eu...

Fotografia mea
am ochii negri si pe vremea cand imi pasa, te iubeam pe tine!

Cui pe cui... nu se scoate!!!


N-am mai scris de ceva vreme... adevarul e ca de data asta, am avut ocazii sa scriu... si de multe ori, chiar am inceput sa o fac, dar m-am razgandit pe parcurs. Fara motiv. Asa cum traiesc in ultimul timp: fara motiv! 

Am vrut sa renunt. Am iesit pe usa cu bagajale si mi-am jurat ca n-am sa ma mai intorc. Cand am ajuns la masina, cu lacrimile siroaie pe sub ochelarii de soare, deja aveam mustrari de constiinta. Poate totusi ar trebui sa te anunt, poate iti vei face griji, macar sa iti spun ca sunt ok. Chiar daca nu eram. Am deschis repede un mail pe telefon sa iti dau un ultim mesaj. Si am vrut sa iti scriu doar „am plecat, nu ma cauta, sunt bine” dar am sfarsit prin a nu-ti mai scrie nimic. Am plecat. Si nu m-am uitat in urma. Norocul, de fapt pe atunci il numeam ghinion curat, a fost ca trebuia sa plec o luna si doua saptamani undeva foarte departe. Unde tu, n-ai fi avut drum asa usor. Si am plecat. Nici nu vroiam sa imi mai deschid mail-ul... am rezistat chiar o zi intreaga fara sa il deschid... apoi il verificam din 10 in 10 minute... primeam mesaj dupa mesaj... ma intrebai unde sunt, de ce nu iti raspund, cand ma intorc, de ce nu iti spune secretara, cum am putut sa plec etc etc... sute de intrebari la care nu aveai raspuns... eu aveam o singura intrebare si nu iti era adresata: DOAMNE, DE CE M-AM INDRAGOSTIT DE UN BARBAT INSURAT?!!??

Incet, incet am crezut ca m-am invatat cu lipsa ta. M-am intors acasa si masina ta nu era in fata blocului. Am intrat in apartament si nimic nu era schimbat. Toate erau la locul lor. Pana si hainele tale uitate de-a lungul vremii. Prima noapte a fost cea mai groaznica. La 4 dimineata, schimbam lenjerii... toate miroseau a tine. Totul mi se parea ca are urme din tine. M-am hotarat sa ma mut  in perioada urmatoare si am zis ca nici de data asta nu o sa ma uit in urma. A treia seara am cedat. Nu te-am sunat pe tine ... ci l-am sunat pe el. Nu il mai vazusem de aproape 2 ani... Mi-a raspuns si mi-a spus ca de-a lungul timpului a incercat sa mai dea de mine, dar n-a avut noroc... Ghinion! Nu noroc... 

Ne-am intalnit chiar in seara aia. Intr-un parc. Nici nu mai stiu de cand nu am intrat intr-un parc sa stau cu cineva de vorba pe o banca. Am facut conversatie de fatada aproape o ora. Apoi el s-a uitat in ochii mei si mi-a spus: lasa vrajeala, cu rasul asta fals si cu impresia asta ca totul e bine si spune-mi de ce esti trista? Ce s-a intamplat cu tine de nu iti mai stralucesc ochii?
Zambesc trist si ii spun: au devenit matzi... nu mai stralucesc pt ca nu mai au de ce. S-au saturat de prea multa fericire.

In zilele ce au urmat, am incercat sa te inlocuiesc cu el. Am zis ca poate mama avea dreptate si „cui pe cui se scoate”... dar nu e asa. 

Parfumul tau, tot il mai simt cu narea dreapta... desi stanga pare ca l-a uitat. Vocea ta inca o mai aud cu urechea dreapta, desi stanga nu mai stie cine esti. Te zaresc adesea in dreapta mea, desi niciodata nu esti acolo... 



Cui pe cui... nu se scoate! 


43 de comentarii:

Izabelle spunea...

Nu se scoate in cazul tau pentru ca te cauta, iar tu il iubesti. Daca cineva ar fi renuntat atunci cu siguranta ar fi mers sa-l inlocuiesti cu altul si sa-l uiti intr-un anume fel. atunci cand vei avea hotararea si destule motive pt care nu vei mai dori sa-l vezi atunci il vei uita si il vei inlocui ...fizic..pt ca oamenii sunt unici! Te pup

Rebecca spunea...

Mi-a fost prea dor sa te citesc..

Gabriela spunea...

Nici timpul, nici distanta nici macar hotararea luata nu poate sterge ceea ce a fost lipit de suflet. Nu sterge si nu inlocuieste. Expresia " ochii care nu se vad se uita" nu este adevarata. O spun din proprie experienta. Iubirea este un diamant si are tot atatea fete.Iti doresc sa gasesti sclipirea care sa te faca sa zambesti cu intelegerenu cu tristete.

Unknown spunea...

Nu te amagii cu altii... Nu o sa-l poti uita...

Anonim spunea...

Buna ! Vreau sa te felicit in primul rand... pentru randurile tale. La un moment dat am crezut ca ai renuntat la blog, dar uite ca m-ai surprins placut.
Te-am trecut la blogroll, acum cateva luni in urma... sper sa nu te superi.
Iti doresc toate cele bune !

Anonim spunea...

Ti-am citit tot blogul post cu post si abia il asteptam pe urmatorul. Bine ai revenit. :)
Cui pe cui ar trebui sa se scoata in momentul in care al 2lea are cel putin calitatea celui dintai.

Mihai spunea...

nu se scoate....
daca ai iubit "cu adevarat" pe cineva...il vei iubi mereu...nu ai de ales. Ce poti face...este sa transformi iubirea, s inveti sa-l iubesti de departe, sa te bucuri cand e bine, sa te bucuri cand e fericit (chiar daca in bratele altcuiva)...asa se desavarseste iubirea.... zic si eu, nu neaparat si reusesc sa fac.
Ma bucur ca am gasit un blog relativ...geaman cu al meu...

Anonim spunea...

Cuiul doar rugineste rascolind in amintiri.

Masaj erotic Targu Mures spunea...

dar un alt cui poate sa-l inlocuiasca pe cel ruginit

Anonim spunea...

te iubesc...nu uita...iar tot prin ce trec acum merit si...sper ca macar un minut inainte sa mor sa te pot vedea....si increderea in tine nu o sa mi o pierd pina la sfarsit!!

Anonim spunea...

Iubirea nu moare. Doar se invecheste. Asa mi-a zis el intr-o zi, plin de satisfactie. I-am zis ca iubirea mea pentru el o sa moara. Si am facut tot ce era omeneste posibil pentru asta.
Au trecut 2 ani.
Si acum zic si eu. Iubirea nu moare. Doar se invecheste.
Partea buna e ca o iubire invechita lasa mult loc pentru una noua.
Scrii demential.

alexandrrra spunea...

Intrebarea este daca tu vrei cu adevarat sa scoti cuiul ala...

Scrii frumos si sensibil. Iti inteleg fiecare cuvant, virgula sau pauza, pentru ca si eu mi-am pus de mii de ori, disperata, intrebarea pe care ai bolduit-o.

Anonim spunea...

Pentru tot ce-ai scris,iti multumesc! Sunt multe suflete care se regasesc in randurile tale.In serile lungi de iarna care vin,iti recomand din toata inima una dintre cele mai frumoase carti de dragoste aparute la noi,povestea de acolo seamana cu povestea ta si cine stie cu cate altele,e infiorator de reala,cu siguranta te vei regasi in ea.Am plans o noapte intreaga citind-o,am invatat pasaje intregi pe de rost,as da orice s-o vad in carne si oase pe femeia care a scris-o.''Confesiuni ipotecate sau roman pentru un singur cititor'',Andrada Bogdan.Sunt sigura ca nu ai s-o lasi din mana pana la sfarsit.Continua sa scrii!

kriss norton spunea...

si tu credeai ca eu nu simt...dar eram prea prost atunci....dar ca mine nu o sa te iubeasca nimeni....in ziua aia...dupa ce ai urcat in masina si ai plecat spre....nu am mai putut dormi...nu....simteam...iar cand tel tau era inchis...stiam ca te am pierdut....sti ce ti am cerut in ultima perioada?doar sa ma ajuti atat??vei putea?

Unfaithful spunea...

La multi ani. Noul an sa-ti aduca multe bucurii, sanatate, iubire si pace in suflet! Te imbratisez cu drag.

Hoinara spunea...

Stii cum se zice,poti sa-l schimbi,dar n-o sa-l poti inlocui asa usor.

geoposio60 spunea...

as putea incepe civilizat: LA MULTI ANI!
as pute continua destept: cui pe cui? adica ce fel de cui?
as putea ...
dar voi femeile cum credeti ca este pentru noi barbatii? iti spun eu: la fel!
si acum ma dezlantui: incercam sa refim (o fi un cuvant asta?)! eu m-am simtit de multe ori in starea de a urla, a pleca aiurea, a-mi baga p...! dar nu am reusit, mereu am inteles ca eu sunt eu si m-am sprijinit pe nadejde, pe care nu am gasit-o! mai ales cand am fost in postura de a fi inlocuit cu "el" imediat ce mi s-a spus ca nimeni nu mai e ca mine!
as fi vrut sa urlu, sa sar de pe un stalp de telegraf sau macar sa ma dau in leagan tinandu-ma de doua fire de inalta tensiune ...
pe curand,
geo

dcosti_info@yahoo.com spunea...

Buna seara, ma numesc, Costi detin un blog http://www.dcosti.info/ si doresc daca sunteti de acord sa facem schimb de bannere sau sa ne adaugam reciproc la blogroll. Astept raspunsul dvs.pe id-ul din semnatura sau pe site. Cu deosebita consideratie,

Anonim spunea...

Draga Josephine (imi place tare mult identitatea cu iz imperial pe care ti-o asumi), am descoperit blogul tau mai mult din intamplare. Nu stiu daca starile si faptele sunt reale. Si le consider absolut secundare, ba chiar le-as aprecia si mai mult daca ar fi pur fictionale, pentru ca am gasit aici placerea ta de a scrie. O faci in mod profesionist si tocmai de aceea te suspectez de fictionalizare! Da-mi voie, te rog, sa consider totul un joc in care si eu, un simplu cititor, particip cu interpretarea mea, caci pana la urma totul e literatura. Bravo.

Adrian spunea...

e foarte ciudat , toata viata ta pare a fi o drama , nici sa te plictisesti nu ai timp , totusi trebuie sa recunosc ca te pricepi ;) ai ceva talent dar ce am citit eu aici mi se pare prea mult pt un om, totul se termina prost , celebra poveste "femeia emancipata financiar care nu are noroc in viata personala" ..in fine ai talent la scris si tind sa cred ca in spatele blogului sta cineva experimentat si calculat , ce ai scris tu aici ar "inmuia" chiar si cel mai ingamfat machoman din lumea asta , eu unul sunt impresionat si cum spunea cineva ..nu conteaza daca e fictiune sau realitate (cum e putin probabil) ideea este ca blogul e material de calitate si se vede ca este un scenariu care inca nu e terminat , publicul target e unul feminin evident , drama se vinde cel mai bine la femei mai ales cand personjul principal trece prin incercari grele si ramane in picioare si nu se da batut asta presupun ca mentine suspansul ..in fine poate ma insel si e devarat dar un singur lucru pot sa-ti spun : SCRIE IN CONTINUARE CA O FACI BINE !

Anonim spunea...

wtf??
In mod straniu,aici m-a dus search-ul pentru "nu-mi place sa fac nimic"

Anonim spunea...

esti genu' care sufera cu webcam-ul in fata,nu?

Anonim spunea...

Cind citesc ce scrii ami vad viata mea. am accleas probleme ca tine. (din nefericire). ma regasesc foarte mult in povestea ta!

Anonim spunea...

Nu stiu cati ani ai, nu stiu ce faci si de asemenea, nu stiu daca parerea/sfatul meu te vor ajuta in vreun fel.
Va trebui sa il uiti complet, total si fara sa te mai gandesti decat la faptul ca trebuie sa fii fericita.
Cu pasiunea ta, cu modul tau frumos de a te oferi ai sanse. Trebuie doar sa fii cinstita fata de tine, sa accepti ca nu poti trai cu mai putin decat oferi tu. Adica tot. Atunci parfumul lui se va risipi, te vei trezi complet singura. Si iti vei cauta perechea, dar nu disperata ci cu optimismul unei flori de trandafir care se deschide in noiembrie, fara sa ii pese ca poate vine zapada repede.

Tudor spunea...

Ce-mi plac comentariile anonnime :))

"âmi plac la nebunie".

Ce dor mi-a fost de tine, Josephine:). Pe cuvant.

Anonim spunea...

de proasta te ai indragostit

Drumetul spunea...

Faza tipica. Si comportamentul tau e tipic. Nu e nimic inocent in iubirea ta. Nu esti deloc imaculata. Nu incerca sa arati cum tu asteptai dupa el in van si el era insurat. Stiai ca era insurat. Trebuia sa te abtii. Daca el ti-o facut avansuri, sau daca tu i-ai zis odata "m-am indragostit de tine" asta nu mai conteaza acuma. Ce conteaza e ca un barbat insurat are inima frinta si o femeie singura are de asemenea inima frinta. Ce-i mai trist pentru ea (pentru tine) e ca mereu ai fost singura. Ai trait doar cu iluzia unei relatii cu el. Nu ar fi fost al tau pina nu era cu adevarat al tau. In rest sint doar, soapte, durere, "te iubesc"-uri scrise pe sms in miez de noapte si alte surogate penibile pentru o relatie normala. Nu-l mai acuza, ca esti la fel de murdara. Poate mai muradara. Si "cui pe cui" e faza tipica tuturor fetelor suficient de frumoase ca sa obtina un "f..k-buddy" cu un singur telefon si de asemenea suficient de imature psihic ca sa se echilibreze emotional singure. Ca sa-l uiti nu tre sa-l inlocuiesti. Ci trebuie sa-ti dai seama ca nu ti-l trebuie. Nu asa cel putin. Degeba suspini si continui sa-i spui "te iubesc" in gind, dintre alte brate si alte p...suri. Nu tine. Grow up.

radzu spunea...

o iubesc pe nevasta mea,dar mama ei nu ma vrea deloc,iar relatia noastra o ia la vale.Ce sa fac
?

Mesin Fotocopy spunea...

Va multumim pentru un blog excelent! Am descoperit câteva informaţii utile şi vor sugera blog-ul dvs. pentru toţi prietenii mei.

outsourcing service indonesia spunea...

Acest site web este de fapt o plimbare prin pentru toate informatiile pe care le dorit despre acest lucru şi nu ştiu pe cine să întreb. Glimpse aici, si vei descoperi cu siguranta ea.

Bobby spunea...

As dori un schimb daca se poate Nume Aethra ...Site:http://aethra-j.blogspot.ro/ ...astept un mesaj pe blog

Anonim spunea...

Lasati-o in pace, ca zice bine ceea ce zice, expresia "cui pe cui se scoate" e o prostie.
De fapt e o expresie pe care o folosesc vrajitorii pentru a justifica faptul ca raul de pe unul il muta pe altul, si asa zic ca o facut bine, sau ca trebuie sa faca un rau pentru a scoate un alt rau. O prostie! Nu ascultati astfel de zicale! Nu toate zicalele sunt adevarate, si oamenii rai inventeaza zicale pentru a-si justifica faptele.
Stiu eu pe una care zicea ca trebuie sa aiba o relatie ca sa-l uite pe fostul pentru care a suferit. Inca o prostie! Si vroia ca acela sa o iubeasca nebuneste, sa faca dragoste cu el, si ea sa nu-l iubeasca deloc. Ca sa vedeti ce poate fi in mintea unei femei.
Asa ca fa bine si nu mai fa experimente pe tine, cu propria-ti viata, fii mai inteleapta!

Anonim spunea...

Anonimule original, esti foarte tare frate.. :)) mie imi place felul ei de a scrie, pacat ca nu are altceva mai interesant in viata ei despre care sa povesteasca.. Eu nu sunt aici sa-mi dau cu parerea ptr ca e destul de clar ca e inutil si nu ajuta la nimic. Cert e ca, datorita tie, comentariile au fost de departe mult mai interesante decat blogul in sine :)
Respect ! :)

ioana24c spunea...

nu stiu cum sa incep,atatea as spune....aproape in fiecare zi intru pe blogul tau si citesc aproape totul de 2 ori cu lacrimi in ochi...ii dureros sa iubesti un barbat insurat...este greseala noastra ca femei ca am acceptat de la inceput o relatie de genul asta...am fost in aceeasi situatie multi ani....iar tu imi amintesti perfect prin descrierile tale tot prin ce am trecut si eu....te apreciez foarte mult...esti curajoasa...eu am renuntat la el,dar nu si cu sufletul,ci cu trupul cum spui tu in citatele tale....nu stiu cat dar cel putin incerc pt ca este barbat insurat si nu as accepta sa ii distrug familia pt fericirea mea....mult succes si o sa iti urmaresc in continuare postarile....nu te cunosc dar parca te stiu de o viata...nu te dezamagi,nu te lasa,suntem si vor fi multe in situatia ta....pupici

Anonim spunea...

din pacate si viata mea e distrusa dar nicio data.nu vei putea gasi fericirea

Dr Alashira spunea...

Am mulțumit dr. Alashira pentru o lucrare grozavă pe care a făcut-o pentru mine, vreau să rănesc numele doctorului Alashira pentru că m-a vindecat dintr-o pâine menstruală cronică .. aceasta a numit pâine tocmai a început dintr-o dată, a fost absurd oamenii m-au batjocorit de el. Când va începe, voi fi atât de neliniștit, deoarece durerea este atât de insuportabilă. De parcă mă lupt cu moartea săptămâni în urmă, când am venit să-l văd pe doctorul ALASHIRA, mă întreabă dacă simt durere, eu apoi i-au explicat-o și i-au spus când am mers la spital, ei au spus că se schimbă că este normal .. Dr. Alashira a spus că nu este Norma și mi-a spus să fac câteva misiuni și nu am făcut-o ... simt durerea, am venit să mulțumesc dr. Alashira..pentru că sunt liber de dureri, nu simt deloc dureri sau slăbiciuni când va veni timpul să curgă normal. Sunt liber. Vă rugăm să contactațiDr Alashira pentru Ajutor e-mail dr.alashirao1 @ gmail.com sau WhatsApp + 2348034395438..multumiri.

Dr Alashira spunea...

Mai Atotputernic a continuat să-l binecuvânteze pe dr. Alashira pentru că este o muncă grozavă. Închide anul acesta am solicitat o încărcătură pentru a-mi salva compania, dar știu modul în care am aplicat în multe organizații, dar nu am putut întâlni echipele și condițiile de acolo. .Am renunțat la așa ceva pentru un împrumut .. compania mea continuă să meargă zi de zi am vrut să vând compania, deoarece lucrurile nu funcționează bine și știu echipament ... Am contactat un prieten pentru cumpărători înainte să-mi spună cum este Alashirahelphim în păstrare se desfășoară afacerile și acum face profit. Am contactat dr. Alashira și i-am explicat totul .. mi-a spus ce să obțin și am făcut-o .... iată organizația din care am solicitat împrumut de la call and giveme aform și Am completat-o. Mi-au dat un împrumut de (500.000 $) SUA .. care au plătit și compania mea se depășește așteptările mele .. Poate numele lui să fie grozav. cred că te va ajuta să e-mail e-mail dr.Alashirao1 @ gmail.com WhatsApp +2348034395438 mulțumesc pentru citit ING

Dr Alashira spunea...

Buna ziua, numele meu este Harriet parcurge un articol și am aflat despre un bărbat numit The grand dr alashira. Am suferit probleme de rupere cu diferiți tipi. A trebuit să iau legătura cu vraja. Pentru omul meu Ben, Ben era la Vreau să mă părăsesc pentru alte femei butitive și cred că aș putea să-l am înapoi și să-l fac să rămână.lo și uite Marele mare alashira m-a ajutat.Sveve și mă căsătorim curând Marele Alashira este un bărbat atât de drăguț, a ajutat și el problemă de stop cardiac, Mulțumesc lui și mulțumesc lui Godpentru a-l da dacă nu aveți vreo problemă vreodată, contactați-l pe acest e-mail:

Contactați-l pentru cele ce urmează și vedeți munca excelentă a marelui alashira e-mail dr.alashirao1@gmail.com whatsap +2348034395438
(1) Dacă doriți fostul dvs. înapoi.
{2} Dacă doriți să aveți mare succes
(3) Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă
(4) Vrei să fii promovat în biroul tău.
(5) Doriți ca femeile / bărbații să alerge după voi.
(6) Dacă doriți un copil.
(7) Vrei să fii bogat.
(8) doriți să obțineți vrăji căsătorite
(9) Îndepărtați Boala din corpul vostru Vrăji
(10) Vraja de afaceri
(11) Numere câștigătoare la loterie
(12) Aduceți înapoi Iubirea pierdută chiar și pentru a vă reduce greutatea.
și multe altele …… .email dr.alashirao1@gmail.com whatsap +2348034395438

Dr Alashira spunea...

Îi întorc toată gloria doctorului Alashira pentru lucrurile minunate pe care le-a făcut în viața familiei mele de când l-am cunoscut ... în special pentru a încheia barrenitatea de 10 ani în familia mea cu băiatul. Soția mea și cu mine ne-am căsătorit în august 2008, dar am avut provocări ale fructului uterin de atunci. Am venit cu mai multe provocări notabile printre care se numără șomaj, probleme academice și lipsuri de copil, dar dr. Alashira m-a livrat una după alta prin întâlniri pe diferite mărturii pe care le-am văzut online. și i-a spus problemele mele, el a spus că nu ar trebui să mă panichez că va fi bine .. După ce prima întâlnire a făcut miraculos, am primit un loc de muncă .. și el a cunoscut și alte provocări și mi-a dat o misiune de făcut ... și lucruri de luat și Am făcut-o ... mi-a spus cu exactitate, nenumărate date, că singura cale de ieșire din orice provocare a vieții este să cred în orice lucru pe care ți-l roagă să nu-l îndoiești și eu nu ... Nu m-am îndoit niciodată de dr. Alashira doar anul trecut, în aprilie, soția mea vrea să spitalele la care era confirmată gravidă..D r ALASHIRA s-a dovedit a fi credincios și a lumii sale prin încheierea barrenței de 10 ani și ne-a oferit un băiețel săritor în 9 decembrie 2018 / I-am dat toată gloria, te voi lăuda pentru totdeauna pentru munca ta minunată. vă goto him_ e-mail dr.Alashirao1@gmail.com WhatsApp +2348034395438 mulțumesc și credeți că și el vă va ajuta.

Dr Alashira spunea...

merci docteur alashira pour apporter le bonheur chez moi .. je vous remercierai toujours pour votre bonté vous êtes un homme de sagesse ... contactez s'il vous plaît aide .. e-mail dr.alashirao1 @ gmail.com..WhatsApp +2348034395438. ... il vous aidera dans tout type de problèmes spirituels ..

Bella spunea...

Promit să împărtășesc această mărturie în întreaga lume, când iubitul meu se întoarce la mine și astăzi îi mulțumesc sincer lui DR WHITE, pentru că a adus bucurie și fericire relației mele și familiei mele. Vreau să vă informez că există un vrăjitor adevărat. Nu am crezut niciodată în toate aceste lucruri până nu mi-am pierdut iubitul, am avut nevoie de ajutor până când l-am găsit pe Dr. WHITE, un mare jucător de vrăji, iar el a aruncat o vraja de dragoste asupra mea și m-a asigurat că îl voi recupera pe iubitul meu în 2 zile după aruncând vraja, 2 zile mai târziu, telefonul meu a sunat și atât de șocant iubitul meu nu m-a sunat în ultimele 3 luni. Și-a cerut scuze pentru inima frântă și a spus că este gata să fie coloana mea vertebrală pentru tot restul vieții sale alături de mine. Dr. WHITE, l-a eliberat pentru a ști cât de mult îl iubesc și cât de mult îl vreau. Și a deschis ochii pentru a-și imagina cât de mult împărțim împreună. În timp ce scriu această mărturie acum, sunt cea mai fericită fată de pe pământ. Dr. WHITE vă poate ajuta, de asemenea. Trimite-i un e-mail la: (wightmagicmaster@gmail.com) sau WhatsApp-ul său la +17168691327

Anonim spunea...

Mama DawnAcuna este o adevărată vrăjitoare, a aruncat o vrajă care mi-a întors înapoi ex-amantul după ce m-a părăsit pentru o altă femeie timp de 7 luni, m-a ajutat fără să spun că ar trebui să îi plătesc bani, scrie-i pe e-mail: dawnacuna314@gmail.com

Anonim spunea...

Sunt aici pentru a depune mărturie despre modul în care acest puternic vrăjitor numit Dr.DWAN m-a ajutat să-mi repar relația. Mi-a fost zdrobit când logodnica mea mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine pentru că avea o aventură cu cealaltă femeie la care lucrează. Plângeam și plângeam în fiecare zi, până când a devenit atât de rău încât am apelat la Internet pentru ajutor, atunci când am citit o recenzie despre marea muncă a Dr.DAWN, apoi l-am contactat pentru ajutor pentru a-mi recupera iubitul, el m-a ajutat să fac o puternică (vrajă de dragoste de reconciliere) și spre cea mai mare surpriză a mea, după 48 de ore în care am făcut vraja de dragoste, logodnica mea s-a întors în genunchi rugându-mă să-l iert. Acum suntem căsătoriți fericiți și toate mulțumirile sunt adresate Dr.DAWN Wonders pentru că m-ați ajutat să-mi salvez relația, puteți contacta Dr.DAWN prin adresa sa de e-mail: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099