eu...

Fotografia mea
am ochii negri si pe vremea cand imi pasa, te iubeam pe tine!

A.M.P.L.E.C.A.T.



M-am saturat de dragoste. Si de oameni idioti care cred ca iubesc. Si de aceia care cred ca eu nu o fac.
Iar cand spun ca m-am „saturat”, inseamna ca mi-a ajuns sa mai astept. Nu ca am avut prea mult dragoste si n-am avut ce face cu ea.

N-ai iubit daca n-ai plecat mai departe. Sau n-ai iubit cu adevarat. Doare sa fii pe partea cealalta a trotuarului cand tot ce iubesti mai mult e chiar in fata ta. Habar n-ai cat de tare doare sa fii cu capul pe umeri si sa pleci. Mai ales atunci cand ti se inmoaie genunchii si ti se umezesc ochii.

Stii ce inseamna DUREREA?! Crezi ca ai simtit-o?! Genul ala de durere care nu trece cu analgezice. Si din cauza careia tot corpul urla ca si cand ar fi parlit la foc mocnit. Genul ala de durere de te furnica in talpi. Sentimentul ala de nod in gat. Mainele umezi si reci. Respiratia slaba si cu iz de oftat. Undeva in capul pieptului, e arsura. Cea care crezi ca o sa te mistuie.

Ei bine, daca n-ai stat pe partea cealalta a trotuarului simtind cum sangele nu iti mai curge prin vene si daca nu ai RAMAS pe partea aceea... ei bine, poti sa stii ca poate n-ai iubit niciodata...

n-ai iubit niciodata indeajuns incat sa tragi aer in piept si sa faci cel mai greu lucru de pe pamant: SA PLECI!