eu...

Fotografia mea
am ochii negri si pe vremea cand imi pasa, te iubeam pe tine!

povestea noastra...II

Vorbea ca de obicei fara oprire trecand de la un subiect la altul fara sa faca pauze. El o privea ca intotdeauna cu zambetul pe buze si cu multa caldura. Ea radea, plangea, radea din nou si din nou plangea. Era asa cum a fost mereu: un amalgam de sentimente, o temperamentala incorigibila. Tocmai de asta o iubea. Tocmai de asta o iubise.


Heiiiii... aahh... eu vorbesc ca o moara stricata si tu nici macar nu esti atent la mine??? Nu se poate domnule asa ceva, eu imi iau jucariile si ma duc acasa!!! E incredibil... si din nou incepe sa vorbeasca fara sa vada ca el din nou se pierduse in lumea viselor. Sorbea cu guri mici picaturi de vin si traia flashback-uri din trecut. Vedea in fata toate momentele in care fusese las si in care nu ii spusese ca o iubise. Acum o avea atat de aproape, dar nu ii putea spune. Era ... gresit! Se ridica de pe scaun si se aproprie tot mai tare de ea. Ea facu ochii mari dar nu se opri din istorioara ei amuzanta si continua sa rada si sa vorbeasca in acelasi timp. Ii cuprinse fata cu ambele maini si isi aproprie buzele de ale ei. Evident, ea cu ochii ei mici deveniti brusc mari, inca mai vorbea. Zambind ii spuse: taci femeie! Taci o secunda sa te sarut, caci nu cred ca o sa mai rezist!


De uimire mai mult, tacu. Isi lipi buzele umezite de ale ei si simti vibratii si zeci de goluri in stomac. Parca se intamplau cutremure si se iscau adevarate calamitati naturale. Deschise ochii, zambi si spuse: pe maine! Te-am iubit sa stii! Mult de tot!


Trecura mai bine de 20 de minute de cand el plecase dar inca nu isi inchisese gura. Incerca sa reia ultimele minute in minte dar undeva i se intrerupea filmul. Vazu sticla de vin pe jumatate plina. Ahhh... se pare ca mi se trage de la jumatatea asta goala! Bau vinul din sticla pana la fund, trase aer adanc in piept si isi spuse ca pentru sine „acum... ridicati cortina!”.


Intra pe varful picioarele si isi vazu iubitul dormind. Se strecura langa el in pat si isi prinse picioarele reci intr-ale lui. Inchise ochii: dar l-am iubit!


Cand se trezi dimineata isi dadu seama ca o sa aiba o zi grea. Pentru ca ea toata era grea. Era mahmura. Sticlele pe care le bausera cu o seara inainte isi faceau efectul. Auzea pe fundal o banda veche si cicalitoare. Se gandea ca poate e vreo pasare galagioasa. Ea le ura oricum pe toate. Deschise incet ochii si isi vazu iubitul care o certa pentru seara precedenta. Ofta. Isi doarea sa fi fost el.


Iesi pe balcon si cauta din priviri masina lui. Nu mai era. Plecase. Ofta. Nu stia daca ii pare rau sau daca ii pare bine. Se intoarsera din nou acasa. Nu il auzea deloc vorbind, tot ce putea sa auda erau cuvintele lui. Si tot ce putea sa vada era sarutul acela in reluare! Iar si iar si iar...


Trecura 3 luni de atunci. Ea era din nou singura. Adesea ii spusese ca prefera sa fie singura decat intr-o companie proasta. Era modul ei de a trai. O vazu cu mai multe pungi in mana si vorbind la telefon. Asa cum si-o amintea. Nebuna dupa cumparaturi si dependenta de telefon. Isi zambi si se apropie de ea. Inchise repede telefonul si ii sari de gat. Radea din nou. O Doamne... cat o mai iubea!


Esti asa cum te stiu... dependenta de mobil si obsedata de cumparaturi!

Eu??? Cum poti sa imi spui asta??? Nu sunt obsedata dupa cumparaturi! Doar... imi plac pantofii da?! Toti avem defecte!!! Mie imi plac pantofii, spuse ea spasita.

Rase. Hai sa iti fac cinste cu o pereche de pantofi!

Haha. Amuzantule. Vezi ca te iau in serios, dar de aici nu ai de unde...

De ce? I-ai cumparat pe toti?

Scoase copilareste limba spre el. O adora cand se purta ca un copil rasfatat.

Mai bine mi-ai face cinste cu o inghetata!

Acum?! Sunt -6 grade afara!!!

Si? Am spus eu sa imi faci cinste cu o inghetata pe care sa o mananc afara???

Taci femeie... hai sa iti iau inghe!


O saruta parinteste pe frunte. O innebunea sarutul asta. Ii amintea de toate celelalte. De noptile pierdute in zadar.


Minutele petrecute impreuna nu se contorizau. Radeau si se bucurau unul de celalalt ca doi indragostiti. Asa afla el ca ea este din nou singura. Asa afla ea ca el are o iubita. Nici prea prea, nici foarte foarte. Dupa mai multe ore petrecute impreuna isi luara ramas bun si promisesera ca se vor intalni mai des si mai curand.



Se zvarlcolea in pat si isi cauta o pozitie confortabila. O pozitie din care daca inchide ochii nu o sa ii mai vada ochii mari si caprui. O pozitie din care sa nu ii mai auda rasul. Isi lua de sub perna telefonul si ii cauta numarul in agenda. Ii privea poza si radea. Era o poza cu ei doi, facuta de ani de zile, intr-o zi in care se urau reciproc. Era o poza in care radeau. L-ar fi sunat dar ii era teama. Bloca repede tastatura si dadu sa arunce din nou telefonul sub perna oftand. Chiar atunci lumina mobilului se aprinse si vazu ca are un mesaj nou. Era de la el!


Dormi?!...





To be continued...

10 comentarii:

Ruxi spunea...

Foarte frumos!

Lola. spunea...

cat de frumos :x n'am cuvinte.ma omori cu povestile astea a tale.parca's scrise pentru mine.scrii extraordinar de frumos.iar randurile tale imi ajung pana'n suflet.

la fel sunt si eu...tot singura...asteptandu'l ca o proasta.iar el tot cu prietena...cand cu una...cand cu alta...

dar uneori tot ma mai cauta.nu e el prost degeaba.stie ca sunt aici pentru el la orice ora din zi sau din noapte.si se stie folosi de asta...

si pe mine ma inebunesc saruturile in frunte :x:x:x mi se par asa de dragutze ^^ mult mai faine decat pe obraz sau bla bla...

felicitari pentru povestioara >:D< e minunata.

breathingart spunea...

dragă josephine,
citesc cu mare plăcere rândurile tale, chiar mai mult de atât, aştept cu nerăbdare continuarea poveştii voastre. vreau să spun că îţi admir munca şi talentul. ştiu ce înseamnă, şi mie îmi place să scriu şi chiar o fac. am însă puţină critică negativă, care sper să fie luată în considerare. şi anume: âăîşţ. ce părere ai? dacă ai nevoie de îndrumări ţi le ofer cu plăcere. toate cele bune şi multă inspiraţie!

josephine spunea...

@breathingart multumesc pentru mesaj. o sa continue povestea, atata timp cat traiesc, cat traieste.

nu folosesc diacriticile din doua considerent: imi scriu majoritatea posturilor de pe laptopul de serviciu (unde in general 95% din timp scriu numai in engleza si nu imi sunt necesare) si cealalata parte a posturilor o fac de pe telefonul mobil. Stiu sa le folosesc, pe vremuri scriam multe articole in reviste, dar acum nu mai am timp. Citeste-ma si asa alb negru, important e sa simti ce traiesc si ce vreau sa transmit!

josephine spunea...

@Ruzandra, @Lola

ma bucur ca povestea mea... va incanta!

@Lola, imi pare rau draga mea ca treci prin asta. eu nu il astept, nu l-am asteptat si nici nu il voi astepta. avem o poveste speciala si o legatura bolnavicioasa. am mai scris despre el, dar acum scriu doar despre pasiunea pe care o traiesc alaturi de el. iubirea noastra in schimb, a apus demult!

Blogonaut spunea...

Wow,

Esti cu siguranta in RSS-ul meu. Wow. :)
Imi pare rau ca ceva mai inteligent nu-mi vine acum, dar fata, Wow!

pvphoto spunea...

3 luni singura sau cam asa ceva. de ce nu l-ai cautat?

nu prea imi vine sa cred ca nu vrei nimic de la el decat sa traiesti legatura bolnavicioasa?

de ce exista aceasta lipsa de curaj la tine?vad ca exista si la lola.

vrei ceva pune mana si obtine acel lucru.daca nu treci mai departe.

este frumos sa-ti traiesti viata ca un artist dar oare merita chinul?

Anonim spunea...

Iti ador blogul :X E superb!! Si eu traiesc o poveste gen "Te-am iubit, fraiere", dar nu am scris detaliat pe blogul meu. Ma intrebam daca ai vrea sa ai o partenera pe blogul tau :)

Kali spunea...

Iti urez un simplu"Craciun Fericit!"Pentru ca este mai presus de orice!>:D <

Happilici spunea...

Esti pur si simplu geniala, imi place foarte mult ce scrii, cum scrii, cum simti, cum gandesti, esti superba.

Daca ai scrie o carte, cred ca ar avea un succes fantastic.