eu...

Fotografia mea
am ochii negri si pe vremea cand imi pasa, te iubeam pe tine!

Ce am eu... se cheama IPOCRIZIE!!!


Mi-am dat seama ca sunt o ipocrita. Stiam ca toti avem o doza de ipocrizie in noi, dar nu ma asteptam sa o ascund atat de bine pe a mea.

Sunt ipocrita pentru ca judec inconstient barbatii care inseala. Pentru ca judec femeile care sunt constiente ca sunt amante. Pentru ca nu cred in relatiile bazate pe compromisuri. Pentru ca sunt femei care nu inteleg ca desi poate nu asta isi doresc, pun bazele distrugerii unei casnicii. Pentru ca pana acum am fost cea care a spus „eu n-as!”. Pentru ca nu inteleg cum poate atractia fizica sa te faca sa uiti de absolut tot si sa te implici intr-o relatie in care nu ar trebui sa fii.

Ei bine, eu sunt o ipocrita pentru ca „eu as”. Eu l-as saruta si eu l-as iubi. Egoist. Pentru ca e al alteia. Si eu inteleg cum ne poate iubi pe amandoua in acelasi timp, dar totusi diferit. Pe mine intens si temporar, pe ea o viata intreaga. Eu stiu ca are o familie a lui in care tuturor le e bine. Eu stiu ca sunt doar o amanta in povestea asta. Nici prima si cu siguranta nici ultima. Eu stiu ca desi nu vreau sa fac nimic rau, fac mult rau. Ii daunez familiei lui.

Dar lui ii fac bine. Simt asta. Il simt cum isi regleaza respiratia pe gatul meu. Il simt cand imi sopteste: esti atat de tanara! Desi diferenta dintre noi nu este zdrobitoare. Cum imi mangaie coapsele si cum imi saruta umerii. Cum ma tine de mijloc si imi spune ca ma vrea. Cum imi povesteste ce probleme are la birou. Cum imi cere mie sfaturi pentru probleme pe care le-ar rezolva in cateva secunde singur. Cum de 1 martie a traversat orasul sa imi fure un sarut si sa imi lege un snur la mana. Cum l-am rupt pe cel pe care il aveam deja imediat cum mi-a spus ca vine. Cum l-am sunat dupa si i-am spus sa ii duca flori.

Sunt intr-atat de ipocrita incat ma gandesc ca trebuie sa am o problema de ordin medical din cauza careia nu sunt afectata de starea lui civila. Ma gandesc ca ma doare capul pentru ca brusc nu mai vad ca acum 2 saptamani si am nevoie sa mi se dea o reteta pentru ochelari.

Ipocrita, pentru ca eu nu insel. Si ii desconsider pe toti cei care o fac. Nu insel, nu am inselat si sper ca nu voi insela. In schimb, traiesc bine mersi din postura de obiect al inselaciunii. Sunt o ipocrita pentru ca de fel nu imi place sa mint si totusi traiesc o minciuna. Sunt o ipocrita pentru ca eu nu am iertat cand am fost inselata si inca nu mi-am schimbat punctul de vedere in privinta asta. Dar daca nevasta lui nu l-ar ierta intr-un ultim ceas, as spune ca e nebuna. Sunt o ipocrita care a condamnat intotdeauna barbatii care nu stiu sa apartina unei singure femei.

Sufar de ipocrizie de gradul IV cu metastaze in tot corpul. Din fericire, nu voi apuca sa vad cum boala imi afecteaza niciun alt organ, caci mi-au fost afectate doua zone vitale: inima si capul.

N-am fost amanta de barbat insurat niciodata si ca o ironie a sortii, saptamana asta am cunoscut o multime de alte amante. Iar eu... eu nici nu banuiam!



Hypocrisy is the act of pretending to have beliefs, opinions, virtues, feelings, qualities, or standards that one does not actually have. Hypocrisy is thus a kind of lie. Hypocrisy may come from a desire to hide from others actual motives or feelings.


23 de comentarii:

Stefan spunea...

Hm... in afara de caldura etalarii literare, restul e bulshit; relatia viscerala e relatie viscerala; e o prostie sa stai s-o judeci; asa cum e o prostie sa ii imprumuti 20,000 EUR betivului de frat'tu pe motiv ca ti-e ruda, stiind ca nu ti-i mai returneaza... pula mea, sa pierzi cateva mii de ani tot punand intrebari alaturi de " a insela", " a iubi doar unul", "fidelitate", etc. in spiritul si litera unei morale la fel de oficiale ca si invatamantul obligatoriu, mi se pare o prostie perpetua si o dovada ca omul a depasit maimuta doar ca s-o regrete
k

josephine spunea...

@k cine o judeca??? eu nu judec relatia in sine, ci comportamentul meu... ca de-asta nu mai sunt doar o maimuta si am depasit-o, sa pot sa spun de ce imi plac bananele si nu imi plac morcovii.

elegido spunea...

nu cred ca se cheama neaparat ipocrizie... dorintele noastre sunt un fel de iures interior, eu i-au viata ca si o piesa de teatru... un film ce se termina mereu prost :))... nu vrei sa iti povestesc sfarsitul, dar oricum, imi place cum expui...

Suflet ... spunea...

Buna ;;) sunt foarte interesante postarile tale . as vrea si eu id tau :-D sau da add la marcu_sanzianna . :* Bafta in continuare ! :*

Anonim spunea...

Mie una mi-e frica de povesti de genul asta. Nu m-as mai baga niciodata in una. Chiar daca amintirile sunt toate atat de frumoase. Chiar daca nu voi mai trai niciodata probabil la aceeasi intensitate. Ai grija!

Najdhya spunea...

Draga mea traieste clipa! Iubeste si lasa-te prada pasiunii! Restul e istorie!

Anonim spunea...

nu e ipocrizie...se cheama viata...e chestia al dracului de ciudata, care ne face sa nu mai intelegem ce dracului se intampla cu noi...si eu sunt amanta de un an si jumatate...si eu ma grabeam sa judec oamenii infideli, si eu ziceam ca niciodata n-as face asa ceva...si totusi...
il iubesc cu toata fiinta mea, tremur in bratele lui, simt un gol in stomac atunci cand ii aud vocea la telefon si il doresc mai mult decat am dorit vreodata un barbat.
la dracu...nu regret absolut nimik...daca as putea intoarce timpul inapoi nu as schimba nimik, tot pe el l-as vrea, oricat de insurat ar fi...

zbor de fluture spunea...

Viata te aduce in situatii in care nici nu crezi ca vei ajunge vreodata. De aceea se spune ca nu e bine sa judeci ce nu stii! Iar dragostea nu alege. Nu ne intreaba daca suntem casatoriti sau nu, daca e bine sau nu!

Lola. spunea...

deci sa-nteleg ca tu ai o relatie cu un om insurat??waw :-s complicata treaba.eu nu m-as baga niciodata in asa ceva.niciodata!!!

si eu desconsider barbatii care nu stiu sa apartina unei singure femei.si si pe femeile care nu stiu sa apartina unui singur barbat.

cu totii suntem ipocriti.unii mai mult,altii mai putin.

ai grija ce faci si...ai grija de tine >:D<

josephine spunea...

@elegido mersi frumos :)
@sanziana iarta-ma draga mea, dar nu sunt fan socializari via internet. sunt un om in carne si oase care are cunostinte in carne si oase.

@dashurya ah.. ai zis cuvantul magic "niciodata". nu te-ai invatat ca niciodata nu trebuie sa spui niciodata???? si eu am spus acum doua saptamani ca nu m-as incurca cu un barbat insurat... restul e istorie!

josephine spunea...

@Najdhya traiesc... sper sa nu ma tina mult :)

@zbor de fluture: corect. habar n-am ce o sa fie maine...dar cu ce ma impiedica asta sa nu traiesc AZI?

@lola am o aventura. nu o relatie. si am mai spus-o, niciodata nu spune niciodata!!!

alessya20 spunea...

Eu zic sa iti urmezi impulsurile atata vreme cat nu vrei sa faci rau intentionat altora :)
Incearca sa fii fericita si sa te bucuri de momentele petrecute cu el :)

vreauultimulloc spunea...

hai ca poti, nu te mai chinui cu remuscarile. Baga mare acum ca dupa 2 3 saptamani o dai in plans ca nu iti ajunge ca il vezi prea rar.
O sa iti spun tie ce am mai spus cuiva.
Fa ce simti, cat te simti bine fi cu el cand nu mai e bine atunci sa pleci, nu taragana aiurea.Ce se chinuie astia sa zic e ca in viata uneori un rau e un bine. Totusi nu uita sa faci ce simti ca altfel un rau devine un rau.

Claudia spunea...

daca il iubesti asa de tare ca esti dispusa sa-l imparti, desi sti ca nu te astepta nimic la sfarsit, atunci "go for it". mai bine sa regreti ca ai facut-o decat ca nu ai facut-o (si sa regreti dupa aia toata viata)

Public Mentor spunea...

Si care e problema de fapt?

Ipocrizia este insasi natura femeii, nu e nimic nou.

Important este ca te simti ok

Anonim spunea...

daca pretinzi ca esti ceva ce nu esti...si devii in scurt timp ce ai pretins, se mai cheama ca esti ipocrit? :)

josephine spunea...

@alessya20 toate lucrurile bune sau rele care mi s-au intamplat pana acum au fost doar pentru ca mi-am ascultat instinctele.
Follow your heart until leads you somewhere stupid. :P

@vreauultimulloc :) boala lunga, moarte sigura. eu asta nu mai fac!

@anca - hmm... iubire?! la dracu! cand am vbit despre iubire?! Nu il iubesc. dar ma iubesc pe mine pt ceea ce sunt cu el.

@Public Mentor - ipocrizia este o boala comuna atat femeilor, cat si barbatilor. fac ce simt, dar analizez ce fac. spiritul analitic pune paie pe foc.

@sirenna nu :) se cheama ca te-ai schimbat.

Sara T. spunea...

amante suntem toate intr-un anumit punct in viata, intr-un anumit fel. si toti gresim si folosim un 'niciodata' exact atunci cand e mai putina nevoie de el... dar ce se intampla inainte, dupa, sau in paralel cu astea doua lucruri, e viata in forma ei bruta. si nu inteleg rostul in a judeca pe cineva, cand noi insine nu stim cum am reactiona in fata unei situatii similare.
in fine, cred ca e prea tarziu, sau prea devreme, pentru poezie obsena la ora asta, asa ca am sa imi inchei commentul aici, prin a-ti spune ca respect foarte tare modul in care privesti lucrurile in general si viata.

trucat spunea...

păi, berbec sau oaie plouată?

femeia fericita spunea...

Acesta este cel mai dulce si mai amarui si mai realist si mai ne-cautator-de-justificari dintre toate articolele tale.

Cu prietenie, respect si... 2 grame de uimire
Elena

Anonim spunea...

am citit tot ce ai scris..imi place foarte mult modul tau de a gandi..as vrea sa il uit si eu..si sa nu ma mai gandesc la el..pentru ca el nu ma mai iubeste..si nu pot sa trag mereu de relatia asta.
Imi place ca stii cand sa pui punct..te apreciez:*
sa mai scrii si ai grija de tine>:D<

Anonim spunea...

Doamne...scrii extraordinar...iti inteleg sentimentele,in aceeasi situatie am fost si eu,am iubit o femeie casatorita,am lasat jumatate din suflet acolo,cand am plecat,n.a fost deloc usor..imi plac la nebunie postarile tale,si eu scriu cand ma simt singur,mi.ar place sa tinem legatura �� razzz_p@yahoo.com

Anonim spunea...

Sunt aici pentru a depune mărturie despre modul în care acest puternic vrăjitor numit Dr.DWAN m-a ajutat să-mi repar relația. Mi-a fost zdrobit când logodnica mea mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine pentru că avea o aventură cu cealaltă femeie la care lucrează. Plângeam și plângeam în fiecare zi, până când a devenit atât de rău încât am apelat la Internet pentru ajutor, atunci când am citit o recenzie despre marea muncă a Dr.DAWN, apoi l-am contactat pentru ajutor pentru a-mi recupera iubitul, el m-a ajutat să fac o puternică (vrajă de dragoste de reconciliere) și spre cea mai mare surpriză a mea, după 48 de ore în care am făcut vraja de dragoste, logodnica mea s-a întors în genunchi rugându-mă să-l iert. Acum suntem căsătoriți fericiți și toate mulțumirile sunt adresate Dr.DAWN Wonders pentru că m-ați ajutat să-mi salvez relația, puteți contacta Dr.DAWN prin adresa sa de e-mail: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099