eu...

Fotografia mea
am ochii negri si pe vremea cand imi pasa, te iubeam pe tine!

Cosmoar frumos!


Ma zbat din nou. Incerc sa ma trezesc, ma lupt cu mine sa deschid ochii. Agitatia te trezeste din nou. Te aud soptindu-mi ca e doar un cosmoar. Deschid ochii speriata.

Ai dreptate. Am visat urat. Iar. Incerci sa ma linistesti spunandu-mi vorbe dupa care tanjesc. Crezi ca sudoarea de pe frunte mi-e provocata de un vis urat.

Adormi mangaindu-mi parul si tinandu-ma strans in brate. Raman cu ochii deschisi si reiau in minte acelasi vis. Vis, care ma trezeste noaptea din somn, transpirata, speriata si cu tensiunea mult peste medie. Am acelasi cosmoar noapte de noapte. Visez ca sunt in bratele lui si dorm in bratele tale. Simt respiratia ta in par si visez respiratia lui sacadata de pasiune. Dorm imbracata cu tine si ma visez dezbracata cu el.

Am acelasi cosmoar noapte de noapte...

Ma gandesc oare ce sa iti spun maine dimineata: ca nu imi amintesc ce am visat sau sa te mint iar?!

Sper sa adorm... sa visez iar.

14 comentarii:

vyanna spunea...

Cand se termina asta?

Septimia spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Septimia spunea...

minte-l. cat mai dur. ar suferi mai mult daca ar sti. si nu merita, nu-i asa? in final va afla, dar atunci nu vor mai exista decat doua optiuni: pleaca sau ramane. acum sunt prea multe.

Gaby spunea...

Minciuna nu este o solutie..este o cale.

Anonim spunea...

de ce va bateti capul cu iubiri?:) nu exista:D

Alla spunea...

inventeaza..un alt vis :D:D:

Septimia spunea...

am nevoie de ajutorul tau.

josephine spunea...

@septimia


spune-mi... cu ce te ajut?!

2 lei spunea...

treci peste

vyanna spunea...

sa ma modifici la blogroll.. :)

vyanna spunea...

ba nu, lasa-ma asa ca am rezolvat.. :D

alex spunea...

super blogg:x...dar nu ai scris demult...cu toata ca sunt baiat ador sa citesc ceea ce scri:x

Caro spunea...

Jur cel mai tare blog pe care l-am citit pana acum!:) Felicitari!

Anonim spunea...

Sunt aici pentru a depune mărturie despre modul în care acest puternic vrăjitor numit Dr.DWAN m-a ajutat să-mi repar relația. Mi-a fost zdrobit când logodnica mea mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine pentru că avea o aventură cu cealaltă femeie la care lucrează. Plângeam și plângeam în fiecare zi, până când a devenit atât de rău încât am apelat la Internet pentru ajutor, atunci când am citit o recenzie despre marea muncă a Dr.DAWN, apoi l-am contactat pentru ajutor pentru a-mi recupera iubitul, el m-a ajutat să fac o puternică (vrajă de dragoste de reconciliere) și spre cea mai mare surpriză a mea, după 48 de ore în care am făcut vraja de dragoste, logodnica mea s-a întors în genunchi rugându-mă să-l iert. Acum suntem căsătoriți fericiți și toate mulțumirile sunt adresate Dr.DAWN Wonders pentru că m-ați ajutat să-mi salvez relația, puteți contacta Dr.DAWN prin adresa sa de e-mail: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099