eu...

Fotografia mea
am ochii negri si pe vremea cand imi pasa, te iubeam pe tine!

figuri de stil...

Imi tot lasati mesaje si imi spuneti ca scriu frumos si ca ar trebui sa scriu mai des… Stau si ma intreb, daca as scrie tot ce simt, cine ar citi?!? Cat timp as pierde punandu-mi sufletul pe hartie zi de zi? Cate adjective as folosi sa iti descriu bataile inimii??? Cate figuri de stil as asterne doar pentru a aduce imaginile mai aproape?

Cum as descrie sentimentele astea contradictorii pe care le am? Ura si indiferenta, dorinta si pacatul. Este 00:00. Iar. Nu ma pot gandi la tine pentru ca nu vreau sa o fac. Nu imi amintesc saruturile alea tandre de unde se intalneste gatul cu parul la ceafa. Momentele in care pielea mea o ia razna ca o reactie alergica la corpul tau. Clipele in care tot ce aud sunt gemete de placere. Soapte de dorinta. Nimic legat de dragoste, pura pasiune! Tremurul degetelor tale pe coapsele mele, zumzetul buzelor unindu-se iar si iar si iar. Ochii razand fara cuvinte. Mainile ce se cauta pana ce se gasesc apoi se lipesc de placere. Sentimentul de maxima implinire trait cu ochii inchisi.

Cum? Cum as putea scrie toate astea... ?! cand eu le simt atat de bine!!!

Traiesc un pacat. O dorinta. Un adevar. Mint. Gresesc. Ma invalui in pasiune. Sunt eu cea care n-am fost niciodata. Cu tine, cel care ai fost mereu al meu cand nu mi-ai trebuit. La final, oricum nu vom fi doar noi, dar intotdeauna, ramanem amandoi! Noi doi si secretul nostru. Si pasiunea... si dorinta... si...

8 comentarii:

Lucylle spunea...

A fost o perioadă în care primeam şi eu asemenea comentarii.. "mă regăsesc complet în tot ce scrii!" "îmi place cum scrii ar trebui să scrii chiar şi o carte" şi tot aşa.. Apoi, în pus sub zăvor faptul că aşteptam.. Am început să scriu mai rar şi chiar şi atunci când scriu nu pot scrie de pasiunea ce există când sunt cu el.. Nu pot.. Aş pune copy/paste din alte bloguri cu fraze ce transpun ce simt dar sunt prea mici în comparaţie cu ce simt.. Probabil aşa şi tu.. Nu găseşti cuvintele să scrii tot aşa cum este.. Cuvintele sunt prea sărace să poată descrie tot..
Mult succes,
luciana.

Ruxandra spunea...

Sunt persoane care se regasesc in cuvintele altora...si tot asteapta noi fraze pentru a fi citite... sunt oameni ce se hranesc prin scris...ce isi elibereaza sufletul scriind ce ii apasa, ce simt...

Claudia Balan spunea...

Spre deosebire de tine, unii dintre noi nu avem curajul sa scriem ceea ce simtit, asa ca ne este mult mai usor sa citim ceea ce scrie altcineva si sa spunem "ma regasesc in ceea ce a scris ea aici". Recunosc, eu ma numar printre cei care se regasesc in aceasta postare, insa nu au tupeul sa scrie asa ceva pe blog. Stii, poate tie iti este mai usor sa treci cu altcineva, tu nu tii in tine. cu siguranta esti mult mai curajoasa. Mult respect pentru asta

Lola. spunea...

este logic si de intzeles ca nu ai cum sa descrii tot ceea ce simtzi.nimeni nu poate si nu va putea vreodata.pentru ca este prea greu.iar sentimentele noastre sunt prea complexe pentru a putea fi descrise in totalitate.dar,spre deosebire de altii[ca de exemplu,eu...],exprimi foarte frumos ceea ce simtzi.mai bine spus...reusesti sa exprimi!!!eu nu pot.niciodata nu am putut.poate pentru ca nici macar eu nu stiu ce simt.sau poate pentru ca nu sunt facuta pentru asta.nu ma pricep.dar tu esti foarte buna.iar noi,cei care nu ne putem exprima,ne regasim in ceea ce scrii tu,pentru ca tu reusesti sa descrii cat de cat ceea ce noi nu putem exprima sau nu nici macar nu stiam ca simtzim...

dem spunea...

http://amo4amo.wordpress.com/2010/04/22/fiecare-intelege-ce-vrea/ cred ca te iubeste tipa asta :)) sau n-are idei. vazusem la "inainte de toate" cateva cuvinte de-ale tale legate de problema cu copiatul textelor tale de catre altii. nu vreau sa te enervez,poate te intereseaza. eu te apreciez foarte mult. mentionez ca nu e blogul meu.

dem spunea...

http://amo4amo.wordpress.com/2010/04/22/tic-tac/ hmmm...mai are una tot de-a ta . urat :) oare celelalte texte de unde le are?:))

josephine spunea...

:) Ce-as putea sa spun?! daca ii place cum scriu... :)))

Nu imi place cand cineva imi copiaza cuvintele, am senzatia ca vrea sa imi fure din trairi. In orice caz, nu e singura. Am gasit o data o tipa care imi copiase 3 sferturi din blog, cu poze cu tot si imi spunea ca de fapt eu am copiat de la ea :)))

sunt magulita domne... ma iubeste femeile :))))

Anonim spunea...

Ar trebui sa scrii pentru ca unii din noi nu stim sa facem asta.Ne regasim in cuvintele tale,in trairile tale,ne zicem ca exact asta am vrea si noi sa scriem dar nu suntem in stare sa legam doua propozitii cu legatura intre ele.Nu ma intelege gresit,fiecare persoana apreciaza diferit o deceptie in dragoste si totusi parca toate duc in acelasi loc,nopti nedormite,zile de "zombie",etc.Ar trebui sa scrii pentru ca avem nevoie de oameni ca tine si cine te judeca n-are decat,prefacuti gasesti la tot pasul.