit înainte și, de asemenea, în următoarea săptămână după ce iubirea mea m-a sunat la să-mi rog iertarea, am fost chemat la interviu în compania dorită, trebuia să lucrez ca director general. Sunt atât de fericit și copleșit încât trebuie să-i spun întregii lumi să contacteze DR ISIKOLO la următoarea adresă de e-mail isikolosolutionhome@gmail.com și să rezolve toată problema dvs. Nicio problemă nu este prea mare pentru el să rezolve..Contact îl direct pe isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-ul său: +2348133261196.

Unknown spunea...

Revenind cu fostul tău iubit, urgent cu vraja de dragoste, DR ISIKOLO este într-adevăr cea mai bună casetă de vraja cu 100% garanție. numele meu este Barbara Damjan. Niciodată n-am crezut în vrăjile de dragoste sau în magie până când nu am luat legătura cu această cască vrăjitoare numită DR ISIKOLO, pe care atâția oameni au testat-o ​​despre online, este puternic. Partenerul meu a început să se comporte greșit și să aibă o relație cu o doamnă necunoscută după mine, după vremurile grele și grele și m-a părăsit. am trecut împreună și viața mea a fost cu capul în jos, deoarece relația noastră a fost de 4 ani, l-am iubit cu adevărat. Mama lui era împotriva mea și nu avea nicio slujbă plătitoare, așa că atunci când am întâlnit această casă de vrajă, i-am spus ce s-a întâmplat și i-am explicat situația lucrurilor la început, am fost nehotărât, sceptic și îndoielnic, dar doar am încercat și în 2 zile, după ce m-am conformat și am furnizat tot ce avea nevoie pentru a lucra pentru mine, bărbatul meu m-a sunat de unul singur și a venit la mine scuzându-mă că totul s-a rezolvat cu mama și familia lui și a primit un nou interviu de muncă, așa că ar trebui să obținem casatorit nu mi-a crezut ca functioneaza asa si a fost intr-adevar uimitor si sunt mandru sa marturisesc si sa apreciez DR ISIKOLO pentru ca el este pur si simplu cel mai bun pe care il poti gasi oriunde. Aveți nevoie de o casetă de vrăjire eficientă și reală pentru orice problemă din viața dvs., puteți contacta DR ISIKOLO pe e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com.com sau WhatsApp / Viber lui la +2348133261196.

Unknown spunea...

Buna ziua, te iubesc, te iubesc. Ne-am certat și ne-am certat neîncetat încă din ziua în care a fost conceput primul nostru copil, fără dragoste și fără încredere de el, așa că m-a divorțat. Și în toate aceste situații, am încercat toate mijloacele posibile pentru a-l recupera. Am încercat diferite vrăjitori, dar niciunul dintre ei nu mi-a putut aduce soțul înapoi la mine. A fost doar Dr. ODION, care îmi garantează un program magic de 48 de ore urgent și mă asigură că soțul meu vrea să se întoarcă cu mine. Aș dori să-ți exprim recunoștința și recunoștința față de tine pentru respectarea promisiunilor mele și pentru salvarea căsătoriei mele. Am fost încântat să știu că ești specializat în reunirea iubitorilor. Vă mulțumesc, domnule, că m-ați ajutat în cele mai proaste perioade ale vieții mele, că am fost un vrăjitor atât de grozav și că mi-a dat dragoste. Soțul meu s-a întors și promite să nu mă mai lase niciodată. Dacă te îndoiești de capacitatea lui, ai încredere în mine. Ar trebui să îți asumi un risc. Se plătește într-un mod pe care nu-l poți imagina niciodată. Dacă ai nevoie de o vrajă puternică și urgentă de dragoste pentru a-ți reînvia fostul contact, Dr. ODION în acest moment. e-mail (drodion60@yandex.com) sau ce-Aplicați numărul său de telefon +2349060503921.

Unknown spunea...

Dr. Isikolo a făcut-o din nou pentru mine, după ce m-a ajutat să-mi iau soțul înapoi. Vreau să anunț lumea despre dr. Isikolo cel Mare vrăjitor care mi-a adus înapoi soțul meu, când am crezut că toată speranța a fost pierdută. așa că l-am contactat și m-am conformat cu tot ce mi-a spus să fac și, într-adevăr, am obținut rezultatul în 48 de ore, așa cum m-a asigurat. Dr Isikolo și-a folosit vraja puternică pentru a-mi pune un zâmbet pe față, readucându-mi bărbatul cu vraja lui, la început am crezut că visez când soțul meu se întoarce la mine în genunchi implorându-mă să o iert și să o accept înapoi și chiar de atunci, el mă iubește mai mult decât mă așteptam vreodată, așa că mi-am făcut un jurământ pentru mine că voi anunța Lumea despre dr. Isikolo, deoarece este un om minunat. Ai probleme în relația ta? partenerul tău s-a despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei pe el sau ea înapoi? Aveți probleme cu finanțarea dvs.? sau aveți nevoie de ajutor de orice fel, atunci contactați Dr. Isikolo astăzi pentru că vă ofer 100% garanție că el vă va ajuta la fel cum m-a ajutat. Adresa de e-mail a doctorului Isikolo este: isikolosolutionhome@gmail.com.com sau WhatsApp / Viber lui la +2348133261196.

Unknown spunea...

Mă simt atât de bucuroasă astăzi pentru că fac parte din cei care se bucură din cauza ajutorului pe care mi l-a oferit doctorul Isikolo pentru că mi-a revenit Sotul. Sunt casatorit de 6 ani si a fost atat de groaznic pentru ca sotul meu ma insela si cauta un divort. Dar când am întâlnit e-mailul doctor Isikolo (isikolosolutionhome@gmail.com.com) pe internet, postat de o doamnă, am decis să iau legătura cu el și i-am explicat situația mea și apoi să-i caut ajutorul, dar pentru a mea cea mai mare surpriză mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu, deoarece nu există nicio problemă fără o soluție. mi-a spus ce să fac ceea ce am făcut și el a lucrat pentru mine, iar soțul meu s-a întors înapoi la tine după 2 zile după cum a promis. Aici sarbatoresc pentru ca Sotul meu este din nou acasa si ma bucur cu adevarat de casatoria mea si ce sarbatoare minunata. Voi continua să depun mărturie pe internet, deoarece doctorul Isikolo este cu adevărat un ajutor pe care Dumnezeu l-a trimis să ne ajute pe toți. De ce să nu-l contactați acum pe doctorul Isikolo dacă vă confruntați cu provocări în viața relației voastre. Puteți contacta adresa sa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com.com sau WhatsApp la +2348133261196.

Anonymous spunea...

Salvați-vă căsnicia și primiți-vă pe fostul iubit! Dr.Ilekhojie a ajutat mii de femei să-și recapete ex-iubitul "Sunt Lisa Louise sub forma SUA. După 12 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost într-o ceartă sau alta, până când în final m-a părăsit și m-am mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. Am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu-și vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuie inima, inima mea era plină de dureri și durere pentru că eram foarte îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc mereu să poată reveni la mine, eram foarte îngrijorat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web asta mi-a sugerat că dr. Ilekhojie poate ajuta să revină repede. Așadar, am simțit că ar trebui să-i dau o încercare. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut, apoi a făcut o vrajă Love pentru mine. 11 ore mai târziu, soțul m-a sunat într-adevăr și mi-a spus că îi este atât de dor de mine și de copii, atât de uimitor! ca și cum s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o și copiilor. Atunci din acea zi, căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită dr. Ilekhojie. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea mea pe internet încât Dr.Ilekhojie este un adevărat vrăjitor de casă, pe care mă voi ruga mereu să trăiesc mult timp pentru a-și ajuta copiii săi în timpul necazului, dacă ești aici și ai nevoie de fostul tău iubit înapoi sau salvați-vă repede căsătoria. Nu mai plângeți, contactați acum Dr.Ilekhojie. Iată contactul său, trimiteți-l pe e-mail la: gethelp05@gmail.com sau sunați / WhatsApp lui +23481474002594

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   1 – 200 din 383   Mai noi› Cele mai noi»