eu...

Fotografia mea
am ochii negri si pe vremea cand imi pasa, te iubeam pe tine!

Orgoliu vs Tradare


Eu am un orgoliu prostesc. Dus la limite extreme. Dar stii ce?! Tocmai orgoliul asta prostesc, ma tine pe mine din jelit jegosii care mi-au tradat incredere, inima si orice altceva.
Voi toate iertati pentru ca „iubiti”, eu nu iert tocmai pentru ca am iubit. Si daca eu am iubit, tu de ce mortii ma-tii m-ai inselat, de ce m-ai tradat?! Exact... exact asta spun si eu... pentru ca poate m-ai iubit, dar nu m-ai respectat. Poate ai crezut ca merge si asa. Poate te-ai gandit ca o sa urlu cinci minute si apoi o sa plang isteric, dar in mai putin de o ora voi fi uitat si voi fi deasupra ta sa iti deschid apetitul.
Te-ai inselat.
m-ai inselat.
Nu iert. Nu uit. Pentru ca nu vreau. Nu ma intereseaza ca putrezeste sufletul in mine, ca se descompune sau ca se impute. Ma intereseaza doar ca e integru, nepatat de o jigodie ca tine. De fapt, ca voi toti. Tradatorii.
Eu nu insel. Nu tradez. Daca nu vreau sa fac un lucru o sa ti-l spun verde in fata. Nu ma voi obosi sa te mint. Nici in iubire, dar in special intre prieteni.
Am un defect din fabrica... dar sunt o norocoasa! Pentru ca de cate ori un dobitoc s-a gandit sa imi tradeze incredere si sa imi zbuciume intreg universul, eu am inchis ochii, am tras aer in piept si am zis doar „sper ca asta sa merite”. Si am plecat. Nu m-am mai intors niciodata si nu am varsat nicio lacrima pentru persoana in cauza. Bah dar stii cum?! NICIUNA! Cu o parte dintre ei am continuat sa ma intalnesc la ordinea zilei. Cu altii m-am intalnit dupa cativa ani. Indiferent de situatie, nu i-am iertat. Chiar daca am trait lucruri extraordinare cu ei, i-am ucis in mintea mea si am inlocuit amintirile cu ganduri groaznice despre ei. Astfel, nu am mai tanjit niciodata dupa iubirea lor.
Prietena mea cea mai buna a fost inselata acum 4 ani. A iertat, sunt inca impreuna. Nu stiu cum, dar ma jur ca sunt sigura ca noaptea cand pune capul pe perna, inainte sa inchida ochii, se gandeste daca nu cumva o va mai trada.
O cunostinta veche a fost inselata. Nu doar ca a iertat si a trecut peste, ci continua sa aiba o relatie cu el. Iar el, continua sa o insele. Constant. Si ea tot constant il iarta.
Am un prieten drag care era inselat de iubita lui. Numai eu o vazusem de cateva ori inselandu-l cu diversi barbati. Evident ca nu i-am spus nimic, pentru ca in relatia unei curve, nu te bagi. Curva este suficient de perversa si versata sa isi gaseasca scapare din orice cotlon intunecat ai baga-o. I-au zis altii. I-au aratat. S-au filmat. N-a crezut. Acum jumatate de an, curva, si-a transferat toate conturile prostului pe numele ei si a plecat in lumea larga. Sarac lipit pamantului, boul continua sa planga dupa ea. Ba chiar mai mult, o cauta.

Ei bine... eu ma bucur ca dintre cei 4 care m-au tradat vreodata, nu mi-a fost dor de niciunul dintre ei. Nu ii consider dusmani, ci consider ca nu exista. Dupa cum mi-au spus de mai multe ori, asta doare mai tare.
De la unul dintre ei... am ADN-ul.

49 de comentarii:

Mrs Dalloway spunea...

"the opposite of love is indifference. because hate still means that you care."
mi-a placut mult postul! :)

Interzisa. spunea...

Tradarile ne duc la maturizare ;)

Daniel spunea...

Foarte bine gandit post-ul...dar pare un pic fortat cand vorbesti despre tine...se vede ca vrei sa uiti de tradare(de act, nu neaparat de ei), se vede ca faci si eforturi in privinta asta...dar nu prea se vede ca reusesti sa uiti SAU sa treci peste...un post despre tradare, incheierea in care te arati inca legata de cel putin unul dintre ei...si numele blogului...

vyo spunea...

asta inseamna sa nu te respecti pe tine. oricat de mare ar fi dragostea meriti mai mult. ok il ierti odata dar nu la nesfarsit

deea spunea...

Foarte bine faci! Asa gandesc si eu. Daca pe el il doare-n cot de mine, eu de ce sa ma agit? Sa fie sanatos. Cum se poarta el cu mine, asa ma port si eu cu el!

Unknown spunea...

Ce ai vrut sa spui prin "De la unul dintre ei... am ADN-ul" daca am eu impresia ca ti-a lasat o amintire vie imi pare rau pentru tine. Ma regasesc desori in postarile tale si in furia...

Anonim spunea...

" voi toate iertati pentru ca "iubiti"... " - nu, nu e asa. Nu noi toate iertam. Suntem fiecare unice, in felul nostru. Avem propriu mod de a iubi. Si de a ierta. Sau de a nu ierta. De a ne razbuna. Sau de a ne resemna.
Dar nu suntem "noi toate" si tu singura, diferita. Ceea ce traiesti tu e povestea ta, unica pentru tine dar, crede-ma, au trait-o si-o traiesc multe altele... doar modul de manifestare difera.
Ti-as dori sa-ti fie bine. Dar iti doresc sa-ti fie cum iti doresti tu sa-ti fie.

ella spunea...

Nu-i asa ca iti doresti sa ierti ?

Anonim spunea...

Cum sa ierti? De ce sa te doara, el cand si-a trasa-o cu alta..il durea,asa-i?il ustura ochii?:), automat il urasti si gata. Imi place cum scrii,cum te exprimi,azi te-am descoperit..si am senzatia ca m-am descoperit,te ador!!Individa!

josephine spunea...

@Mrs Dalloway chiar asta era esenta :)
@lacrimi sterse: CORECT!
@daniel: tocmai, nu vreau sa uit. nu vreau sa iert. ignor. este o diferenta. pe ei ii asociez cu ceea ce au facut si n-am cum sa trec peste :) si dupa cum am spus, nu imi pare rau... decat sa planga mama, mai bine plange ma'sa :) ultimul e trecut si pe buletinul meu, ar fi greu sa nu fiu legata intr-un fel sau altul :) iar numele blogului, reprezinta o parte din mine :)

@Camelia - asa cum am spus si mai sus, este vorba despre tatal meu :) o sa scriu o data si despre asta... cand o sa fiu suficient de beata :))

josephine spunea...

@dionisia: este o formulare generica si nu ma refer la toata populatia feminina a globului, ci strict la persoanele pe care le si mentionez mai tarziu. povestea mea sau povestea ta, sau povestea oricui este unica. intotdeauna va fi un "dar" un "si" care sa faca diferenta daca nu o facem noi prin felul nostru de a fi. iar eu da, sunt o unica :)) toti suntem la fel de unici si la fel de la fel ;)
multumesc la fel!


@ella sincer?! NU :)

@Anonim ... bv mi-a placut... ai subliniat foarte ironic exact esentialul :)) si pe ai mei, sigur nu ii usturau ochii :))))))) ba eu zic ca s-au simtit chiar bine :)))

Anonim spunea...

E mai dureroasa tradarea sufleteasca, decat trupeasca. Oricum ar fi, tot tradare se numeste. Mi-a spus cineva, candva, ca doar trecand peste trecut pot sa am grija de prezentul, iar mai apoi de viitorul meu. Cred ca avea dreptate...

Stoicescu A. spunea...

Dincolo de ce scrii, cel mai mult îmi place titlul blog-ului :))) Super tare! Simt aș în inimă titlul ăsta, exact la fel trebuia să zic și eu: Te-am iubit, fraiere!

Myriam spunea...

Eu personal n-as putea trece peste daca iubitul m-ar insela.Adica deja direct dat papucii,nu ascultat smiorcaieli si implorari de genul "hai ia-ma inapoi ca stii ca te iubesc" 8-| .Si eu vad n care imi zic c-au fost inselati sau li s-a terminat relatia si ea imediat s-a cuplat la nici o saptamana cu altul.Ce sa mai ,cum zici tu...oamenii aia nici nu merita sa existe in lumea ta:-??

Richard M. Ilie spunea...

"Voi toate iertati pentru ca „iubiti”, eu nu iert tocmai pentru ca am iubit. Si daca eu am iubit, tu de ce mortii ma-tii m-ai inselat, de ce m-ai tradat?!"
superb accesul de furie..
nota 10 pentru articol.
Blogul tau imi aminteste de-un articol scris de mine mai demult si intitulat 'Te-as putea iubi, proasto'

Referitor la subiect cred ca exista o gena ceva care permite oamului sa tradeze, altfel nu-mi explic.. fie ca o face din razbunare, inconstienta, slabiciune etc..

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
allines spunea...

Geniala postare! Credeam ca sunt singura care face asta, desi, trebuie sa recunosc, pana sa ma trezesc la realitate..am jelit si eu putin. :) Dar nu se merita.. Ei nu merita.. Felicitari!!

gabri spunea...

nu stiu ce varsta ai, dar eu, la cei 27 de ani ai mei, am realizat ca mi'ar placea sa fiu mai mult ca tine si mai putin ca mine...

Stefan spunea...

ma, sa inteleg si eu... clamezi pe aproape doua pagini faptul ca nu-ti pasa? daca astia care te-au tradat iti sunt indiferenti, nu prea pricep de ce atata agitatie;
apoi daca prietena aia tradata a ramas in continare cu ala al ei, nu inteleg ce te fute grija? poate e o chimie intre ei care tie iti scapa; poate e un deal; poate ca dezvolta un soi de intelepciune in virtutea careia accepta ca firimiturile sunt la alta/altele, dar grosul la ea... e posibil orice, pur si simplu nu e treaba ta sa judeci...
cand te-ai indragostit de cate unul, ti-ai facut vreo schema trigonometrica? ai studiat cadrul legislativ? ai aplicat vreo lege fizica? pula mea, traieste viata -o zgurma precum un rahat...

Hopeless spunea...

iti recomand filmul His Mistress;),daca nu l.ai vazut deja

Anonim spunea...

"De la unul dintre ei... am ADN-ul."


Ai păstrat un gram de spermă sau cum?

Sandra. spunea...

Exact aşa procedez şi eu, niciodată nu iert o infidelitate...şi după cum spuneai şi tu, în special când e vorba despre o prietenie!
Şi nu sunt deloc de acord cu vyo! :D

ambre spunea...

"De la unul dintre ei... am ADN-ul."


??? cum?

Alexandru Husaru spunea...

Aş vrea să putem înţelege totul mai simplu.

Biscuite spunea...

as vrea sa gandesc si eu ca tine :( si sa fiu asa tare

Anonim spunea...

unul dintre ei e taicasu..ce plm e asa greu sa intelegi

Septimia spunea...

daca nu erau toti, fiecare cu fiecare, nu erai asa. daca nu erau unul si unul, ai fi stagnat undeva. evolutia ti-a parvenit de la ei, intr-un fel. si totusi :'Multumesc, dar n-aveam nevoie!'

Anonim spunea...

Urasc tradarea, dar iubesc tradatorii ;)

chromaticdrama spunea...

cati ani ai? imi place stilul...

arrowsmaker spunea...

Chiar dacă nu te cunosc, m-aş bucura pentru tine să ştiu că eşti aşa tare cum te desenezi aici...

Deşi... dacă ai simţit suficient de mult... e suficient de dificil...

Dar... probabil că, într-adevăr, asta e soluţia: înlocuieşte dragostea cu ură!

Eu n-am ştiut asta, şi dupa prima mi-au trebuit vreo 4 ani să îmi revin complet.

măzzy spunea...

imi place, imi place mult!
E greu sa gandesti asa.
Sper sa pot face si eu asta intr-o zi :)
Geez...esti tare!

Jad. spunea...

...si eu am ADN-ul de la el, insa tradarea nu se transmite din fericire. Este primul si singurul barbat care m-a facut sa plang cand a tradat ... cand a tradat-o pe mama.
Restul barbatilor din viata mea care au tradat sunt doar niste nimicuri. Dar EL conta ptr mine, fiindca era AL MEU si eu eram A LUI ... si-apoi n-am mai fost nimic!

kfjpsejpw spunea...

@Jericho & Ambre: o fi tatăl ei, băi. degeaba aţi citit.

minunat finalul. îmi pare rău, e trist, dar e minunat.

cât despre restul... dacă într-adevăr eşti atât de neiertătoare, sunt sigură că regreţi asta...
cu toţii suntem oameni şi greşim, asta-i treaba! cum poţi iubi un om care nu greşeşte, care nu are defecte? ar trebui să fie teribil de plictisitor...

viaţa e colorată!

madda spunea...

chiar nu inteleg nici eu dc unii pot ierta infidelitatea . poate ca nu am fost pusa in fatza cu o situatie de asta .. nustiu ce as face . poate ca tine ..poate nu ..
imi place cum scrii :d

Giulia spunea...

Super tare blog....imi place tot ceea ce scrii, nu de alta dar ma regasesc(parca m-as auzi pe mine).
Super tare e si acest articol (de fapt toate)
Te-am adaugat si la blogroll ;)
Tine-o tot asa ;)

Unknown spunea...

simt la fel, nu-mi place sa repet lucruri de bun simt si de la sine intelese, nu-mi place sa mi se toarne scuze fumate, si eu sunt om ca tine dar iti sunt superioara, de aia te-am iertat, te-am iertat cu adevarat nu in sensul de "stergem cu buretele" si ne prefacem... Atunci cand ai sa intelegi asta vei fi un om mai bun si in loc sa te smiorcai ca ma iubesti, imi vei multumi. Multa iubire!

ßlloиdιε ♥ spunea...

Un barbat inteligent nu te va insela..barbatul inteligent va respecta femeia de langa el,o va iubi si o va face fericita..si tu meriti ceva mai bun..doar cei slabi cad in pacat!!..prea lasi sa se abtina sau sa zica ce au de zis!..ai nevoie de un barbat puternic,care stie ce vrea..nu taca astia alintati cu multe fite in cap..

ßlloиdιε ♥ spunea...

Prea frumos articolul!

Anonim spunea...

bravo! foarte tare articolul!

Drumetul spunea...

Daca ai ADN-ul de la unul din ei -> deci si tu ai gena tradarii in gene - in singe.

Lorelei Li spunea...

@Drumetul: O are, dar inca nu s-a manifestat. Daca tatal unui copil e criminal, ADN-ul nu il face pe copil sa devina si el 100% criminal. E probabilitate, dar nu necesitate.
De frumos, ai vazut ca tot spune majoritatea ca scrii frumos. Dar daca spun si eu ca imi place, mai pui o bila acolo, ca na... si am 38 si sunt translator, deci am citit multe si am vazut si mai multe! Continua sa scrii, indiferent daca e din viata sau din fantezia ta. AI TALENT! LORELEI e numele meu si daca nu ai citit cartea, merita sa o faci. :)

Lorelei Li spunea...

@ Josephine

repostez ca sa se inteleaga ca era pentru tine

De frumos, ai vazut ca spune majoritatea ca scrii frumos. Dar daca spun si eu ca imi place, mai pui o bila acolo, ca na... si am 38 si sunt translator, deci am citit multe si am vazut si mai multe! Continua sa scrii, indiferent daca e din viata sau din fantezia ta. AI TALENT! LORELEI e numele meu si daca nu ai citit cartea, merita sa o faci. :)

amalya spunea...

M.ai lasat fara cuvinte . .. Pus și simplu .... Bun Blog..

amalya spunea...

Pur *

Anonim spunea...

I think the admin of this web page is in fact working hard in
support of his web site, since here every stuff is quality based data.


my webpage :: walking calculator

carmine spunea...

Un barbat ce isi respecta femeia nu insala, insala doar barbatii nesiguri pe ei, cei trufasi si care nu isi doresc o continuitate a relatiei cu femeia de langa ei. Nu este neaparat ca un barbat sa stea langa o femeie pe care nu o doreste, acest aspect putand fi unul dintre cele mai importante pentru a nu se ajunge la inselat.

Unknown spunea...

Și eu ma simt trădat, am iubit trup și suflet și tind sa cred ca iubire adevărată chiar nu exista! Ea are 28 e de vârstă mea și are și o fetita de un an, am acceptat-o asa dar tot ies secrete și m-am saturat am pus punct. Pentru ca mereu eu am ieșit sifonat, cu inima gaurita....am învățat sa numai iubesc și sa vreau doar aventuri!

Adi spunea...

Sa fii tradat este ceva normal in ziua de astazi, cand oamenii tradeaza probabil cel mai des din cauza neajunsurilor. Astfel ca, este necesar sa fim intotdeauna foarte atenti si sa ne asteptam la orice!

Anonim spunea...

Sunt aici pentru a depune mărturie despre modul în care acest puternic vrăjitor numit Dr.DWAN m-a ajutat să-mi repar relația. Mi-a fost zdrobit când logodnica mea mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine pentru că avea o aventură cu cealaltă femeie la care lucrează. Plângeam și plângeam în fiecare zi, până când a devenit atât de rău încât am apelat la Internet pentru ajutor, atunci când am citit o recenzie despre marea muncă a Dr.DAWN, apoi l-am contactat pentru ajutor pentru a-mi recupera iubitul, el m-a ajutat să fac o puternică (vrajă de dragoste de reconciliere) și spre cea mai mare surpriză a mea, după 48 de ore în care am făcut vraja de dragoste, logodnica mea s-a întors în genunchi rugându-mă să-l iert. Acum suntem căsătoriți fericiți și toate mulțumirile sunt adresate Dr.DAWN Wonders pentru că m-ați ajutat să-mi salvez relația, puteți contacta Dr.DAWN prin adresa sa de e-mail: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099